Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Go down

Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Sro 4 Lut 2015 - 15:56

Temat poświęcony bukmacherowi Totolotek . W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Totolotek - poprzednio toto-mix to bukmacher naziemny, który teraz jest także dostępny w internecie. Zdarzenia podobne jak u innych firm więc nie ma co się rozpisywać na ten temat. Na uwagę zasługuje bonus od pierwszej wpłaty 100% do 200zł. Oferta zakładów na żywo prezentuje się bardzo dobrze, oferta live jest naprawdę duża. Dla swoich klientów firma oferuje codzienny bonus king, gdzie wygrane są na przykład podwyższane o 12%. Może nam to zniwelować straty jakie poniesiemy na podatku, który jest tutaj odprowadzany.

Minimalna wpłata: 1PLN
Minimalna wypłata: 1PLN



https://www.totolotek.pl/

_________________
468 60 bob animate english
Bob Casino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 25
Reputacja : 228
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by olegsport on Czw 14 Maj 2015 - 9:31

Teraz u nich ten bonus powitalny za pierwszą wpłatę, to już wynosi do 500zł.Tylko co z tego? Zabezpieczają się konkretnie aby w chytry sposób nie przetransferować środkow bonusowych do innego buka/grając single po kursach blisko1,85/. Aby obrót zaliczyć, to minimalny kurs w zakładzie łączonym /3 zdarzenia lub więcej/ musi wynosić minimum 3,6.To juz lekka przesada, nie dość że liczba zdarzeń to aż 3 i jeszcze taki kurs. A obrót kwotą to chyba cztrokrotny, tu naprawde potrzebne juz szczęście
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos on Czw 14 Maj 2015 - 9:35

@olegsport napisał:Teraz u nich ten bonus powitalny za pierwszą wpłatę, to już wynosi do 500zł.Tylko co z tego? Zabezpieczają się konkretnie aby w chytry sposób nie przetransferować środkow bonusowych do innego buka/grając single po kursach blisko1,85/. Aby obrót zaliczyć, to minimalny kurs w zakładzie łączonym /3 zdarzenia lub więcej/ musi wynosić minimum 3,6.To juz lekka przesada, nie dość że liczba zdarzeń to aż 3 i jeszcze taki kurs. A obrót kwotą to chyba cztrokrotny, tu naprawde potrzebne juz szczęście

No warunki wygórowane , min 3 zdarzenia - bo dużo osób gra singlami albo dublami, co do łącznego kursu to jak na 3 zdarzenia to jeszcze ujdzie. Wiadomo jak ktoś już we wszystkich bukach bonusy wykorzystał to i u nich też się na pewno skusi Very Happy

_________________
468 60 bob animate english
Bob Casino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 25
Reputacja : 228
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Kamil9jeden on Nie 21 Sty 2018 - 14:13

jaka jest minimalna wyplata z totolotka?i czy wyplacaja w niedziele i ile trwa

Kamil9jeden
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 407
Punkty : 233
Reputacja : 32
Dołączył : 29/11/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by lukcl on Nie 21 Sty 2018 - 14:56

nie wypłacają w ndz a minimum nie ma

lukcl
Straight
Straight

Liczba postów : 44
Punkty : 44
Reputacja : 7
Dołączył : 20/01/2018

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 on Wto 8 Maj 2018 - 11:04

W tym Totolotku zatrudniają debili (idiotki)?
Przepraszam za ton, ale jak na 3 dni i 2 próby wykiwania mnie przez (Malinę i teraz Totolotka) to odnoszę wrażenie, że to nie my kombinujemy (poprzez multikonta), ale oni.

Idiotka wmawia mi, że muszę dokończyć obrót bonusem powitalnym z 2017 r. (kwiecień). Cały depozyt i bonus przegrałem. Dwa dni temu otrzymałem freebet z konkursu. Trochę ugrałem. Obrotu nie liczy, bo liczy jeszcze z bonusu z 2017r.
Ta idiotka pisze mi cyt. ,,Na jednym z kuponów był zwrot czyli środki wpływają na saldo główne podczas zwrotu czyli nie został przegrany kupon. Chodzi o kupon o numerze 4673428 z dn. 08.04.2017".

Jak mógł być zwrot jak stan konta dwa dni temu (przed otrzymaniem bonusu) był równy 0,00000000000 zł ?

Very Happy Jak tu mogą człowiekowi nie puścić nerwy?


Ta idiotka chce mi wmówić, że jak był zwrot w trakcie gry, pomimo, że przegrałem depozyt i bonus (czyli wyzerowałem konto) w 2017 r. to nadal aktywny jest poprzedni bonus. Przegrana

Na tych ,,debili" można gdzieś złożyć skargę?

tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 2012
Punkty : 197
Reputacja : 609
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by drx25 on Wto 8 Maj 2018 - 11:54

Poszukaj w regulaminie informacji o tym jak dlugo sa wazne bonusy i mysle ze bedzie to punktem podparcia slusznosci Twoich racji ( nie spotkalem sie jeszcze z bukiem kasynem gdzie bonus nie wygaslby po uplywie roku). Jezeli na lc jest tak duzy opor materii to sprobuj w mediach spolecznosciowych typu facebook, twitter. W dalszej kolejnosci pozostaje korespondencja "grzecznosciowa". Co do skarg to wydaje mi sie ze licencje na ich dzialanosc wydal minister finansow https://www.finanse.mf.gov.pl/inne-podatki/podatek-od-gier/gry-hazardowe-przez-internet
Mozesz tez zlozyc oficjalna reklamacje u bukmachera ale one sa rozpatrywane zazwyczaj do 30 dni roboczych :p

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 484
Punkty : 642
Reputacja : 373
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by thierry_henry on Wto 8 Maj 2018 - 11:58

@tomekt4 mimo wszystko nie stawiałbym Maliny i Totolotka w jednym rzędzie. W mojej opinii Totolotek to zdecydowanie nr 1 wśród legalnych buków na polskim rynku, mając na myśli całokształt.

Prześledź sobie historię konta, czy na pewno nie przegrałeś tego zwrotu w międzyczasie, chociaż skoro było 0,00 PLN no to faktycznie powinien być z automatu usunięty wskaźnik obrotu.
U nich najlepiej zawsze wchodzić w zakładkę "Historia Wpłat i Wypłat/Bonus" i tam poniżej masz "Dostępny bonus", klikasz "Pokaż/Odśwież" i jeżeli jest pusto to nic nie zalega, jeżeli coś się pojawi, a masz zerowe saldo to piszesz na pomoc@totolotek.pl
Na LC niewiele Ci pomoże. Kiedyś raz miałem błąd, że policzyło mi za kupon podatek, chociaż grałem za odpowiednią stawkę w piątek i na LC nic mi nie mogła na to poradzić, za to kontakt mailowy z nimi pomógł i zwrócili podatek.



_________________
22bet - BONUS 122% JUŻ OD 1€!
bonus 100 precent x2 free spins
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2839
Punkty : 382
Reputacja : 1663
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 28
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS on Wto 8 Maj 2018 - 12:02

Też miałem problem z nierozliczonym kuponem. Trochę inna sytuacja, ale przypomniało mi się. Skorzystałem z oferty powitalnej, obróciłem depozyt + bonus, ale kasa nie pojawiała się w saldzie do wypłaty więc idę i pytam o co chodzi a babka, że nie zrobiłem obrotu więc tłumacze że jest napisane że wykonałem obrót, kazała wrócić za 24h miało być okej. Wracam trafiłem na gościa a ten mi mówi że mam nierozliczone wszystkie kupony pewnie i dlatego nie mogę wypłacić. No to szukam i faktycznie najpierw rozliczyli mi normalnie jako przegrany jeden kupon (singiel), wiem bo specjalnie sprawdzałem akurat, a później nagle magicznie zmienili na nierozliczony i przez 2 tygodnie nie potrafili rozliczyć przegranego kuponu. Dopiero musiałem wysłać im numer kuponu, LINK DO WYNIKU MECZU (e-sport) i po 24h rozliczyli. Tyle że po raz kolejny musiałem czekać 24h aż saldo bonusowe zmieni się na realne środki i dopiero mogłem wypłacić wszystko na konto. Jednym słowem dramat, jaki tam burdel mają.

_________________
BONUS 100% + 200 FREE SPINS!
zet casino new brand free spins
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 6873
Punkty : 9068
Reputacja : 2804
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 73

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 on Wto 8 Maj 2018 - 12:42





Nie ma szans, na żadną pomoc. Ten trzeci email od manager czy jakoś tak.
Pierwszy raz w życiu mam wrażenie, że piszę z osobami ograniczonymi umysłowo (cały support z pomocą). Same kobiety, chyba wszystkie od wczoraj pracują w tej firmie. Żenada.
Tam są jacyć faceci? Przecież te ,,babki” to tragedia.

tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 2012
Punkty : 197
Reputacja : 609
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Totolotek - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by tomekt4 on Wto 8 Maj 2018 - 15:53

To chyba świetne podsumowanie ,,wiarygodności tego bukmachera".


Cyt,,...wygaśnięcie bonusu nie powoduje wygaśnięcia wymogu obrotu".

Betmira = Totolotek = KRZAK

tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 2012
Punkty : 197
Reputacja : 609
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach