Betsson Kasyno - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Wto Mar 10 2015, 14:53


Kasyno : Betsson
Licencja : MGA Malta
Produkty : Kasyno, Kasyno na żywo, Zakłady, Poker, Zdrapki, Bingo.
Darmowe bonusy : okazjonalne darmowe spiny lub gotówka, rozdawana z okazji różnych akcji promocyjnych
Oprogramowanie : Net Ent, Microgaming i kilka innych
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie : support-pl@betsson.com, Live Chat
Minimalny depozyt : 10 PLN
Czas wypłat : bardzo szybkie, zweryfikowane konta otrzymują przelewy na ewallety w czasie rzeczywistym

Betsson to szwedzkie kasyno, które powstało w 2001 roku. Posiada maltańską licencję na prowadzenie działalności w internecie, właścicielem kasyna jest szwedzka firma BML Group Ltd, notowana na sztokholmskiej giełdzie papierów wartościowych, zatrudniając ponad 1000 pracowników w wielu różnych krajach. Strona dostępna jest w języku polskim, możemy wybrać podczas rejestracji walutę PLN. Skontaktować z obsługą klienta możemy się za pomocą czatu na żywo lub mailowo pod adresem support-pl@betsson.com. W obrocie naszymi środkami pienięznymi pomogą nam metody takie jak Skrill, Neteller, przelew bankowy, przelewy24, płatność kartą czy też kuponem UKASH. Jeżeli zweryfikowałeś swoje konto w Betsson to możesz otrzymywać wypłaty na swoje konto Skrill w czasie rzeczywistym Smile

Gry:
W kasynie mamy do wyboru wiele gier od najpopularniejszych producentów takich jak Net Ent, Microgaming, Quickfire czy WMS. Możemy zagrać w szeroką gamę dostępnych videoslotów, keno, bingo czy też videopokera. Mamy oczywiście do dyspozycji kasyno Live, gdzie możemy stawiać zakłady nawet do kwoty 20.000 PLN w blacjacku, ruletce czy też baccaracie. Strona jest bardzo intuicyjna, posiada wyszukiwarkę gier, więc bez problemu odnajdziemy tam swoje ulubione tytuły. Do dyspozycji mamy również aplikację mobilną kasyna.

Bonusy:
Na początek, każdy nowy gracz może skorzystać z powitalnej oferty bonusowej 100% do 500 PLN - wpłacając 500 PLN otrzymuje 1000 PLN na grę i dodatkowo 50 darmowych spinów na jackpotową grę Mega Fortune Dreams. Wszystkie bonusy możemy aktywować w opcjach swojego konta, w zakładce ,,Moje bonusy". Kasyno cyklicznie organizuje bardzo ciekawe i urozmaicone promocje - przykładowo tutaj możemy wytypować kiedy zostanie zdobyty jackpot w grze Hall of Gods - do wygrania mamy do 40 darmowych spinów na Fortune Teller. W ostanim czasie możemy skorzystać z kalendarza promocyjnego - w tym tygodniu przy wpłacie 40 PLN, otrzymujemy 10 darmowych spinów na Wonky Wabbits oraz bilet na loterię, gdzie do wygrania jest aż 80.000 PLN. W przypadku wylosowania ,,Złotego jajka", możemy liczyć na nagrodę w wysokości aż 200.000 PLN.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1587
Reputacja : 91
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Sro Maj 06 2015, 12:00

Struktura podobna do Betsafe, można powiedzieć, że to "bliźniaki". Jednak dość istotna różnica jak dla mnie to taka, że Betsson bardziej nagradza graczy. Każdy postawiony zakład na mecz, to punkty, które potem można wymienić na kasę. Dlatego, kiedy wpłacam na zakłady i mam do wyboru ich dwóch - wybieram Betsson
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by Damiano1987 on Wto Kwi 19 2016, 09:30

Witam. Niestety jestem zmuszona zakończyć przygodę z tą marką. Zarzadano ode mnie zweryfikowania konta przed wypłatą, przeslalem skany dowodu, rachunku za prad oraz karty kredytowej. Zarzadano ode mnie przesłania skanu karty, która od dawana jest nie aktywna, z której w sumie wplacilem raz lub dwa razy. Napisano mi że konto zweryfikowane, a następnie ze jednak nie mogą wypłacić, mam przesłać skan tej konkretnej karty. Po tym jak napisałem że jest nie aktywna, uswiadomiono mnie ze nie otrzymam wypłaty. Dopiero gdy się wscieklem, kazano mi przesłać zaświadczenie z banku ze ta karta jest już nie aktywna. Napisałem że nie będę biegał po bankach, bo mają wszelkie moje dane a upadli się na tą kartę. Szczęście w nieszczęściu, gdy już widziałem do czego sprowadza się rozmowa, wycofalem zlecenie przelewu na konto i zlecilem na skrill, jakimś cudem przeszło po sekundzie. Pzdr

Dodam jeszcze ze z nimi jestem, byłem związany od wielu lat, dokonywalem wielu wpłat i tak mnie potraktowali...

Damiano1987
Flush
Flush

Liczba postów : 209
Punkty : 243
Reputacja : 65
Dołączył : 04/01/2015
Wiek : 30
Skąd : Poznan

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by Mavi26 on Wto Kwi 19 2016, 17:57

Zależy na którym koncie w Betssonie;)

A tak serio to nawet jak karta jest nie aktywna a wala się gdzieś w szufladzie trzeba było zrobić skan. Jeśli nie to zrobić wpłatę za pomocą aktualnej karty to pewnie jej by wymagali.
Nic nie poradzisz. Jak kasyno się uprze to albo spełniasz wymagania albo daj se luz o oni zdania nie zmienią.
Dla mnie betsson od lat jest bezproblemowy jeśli chodzi o wypłaty i weryfikację. Raz wysłane dokumenty starczyły i mam spokój.

Mavi26
Flush
Flush

Liczba postów : 287
Punkty : 400
Reputacja : 138
Dołączył : 25/01/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by Damiano1987 on Sro Kwi 20 2016, 17:34

Pisałem z telefonu t9 i tyle, co to wnosi do tematu...? SmileSmile
Mavi26. Nie bawie się w multi konta, mnie to nie jara.
Może i wala się gdzieś w szufladzie, ale nie mojej...
Dla mnie również był od wielu lat bezproblemowy, robiłem dziesiątki wypłat, oraz wpłat, dopiero jak wygrałem w promocji Ruletki, powstał problem. I nie rozumiem z czym mam sobie dać luz? Ta strona służ do wyrażania opini, co mam pisać o Nich same superlatywy. Uważałem ich za jedno z najlepszych kasyn. A jeszcze jedno, co do aktualnej karty.... wpłaty są dokonywane kilka razy w miesiącu.


Damiano1987
Flush
Flush

Liczba postów : 209
Punkty : 243
Reputacja : 65
Dołączył : 04/01/2015
Wiek : 30
Skąd : Poznan

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by Lucky555 on Sob Sie 13 2016, 14:24

Witam,

mam taki problem. Wczoraj wpłaciłem depozyt, pograłem i wypłaciłem w sumie 600 zł. Wszystko przeszło.

Dzisiaj wpłaciłem 200, pograłem chwilę, trafiłem ładny układ, było 540, zjechałem do 500 i zleciłem wypłatę.

Dostałem takiego emaila:

Witaj,

Zapoznaliśmy się z Twoją aktywnością w naszym serwisie i podjęliśmy decyzję o anulowaniu zleconej przez Ciebie wypłaty. Zgodnie z naszym regulaminem obrót na koncie wpłaconym depozytem powinien być równy lub wyższy niż wpłacona kwota. Pieniądze wróciły zatem na Twoje konto gracza.

Prosimy o conajmniej jednokrotny obrót depozytym przed zleceniem kolejnej wypłaty.

Pierwsze słyszę, że musi być jednokrotny obrót depozytem ?? Nie brałem żadnych bonusów.

Ktoś miał taki przypadek ? I co teraz muszę może obrócić te 500 zł ?

Lucky555
Straight
Straight

Liczba postów : 57
Punkty : 118
Reputacja : 57
Dołączył : 07/07/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by bigben79 on Sob Sie 13 2016, 14:32

musisz obrócić 200 zł które wpłaciłeś chociaż jeden raz tak jest w większości kasyn ale mogłeś napisać tutaj
http://www.darmowybonus.com/f31-pomoc-pytania-skargi-i-problemy-z-kasynami

_________________
PIWA I PACIERZA NIE ODMAWIAM
avatar
bigben79
Użytkownik roku 2016
Użytkownik roku 2016

Liczba postów : 4445
Punkty : 786
Reputacja : 2875
Dołączył : 16/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by VirtuT on Sob Sie 13 2016, 14:33

Normalna procedura - w większości kasyn masz obrót depozytu x1 przed wypłatą, wystarczy, że postawisz kwotę 200 zł. Więc tam niewiele Ci brakuje.
avatar
VirtuT
Admin
Admin

Liczba postów : 1300
Punkty : 1094
Reputacja : 301
Dołączył : 15/11/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsson Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 07:21

niestety betsson nie oferuje juz zakladow sportowych dla graczy z Polski, a szkoda bo posiadali bardo bogata oferte dla nas , nigdy nie mialem problemu z wyplatami , weryfikacia tez przebiegla bez zadnych problemow jednak trwala ponad 48 h.Tak jak unibet oferuja w konkretnych godzinach darmowe gry bingo w ktorych mozna wygrac darmowe srodki, jednak po wycofaniu dla nas zakladow sportowych opcja gry w darmowe bingo nie jak dla mnie stala się mniej atrakcyjna. Kasyno posiadaja klasyczne jak na dostawcow laczacych bukmachera z kasynem

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach