Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro Lut 04 2015, 15:53

Temat poświęcony bukmacherowi Efortuna . W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Na rynku internetowym firma pojawiła się dopiero w ostatnim czasie, poprzednio był to tylko bukmacher naziemny i nazywał się Profesjonal. Obecnie dostępny jest darmowy bonus za rejestrację 20zł (otrzymujemy 2.850 punktów FKP, które można wymienić na Darmowe Zakłady o wartości 20zł) .

Efortuna wprowadziła także ciekawy bonus lojalościowy, w którym zbieramy punkty za postawione zakłady i później możemy je wymienić w sklepie na darmowe zakłady bądź na bonusy od kolejnej wpłaty. Minus to podatek, którego nie ma u innych zagranicznych bukmacherów.

https://www.efortuna.pl/

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by bigben79 on Pon Lip 13 2015, 18:20

za rejestrację jest teraz 25zł Wink

_________________
PIWA I PACIERZA NIE ODMAWIAM
avatar
bigben79
Użytkownik roku 2016
Użytkownik roku 2016

Liczba postów : 3889
Punkty : 537
Reputacja : 2459
Dołączył : 16/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by sese1976 on Sob Lip 18 2015, 13:45

przy rejestracji wpisz kod bonusowy PANORAMA dostaniesz 30zl na gry

sese1976
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 310
Punkty : 226
Reputacja : 37
Dołączył : 05/05/2015
Wiek : 41
Skąd : poznan

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by walczakus on Pon Sie 10 2015, 22:46

Fajna jest możliwość utworzenia grup (po 2,3,.. mecze) i kombinacje np 3z5 ale tych grup meczy nie tylko pojedynczych spotkań. Kupon bezpieczny - ile razy superkupon padł na jednym spotkaniu tu część choć odzyskasz. Niestety podatek zabija wysokość wygranych w stosunku do bet365 czy nawet expekt
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by alinka63 on Pon Wrz 26 2016, 16:59

przy rejestracji kod playarena i 30zl na start bez depo

alinka63
Straight
Straight

Liczba postów : 20
Punkty : 18
Reputacja : 0
Dołączył : 20/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by dzkplwpis on Pią Wrz 01 2017, 17:46

Jak wygląda u nich czas wypłat, piszą że o 12:00 następnego dnia roboczego, ale ile czasu w praktyce dociera to na konto ?

dzkplwpis
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 3
Punkty : 3
Reputacja : 0
Dołączył : 06/09/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Puchacz293 on Nie Wrz 17 2017, 19:33

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21751325_2029788543917766_300228874005433209_n.jpg?oh=4282f5b2e7849dbd4669c1e8f748a663&oe=5A45C9DB

Npisałem do nich, że źli rozliczyli mecz, to w 1 odpowiedzi napisali że podali dobry wynik i mecz jest rozliczony poprawnie Very Happy.
W 2 przyjęli zgłoszenie i od 12 zero odzewu.

Puchacz293
Straight
Straight

Liczba postów : 13
Punkty : 9
Reputacja : 0
Dołączył : 23/07/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach