Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Gru 13 2015, 20:27

I tak Liverpool mial szczescie ze dali rade zremisowac.Tottenham tym samym zakonczyl passe na wlasnym stadionie bez porazki.Wiedzialem ze jakies niespodzianki sie wkradną.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie Gru 13 2015, 21:53

Cała angielska. Tottenham i Liverpool prowadzili, a żaden z nich nie wygrał. Zobaczymy co wydarzy się w jutrzejszym hicie. Liczę, że Leicester da radę Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Gru 13 2015, 22:15

Ja raczej stawialbym na remis 1:1.Troche dlatego ze lubie Chelsea i wlasnie dlatego nie obstawiam na zakladach tego meczu.NO chyba ze Leicester bedzie chcialo dobic krwawiącą Chelsea Very Happy to Vardy moze sie rozstrzelac hehe

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Gru 14 2015, 22:57

i Leicester wygrywa 2:1 1 gol Vardy - dlaczego jeszcze nie jestem bogaty taka stawka i tak przewidywalny scenariusz.
już widzę lige mistrzów za rok Leicester-Piast Gliwice mecz rozgrywany w wypi...... Smile
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 14 2015, 23:06

Hehe, skusiłem się na ten Leicester i ich obejrzałem. Fajnie było patrzeć jak Mourinho znów dostaje po dupie Smile Niech się trzymają jak najdłużej lidera, a Chelsea dna tabeli Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Gru 15 2015, 07:30

Kurde poraz kolejny sie nie skusiłem zeby dac ze Vardy strzeli hehe.Faktycznie oni naprawde niezle graja,jednak to nie przypadek ze sa liderem.Ranieri dobry trener.Jest tez kilku ciekawych pilkarzy,ten Kante w srodku pola,Mahrez myslalem ze on przereklamowany a on naprawde ma pokrętło w nodze.Zakrecił Azpilicetą jak juniorem.A Chelsea no coz,dla nich chyba juz po sezonie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Gru 17 2015, 15:56

no i z prostej kolejki zrobiła się kolejka cudów:
Norwich-Everton 1:1 z taką drużyną nie wygrali a taki potencjał mają coś przeczuwałem i podparłem. nie wiem co jest nie tak z tym Evertonem powinni walczyć o najwyższe cele skład mają, czegoś brakuje - charakteru?
Crystal Palace-Southampton 1:0 jednak niepotrzebnie się upierałem przy swoim Palace jeszcze nie raz chyba zaskoczy a Święcie - nie ich sezon zły początek potem niby się odbili i ... znów miernota
Man.City-Swansea 2:1 uff w 90 minucie swansea na 1:1 i poprawka MC na 2:1 coś zadyszka MC trwa po dobrym początku i myślę że z Arsenalem w następnej kolejce polegną
Sunderland-Watford 0:1 mecz jedna niewiadoma ale trafiony. fuksem ale trafiony. Sunderland nie wiem czy odbije jeszcze a już było światełko w tunelu po ostatnich kolejkach i taki klops
West Ham-Stoke 0:0 Stoke dobrze z drużynami z górnej półki. świetna obrona w ostatnich 8 meczach raz stracili bramki i to jak grali w 10. ale jak już zaatakować przyszło to nie wcisnęli nawet jednej
Bournemouth-Man.United 2:1 szok niedowierzanie jak można z takiej dobrj drużyny zrobic takiego słabeusza. już do remisów się przyzwyczaiłem ale to. i rośnie przewaga Leicester. A Bourne... jak wrócił Boruc to cud się stał i ogrywają najlepszych i to nie było zagrożenia że przegrają ten mecz. oj FERGUSON gdzie jesteś, czemu nie grzmisz. jeszcze ten skład MU kto tam miał grać tyle kasy wywalone i taki chłam
Aston Villa-Arsenal 0:2 według planu i Arsenal pokazuje kto rządzi
Liverpool-West Brom 2:2 krótko trwał efekt nowego trenera i jeszcze to WBA jak ja ich niecierpie nieprzewidywalni totalnie
Tottenham-Newcastle 1:2 no wynik nie do przewidzenia dla mnie jakiś remis to bym łyknął ale Tottenham w formie (teoretycznie) Newcastle na dnie. teraz Newcastle stawia wszystko na jedną kartę w każdym meczu i albo dostaną bęcki albo coś wyszarpią
Leicester-Chelsea 2:1 nieprawdopodobni sa jeszcze ten Vardy do kompletu. normalnie amerykański sen. od pucybuta do milionera. a Chelsea tylko LM jeszcze chyba może uratować honor Mourinho. i o dziwo to był u wielu pewniak i żeby było lepiej choć stawka była powyżej 3.0 dodać można było strzelec bramki Vardy i kosmos
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Gru 17 2015, 16:01

następna kolejka to już każdy mecz wyrównany i nie widać jakiego pewniejszego faworyta. nawet ciężko mi kupon kwalifikacyjny stworzyć
West Brom - Bournemouth
Stoke City - Crystal Palace
Everton - Leicester
Chelsea - Sunderland
Man Utd - Norwich
Southampton - Tottenham
Newcastle - Aston Villa
Watford - Liverpool
Swansea - West Ham
Arsenal - Man City
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 17 2015, 16:14

A tymczasem Rusek znów zwolnił Mourinho Smile Jak myślicie, dobra decyzja? Kto zajmie jego miejsce? Czyżby kolejny powrót - Ancelotti? Choć wszystko wskazuje, że Włoch zastąpi Guardiole.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Gru 17 2015, 16:17

oo a to news,myslalem ze bedzie go trzymał bo mial poparcie kibiców,a sezon juz chyba stracony dla Chelsea.Jak nie Ancelotti to nie wiem kto,moze jakis mlody zeby swieza krew wprowadzic.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Gru 17 2015, 18:02

o to już wiem gdzie Maciej Skorża się zaczepi. on im pokaże jak się gra. jak rozbuja tą Chelsea to na III lidze się zatrzyma
a tak poważnie to jeszcze bardziej utrudnia typ na weekend
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 17 2015, 18:03

Wg angielskiego bukmachera Titanbet faworytem do objęcia posady trenera jest były trener Liverpoolu, Brendan Rodgers. Ciekawe.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Gru 17 2015, 18:14

A ja wyczytalem ze nowym managerem Chelsea ma byc Guus Hiddink.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Gru 17 2015, 19:00

Ja źle spojrzałem (widziałem uciętą tabelkęSmile ) i faktycznie on jest faworytem. A przed Rodgersem są jeszcze Guardiola, Ancelotti i Simeone. Obecnie nie bardzo jest kogo wziąć, ew dopiero w lato wiec całkiem możliwe, że to będzie Holender.
Powiem Wam, że na trenera Chelsea najbardziej pasuj mi Simeone, ciekawe tylko czy już po tym sezonie będzie chciał opuścić Atletico. Do któregoś Manchesteru (oby City Smile ) powędruje Pep.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Czw Gru 17 2015, 20:44

cholo to byłby dobry wybór tylko ze tam potrzeba czasu i stabilizacji a w takim klubie wyniki musza byc na juz...patrząc na ten sezon może byc ciężko muszę zerknąć jak tam płaca ze niebiescy spadną...Question Laughing
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1161
Punkty : 1041
Reputacja : 126
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Gru 18 2015, 20:59

niby trudna a jak siadłem to bez problemu poszły typy:
West Brom - Bournemouth 2 po tym jak Boruc wrócił odrodzili się i to jak
Stoke City - Crystal Palace 1X Stoke nie traci bramek wróżę 0:0
Everton - Leicester 2 Everton chyba nie jest zespołem który przerwie passę lisów a stawki nadal wysokie
Chelsea - Sunderland 1 bez trenera, ale może to im pomoże i Sunderland słaby. przed zwolnieniem Mourinho chciałem dać X
Man Utd - Norwich 1 no mam nadzieję że już tego nie wtopią, bo drugi do zwolnienia by był trener przed świętami
Southampton - Tottenham 2 po ostatniej wpadce powinni pokazać na co ich stać
Newcastle - Aston Villa 1 przebudzenie srok i słabe AV wynik przesądzony
Watford - Liverpool X2 powinno być 2 ale Liverpool ostatni wtapia
Swansea - West Ham X2 Swansea słaba i chyba nie z młotami się przełamią jeszcze młoty na wyjazdach silne
Arsenal - Man City 1 Arsenal w formi MC spadek formy
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 19 2015, 11:37

Tak patrzac na mecze,bez głębszej analizy dałbym tak:
West Brom - Bournemouth X
Stoke City - Crystal Palace 1x
Everton - Leicester 1x
Chelsea - Sunderland 1
Man Utd - Norwich 1
Southampton - Tottenham X
Newcastle - Aston Villa 1
Watford - Liverpool 2
Swansea - West Ham X
Arsenal - Man City 1

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Gru 19 2015, 20:13

No i ładnie żarło to się MU popisało z Norwich. no remis mi gdzieś w dalekich częściach mózgu się plątał ale przegrana. WYWALIĆ TEGO GAAL'a to zniszczyć taki zespół w kilka miesięcy. Proszę jak w Chelsea pomogło. Na ławce widziałem Giggsa jemu dać zespół może pamięta jeszcze jak to robił Ferguson albo jako swojemu uczniowi pomoże. żal patrzeć jak słabo grają
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 19 2015, 20:35

Mnie to Newcastle wkurzyło,obstawilem z mysla ze to pewniak po niezlym kursie a tu slaba gra i remis..

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Gru 19 2015, 21:07

To Newcastle słabe okrutnie. nie wiem jak oni ten Tottenham ostatnio wciągnęli to chyba ustawka bo inaczej niewytłumaczalne, na święta z Evertonem grają to mam "pewniaczka"
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Gru 19 2015, 23:10

Nie oglądałem dziś angielskiej, bo mnie nie było, ale widzę, że Manchester Utd dalej w formie :-) Nie ma tygodnia, żeby obyło się bez niespodzianek w PL. Palace w formie, Southampton nadal cieniuje. Na Leicester brak słów, myślałem, że dziś będzie remis, ale oni nadal wygrywają.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 21 2015, 11:29

Dzisiaj szlagier w premier league,Arsenal-Man.City.Patrząc na forme Man.City to wydaje sie pewne ze Arsenal wygra.Kursy zachecają,jeszcze trzeba zalukac jakim skladem City zagra,jak dalej Bony bedzie w ataku to chyba sie skusze na Arsenal.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 21 2015, 11:38

City gra w kratkę, więc też myślę, ze Arsenal jest faworytem. Przemawiają też za tym ostatnie pojedynki między tymi zespołami. W 4 ostatnich meczach 2 razy wygrywał Arsenal oraz 2 razy był remis. Do tego City ostatni raz wyjazdowy mecz ligowy wygrali we wrześniu z Palace.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3536
Punkty : 805
Reputacja : 1439
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Gru 23 2015, 17:41

poprzednia kolejka:
West Brom - Bournemouth 1:2 a jednak nadal w transie, tylko Boruc wrócił na bramkę i nie do pokonania, ale i atak gra. ciekawe w kontekście następnej kolejki z C.Palace. znów wygrana? ile można
Stoke City - Crystal Palace 1:2 i zawiedli mnie. miało Stoke nie stracić bramki. w sumie bardzo podobnie grające defensywy skłaniały mnie do wyniku 0:0 a jedna Palace nie przewidziałbym
Everton - Leicester 2:3 brak słów na dobrą passę i formę lisów po prostu amerykański sen. a stawki nadal wysokie
Chelsea - Sunderland 3:1 efekt "zmiany" trenera czy słabości Sunderlandu pokaże następna kolejka
Man Utd - Norwich 1:2 już komentowałem i nie będę klął - nieprawdopodobne - jak można zniszczyć taki zespół rózga dla Gaala van
Southampton - Tottenham 0:2 bez problemu to nie jest sezon Southampton, a Tottenham gra dobrze i co jakiś czas bezsensowna wpadka jakby mieli kontrakt z bukiem
Newcastle - Aston Villa 1:1 no Newcastle miło iść po swoje a dali ....
Watford - Liverpool 3:0 !!!! wcześniejsza gra to nie była jednak wina trenera, trzeba było grajków zwalniać
Swansea - West Ham 0:0 no swansea nie odbije się coś czuję
Arsenal - Man City 2:1 według (mojego) planu, choć przy prowadzeniu 2:0 Arsenal tak oddał pole że City mogło zremisować, blisko było
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Gru 23 2015, 17:43

następna kolejka, świąteczna:
Stoke City - Manchester United
AFC Bournemouth - Crystal Palace
Aston Villa - West Ham United
Chelsea - Watford
Liverpool - Leicester City
Manchester City - Sunderland
Swansea City - West Bromwich Albion
Tottenham Hotspur - Norwich City
Newcastle United - Everton
Southampton - Arsenal
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 14 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach