Betsafe Kasyno - recenzja

Go down

Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Pon 30 Mar 2015 - 12:04


Kasyno : Betsafe
Licencja :  Malta
Bonus powitalny :  100% do 800zł
Darmowe bonusy :  50 darmowych spinów od depozytu, darmowe spiny rozdawane depozytorom od czasu do czasu
Oprogramowanie :  w większości Net Entertainment, Microgaming i kilku mniej znanych producentów
Polska waluta :  tak
Polska wersja językowa :  tak
Wsparcie :  Live Chat,  e-mail (na stronie formularz z pytaniem), telefonicznie (224 90 67 50)
Minimalny depozyt :  25 PLN
Czas wypłat :  zwykły przelew do banku (3-5 dni), Skrill i Neteller (około jeden dzień)

Kasyno Betsafe znajduje się na rynku hazardowym od roku 2006. Jest jednym z wiodących liderów w swojej branży. Posiada także jurysdykcję (licencję) Malty, która jest bardzo popularna i niezbędna w kasynach online. Do zdeponowania i pobrania naszych środków pieniężnych w Betsafe, pomogą nam takie formy płatności jak : karty kredytowe i debetowe, przelew bankowy, Entropay, Neteller, ClickandBuy, Przelewy24, Paysafe Card, Skrill (Moneybookers). Do wyboru mamy oczywiście walutę PLN, wypłaty realizowane są szybko i bezproblemowo (na Skrill po weryfikacji pieniądze są księgowane praktycznie instant). Kasyno posiada polską stronę językową i co idzie za tym support też jest w naszym języku. Dostępny jest 24/7 i jeżeli byśmy chcieli się skontaktować to możemy to zrobić przez LiveChat, e-mailem oraz telefonicznie. Bardzo szybka, profesjonalna i miła obsługa.

GRY :
Jeżeli chodzi o gry, to Kasyno Betsafe proponuje oprogramowania z takich firm jak : Net Entertainment (większości kasynowych slotów), CryptoLogic, Thunderkick, Evolution Gaming, Quickspin, Williams Interactive (WMS). Z tak dużym wyborem gier nie można spotkać się wszędzie, te sloty są bardzo bogate oraz świetnie wyposażone w różnorakie bonusy, jest ich około 400. Poza normalnymi slotami, znajdziemy np. blackjack, ruletkę, poker, a także bingo. Ponadto Betsafe proponuje grę w Kasynie na żywo oraz rozgrywkę mobilną.

BONUSY :
Kasyno Betsafe kusi nas interesującym bonusem powitalnym 100% do 800 PLN, plus za złożenie pierwszego depozytu otrzymamy 50 darmowych kręceń na "Mega Fortune Dreams" (oferta ograniczona, trzeba się śpieszyć). Dodatkowo kasyno przyznaje darmowe kręcenia, przeważnie dla depozytorów.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1597
Reputacja : 101
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Pon 4 Maj 2015 - 10:49

A tutaj moja opinia się troszkę obniżyła. Wpłacałem, ale dawno do nich przez Bank, potem zacząłem tylko przez skrilla i niestety nie była już możliwość wypłacenia na konto bankowe a tylko na skrilla. Chyba takie zabezpieczenie przed praniem brudnych 100 złotych
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by wroblewski1973 on Nie 19 Lip 2015 - 17:15

UWAGA
Moja opinia dotycząca kasyna Betsafe jest negatywna. Problemy zaczęły się w dniu w którym złożyłem predyspozycje wypłaty. Zablokowano mi konto gracza. Ktoś podobno pomylił zgłoszenie zmiany telefonu, uwierzytelnianie mojej osoby trwało i trwało. Jako klient przez wypłatę SWOICH WYGRANYCH pieniędzy nabawiłem się nerwicy i bez mała przestałem wierzyć w rzetelność kasyn internetowych. ODRADZAM KASYNO BETSAFE.

wroblewski1973
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 1
Punkty : -71
Reputacja : 0
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by Admin on Nie 19 Lip 2015 - 17:21

Pytam z ciekawości - ostatecznie wypłacili kasę?

_________________


LadyHammer - 150% bonus do 100€ + 50 free spinów - info
avatar
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 3097
Punkty : 5389
Reputacja : 764
Dołączył : 04/07/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by sykus on Czw 6 Sie 2015 - 15:00

Betsafe czasem tak ma.
Ja kiedyś wypłacałem kilka razy po 500 PLn i nagle zleciłem 3100 jakieś 5 mies temu to było to mnie weryfikowali, chociaż konto mam tam od dawna weryfikowane już wcześniej.
Utrudniają jakby liczyli, że ktoś cofnie kase i bd grał dalej.
Ale ogólnie wszystkie inne wypłaty mam instant.

sykus
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 584
Punkty : 301
Reputacja : 82
Dołączył : 16/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Wto 17 Lis 2015 - 18:46

Betsafe jak dla mnie do tej pory spoko. Wypłaty na skrill do 500 zł, bo tyle zlecałem w pare minut
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by lofer on Pon 11 Lip 2016 - 16:08

Odradzam grę u tych syfidisach!!! Konto mam od dawna i nigdy nie było problemów z wypłatami. Niestety ostatnio są same problemy od 2 tygodni staram się wypłacić hajs ale co róż to co nowego wymyślają. Każą wysłać jeden dokument wysyłam czekam ponad 24 h na akceptacje odrzucają bo słaba jakość wysyłam rqaz jeszcze czekam kolejne 24 h akceptują, ale każą dosłać kolejny dokument i sytuacja sie powtarza! Na dzień dzisiejszy wysłałem już 7 skanów i nadal im mało piszą że wszystko jest w toku a kasy nie wypłacają naciągacze. jak napisałem że mogę im wysłać od razu zestaw screenów to nie chcą i każą wysyłac po jednym i przeciągają i bajeczki wymyslają ostatni raz u nich grałem bo to jest parodia. Jednak dobrze ludzie pisali w necie że mają spore problemy finansowe i teraz sam się o tym przekonałem.Zobaczymy kiedy wypłacą.... i czy w ogóle wypłacą.

lofer
Flush
Flush

Liczba postów : 139
Punkty : 250
Reputacja : 109
Dołączył : 05/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by mistuptus on Czw 14 Lip 2016 - 15:42

betsraka chamy i oszusci nie wplacajcie nie grajcie nie polecam

mistuptus
Straight
Straight

Liczba postów : 19
Punkty : 14
Reputacja : 2
Dołączył : 28/03/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by VirtuT on Czw 14 Lip 2016 - 16:24

@mistuptus już o tym pisałeś na forum niema potrzeby powielać tego, a jeśli już tak bardzo chcesz ich tutaj "pojechać" to proszę bardzo ale rób to jakoś z opisem merytorycznie. Bo takie wrzutki to nic nie wnoszą do wątku.
avatar
VirtuT
Admin
Admin

Liczba postów : 1296
Punkty : 1090
Reputacja : 301
Dołączył : 15/11/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by lofer on Pią 15 Lip 2016 - 16:27

Dzisiaj otrzymałem wreszcie wypłatę po wysłaniu kilkunastu screenów potwierdzających tożsamość i uwaga potwierdzonych przez notariusza! bo tak sobie zażyczyli a wymyśleń ich nie było końca. Nigdy ale to nigdy więcej tej szmacianej firmy tyle nerwów przez nich straciłem że szkoda gadać.... NIE POLECAM u nich grać bo w każdej chwili mogą sobie zażyczyć jakiegokolwiek dokumentu potwierdzonego przez notariusza czy wymyślić inną bajkę.

lofer
Flush
Flush

Liczba postów : 139
Punkty : 250
Reputacja : 109
Dołączył : 05/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by Cesarzowa on Sob 15 Paź 2016 - 15:33

A tak napiszę coś od siebie. Gram w betsafe od wielu lat, to było jedno z pierwszych kasyn, które mnie zainteresowały. Zasada jest jedna, jak ktoś chce tam grać musi pamiętać, że pierwsza weryfikacja nie jest jedyną. Z reguły, wypłaty przechodzą instant - mowa o skrillu ale czasem zdarza się, że proszą o dodatkowe dokumenty, nawet przy mniejszych wypłatach rzędu np. 100zł. To może denerwować ale na tle innych kasyn, które mają gorsze i bardziej restrykcyjne warunki, wygląda całkiem nieźle. Wypłacałam z betsafe sumy rzędu 5000zł w kilka sekund ale także po 200, 300zł z dodatkową weryfikacją. Zwykle odbywa się to do 48 godzin. Po 24 godzinach można poprosić o przyspieszenie i wtedy wypłacają w kilka minut - sprawdzałam to trzy razy. Wiadomo, czasem mają wątpliwości wtedy sprawa się przedłuża. Szkoda, że nie piszą o jakie wątpliwości chodzi. Co do wypłat na konto bankowe przy wpłatach skrillem to nie wiem skąd to obostrzenie bo ja wypłacam dwiema metodami bez problemu. Może warto zapytać supportu w czym problem.
Dla mnie to jedno z najlepszych kasyn w jakich grałam. Szkoda trochę, że darmowe spiny mają zwykle dla osób, które długo nie wpłacają a stali klienci mogą liczyć tylko na ogólne promocje. Warto jednak zauważyć, że tych promocji jest sporo. Podsumowując - jak mam czekać tydzień na wypłatę, jak np. w pkr i prosić co chwilę o przyspieszenie, to wolę wpłacić do betsafe.

_________________
www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Gościniec Rosija - noclegi, biesiady rosyjskie, imprezy militarne, imprezy firmowe - warto zajrzeć!
http://rossija.com.pl/
avatar
Cesarzowa
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1071
Punkty : 797
Reputacja : 779
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 37

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Nie 11 Cze 2017 - 20:46

Moja opinia o betstafe jest pozytywna, nie grałem duzomw ich kasynie bardziej korzystalem z zakladow sportowych. Wyryfikowali mnie tylko raz , zrobilem pare dp na male sumy , wyplaty zlecilem tylko dwa razy na kwoty do 500 zl wszystkie tranzakcje odbyly sie bezproblemowo. Kasyno czesto rzuca darmowe spiny i dobre bonusy od dp zlego słowa nie mogę powiedziec;)

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1044
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 27
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by seboafc on Sro 31 Sty 2018 - 12:14

Moja opinia o betsafe jest także pozytywna. Nigdy nie miałem żadnych problemów. Przez tyle lat gry, A gram tam od 2012 roku tylko raz poproszono mnie o ponowną weryfikację. Oczywiście teraz gram tam od święta, brak skrilla daje się we znaki, jednak mimo wszystko w moim odczuciu to dalej godna zaufania firma.
Co jakiś czas mają ciekawe promocje od depozytu.
Jeżeli chodzi o kasyno to naprawdę jest W czym wybierać. Spora liczba gier, różnych dostawców sprawia że kasyno betsafe pomimo braku skrilla , dalej jest W mojej ścisłej czołówce jeżeli chodzi o kasyna internetowe.
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 4434
Punkty : 166
Reputacja : 1955
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by ravfi77 on Czw 15 Mar 2018 - 18:24

ostatnio znalazlem kilka bledow w pisowni na ich stronie porobilem scriny i ladnie wszystko opisalem odrazu wszystko poprawili.niestety za moj czas i wysilek dziady nawet 5fs nie daly oj schodzi na psy ten betsyf

_________________


wyplaty od 2 euro na skrilla
avatar
ravfi77
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1217
Punkty : 88
Reputacja : 327
Dołączył : 19/11/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach