Unibet Kasyno - recenzja

Go down

Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Sro 31 Gru 2014 - 15:39

Kasyno : Unibet
Licencja : Malta
Produkty : Kasyno, Kasyno na żywo, Poker, Zakłady, Gry, Bingo
Darmowe bonusy : okazjonalne darmowe spiny z okazji premiery nowej gry, lub innych akcji promocyjnych, freebety na zakłady
Oprogramowanie : Net Ent, Microgaming, WMS, Yggdrasil i inne
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie : info-pl@unibetsupport.com, Live Chat
Minimalny depozyt : 20 PLN (przelew bankowy)
Czas wypłat : do 48 godzin

Unibet to bardzo popularna, międzynarodowa strona internetowa oferująca zakłady bukmacherskie, kasyno i poker. Firma jest notowana na szwedzkiej giełdzie NASDAQ, działaja w branży hazardu online już 17 lat (od 1997 roku), zatrudnia ponad 650 pracowników, z jej usług korzysta ponad 9,5 miliona klientów w 150 krajach. Strona została przetłumaczona na 17 języków, w tym język polski.

Gry:
W ofercie Unibet znajdziemy ponad 370 gier - dostarczają je najpopularniejsi obecnie producenci - Net Ent, Microgaming, WMS i 12 innych oprogramowań. Gry Jackpotowe oferują ogromne pule dla zwycięzców, przykładowo Jackpot w Mega Fortune Dreams wynosi 12425207 zł, Arabian Nights 6333678 zł, Cosmic Fortune 1353223 zł, Geisha Wonders 861362 zł. Jednak według mojej opini, potrzebujemy czegoś więcej niż przysłowiowego szczęścia aby stać się właścicielem takich fortun Smile. Jeśli myślimy o wygranych będących w zasięgu naszej ręki polecam udać się na zwykłe sloty NetEnt takie jak Gonzo Quest, Twin Spin lub Microgaming - Batman, Immortal Romance. Mamy naprawdę bardzo duży wybór dostępnych gier - więc każdy znajdzie coś dla siebie.

Bonusy:
Od poniedziałku do piątku w kasynie, w godzinach od 18.00-20.00 odbywają się turnieje. Możemy w nich uczestniczyć poprzez grę w wyznaczone przez kasyno gry. Płatnych jest pięć miejsc, za zwycięstwo otrzymujemy 100€ (około 423 PLN). Dodatkowo do 6 stycznia 2015 mamy szanse na udział w loteri - otrzymujemy jeden los za każde 100 PLN obrócone na grach Secret Santa, Deck The Halls lub Santa’s Wild Ride. Przewidziano aż 400 nagród - 50 o wartości 250 PLN, 100 o wartości 100 PLN i 250 o wartości 50 PLN.
Dodatkowo będąc zarejestrowanym graczem Unibet możemy liczyć na darmowe spiny, które najcześćiej rozdawane są z okazji premiery nowych gier. Obstawiając zdarzenia sportowe możemy liczyć na okazjonalne freebety.[/center]
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1599
Reputacja : 103
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Wto 17 Lis 2015 - 18:36

Zablokowali mi konto tam i wszystko robią aby mi utrudnić weryfikację. Domagali się dowodu i zrzutu konta bankowego lub zaświadczenia z urzędu gminy o zameldowaniu. Dowód im wysłałem i przeróżne rachunki, do wyboru. Niestety, odpisywano, że dokumenty niewyraźne. A identyczne dokumenty były akceptowane u innych. Także zdenerwowali mnie i pożegnałem się z nimi na zawsze.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Sro 25 Lis 2015 - 11:24

@olegsport napisał:Zablokowali mi konto tam i wszystko robią aby mi utrudnić weryfikację. Domagali się dowodu i zrzutu konta bankowego lub zaświadczenia z urzędu gminy o zameldowaniu. Dowód im wysłałem i przeróżne rachunki, do wyboru. Niestety, odpisywano, że dokumenty niewyraźne. A identyczne dokumenty były akceptowane u innych. Także zdenerwowali mnie i pożegnałem się z nimi na zawsze.

Ja gdy robiłem weryfikację żeby wypłacić kasę to przesłałem skany dowodu osobistego i telefonem zrobiłem zdjęcie wyciągu z banku (nie starszy niż 3 miesiące) i przyjęli Very Happy. Naprawdę Ci tak życie utrudniali ?
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2431
Punkty : 432
Reputacja : 500
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 23
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Sro 25 Lis 2015 - 19:58

Ja wcale nie musiałem robić weryfikacji, żeby mi wypłacali na początku. Teraz sie doczepili, kiedy przestałem robić depozyty a tylko wypłacam. TZN jest tam jedna pani i pan, w biurze obsługi, Pani, nie pamietam imienia, przyjmuje i zatwierdza kolejne dokumenty, prosi o inne. Następnie tajemniczy Pan kolejnego dnia, odrzuca dokumenty przyjęte przez Panią iżąda od nowa ,
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Czw 26 Lis 2015 - 22:27

Unibet i jego wiarygodność spadła do zera. Traktowałem go za jednego z pewniejszych, gdzie można grać spokojnie. Może jeszcze muszę poczekać,ale odnoszę wrażenie ,że chcą się pozbyć Polaków, mam nadzieję ,że tylko mnie. Dwa dni już czekam na zatwierdzenie bądź odrzucenie moich dokumentów. To oczywiście, moje kolejne podejście. Ja bym tam już, jako nowy gracz nie zakładał konta a jako stary - nie wpłacał żadnych pieniędzy
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by tomekt4 on Sob 28 Lis 2015 - 15:19

Dla mnie jedna z lepszych firm oferujących zakłady bukmacherskie oraz możliwość gry w pokera.
Dużo darmowych promocji. Także jest z czego wybierać. Czasem się nawet zastanawiam skąd oni biorą pieniądze na to wszystko. Potrafią jednego dnia dać za free kilka ticketów pokerowych o wartości 4-10€.

tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1981
Punkty : 163
Reputacja : 599
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by QtasPosampas on Pią 8 Kwi 2016 - 9:07

Wypłata w tygodniu (czwartek) zlecona kilka minut przed 9:00 do/na Bank.
Dociera jeszcze tego samego dnia w ostatniej sesji.
Bez komentarza.

_________________
Czarna lista : Artur20PL , ShowMeTheMoney , tomalal92 .
avatar
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3045
Punkty : 982
Reputacja : 1053
Dołączył : 24/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by drx86 on Nie 11 Cze 2017 - 14:56

W obecnej sytuacji po wejściu ustawy hazardowej unibet jako jedna z nielicznych firm nie przestraszyła się i w dalszym ciągu oferuje swoje wszystkie usługi takiej jak poker, bukmacher i kasyno. Osobiście lubię tam grac u bukmachera, ze względu na duży wybór zdarzeń. W kasynie gram głownie w piątki z wiadomego powodu Wink w Pokera nie grywam bo mi się strasznie nie podoba szata graficzna. Wypłaty szybkie, weryfikacja potrafi być upierdliwa i livechat czasami bywa strasznie niemiły. Generalnie jest to całkiem niezłe miejsce.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by wasda on Nie 11 Cze 2017 - 15:18

dadalbym do tego jeden minus mi i chyba jeszcze wielu graczom poblokowali mozliwosc wyplat na skrill co dla mnie jest niezrozumiale i nie do przyjecia w dzisiejszych ciezkich czasach tez lubilem tam pogrywac a przez to dalem sobie na luz ino w piatek spinki pykne
avatar
wasda
VIP
VIP

Liczba postów : 1962
Punkty : 363
Reputacja : 749
Dołączył : 19/08/2016
Wiek : 31

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Nie 11 Cze 2017 - 20:57

Unibet ... Jak dla mnie ostatni bastion . Solidny bukmacher z bogatą ofertą live i przedmeczową , oferuje czeste promocje na dogodnych warunkach , free bety , darmowe spiny i szereg roznych ofert. Wprowadzil innowacyjną forme "quizow " na zywo podczas rozgrywanych meczy piłki noznej ,betUp, z darmowymi biletami oraz dużą pulą wygranych.Mocnym atutem unibetu jest bingo , ktore oferuje co jakis czas darmowe bilety w ktorych gracze wygrywaja realne srodki mozliwe domwyplaty bez zadnych obrotow. Poker oraz kazyno tez stoją na wysokim poziomie jednym slowem Polecam

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1044
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 27
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Unibet Kasyno - recenzja

Pisanie by ravfi77 on Sro 12 Wrz 2018 - 11:56

co za firma w zeszlym miesiacu wygralem w turniejach pokerowych 0k 100 free spinow na rozne gry.skontaktowalem sie z suportem czy mozna fs rozegrac pozniej maya po kontakcie z odpowiednim dzialem napisala ze fs nie maja daty waznosci i moge je rozegrac kiedy chce w poniedzialek postanowilem rozegrac fs ale ich nie bylo w zadnej grze w ktorej wygralem fs.

od poniedzialku nie moge sie doprosic o fs a maciej z lc to juz przebezczelny typ rozlacza sie w czasie trwania rozmowy bo napisalem ze kiepska ta firma.
nie polecam


dali mi 0,75e za spiny warte 20e.krzak nie firma

Further to the below Free Spin issue, I would like to inform you about the feedback we have received.

Unfortunately these free spins have expired and they can only be credited through tournaments within poker. However as a compensation our  Poker Team has added 75 bonus points to your account, which equals the value of the free spins.

Apologies for the inconvenience, however I trust this answer meets with your satisfaction, and if there is anything else we could help you with, please do get back to us.

Best Regards,

Richard

Biuro Obsługi Klienta Unibet - Wyraź swoją opinię tut



po opublikowaniu sprawy na forum menadzer kasyna zalatwil sprawe pozytywnie za fs dali 2500 punktow pokerowych wiec jest ok.

_________________


wyplaty od 2 euro na skrilla
avatar
ravfi77
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1341
Punkty : 286
Reputacja : 391
Dołączył : 19/11/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach