Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by JanBobryk on Sob Sty 24 2015, 22:19




Wpisujcie w jakie sloty gracie najczęściej, czy macie sprawdzone sloty w które gracie na małych/dużych stawkach. Co i kiedy zmieniacie podczas gry itp. Również proszę wpisujcie jaki slot w jakim kasynie i kiedy wam ładnie sypnął Twisted Evil . Mam nadzieję ,że temacik okaże się pomocny dla kogoś. Pozdrawiam Bobryk Jan

JanBobryk
Straight
Straight

Liczba postów : 43
Punkty : 61
Reputacja : 13
Dołączył : 17/01/2015
Wiek : 28

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Admin on Sob Sty 24 2015, 23:46

Ja jeśli już gram to wyłącznie Fruit Shop lub Doa i właściwie inne sloty mogłyby dla mnie nie istnieć. Choć ostatnio na prawdę rzadko grywam bo brak czasu...
Jeśli chodzi zaś o stawki to oscylują one od 1,5€ do 7,5€ choć zdarzało mi się już grywać na wyższych, szczególnie kiedy po grze było już odpowiednie saldo.

Grywam Casino luck, Next, Betclic

Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 2516
Punkty : 4214
Reputacja : 284
Dołączył : 04/07/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by GoldenGhoul on Pią Mar 27 2015, 15:56

Dead or Alive zdecydowanie ulubiony, jeśli chodzi o Netent to niewiele innych mnie interesuje, chociaż ostatnio zacząłem trochę grać na slotach z jackpotem - Mega Fortune, Mega Fortune Dreams, Hall of Gods i od czasu do czasu Cosmic Fortune, w końcu żeby wygrać, trzeba grać Wink

Generalnie nie licząc DoA i fajnych gier jackpotowych to Netent aż tak mnie nie kręci (chociaż w sumie coraz bardziej), za to jestem fanem Microgaming, tutaj już dużo slotów lubię i ogrywam - Playboy, Jurassic Park, Untamed Wolf Pack, Girls With Guns, Game of Thrones, Leagues of Fortune, nie pogardzę też kultowymi Thunderstruck II i Immortal Romance, ostatnio trochę grywam też w Avalon II. Generalnie uważam, że Microgaming ma dużo więcej świetnych slotów, ale żaden nie dorównuje DoA.

Niedawno przekonałem się też do slotów Playtech, szczególnie Irish Luck / Great Blue / Penguin Vacation oraz sloty Marvela (Fantastic Four, Iron Man II, Thor).

Reszta mnie nie kręci, a już np. GamesOS to jak dla mnie jakiś ponury żart, nie znalazłem tam ani jednej gry, którą uważałbym za wartą zagrania. Rival też imo słabo, podobnie RTG, chociaż tam jest przynajmniej Vulcan.

GoldenGhoul
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 817
Punkty : 249
Reputacja : 71
Dołączył : 15/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by sizzlinghotfun on Pią Mar 27 2015, 16:10

Ja własnie nie lubię gier microgaming - nigdy nie zdażyło mi się wygrać cokolwiek godnego uwagi na tym sofcie. Za Net Entem również nie przepadam, gram tam praktycznie tylko w Gonzo Quest i Bloodsuckers. Za to moim liderem jest Playtech - głównie gierki takie jak Hallowen Fortune, White King, Cat Queen i wiele innych, nie lubie tylko Marvel slots. Jeśli chodzi o RTG to grywam przeważnie w kasynach sieci Club World gry takie jak T-Rex, Enchated Garden, Pay Dirt, Achilles - czasem potrafią naprawdę ładnie sypnąć. Godne uwagi jest jedno z kasyn z rodzinki ClubWorld BuzzLuck - tam możemy zagrać w gierki NuWorks - również bardzo ciekawe. No i oczywiście sloty WMS, w które dopiero od niedawna możemy grać w Polsce.

sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1579
Reputacja : 83
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by GoldenGhoul on Pią Mar 27 2015, 18:36

No mi Microgaming sypie aż miło, moje największe wygrane wchodziły właśnie na Playboyu (w tym mój aktualny rekord, 2100x stawka - szkoda że bet najniższy z możliwych, no ale tak czy siak 630zł piechotą nie chodzi) czy w turniejach (w Accumulatorze 3 miesiące pod rząd ugrywałem po ok. 100 euro). Zdecydowanie mój ulubiony soft. Co do innych softów, wymieniłeś kilka gier, na które dotychczas nie zwracałem uwagi, sprawdzę z czym to się je Smile

GoldenGhoul
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 817
Punkty : 249
Reputacja : 71
Dołączył : 15/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Sob Mar 28 2015, 10:25

Polecam sloty Playtech !

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by GoldenGhoul on Sob Mar 28 2015, 10:36

@olauolsson napisał:Polecam sloty Playtech !

Wiemy, znamy Wink

W sumie to wielka trójka Netent - Microgaming - Playtech nie bez powodu jest na topie, wszystkie trzy mają dużo porządnych gier.

GoldenGhoul
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 817
Punkty : 249
Reputacja : 71
Dołączył : 15/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Sob Mar 28 2015, 10:37

Powiem Ci, że na paytech'u idzie wygrać ładne sumki, w dodatku te jackpot'y są bardzo imponujące.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by anetawlz on Pią Maj 22 2015, 09:51

odświeżam wątek, bo mam pytanie o DOA, kurcze ja już tyle kasy straciłam i NIGDY nie trafiłam 5 wildów na scaterze a tym bardziej 5 scaterów Smile a niektórzy mają kilka razy podczas jednej gry, jest jakiś sposób... tylko jaki Smile podpowiecie?

anetawlz
Flush
Flush

Liczba postów : 151
Punkty : 183
Reputacja : 45
Dołączył : 03/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Admin on Pią Maj 22 2015, 10:07

Oj, nieprawdą jest jakoby ktoś trafiał 5 scaterów czy nawet 5 wildów podczas jednej gry. Zdarza się to niezwykle rzadko. Za mną jest pewnie z setki tys. spinów na DOA i zdarzyło mi się tylko 3 razy ustrzelić 5 scaterów.
Musisz też brać pod uwagę specyfikę tego slotu bo to bardzo nieregularny slot.

I jeszcze jedno, nie ma sposobu na kasyno Smile jeśli ktokolwiek będzie Ci sugerował strategie to traktuj ją z przymrużeniem oka...

Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 2516
Punkty : 4214
Reputacja : 284
Dołączył : 04/07/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by anetawlz on Pią Maj 22 2015, 10:15

no 3 razy to też niezły wynik Razz fakt, że ktoś mi sugerował że trzeba zatrzymywać w odpowiednim momencie, dlatego szukam potwierdzenia, u mnie czasami jest co 3-4 spiny darmowe rundy a w nich 5-10 zł wygrane Sad no "krew zalewa" Smile ale nie poddaje się i czekam na BIG WIN Smile

anetawlz
Flush
Flush

Liczba postów : 151
Punkty : 183
Reputacja : 45
Dołączył : 03/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by poziom85 on Pią Wrz 04 2015, 12:02

Ghost Pirates ( może dlatego że wygrałem ponad 6 tysia ), DoA, Twin Spin i z sentymentu Mermaid Milions.

poziom85
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 9
Punkty : 18
Reputacja : 6
Dołączył : 28/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by pilonek on Nie Wrz 06 2015, 18:17

moje gry to mieszanka hulk 50lini, playboy. doa, fruit shop no to najlepsze jak dla mnie;)

pilonek
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 993
Punkty : 1055
Reputacja : 68
Dołączył : 21/12/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by ANZELMO on Nie Wrz 06 2015, 18:59

netent to spinta gwiazdki blood fruit shop i obcy głównie to gram bo fajne efekty dobrze zrobione i maja potencjał Laughing What a Face z innych to różowa pantera t-rex reszty nie pamiętam dużo tego

ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 691
Punkty : 585
Reputacja : 42
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by oskar1899 on Pon Paź 05 2015, 10:35

gram tylko na NETENT a moje ulubine gry to STARBURST,JACK HAMMER2,WILD ROCKETS, no i oczywiscie DOA Smile

oskar1899
VIP
VIP

Liczba postów : 606
Punkty : 144
Reputacja : 194
Dołączył : 23/05/2015
Wiek : 30
Skąd : nowa ruda

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Sro Lis 18 2015, 20:24

Proponuję sprawdzić Wam grę "King of Slots" Smile, bardzo fajne zwroty z betów, sukcesywnie wygrywałem co raz to więcej pieniędzy. Głównie grywam w Wonderlandcasino i VideoSlots.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Niebieski on Pon Maj 02 2016, 23:57

Jeżeli kasyna nie mają ingerencji w sloty (a tak tutaj czytałem od mądrzejszych ode mnie) bo za to odpowiada ich dostawca i nie ma znaczenia w którym kasynie gram w dany slot jeśli chodzi o możliwość wygranej, to czemu te sloty nie są identyczne?
Ostatnio rzuciła mi się w oczy taka sytuacja jak poniżej, w jednych kasynach na autostarcie DoA mamy 10 spinów a w innych 15, wie ktoś dlaczego tak jest?



Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 1419
Punkty : 573
Reputacja : 473
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 11:50

@Niebieski, ale przecież to jest autostart, który ustawiany jest według kasyna. To nie oznacza, że kasyna mają ingerencje w dany slot. Gra się niczym innym nie różni, tylko tym "auto pilotem".
Moim zdaniem tylko Netent ma wpływ na zmianę mechanicznej strony swojego slotu. Nie bawmy się w "Ojca Mateusza", a jeśli tak naprawdę ktoś chce główkować to niech napisze pismo do firmy Net Entertainment z zapytaniem jak jest naprawdę.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Niebieski on Wto Maj 03 2016, 11:56

Spoko, źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi o żadne teorie spiskowe, po prostu zastanowiło mnie to, nie wiedziałem że autostart ustawiany jest przez kasyno, myślałem że to jest zintegrowane z danym slotem, jak człowiek tyle się gapi w te sloty to czasem z nudów coś tam wypatrzy Very Happy

Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 1419
Punkty : 573
Reputacja : 473
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 12:00

@Niebieski napisał:Spoko, źle mnie zrozumiałeś, nie chodzi mi o żadne teorie spiskowe, po prostu zastanowiło mnie to, nie wiedziałem że autostart ustawiany jest przez kasyno, myślałem że to jest zintegrowane z danym slotem, jak człowiek tyle się gapi w te sloty to czasem z nudów coś tam wypatrzy Very Happy

Dokładnie Cię zrozumiałem, tylko zbyt agresywnie zareagowałem, przepraszam Cię Smile.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Cesarzowa on Wto Maj 03 2016, 12:18

@anetawlz napisał:odświeżam wątek, bo mam pytanie o DOA, kurcze ja już tyle kasy straciłam i NIGDY nie trafiłam 5 wildów na scaterze a tym bardziej 5 scaterów Smile a niektórzy mają kilka razy podczas jednej gry, jest jakiś sposób... tylko jaki Smile podpowiecie?
Gram na doa od pewnego czasu ( ok. dwóch miesięcy) i miałam już dwa razy po pięć scatterów i kilka razy pięć wildów. Recepta jest jedna - grasz i grasz i grasz... A jak już masz dość patrzenia na te bębny to włączasz 1000 autospin i idziesz na spacer ;-)))
Ta gra jest dla mnie nie do pokonania, póki co. Fakt, nudna. Wahania ciśnienia zauważam u siebie tylko gdy kolejno wpadają scattery Razz Gram w sumie w wielu kasynach, nie mam ulubionego.

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 444
Punkty : 647
Reputacja : 241
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 35

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 12:24

@Cesarzowa, Ciebie i Niebieskiego podziwiam bardzo za te Wasze wygrane Wink.

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Cesarzowa on Wto Maj 03 2016, 12:41

He, spoko... Ja siebie tez podziwiam Razz N. gra inaczej niż ja i ma więcej takich efektownych strzałów... Rzadko inwestuję w obroty więc męczę małe stawki przeważnie. Myślę sobie też, że to kwestia farta ale też tego, że dużo gramy. Przegranych depo też jest sporo ale o tym się nie mówi Razz

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 444
Punkty : 647
Reputacja : 241
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 35

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 12:42

@Cesarzowa napisał:He, spoko... Ja siebie tez podziwiam Razz N. gra inaczej niż ja i ma więcej takich efektownych strzałów... Rzadko inwestuję w obroty więc męczę małe stawki przeważnie. Myślę sobie też, że to kwestia farta ale też tego, że dużo gramy. Przegranych depo też jest sporo ale o tym się nie mówi Razz

No jasne, rozumiem, masz całkowitą rację, a mniej więcej ile tak jesteś na +/- odkąd grasz na DoA ?

olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1743
Punkty : 1260
Reputacja : 274
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 94
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Wasze ulubione sloty (opinie, taktyki, historie z nimi związane)

Pisanie by Cesarzowa on Wto Maj 03 2016, 12:45

Na samym doa to ciężko powiedzieć... Ogólnie ostatnie miesiące to kilka dobrych tysięcy do przodu... Ile by nie było, ważne, że na plus ;-))

A tak zgodnie z tematem, to na przekór wszystkiemu uwielbiam starburst Very Happy tylko mnie nie zjedzcie Razz Jestem też wielką fanką sizzlinga, taka owocowa słabość.

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 444
Punkty : 647
Reputacja : 241
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 35

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 2 1, 2  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach