Kasyno Atlanta - recenzja

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Pon 12 Sty - 1:04


Kasyno : Atlanta
Licencja : Kostaryka
Produkty : Kasyno, wkrótce Kasyno na żywo
Darmowe bonusy : 20 PLN bez depozytu, okazjonalnie darmowa gotówka rozdawana z okazji różnych akcji promocyjnych
Oprogramowanie : Novomantic
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie :  +48 612 787 321, Live Chat, support@casino-atlanta.com
Minimalny depozyt : 20 PLN
Czas wypłat : szybkie - do 48h na eportfele

Kasyno Atlanta wkroczyło na rynek hazardu online już w 2005 roku, jednak dopiero od nie dawna zostało spopularyzowane na polskim rynku. Stało się to prawdopodobnie dzięki wprowadzeniu polskiej wersji językowej, waluty i specjalnego darmowego bonusu rejestracyjnego 20 PLN bze wymaganego depozytu. Właścicielem kasyna jest firma Repus Ad, zajmująca się również analityką finansową i brokerstwem, z siedzibą i licencją na Kostaryce.

Gry:
Kasyno Atlanta jest jednym z niewielu miejsc w sieci, gdzie możemy zagrać w gry dostarczane przez austriackiego dostarczyciela oprogramowania Green Tube - Novomantic. Jest to producent slotów, dobrze znanych z naziemnych kasyn - Book of Ra czy Dolphin Pearls. Dla fanów klasyki przygotowano tytuły takie jak Ultra Hot, Sizzling Hot czy Burning Hot - bardzo lubiane "owocówki". Wkrótce w Kasynie Atlanta będziemy mogli również zagrać w blackjacka czy też ruletkę z prawdziwymi krupierami - niedługo zostanie wprowadzona możliwość gry na żywo.

Bonusy:
Dla wszystkich nowych graczy z Polski, kasyno przygotowało ekskluzywny, darmowy bonus powitalny - 20 PLN bez wymaganego depozytu. Obrót bonusu 50 razy, maksymalna wypłata z oferty to 200 PLN. Gracze, którzy planują wpłacić pieniądze po raz pierwszy mogą skorzystać z bonusu powitalnego 200% do 1000 PLN, następnie po złożeniu drugiego depozytu 150% do 1000 PLN i kolejno 100% do 1000 PLN i 50% do 1000 PLN z obrotem 40 razy. Dodatkowo użytkownicy mogą liczyć na różne darmowe podarunki, w zależności od ich aktywności w grze za prawdziwe pieniądze.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by majsner12 on Wto 20 Wrz - 13:43

To zaczne Very Happy
z kasynem spotkałem się parę razy tylko i wyłącznie z darmowych bonusów. Nie przekonało mnie jeszcze żebym wpłacił tam swoje pieniądze. Design strony oceniam na 6/10 mogło by to wszystko lepiej wyglądać jednakże przykuwa oko swoją prostotą. Gry, jedynie Novomatic dla miłośnika tych gier na pewno spory plus, ale brakuje jednak nawet kilku gier nawet netentu.
Ogólnie oceniam kasyno na 6/10 największym minusem jest niestety mała ilość gier.


Ostatnio zmieniony przez majsner12 dnia Wto 20 Wrz - 13:44, w całości zmieniany 1 raz

majsner12
Straight
Straight

Liczba postów : 71
Punkty : 90
Reputacja : 16
Dołączył : 23/12/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by xxrafxx on Wto 20 Wrz - 13:43

Kasyno jak dla mnie ok, chociaż nie wszystkie gry działają na moim wiekowym kompie, duży plus dla kasyna za gry typu Starburst, moje ulubione. Co do depozytów i wypłat, to nie mogę nic jeszcze powiedzieć, bo nie wpłacałem.

xxrafxx
Flush
Flush

Liczba postów : 190
Punkty : 172
Reputacja : 52
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by Maciek95PL on Wto 20 Wrz - 13:44

Po 1 kasyno w 100% wypłacalne.
Zdecydowanym plusem jest to, że można grac na bardzo niskich stawkach (coś dla osób, które lubią się pobawić).
Stronka w j. Polskim też jest sporym plusem.
Wiele opcji wpłat.
Wypłaty bardzo szybkie.
Brak jakichkolwiek problemów z grami. nic sie nie zacina, nie buguje itp.
No i przede wszystkim Gierki w stylu Novomatic.

Od siebie bardzo polecam kasynko!

Maciek95PL
Flush
Flush

Liczba postów : 113
Punkty : 145
Reputacja : 31
Dołączył : 11/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by drx86 on Wto 20 Wrz - 13:44

Kasyno atlanta znane jest głównie z darmowych promocji freespinowych, które pojawiają się dosyć często. Dla depozytorów oferowane są dość ciekawe promocje typu 150% +50 spinow na wybranym slocie. Mankamentem wg mnie jest fakt, że w kasynie mamy do czynienia z podróbkami slotów takich jak sizzling hot, book of ra i innych znanych tego typu z kasyna stargames.
Osobiście mam mieszane uczucia co do tego kasyna, na pierwszy rzut oka wygląda ciekawie jednak te podróbki slotów odstraszają (teorie spiskowe o podkręcaniu slotów itd).
Kasyno jest już spory czas na rynku i raczej nie było dziwnych akcji, można więc wnioskować, że są wiarygodną firmą.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by smika on Wto 20 Wrz - 13:48

Bezproblemowe kasyno jesli chodzi o wyplaty.
Czeste darmowe spiny i to nie w ilosci 10 spinow ale 25 to zaleta tego kasyna.
Zaleta takze jest polska wersja jezykowa i bonusy powitalne

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1379
Punkty : 784
Reputacja : 754
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by bartoszsur00 on Wto 20 Wrz - 13:50

Kasyno Atlanta jest w pełni w języju polskim. Kasyno Atlanta ma wiele zalet a główna z nich jest oferta boonusowa,która jest jedna z najlepszych obecnie dostępnych. Support dostępny w języku polskim za darmo dodatkowo bezpłatna infolinia. Polski złoty jest walutą akceptowaną w tym kasynie. Kasyno Atlanta zasługuje na uwagę wśród  kasyn internetowych ze względu na ofertę bonusową, obslgiwanie metod płatności , a także szybkość wypłat to sprawia że Casyno Atlanta można polecić każdemu.

bartoszsur00
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 9
Punkty : 7
Reputacja : 0
Dołączył : 26/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by chyzio7 on Czw 22 Wrz - 20:04

Bardzo przyjemne kasyno, czeste darmowe spiny, bezproblemowe wyplaty. Jedynym jak dla mnie minusem jest jakas taka "podrobiona" gra Starburst Smile i brak wiecej gier netent. Oglnie polecam to kasyno ! Smile

chyzio7
Flush
Flush

Liczba postów : 139
Punkty : 193
Reputacja : 82
Dołączył : 15/06/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by 19kosa10 on Czw 22 Wrz - 20:05

Kasyno Atlanta posiada język polski co jest super dodatkiem, ponadto posiada gry novomatica, w które już chyba nigdzie nie można grać.  Ponadto kasyno rozsyla dla swoich graczy co jakiś czas darmowe obroty co jest mila zachęta do złożenia depozytu. Wypłaty też szybko dochodzą. Support jest także w języku polskim a to ogromny plus. Podsumowując kasyno warte wpłaty nawet minimalnego depozytu by popykać w gry od novomatica

19kosa10
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 391
Punkty : 616
Reputacja : 153
Dołączył : 03/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by Pasquallo on Czw 22 Wrz - 20:07

Świetne kasyno, chociaż według mnie ma parę niedoróbek Wink Sloty czasem się zacinają, niemniej jednak da się na nich wygrać sporo. Trafiłem na sizzling linię siódemek. Co na największy plus, to że warto się tam logować, bo często można się natknąć na 25 darmowych rund. Jest fajnie pomyślane, że nie trzeba wchodzić na sloty i sprawdzać, tylko jest info przy slocie, że można. Jedno z lepszych kasyn ze slotami a la novomatic. Na dzień dzisiejszy jedno z pięciu kasyn do których wpłacam. Na olbrzymi plus wypłaty, dochodzą na konto następnego dnia. No i minimalne depo 10 zł, a bet 10 groszy. Nie trzeba grać grubo, można się pobawić za drobne. POLECAM, nie miałem z nimi nigdy problemów

_________________
.....::::::: zaprojektowany by cieszyć ::::::::::.....
avatar
Pasquallo
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 413
Punkty : 561
Reputacja : 152
Dołączył : 09/07/2015
Skąd : inąd przystojny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by Pietras on Czw 22 Wrz - 20:08

Interesujące, dość oryginalne kasyno, które daje sporo możliwości graczowi, jeśli chodzi o ilość gier. Strona i support bardzo przyjazne, a prawdziwym hitem jest gra Starburst, która nieco się różni od wersji znanych z kasyn z softem Netentu Smile Jak dla mnie jest bardziej hojna Very Happy Kasyno godne polecenia, rozdaje dużo bonusów bez, jak i od depozytu. Uważam jedynie, że lekkim minusem jest max wypłata z darmowych kodów, która wynosi 100 zł Smile

Pietras
Straight
Straight

Liczba postów : 63
Punkty : 74
Reputacja : 26
Dołączył : 15/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by ostryyyyy on Czw 22 Wrz - 20:08

Ciekawy system promocji ,częste spiny ,natomiast średnio podobają mi się podróbki gier typu starburst.
Ogólnie mogliby popracować nad szybkością i jakością serwisu , natomiast sam proces wypłaty całkiem przyzwoity .Oby więcej kasyn tego typu ,a napewno mają potencjał się rozwijać

Tak po krótce mimo kilku minusów kasyno jak najbardziej na +

ostryyyyy
Straight
Straight

Liczba postów : 87
Punkty : 88
Reputacja : 31
Dołączył : 27/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by thierry_henry on Czw 22 Wrz - 20:10

Kasyno z pewnością godne polecenia, mi osobiście przypadło do gustu, przede wszystkim ze względu na posiadanie slotów Novomatic, co jak wiadomo nie jest żadną tajemnicą, iż to moje ulubione sloty Smile
Dużym plusem jest strona w języku polskim, a także stosunkowo szybkie wypłaty, choć liderem w tej kategorii nie są. Kolejną zaletą są kody na darmową kasę, z których co jakiś czas użytkownicy mogą skorzystać. Polska obsługa klienta również zasługuje na pochwałę. Kasyno godne polecenia, mam nadzieję, że w przyszłości wprowadzą większą ilość slotów.
7.5/10


Ostatnio zmieniony przez thierry_henry dnia Czw 22 Wrz - 20:11, w całości zmieniany 1 raz
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2036
Punkty : 517
Reputacja : 908
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 27
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by StaryGracz® on Czw 22 Wrz - 20:10

Według mnie kasyno ok, tylko te sloty ala Novomatic, troche lipa ostatnio ksiazki w book of'ra wpadly i gra zawieszona, co prawda nie wyplacalem od nich jeszcze ale na wpłate tez sie nie pokusiłem. Opinie są mieszane, a wiekszosc z nas patrzy cop kto powie o nich zanim wpłaci. Co do strony przejrzysta i ogarnieta na tyle ze latwo sie tam odnaleźć Smile
avatar
StaryGracz®
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 633
Punkty : 820
Reputacja : 219
Dołączył : 09/09/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by zabada1990 on Czw 22 Wrz - 20:12

Pozytywne opinie zostaly wymienione to teraz minusy.
Po pierwsze jesli chodzi o wyplaty to wyplacalne ale weryfikacje przechodzilem 10dni z czego 3 razy wysylalem dokumenty bo za 1szym gdzies im zaginely. 2 gry jesli graliscie w stargames to wiecie o co chodzi w dodatku sie zacinają (mozliwe ze tylko u mnie Smile ) Starburst porazka powinni to usunąc bo tylko straszy. Obrot z fs-ów powinien byc nieco mniejszy te 40x by bylo ok. Ostatnio probowalem grac na live to nawet powiem ze moze byc to bedzie jeden plus w tym wpisie. To tyle Razz
avatar
zabada1990
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1177
Punkty : 342
Reputacja : 204
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by rade1984 on Czw 22 Wrz - 20:18

Kasyno bardzo przyjazne graczom o czym miałem się przyjemność przekonać. Kolejny plus to często otrzymywane. Free spiny na różne sloty, niestety tutaj trzeba powiedziwc również o minusie, a mianowicie max wypłata z promocji darmowych to tylko 100 zł. Trudno ale jak to się mówi dqrowanemu koniowi.... :-) ogólnie rzecz biorąc polecam to kasyno jako rzetelne i godne zaufania.

rade1984
Straight
Straight

Liczba postów : 78
Punkty : 93
Reputacja : 19
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by manek99 on Czw 22 Wrz - 20:19

jak dla mnie to calkiem przyjemne kasynko, choc brak netentu a to starburst tam jest jakies dziwne. fajnie ze mozna min depo w zlotowkach zrobic 10pln. ogolnie odbieram je pozytywnie

manek99
Straight
Straight

Liczba postów : 99
Punkty : 110
Reputacja : 13
Dołączył : 14/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by tomekt4 on Czw 22 Wrz - 20:19

Strona przejrzysta i przyjemna w obsłudze. Trochę mały wybór slotów. Do gustu zwłaszcza przypadł mi jeden slot ,,Starburst". Dość szybkie wypłaty na Skrill. Miła obsługa (support). Ciekawa oferta powitalna (bonus od pierwszego depozytu).
Reasumując kasyno Atlanta to propozycja dla osób, które lubią odkrywać coś ,,nowego".
avatar
tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1768
Punkty : 614
Reputacja : 496
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by typerpertyp on Czw 22 Wrz - 20:20

Kasyno Atlanta znam już od dawna ponieważ mam tam konto praktycznie od momentu gdy się pojawiło na polskim rynku. Dużym plusem są dość częste darmowe promocje np. 25 darmowych obrotów. Do minusów można zaliczyć zawieszające się czasami sloty w trakcie gry ale nie są to częste przypadki. Dużym ułatwieniem jest strona w języku polskim. Ogólnie dobrze oceniam to kasyno.

typerpertyp
Straight
Straight

Liczba postów : 31
Punkty : 52
Reputacja : 21
Dołączył : 14/05/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by karliczek on Czw 22 Wrz - 20:20

Bardzo fajne kasyno. Plusem na pewno jest szeroki wachlarz możliwości depozytu oraz szybkie wypłaty. Support bardzo przyjazny graczom, szybko odpowiada. Każdy na pewno znajdzie jakąś grę, która przypadnie mu do gustu!

karliczek
Straight
Straight

Liczba postów : 12
Punkty : 39
Reputacja : 27
Dołączył : 16/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by Baniak1991 on Czw 22 Wrz - 20:22

Jeden z nalepszych softow jak dla mnie po netku. Kasyno bardzo dobrze nastawione do gracza , bonusy zarówno od depozytu jak i bez. Polecam

Baniak1991
Straight
Straight

Liczba postów : 71
Punkty : 84
Reputacja : 12
Dołączył : 03/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Czw 22 Wrz - 20:24

Koniec !10 osobą był @manek99 co prawda ale jeszcze @tomekt4 @typertypyp i @karliczek dostaną bony. Natomiast @Baniak1991 Twoja recenzje jest zbyt krótka, ale jeszcze około 45 bonów mam także spokojnie.B

Bony wysłane na PW.

_________________
Expekt - 100% zwrotu do 222zł, cashback BEZ OBROTU!! (patrz TUTAJ)
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4025
Punkty : 4262
Reputacja : 1532
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by Niebieski on Czw 22 Wrz - 20:58

To poproś @SuchyJKS jeszcze o 45 recenzji bo dopiero wlazłem na forum i nie zdążyłem Razz
avatar
Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 2122
Punkty : 180
Reputacja : 965
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by kamilluz1 on Czw 22 Wrz - 22:24

ciekawe kasyno ale dużo jeszcze brakuje, chociaż innych dostawców gier
avatar
kamilluz1
Straight
Straight

Liczba postów : 84
Punkty : 77
Reputacja : 18
Dołączył : 30/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by tonyMontana35 on Pią 23 Wrz - 7:28

Kasyno w sumie w porządku,jak na razie wiekszych problemów nie miałem i faktycznie wiecej dostawców gier powinno byc,ale ogólnie na plus Smile

tonyMontana35
Flush
Flush

Liczba postów : 172
Punkty : 209
Reputacja : 11
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach