Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 1 z 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 17
Reputacja : 220
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:28

Anglia jest kolebką piłki nożnej, gdzie powstała pierwsza zawodowa liga i miało to miejsce w 1888 roku. Wtedy w rozgrywkach brało udział 12 zespołów, między innymi drużyna Preston North End, która została pierwszym mistrzem tych rozgrywek.
Z biegiem czasu powiększano zarówno liczbę zespołów w danej lidze jak i same rozgrywki. Do dnia dzisiejszego w najwyższej lidze przynajmniej jeden sezon zagrały aż 64 zespoły, a najwięcej bo aż 112 razy zespół Evertonu, a nie jak można by się było spodziewać Arsenal, Chelsea czy Manchester United. Dziś w Anglii możemy doliczyć się aż 23 szczebli rozgrywek. Oczywiście najpopularniejszą jest Premier League a tuż za nią Championship. Z niższych rozgrywek należy wymienić te, które są zapleczem tych najlepszych czyli: League One czy League Two. Gdzie grają zespoły, które kiedyś dobrze się spisywały lub nawet zdobywały mistrzostwo. Jak widać tak rozbudowane ligi przynoszą rezultaty, bo zarówno reprezentacja jak i zespoły angielskie brylują na arenie międzynarodowej.

Największym stadionem w Anglii jest oczywiście Wembley Stadium, który może pomieścić 90 tys kibiców.



Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 17
Reputacja : 220
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Wto Kwi 14 2015, 18:48

Dyscyplina: Piłka Nożna - Championship
Godzina: 20:45 14 Apr 2015
Spotkanie: Derby - Blackpool
Typ: 1/1 (HT/FT)
Kurs: 1,67
Bukmacher: OddsRing i bts nie po 1,71 w Marathonbet.

Na 4 kolejki przed końcem rozgrywek Barany musza pilnować miejsca barażowego, bo po pietach depcze im kilka klubów. Brentford,Wolves i Ipswich maja po 71 pkt czyli tylko oczko straty do Derby.Z pośród tych klubów zdecydowanie The Rams graja najgorzej w ostatnim czasie ale maja chyba najgorszy-najtrudniejszy terminarz: 2 porażki(z czołówka Wolves 2-0 i Boro 0-1) 2 remisy(także czub tabeli Brentford 1-1 gol 90 minuta Watford 2-2) i tylko jedno zwycięstwo podopiecznych Stevea McClarena ze słabiutkim Wigan 0-2.Dzisiaj rywal idealny do zainkasowania 3 pkt... mandarynki lecą z hukiem z Championship. Faworyt jest jeden i powinien wygrać pewnie szybko i wysoko juz w 1 połowie prowadzać, w 2 kontrolując spokojnie to spotkanie. Kursy bardzo przyzwoite-Potencjał po stronie gospodarzy. Goscie jeszcze nie wygrali na wyjeździe...z magicznym bilansem 0-7-14 bramki 16:49 ostatnio postraszyli Ipswich ale nie oszukujmy sie oni dzisiaj nie powinni mieć nic do powiedzenia- nawet gola nie powinni ustrzelić gospodarzom motywacji nie może zabraknąć ostatni win u siebie dawno bo pod koniec lutego...z Charltonem 2-0.
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Pon Sie 10 2015, 10:27

Liga angielska ruszyła i pierwsza kolejka sypnęła niespodziankami.Chelsea tylko remisuje u siebie ze Swansea.West Ham,który kompromitująco grał w lidze europy wygrywa gładko z Arsenalem.Dzisiaj gra jeszcze Man City i też może się potknąć na wyjeździe z West Bromwich Albion.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon Sie 10 2015, 12:31

Ja akurat dziś liczę na wysokie zwycięstwo M. City. Man. kupił za 60 mln Sterlinga, który jeszcze bardziej wzmocni zespół. Wiem, ze w bramce gospodarzy nie zagra ich podstawowy ze względu na kontuzje. Obstawiam, że padnie dużo bramek i zwyciężą goście.
Mecz na canal+sport o 21.00.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sie 10 2015, 22:52

@Zico1910 napisał:Liga angielska ruszyła i pierwsza kolejka sypnęła niespodziankami.Chelsea tylko remisuje u siebie ze Swansea.West Ham,który kompromitująco grał w lidze europy wygrywa gładko z Arsenalem.Dzisiaj gra jeszcze Man City i też może się potknąć na wyjeździe z West Bromwich Albion.
No ten Arsenal to już jak ustawka wygląda. To WHU to takie Młoty jak ich nazywają. A zrzucanie na Cecha wszystkiego, a gdzie gole w drugą stronę. Cech przyzwyczajony do 6 lub 7 obrońców przed sobą to nie puszczał, dziwię się że takiego dziada kupili, ale dobrze im tak za "naszych" golkiperów. Chelsea przypuszczałem że da ciała ale obstawiałbym 0:0
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 18 2015, 16:06

dobra potrzebuję konsultacji do następnego konkursu comeon
to kolejka:
Man Utd vs Newcastle 1 2:0 (wynik bo jeszcze ilość bramek w kolejce potrzeba podać)
Crystal Palace vs Aston Villa to wielki ?
Leicester vs Tottenham jak wyżej
Norwich vs Stoke City jak wyżej
Sunderland vs Swansea X2 myślę ale tylko 3 podpórki można dać
West Ham vs Bournemouth 1X (chyba X i to 0:0)
Watford vs Southampton 2
West Brom vs Chelsea X2
Everton vs Man City 2
Arsenal vs Liverpool loteria
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Wto Sie 18 2015, 22:14

Crystal 1 , Norwich 1 , Arsenal 1 , Leicester - Tottenham 2 Wink to moje propozycje , Crystal dobrze zaczelo sezon z Arsenalem im nie wyszlo ale to nic , Liverpool gra qpe , Tottenham niezle spisuje sie na wyjazdach .

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 18 2015, 22:43

Arsenal to mnie przekonuje ten jeden mecz to wypadek, a często się nie zdarzają.
Tottenham mnie wkur... ostatnio bo bym miał 8 meczy trafionych i cóś bym dostał z puli to dali d... i to jak
Norwich zagadka lepiej na wyjazdach grali ale to sparingi i poprzedni sezon teraz ?
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by koonwoon on Wto Sie 18 2015, 22:54

Man Utd vs Newcastle 1
Crystal Palace vs Aston Villa X1
Leicester vs Tottenham 1
Norwich vs Stoke City 2
Sunderland vs Swansea X1
West Ham vs Bournemouth 1
Watford vs Southampton 2
West Brom vs Chelsea 2
Everton vs Man City 2
Arsenal vs Liverpool X1

JA TAK TO WIDZE
avatar
koonwoon
VIP
VIP

Liczba postów : 1192
Punkty : 413
Reputacja : 387
Dołączył : 08/01/2015
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 19 2015, 21:46

trzeba by jakąś niespodziankę znaleźć bo jak dużo osób trafi to niewielka nagroda, na razie najmniejszy procent stawia na:
Newcastle i remis (ale coś nie chce mi się na to postawić)
Aston Villa (może próbować)
Sunderland (jednak u siebie to może)
Boumemouth (no ja bardziej niż remis nie widzę)
WBA i Everton (to nie)
i przeciw Arsenalowi (Liverpool rzeczywiście słaby)

avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Sie 20 2015, 23:43

ostateczna wersja:
Man Utd vs Newcastle 1 2:0
Crystal Palace vs Aston Villa X2 0:1
Leicester vs Tottenham 1X 2:2
Norwich vs Stoke City 2 0:2
Sunderland vs Swansea 2 0:2
West Ham vs Bournemouth X 0:0
Watford vs Southampton 1X
West Brom vs Chelsea 2 0:1
Everton vs Man City 2 0:4
Arsenal vs Liverpool 1 3:1
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Sie 22 2015, 18:05

@walczakus napisał:ostateczna wersja:
Man Utd vs Newcastle 1 2:0 no i pięknie spier... od razu na początku i po zabawie, coś słaby ten MU jak na taki skład z tak słabym rywalem, ale po Arsenalu z WHU we wszystko uwierzę
Crystal Palace vs Aston Villa X2 0:1 no próbowałem znaleść niespodziankę nie wyszło tu wg planu i stawek choć zwycięski gol w końcówce
Leicester vs Tottenham 1X 2:2 no Wygrana choć zawsze się dziwie na to Leicester dla mnie to typowy średniak ale w 1 lidze nie w Premier L. a Tottenham z takimi zawodnikami i takich pajacyków nie wciąga
Norwich vs Stoke City 2 0:2 Myslałem że to Stoke to mocna drużyna a tu Norwich mogło wygrać (statystyki po ich stronie), beniaminki na początku zawsze dobrze graja, dla mnie Norwich to pewniak do spadku
Sunderland vs Swansea 2 0:2 pachniało X2 zdjąłem podpurkę i błąd
West Ham vs Bournemouth X 0:0 no i mam dwóch następnych kandydatów do spadku jak to ktoś ładnie ujął przed meczem Lech z węgrami i tu też pasuje słaby ze słabszym grał. Jak mogły te młoty z arsenalem wygrać to wiedzą tylko najstarsi bukmachrezy chyba
Watford vs Southampton 1X
West Brom vs Chelsea 2 0:1
Everton vs Man City 2 0:4
Arsenal vs Liverpool 1 3:1
następnym razem rzucam kostką został tylko mi kupon kwalifikujący do konkursu ale jutro city musiałoby wygrać
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 25 2015, 11:37

Nowa kolejka:
Newcastle United - Arsenal Londyn X2 0:1 no jakoś odpada mi wygrana Newcastle ale reis wysoce prawdopodobny
Aston Villa - Sunderland AFC powinna być AV ale typowe średniaki ?
AFC Bournemouth - Leicester City 2 0:2 słabizna to bournemouth dla mnie kandydat do spadku, Lester nieprawdopodobni dobrz
Chelsea Londyn - Crystal Palace no nie mogę chelsea rozgryźć narazie ?
Liverpool FC - West Ham United ? powinien Liverpool ale może niespodzianka?
Manchester City - Watford 1 5:0 coś czuję że City w tym sezonie ze słabeuszami to nie będzie mieć problemów, a przy słabej formie reszty to mistrz (niestety bo nie lubię)
Stoke City - West Bromwich Albion 1 3:2 Stoke u siebie mocne a to WBA to dziwne walka bedzie ale chyba Stoke
Tottenham Hotspur - Everton dałbym 1X ale podpórki się kończą na czyste 1 ciężko się zdecydować coś mało przekonujący początek Tottenhamu
Southampton - Norwich City powinno być 1 ale puchary Southampton i Norwich lepsze na wyjazdach niż u siebie? 2 czy X bo niestety podpórki się kończą i trzeba wybrać
Swansea City - Manchester United X2 1:1 a wolałbym 2 ale po ostatnich pokazach bezsilności to może nawet 0:0. Jakoś nie podoba mi się ten skład MU tyle kasy a nie ma kto grać. Rooney to już legenda, a brak jakiegoś Giggsa, snajpeta typu Cole, Solskjaer ...., a po co Schwainstaiger to pomyłka do japoni, USA albo arabów na emeryturę nie do Anglii, bezsensowne nieperspektywiczne transfery. Po Fergusonie pustynia
ilość bramek = 33+
żeby uatrakcyjnić pomoc 10% z wygranej oddam pomocnym duszom (tylko przemyślane typy najlepiej z komentarzem, nie musi być cała kolejka czasem wystarczy 1 mecz). Narazi zaproponowałem tylko "typy wysoce prawdopodobne", ale potrzeba też niespodzianek. Najlepiej wygrać samemu nawet 2 czy 3 nagrodę niż 1 w 100 osób
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Sie 28 2015, 21:33

ostateczna wersja (nikt nie chciał się wypowiedzieć więc propozycję już zamykam)
Newcastle United - Arsenal Londyn X2
Aston Villa - Sunderland 1
AFC Bournemouth - Leicester City 2
Chelsea Londyn - Crystal Palace X2
Liverpool FC - West Ham United 1
Manchester City - Watford 1
Stoke City - West Bromwich Albion 1
Tottenham Hotspur - Everton 1
Southampton - Norwich City 2
Swansea City - Manchester United X2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by koonwoon on Pią Sie 28 2015, 22:13

Wiem , że za pózno już ale :

AFC Bournemouth - Leicester City 2

No nie wiem czy ta ''2'' to dobry pomysł / Wg mnie X .

Southampton - Norwich City 2

A tutaj mocna 1 . Bedzie przełamanko . Typuje 2:0 dla gospodarzy Very Happy Very Happy

avatar
koonwoon
VIP
VIP

Liczba postów : 1192
Punkty : 413
Reputacja : 387
Dołączył : 08/01/2015
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by koonwoon on Nie Sie 30 2015, 18:34

@koonwoon napisał:Wiem , że za pózno już ale :

AFC Bournemouth - Leicester City 2

No nie wiem czy ta ''2'' to dobry pomysł / Wg mnie X .

Southampton - Norwich City 2

A tutaj mocna 1 . Bedzie przełamanko . Typuje 2:0 dla gospodarzy Very Happy Very Happy


Tak jak typowałem Bournemouth X i southhampton pewne zwyciestwo . Szkoda że pisałem ale nie postawiłem Very Happy
avatar
koonwoon
VIP
VIP

Liczba postów : 1192
Punkty : 413
Reputacja : 387
Dołączył : 08/01/2015
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon Sie 31 2015, 00:08

No jak to jest, że jeszcze nikt nie wspomniał o porażających wynikach 4 kolejki Chelsea i Liverpoolu. Ktoś mnie uchronił na szczęście przed dużymi stratami. To, że Liverpool wywija numery, to brałem pod uwagę, ale Chelsea nie wybaczam...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sie 31 2015, 10:32

No piękna kolejka. Szkoda koonwoon że nie wcześniej bo może bym się nawrócił. Choc nie uratowałoby to tym razem konkursu jedną wtopę Chelsea przewidziałem (strzeliłem( ale wtop MU, Liverpoolu i Chelsea naraz! byłbym bogatym człowiekiem, ale nawet po fakcie nie wierzę.
Na przyszłość:
Chelsea jak tak dalej pójdzie to niespodzianka jak wygra i over 2,5.
Młoty na wyjeździe z silnymi pokuszę się następnym razem.
Tottenham X
Norwich chyba koniec szaleństwa leci
Newcastle z silnymi X lub poniżej 1,5
zobaczymy następnym razem
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Wrz 11 2015, 10:56

Nie widzę tej kolejki więc nie obstawiam w realu ale żeby nie wyjść z wprawy:
Everton vs Chelsea No niewiadoma ta Chelsea noramlnie 2 i nie zastanawiałbym się ale dam 1 lub 2 (bez bramkarza po tym co ostatnio wyprawiali to albo się odbiją albo wpier.. znów) i ten mecz mnie przekonał żeby nie startować w konkursie w tym tygodni nienawidzę wtapiać na pierwszym meczu
Arsenal vs Stoke City 1 i dałbym 1X ale się podpórki skończyli
Crystal Palace vs Man City 2 bez gadania
Norwich vs Bournemouth X2 będzie wojna słabeuszy
Watford vs Swansea powinno być 2 po ostatnich meczach ale X2
West Brom vs Southampton miał rację koonwoon wrócili święci do życia i jeszcze po pucharach zaczną odbijać. To WBA to jednak zagadka
Man Utd vs Liverpool daję 1 choć mimo ostatniej wpadki wynik może kręcić się koło 0:0
Sunderland vs Tottenham daję X choć patrząc na potencjał powinien Tottenham wygrać ale te wyniki do teraz..... lipa
Leicester vs Aston Villa 1 znów mnie do nich ciągnie irracjonalnie jak ostatnio ale tak to widzę
West Ham vs Newcastle to WHU jakiś wały kręci na wyjazdach nieprawdopodobne wyniki, Newcastle słabe ale po ostatnich niespodziankach tak to widzę
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Wrz 12 2015, 09:40

korekta Everton Chelsea X2
i jednak idzie kupon do konkursu
kupon kwalifikujący
C. Palace - MC 2
Watford - Swansea X2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Wrz 13 2015, 22:13

@walczakus napisał:korekta Everton Chelsea X2
i jednak idzie kupon do konkursu
kupon kwalifikujący
C. Palace - MC 2
Watford - Swansea X2
i sobie zmieniłem coś ta Chelsea ciężko jak tak dalej pójdzie to Mourinho wyleci. A coś smędził na początku sezonu że MU, MC i Arsenal próbują sobie kupić mistrzostwo (inaczej niż u nas po prostu sprowadzając wiele gwiazd) jakby Chelsea wcześniej tego samego nie robiła . Ale tak zły początek zobaczymy LM. I do tego ten Watford no jak można. To nie liga do obstawiania tka kasa tam poszła że naprawdę każdy z każdym ...
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Wrz 16 2015, 11:12

Nie widzę tej kolejki więc nie obstawiam w realu ale żeby nie wyjść z wprawy:
sie otrząsnołem mogę skomentować
Everton vs Chelsea sobie zmieniłem typ na początek. Brak słów na Chelsea. Nieprawdopodobne
Arsenal vs Stoke City według planu poza wpadką na początku pewniak
Crystal Palace vs Man City 2 choć wymęczone, chciałem napisać że oszczędzają się na LM ale tam pokazali zę jednak nie są tacy silni, no w Premier League narazie jak burza 5 zwycięstw bilans bramek 11-0
Norwich vs Bournemouth 1 mogło być wszystko wygrali gospodarze. Oba cieniasy
Watford vs Swansea to pokazuje co się dzieje w anglii Swansea takie dobre mecze z czołówką i przegrywa z teoretycznymi cieniasami
West Brom vs Southampton 0:0 a stawiałbym na grad bramek
Man Utd vs Liverpool 1 nie wiem czy MU dało radę czy Liverpool tak słaby
Sunderland vs Tottenham 2 ale ledwo w końcówce mój X padł w 82 minucie dalej przty tottenhamie będę próbował remisów
Leicester vs Aston Villa 1 ale wyciągnęli z 0:2 w 65minucie do 3:2 w ostatnich 20 minutach AV do spadku z taką grą Leicester dalej nieprawdopodobnie dobrze jak dla mnie
West Ham vs Newcastle 2:0 bez nawet szansy na inny wynik.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Wrz 16 2015, 11:18

następna kolejka
Chelsea Londyn - Arsenal Londyn 2 a typy zaskakująco wysokie
Swansea City AFC - Everton ?
Stoke City - Leicester City FC 2
AFC Bournemouth - Sunderland ?
Newcastle United - Watford FC X2
Aston Villa - West Bromwich Albion 2
Manchester City ? - ? West Ham United 12 może znów WHU powali zespół z czołówki?
Tottenham Hotspur - Crystal Palace FC X konsekwentnie
Southampton FC - Manchester United ?
Liverpool FC - Norwich City FC X2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Wrz 19 2015, 09:20

poszło
Swansea City AFC - Everton X takie typy najczęstsze i wysoki kurs
AFC Bournemouth - Sunderland 2 ciekawy mecz jak bym miał typować spatkowicz to Bou.... cośtam
Southampton FC - Manchester United 2 jednak choć tu może być wszystko, oba po pucharach jednak Manchester to solidna firma nawet z takim dup... jako trener. Żeby to pozbierać to Ferguson będzie musiał wrócić i to niedługo
i jako kwalifikowany
AFC Bournemouth - Sunderland X2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 1 z 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach