Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro 4 Lut - 15:53

Temat poświęcony bukmacherowi Efortuna . W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Na rynku internetowym firma pojawiła się dopiero w ostatnim czasie, poprzednio był to tylko bukmacher naziemny i nazywał się Profesjonal. Obecnie dostępny jest darmowy bonus za rejestrację 20zł (otrzymujemy 2.850 punktów FKP, które można wymienić na Darmowe Zakłady o wartości 20zł) .

Efortuna wprowadziła także ciekawy bonus lojalościowy, w którym zbieramy punkty za postawione zakłady i później możemy je wymienić w sklepie na darmowe zakłady bądź na bonusy od kolejnej wpłaty. Minus to podatek, którego nie ma u innych zagranicznych bukmacherów.

https://www.efortuna.pl/

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by bigben79 on Pon 13 Lip - 18:20

za rejestrację jest teraz 25zł Wink

_________________
PIWA I PACIERZA NIE ODMAWIAM
avatar
bigben79
Użytkownik roku 2016
Użytkownik roku 2016

Liczba postów : 4213
Punkty : 326
Reputacja : 2673
Dołączył : 16/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by sese1976 on Sob 18 Lip - 13:45

przy rejestracji wpisz kod bonusowy PANORAMA dostaniesz 30zl na gry

sese1976
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 310
Punkty : 226
Reputacja : 37
Dołączył : 05/05/2015
Wiek : 41
Skąd : poznan

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by walczakus on Pon 10 Sie - 22:46

Fajna jest możliwość utworzenia grup (po 2,3,.. mecze) i kombinacje np 3z5 ale tych grup meczy nie tylko pojedynczych spotkań. Kupon bezpieczny - ile razy superkupon padł na jednym spotkaniu tu część choć odzyskasz. Niestety podatek zabija wysokość wygranych w stosunku do bet365 czy nawet expekt
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by alinka63 on Pon 26 Wrz - 16:59

przy rejestracji kod playarena i 30zl na start bez depo

alinka63
Straight
Straight

Liczba postów : 20
Punkty : 18
Reputacja : 0
Dołączył : 20/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by dzkplwpis on Pią 1 Wrz - 17:46

Jak wygląda u nich czas wypłat, piszą że o 12:00 następnego dnia roboczego, ale ile czasu w praktyce dociera to na konto ?

dzkplwpis
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 4
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 06/09/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Puchacz293 on Nie 17 Wrz - 19:33

https://scontent.fwaw3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/21751325_2029788543917766_300228874005433209_n.jpg?oh=4282f5b2e7849dbd4669c1e8f748a663&oe=5A45C9DB

Npisałem do nich, że źli rozliczyli mecz, to w 1 odpowiedzi napisali że podali dobry wynik i mecz jest rozliczony poprawnie Very Happy.
W 2 przyjęli zgłoszenie i od 12 zero odzewu.

Puchacz293
Straight
Straight

Liczba postów : 14
Punkty : 10
Reputacja : 0
Dołączył : 23/07/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Efortuna - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Artur5000 on Pon 13 Lis - 10:59

sprawdzcie konta gralem 2 listopada singla na live za 8.88 i przegralem.Dzisiaj sobie wchodze na fortune a tam 8.88 na koncie.Moze ktos wie za co mam ta kase?Dodam ze nie robilem depo tylko jak robilem konto uzylem kodu FORTUNAVIP,moze to jakis darmowy zaklad mialem?ze jak wtopa to zwrot?

Artur5000
Straight
Straight

Liczba postów : 70
Punkty : 81
Reputacja : 6
Dołączył : 11/10/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach