Energy Kasyno - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Energy Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Nie Sty 04 2015, 23:15


Kasyno : Energy
Licencja : Malta
Produkty : Kasyno
Darmowe bonusy : 20 PLN bez depozytu, okazjonalnie na funpage (link) pojawiają się konkursy, w których możemy wygrać darmową gotówkę.
Oprogramowanie : Novomantic,Net Ent, Microgaming
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie :  pl-support@energycasino.com, Live Chat
Minimalny depozyt : 20 PLN
Czas wypłat : bardzo szybkie

Energy Casino jest stosunkowo młodym, ale za to bardzo już popularnym i profesjonalnym kasynem online, przyjaznym dla użytkowników z Polski. Wystartowało dopiero w marcu 2013 roku, jednak już wcześniej, bo od 2012 roku, istniała możliwość testowania oferowanych gier w trybie wirtualnych pieniędzy w Fun Energy. Kasyno posiada licencje i siedzibę na Malcie, płatności są obsługiwane przez firmę Every Matrix - dzięki temu na wypłate na eportfele czekamy bardzo ktrótko, czasem nawet krócej jak 5 minut.

Gry:
Początkowo jedynym, oferowanym oprogramowaniem były gry producenta Greentube - Novomantic. Jest to Austriacki twórca automatów naziemnych, bardzo popularnych w Niemczech, Austri, Czechach, jak również w Polsce, twórca hitów takich jak Sizzling Hot, Book of Ra, czy Book of Ra Deluxe. W drugiej połowie 2014 roku, kasyno widząc popularność gier Net Entertainment, postanowiło dodać do swojego portfolio tytuły szwedzkiego producenta. Tak więc Energy Casino jest idealne dla wszystkich i fanów klasycznych ,,Książek" i Indiany Jonesa znanych z kasyn naziemnych, jak również dla fanów (a jest ich w Polsce bardzo dużo) gier Net Ent.

Bonusy:
Z pewnością najbardziej atrakcyjną propozycją dla nowych graczy jest darmowy bonus 20 PLN bez depozytu po rejestracji - szczegóły znajdziesz tutaj. Jeśli chcesz zagrać za własne pieniądze możesz skorzystać z bonusu powitalnego 100% do 1000 PLN. Gdy odebrałeś już swój bonus powitalny, masz możliwość skorzystania z 50% do 800 PLN bonusu reload.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Energy Kasyno - recenzja

Pisanie by llewyl on Pon Kwi 25 2016, 17:20

W ciagu ostatnich 3 dni wrzucilem tu ponad 1000zl i moze z raz bylem stowe na plusie wiecej od tego co wrzucilem.

llewyl
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 3
Punkty : 4
Reputacja : 2
Dołączył : 07/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Energy Kasyno - recenzja

Pisanie by thierry_henry on Czw Kwi 27 2017, 20:40

W Energy Kasyno polecam sloty od BF Games, szczególnie lubię Ocean Reef - tam najwięcej udało mi się wygrać. Czasami bywały serie, że skrzynki wpadały jak szalone, może pojedyncze strzały nie były bardzo obfite, ale często, gęsto potrafiło sypać, tak że po depozycie 100 PLN kończyłem grę, 400, 500 PLN na plus.
Niestety tak było na początku, po kilku takich trafach, kolejne depozyty już był umaczane, ale raz na jakiś czas, te 5 dyszek do stówki max. wrzucę by pograć we wspominane sloty od BF Games.
Czasami również otrzymuję od nich ofertę na zakłady, nawet stosunkowo często coś się pojawia w skrzynce mailowej od nich, jednak nie są to na tyle atrakcyjne oferty, aby przyciągnąć do gry na stałe. Wracając do slotów, również Stunning Hot jest warte uwagi, także w wersji Deluxe.
Kwestia wypłat w tym kasynie prezentuje się jak należy - na Skrilla nigdy nie miałem dłużej niż 8-10 godzin.
Polecam osobom, które chcą odskoczni od Netenta Wink

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2235
Punkty : 850
Reputacja : 1097
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 27
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Energy Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 07:39

Solidne kasyno dostępne dla graczy z Polski ,obsluguje wielu roznych dostawcow gier co czyni jego ofertę bardzo bogatą. Bezproblemowa weryfikacja i szybkie wyplaty na skrill przemawiają tylko za pozytywną opinią tego kasyna. Posiadaja atrakcyjny bonus powitalny . Kasyno na wielki plus

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach