Kasyno Atlanta - recenzja

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Pon Sty 12 2015, 01:04

First topic message reminder :


Kasyno : Atlanta
Licencja : Kostaryka
Produkty : Kasyno, wkrótce Kasyno na żywo
Darmowe bonusy : 20 PLN bez depozytu, okazjonalnie darmowa gotówka rozdawana z okazji różnych akcji promocyjnych
Oprogramowanie : Novomantic
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie :  +48 612 787 321, Live Chat, support@casino-atlanta.com
Minimalny depozyt : 20 PLN
Czas wypłat : szybkie - do 48h na eportfele

Kasyno Atlanta wkroczyło na rynek hazardu online już w 2005 roku, jednak dopiero od nie dawna zostało spopularyzowane na polskim rynku. Stało się to prawdopodobnie dzięki wprowadzeniu polskiej wersji językowej, waluty i specjalnego darmowego bonusu rejestracyjnego 20 PLN bze wymaganego depozytu. Właścicielem kasyna jest firma Repus Ad, zajmująca się również analityką finansową i brokerstwem, z siedzibą i licencją na Kostaryce.

Gry:
Kasyno Atlanta jest jednym z niewielu miejsc w sieci, gdzie możemy zagrać w gry dostarczane przez austriackiego dostarczyciela oprogramowania Green Tube - Novomantic. Jest to producent slotów, dobrze znanych z naziemnych kasyn - Book of Ra czy Dolphin Pearls. Dla fanów klasyki przygotowano tytuły takie jak Ultra Hot, Sizzling Hot czy Burning Hot - bardzo lubiane "owocówki". Wkrótce w Kasynie Atlanta będziemy mogli również zagrać w blackjacka czy też ruletkę z prawdziwymi krupierami - niedługo zostanie wprowadzona możliwość gry na żywo.

Bonusy:
Dla wszystkich nowych graczy z Polski, kasyno przygotowało ekskluzywny, darmowy bonus powitalny - 20 PLN bez wymaganego depozytu. Obrót bonusu 50 razy, maksymalna wypłata z oferty to 200 PLN. Gracze, którzy planują wpłacić pieniądze po raz pierwszy mogą skorzystać z bonusu powitalnego 200% do 1000 PLN, następnie po złożeniu drugiego depozytu 150% do 1000 PLN i kolejno 100% do 1000 PLN i 50% do 1000 PLN z obrotem 40 razy. Dodatkowo użytkownicy mogą liczyć na różne darmowe podarunki, w zależności od ich aktywności w grze za prawdziwe pieniądze.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by osa0092 on Pią Wrz 23 2016, 08:11

Kasyno godne polecenia.Duzo bonusow dobre gry.I ten bonus za obracanie gotowki w kasynie polski nr tel do kontaktu:)

Polecam
avatar
osa0092
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 396
Punkty : 519
Reputacja : 57
Dołączył : 11/05/2015
Wiek : 33
Skąd : Torun

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by wiecek1 on Sob Wrz 24 2016, 07:38

Casino Atlanta ma w sobie duzo zalet ale także i minusów, na początku mojej opinii chciałbym zaznaczyć oraz wyróżnić to, że kasyno jest w pełni przystosowane dla graczy z polski to jest bardzo wielki plus jeśli chodzi o Polaków. Kolejnym wspaniałym atutem jest oferta bonusowa, która jest bardzo interesująca i myśle ze nie jednemu graczowi się spodoba. Nie można tez zapominać o suporcie, który jest sprawny(weryfikowałem konto i nie minęło 2 dni a juz było zweryfikowane bez problemów) i co ważniejsze można rozmawiać po polsku. Dużym minusem według mnie sa dwie rzeczy, jedna z nich to ze strona nie jest przystosowana do urządzeń mobilnych, drugim z kolei minusem sa gry według mnie mogło byc pare gier z różnych softów.

Podsumowujac moja recenzje chciałbym dodać, że warto mieć te oto kasyno na swojej liście poniewaz jest godne zaufania i na pewno żaden gracz wytrawny oraz początkujący sie nie zawiedzie.
avatar
wiecek1
Flush
Flush

Liczba postów : 200
Punkty : 167
Reputacja : 24
Dołączył : 06/12/2015

Zobacz profil autora http://										    			<!-- 440affiliates.com Adserver Java

Powrót do góry Go down

CASINO-ATLANTA.COM RZYGACZKA I FREESPIN

Pisanie by corytrevorlahey on Pią Sty 06 2017, 09:10

Witam serdecznie na wstępie chcę powiedzieć że jest to mój pierwszy post więc proszę o wyrozumiałość. Otóż Chciałem się podzielić informacją odnośnie casinoatlanta i free spinów które tam otrzymałem. W Sylwestra korzystając z darmowych obrotów na grze Batman & Superman dalo 900 zł następnie wyliczyła obrót razy 55 Co dało 50000. Po każdym obrocie dziesięcioma tysiącami na konto realnej gotówki z konta bonusowego wpływało 200 zł łącznie w ciągu 6 dni z darmowych obrotów ugralem 1200 zł. Stan konta w bonusowej gotówce wynosił już 9000 w szczytowym momencie. Co ciekawe administrator serwisu Casino Atlanta zaznaczył w regulaminie że maksymalna wygrana z darmowych obrotów to 100 zł. Jak już mówiłem wygrałem łącznie 1200 zł grajac glownie na Batmanie Ultra hot i sizzling w/w kasynie. Juz drugi raz grudzien - 550 (20 zl za rejestracje bez depo) styczen - 1200(25 darmowych obrotów) .Postanowilem wiec zlozyc depo w wysokosci 17 i tak o to zarobiony po raz drugi POLECAM CASINO ATLANTA

corytrevorlahey
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 2
Punkty : 3
Reputacja : 0
Dołączył : 02/01/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Kasyno Atlanta - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 07:45

Jak dla mnie srednie kasyno nie posiadające zbyt duzej oferty slotowej ,mozna nawet stwierdzic ze poprostu kasyno jest ubogie w sloty. Atutem ich jest na pewno czeste darmowe spiny ktore rozdaja wszystkim swoim urzytkownikom, jednak ich obrot pozostawia wiele do zyczenia , moim zdaniem jest po prostu za wysoki. Raczej nie polecam nikomu tego kasyna jesli chcecie grac za swoj depozyt.

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 2 Previous  1, 2

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach