Betsafe Kasyno - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Pon Mar 30 2015, 12:04


Kasyno : Betsafe
Licencja :  Malta
Bonus powitalny :  100% do 800zł
Darmowe bonusy :  50 darmowych spinów od depozytu, darmowe spiny rozdawane depozytorom od czasu do czasu
Oprogramowanie :  w większości Net Entertainment, Microgaming i kilku mniej znanych producentów
Polska waluta :  tak
Polska wersja językowa :  tak
Wsparcie :  Live Chat,  e-mail (na stronie formularz z pytaniem), telefonicznie (224 90 67 50)
Minimalny depozyt :  25 PLN
Czas wypłat :  zwykły przelew do banku (3-5 dni), Skrill i Neteller (około jeden dzień)

Kasyno Betsafe znajduje się na rynku hazardowym od roku 2006. Jest jednym z wiodących liderów w swojej branży. Posiada także jurysdykcję (licencję) Malty, która jest bardzo popularna i niezbędna w kasynach online. Do zdeponowania i pobrania naszych środków pieniężnych w Betsafe, pomogą nam takie formy płatności jak : karty kredytowe i debetowe, przelew bankowy, Entropay, Neteller, ClickandBuy, Przelewy24, Paysafe Card, Skrill (Moneybookers). Do wyboru mamy oczywiście walutę PLN, wypłaty realizowane są szybko i bezproblemowo (na Skrill po weryfikacji pieniądze są księgowane praktycznie instant). Kasyno posiada polską stronę językową i co idzie za tym support też jest w naszym języku. Dostępny jest 24/7 i jeżeli byśmy chcieli się skontaktować to możemy to zrobić przez LiveChat, e-mailem oraz telefonicznie. Bardzo szybka, profesjonalna i miła obsługa.

GRY :
Jeżeli chodzi o gry, to Kasyno Betsafe proponuje oprogramowania z takich firm jak : Net Entertainment (większości kasynowych slotów), CryptoLogic, Thunderkick, Evolution Gaming, Quickspin, Williams Interactive (WMS). Z tak dużym wyborem gier nie można spotkać się wszędzie, te sloty są bardzo bogate oraz świetnie wyposażone w różnorakie bonusy, jest ich około 400. Poza normalnymi slotami, znajdziemy np. blackjack, ruletkę, poker, a także bingo. Ponadto Betsafe proponuje grę w Kasynie na żywo oraz rozgrywkę mobilną.

BONUSY :
Kasyno Betsafe kusi nas interesującym bonusem powitalnym 100% do 800 PLN, plus za złożenie pierwszego depozytu otrzymamy 50 darmowych kręceń na "Mega Fortune Dreams" (oferta ograniczona, trzeba się śpieszyć). Dodatkowo kasyno przyznaje darmowe kręcenia, przeważnie dla depozytorów.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Pon Maj 04 2015, 10:49

A tutaj moja opinia się troszkę obniżyła. Wpłacałem, ale dawno do nich przez Bank, potem zacząłem tylko przez skrilla i niestety nie była już możliwość wypłacenia na konto bankowe a tylko na skrilla. Chyba takie zabezpieczenie przed praniem brudnych 100 złotych
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by wroblewski1973 on Nie Lip 19 2015, 17:15

UWAGA
Moja opinia dotycząca kasyna Betsafe jest negatywna. Problemy zaczęły się w dniu w którym złożyłem predyspozycje wypłaty. Zablokowano mi konto gracza. Ktoś podobno pomylił zgłoszenie zmiany telefonu, uwierzytelnianie mojej osoby trwało i trwało. Jako klient przez wypłatę SWOICH WYGRANYCH pieniędzy nabawiłem się nerwicy i bez mała przestałem wierzyć w rzetelność kasyn internetowych. ODRADZAM KASYNO BETSAFE.

wroblewski1973
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 4
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by Admin on Nie Lip 19 2015, 17:21

Pytam z ciekawości - ostatecznie wypłacili kasę?

_________________
Parimatch - 100% do 100$ (od 10$) z niskim obrotem (dostępny Skrill) - info
avatar
Admin
Admin
Admin

Liczba postów : 2691
Punkty : 4596
Reputacja : 444
Dołączył : 04/07/2013

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by wroblewski1973 on Nie Lip 19 2015, 18:00

Jeszcze nie, wciąż czekam ....

wroblewski1973
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 4
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Lip 19 2015, 18:46

Mogę wiedzieć ile zleciłeś do wypłaty ? Ja w marcu 400 złotych bezproblemowo wypłaciłem.

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2223
Punkty : 185
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by wroblewski1973 on Nie Lip 19 2015, 19:23

3100 zł

wroblewski1973
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 4
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Lip 19 2015, 19:30

No to już większa kwota, dziwna sytuacja. Możesz wysłać jakies dowody rozmów? Może coś razem wskuramy..

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2223
Punkty : 185
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by wroblewski1973 on Nie Lip 19 2015, 19:36

Poczekam jeszcze tydzień i sam z tym coś zrobię, ale dziękuję. Obojętnie jak się sprawa zakończy będę radził omijać to kasyno z daleka.

wroblewski1973
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 4
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Lip 19 2015, 19:40

Jasne, powodzenia mistrzu. Jak coś to pisz.

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2223
Punkty : 185
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by sykus on Czw Sie 06 2015, 15:00

Betsafe czasem tak ma.
Ja kiedyś wypłacałem kilka razy po 500 PLn i nagle zleciłem 3100 jakieś 5 mies temu to było to mnie weryfikowali, chociaż konto mam tam od dawna weryfikowane już wcześniej.
Utrudniają jakby liczyli, że ktoś cofnie kase i bd grał dalej.
Ale ogólnie wszystkie inne wypłaty mam instant.

sykus
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 584
Punkty : 301
Reputacja : 82
Dołączył : 16/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Wto Lis 17 2015, 18:46

Betsafe jak dla mnie do tej pory spoko. Wypłaty na skrill do 500 zł, bo tyle zlecałem w pare minut
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by lofer on Pon Lip 11 2016, 16:08

Odradzam grę u tych syfidisach!!! Konto mam od dawna i nigdy nie było problemów z wypłatami. Niestety ostatnio są same problemy od 2 tygodni staram się wypłacić hajs ale co róż to co nowego wymyślają. Każą wysłać jeden dokument wysyłam czekam ponad 24 h na akceptacje odrzucają bo słaba jakość wysyłam rqaz jeszcze czekam kolejne 24 h akceptują, ale każą dosłać kolejny dokument i sytuacja sie powtarza! Na dzień dzisiejszy wysłałem już 7 skanów i nadal im mało piszą że wszystko jest w toku a kasy nie wypłacają naciągacze. jak napisałem że mogę im wysłać od razu zestaw screenów to nie chcą i każą wysyłac po jednym i przeciągają i bajeczki wymyslają ostatni raz u nich grałem bo to jest parodia. Jednak dobrze ludzie pisali w necie że mają spore problemy finansowe i teraz sam się o tym przekonałem.Zobaczymy kiedy wypłacą.... i czy w ogóle wypłacą.

lofer
Flush
Flush

Liczba postów : 122
Punkty : 211
Reputacja : 95
Dołączył : 05/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by mistuptus on Czw Lip 14 2016, 15:42

betsraka chamy i oszusci nie wplacajcie nie grajcie nie polecam

mistuptus
Straight
Straight

Liczba postów : 17
Punkty : 12
Reputacja : 2
Dołączył : 28/03/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by VirtuT on Czw Lip 14 2016, 16:24

@mistuptus już o tym pisałeś na forum niema potrzeby powielać tego, a jeśli już tak bardzo chcesz ich tutaj "pojechać" to proszę bardzo ale rób to jakoś z opisem merytorycznie. Bo takie wrzutki to nic nie wnoszą do wątku.
avatar
VirtuT
Admin
Admin

Liczba postów : 1300
Punkty : 1094
Reputacja : 301
Dołączył : 15/11/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by lofer on Pią Lip 15 2016, 16:27

Dzisiaj otrzymałem wreszcie wypłatę po wysłaniu kilkunastu screenów potwierdzających tożsamość i uwaga potwierdzonych przez notariusza! bo tak sobie zażyczyli a wymyśleń ich nie było końca. Nigdy ale to nigdy więcej tej szmacianej firmy tyle nerwów przez nich straciłem że szkoda gadać.... NIE POLECAM u nich grać bo w każdej chwili mogą sobie zażyczyć jakiegokolwiek dokumentu potwierdzonego przez notariusza czy wymyślić inną bajkę.

lofer
Flush
Flush

Liczba postów : 122
Punkty : 211
Reputacja : 95
Dołączył : 05/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by Cesarzowa on Sob Paź 15 2016, 15:33

A tak napiszę coś od siebie. Gram w betsafe od wielu lat, to było jedno z pierwszych kasyn, które mnie zainteresowały. Zasada jest jedna, jak ktoś chce tam grać musi pamiętać, że pierwsza weryfikacja nie jest jedyną. Z reguły, wypłaty przechodzą instant - mowa o skrillu ale czasem zdarza się, że proszą o dodatkowe dokumenty, nawet przy mniejszych wypłatach rzędu np. 100zł. To może denerwować ale na tle innych kasyn, które mają gorsze i bardziej restrykcyjne warunki, wygląda całkiem nieźle. Wypłacałam z betsafe sumy rzędu 5000zł w kilka sekund ale także po 200, 300zł z dodatkową weryfikacją. Zwykle odbywa się to do 48 godzin. Po 24 godzinach można poprosić o przyspieszenie i wtedy wypłacają w kilka minut - sprawdzałam to trzy razy. Wiadomo, czasem mają wątpliwości wtedy sprawa się przedłuża. Szkoda, że nie piszą o jakie wątpliwości chodzi. Co do wypłat na konto bankowe przy wpłatach skrillem to nie wiem skąd to obostrzenie bo ja wypłacam dwiema metodami bez problemu. Może warto zapytać supportu w czym problem.
Dla mnie to jedno z najlepszych kasyn w jakich grałam. Szkoda trochę, że darmowe spiny mają zwykle dla osób, które długo nie wpłacają a stali klienci mogą liczyć tylko na ogólne promocje. Warto jednak zauważyć, że tych promocji jest sporo. Podsumowując - jak mam czekać tydzień na wypłatę, jak np. w pkr i prosić co chwilę o przyspieszenie, to wolę wpłacić do betsafe.

_________________
Nie ufaj mi... ;-))) ale chodź...

www.spacedog.pl
- zapraszam na bloga - testy i opisy broni, kalendarz strzelecki, relacje z zawodów; sporo o militarnym szpeju i odzieży militarno - outdoorowej

Gościniec Rosija - noclegi, biesiady rosyjskie, imprezy militarne, imprezy firmowe - warto zajrzeć!
http://rossija.com.pl/
avatar
Cesarzowa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 908
Punkty : 488
Reputacja : 609
Dołączył : 06/04/2015
Wiek : 36

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betsafe Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Nie Cze 11 2017, 20:46

Moja opinia o betstafe jest pozytywna, nie grałem duzomw ich kasynie bardziej korzystalem z zakladow sportowych. Wyryfikowali mnie tylko raz , zrobilem pare dp na male sumy , wyplaty zlecilem tylko dwa razy na kwoty do 500 zl wszystkie tranzakcje odbyly sie bezproblemowo. Kasyno czesto rzuca darmowe spiny i dobre bonusy od dp zlego słowa nie mogę powiedziec;)

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach