Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Go down

Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro 4 Lut 2015 - 15:14

[center]Photobucket
Sportingbet Casino

Temat poświęcony bukmacherowi Sportingbet. W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.



Rok 1998 to rok powstania firmy Sportingbet, natomiast na polskim rynku bukmacher zaistniał w roku 2004. Firma również należy do czołowych na rynku. Sportingbet wyróżnia się spośród innych buków tym ,że często przprowadza liczne konkursy typerów z dużą pulą. Do tego dla graczy, którzy często korzystają z ich oferty proponują darmowe zakłady - stawka jest zależna od tego ile postawiliśmy w danym czasie.

Minusem jest mało zakładów na overy-undery w hokeju - NHL, przeważnie propnują standardowe linie 5,5 gdzie u innych bukmacherów można stawiać różne linie. Brakuje także niższych lig hokejowych np rosyjskich.

Minimalna wpłata przez przelewy24 to 10zł, a minimalna stawka na zakład wynosi 2zł.
Nie mniej jednak Sportingbet potrafi docenić swoich stałych graczy licznymi bonusami, więc dlatego firma plasuje się w czołówce bukmacherów.

Sportingbet

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 23
Reputacja : 226
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by mig-28 on Wto 17 Paź 2017 - 20:33

Wypłacał ktos z Was ostatnio od nich na karte kredytową. Tydzien od wypłaty i kasy brak.Na czacie twierdzą że wysłali....

mig-28
Straight
Straight

Liczba postów : 92
Punkty : 70
Reputacja : 1
Dołączył : 03/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Sportingbull okrada ludzi!!!

Pisanie by mrboomtown on Sro 8 Lis 2017 - 15:32

Zdecydowanie odradzam grę u tego bukmachera, nie chcą wyplacic mi moich pieniedzy, nie korzystalem z zdanych bonusow czy jakis admin wie gdzie mozna się na nich poskarzyc, kto jest ich licencjodawca??

mrboomtown
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 7
Punkty : 5
Reputacja : 0
Dołączył : 28/11/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by smika on Sro 8 Lis 2017 - 15:35

Napisz na LC W sportingbull i sie zapytaj dlaczego
avatar
smika
Użytkownik roku 2017
Użytkownik roku 2017

Liczba postów : 2649
Punkty : 709
Reputacja : 1735
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by mrboomtown on Sro 8 Lis 2017 - 15:56

Powiedzieli jedynie, ze to decyzja dzialu bezpieczenstwa i ze jest nieodwolalna generalnie rozmowa ch**a z butem z nimi jak wszedzie jak zablokuja konto i proponuja wysylanie skargi na...poland@sportingbull.com...Zenada

mrboomtown
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 7
Punkty : 5
Reputacja : 0
Dołączył : 28/11/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by bugalski73 on Pią 9 Mar 2018 - 10:40

Sportingbull to SCAM Oszukują ludzi , wszedzie o tym słychać a teraz przekonałem sie na własnej skórze, strach tam grac za wiecej niz 10zł

bugalski73
Flush
Flush

Liczba postów : 189
Punkty : 179
Reputacja : 9
Dołączył : 21/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by jatamaNNN on Sob 10 Mar 2018 - 13:36

u mnie za to wypłata bezproblemowo ( i to nie mała Smile )
wczoraj zlecona dzisiaj na skrillu
avatar
jatamaNNN
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 370
Punkty : 537
Reputacja : 162
Dołączył : 07/09/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet / Sportingbull - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by szajba124 on Wto 14 Sie 2018 - 16:20

NOWA METODA WPŁAT I WYPŁAT - TRUSTLY

szajba124
Straight
Straight

Liczba postów : 94
Punkty : 103
Reputacja : 6
Dołączył : 11/01/2018

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach