Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 6 z 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Gru 23 2015, 18:29

jedziemy i znów mi za łatwo poszło:
Stoke City - Manchester United 1X no MU nie przebije się przez obronę Stoke, nie w tej formie, a i przegrać mogą i nie traktuję już tego jako niespodziankę
AFC Bournemouth - Crystal Palace 1 no to będzie zacięty pojedynek dwóch niespodzianek ostatnich kolejek, stawiam na gospodarzy choć wynik może być każdy i tylko wróżyć można
Aston Villa - West Ham United X WHU na wyjazdach dobre, ale z silnymi, AV według mnie stać tylko na remis lub porażkę, stawiam że się młoty nie przebiją
Chelsea - Watford 1 i tu będzie test czy Chelsea się odbiła po "zmianie" trenera a Watford wygrało bo Liverpool był słaby i ich zlekceważył, czy Chelsea dostanie (waham się nad podpórką i to 2)
Liverpool - Leicester City 2 pewniak nie rozumiem stawki na Leicester 3.80!!! Liverpool słabiuteńki, a Leicester bez słów
Manchester City - Sunderland 1 MC musi się troszkę odbić, w drugiej części z Arsenalem pokazali że forma jest a Sunderland to dla mnie już tylko dostarczyciel punktów
Swansea City - West Bromwich Albion X nie do wyczucia. patrzyłem tylko w statystyki i w ostatnich 6-7 meczach oba albo przegrywały albo remisowały więc remis
Tottenham Hotspur - Norwich City 1 i wydawałoby się ze pewniak i w takich meczach Tottenham daje ciała(mam jeszcze podpórkę i jak nie Chelsea to tu) czy Norwich dało radę MU bo tamto tak słabe czy jest w stanie powalczyć?
Newcastle United - Everton X2 powinno być 2 bo to co pokazało Newcastle ostatnio to skandal ale Everton też wygrać nie może choć gra fajnie i skład ma na o wiele wyższe miejsce w tabeli
Southampton - Arsenal 2 wysoce prawdopodobny typ, bo pewniaków nie ma ale Arsenal w tej formie, a Święci w tym sezonie miernota. A stawka nieprawdopodobna 2.05 na Arsenal lol
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Gru 23 2015, 18:52

Mniej więcej pograłbym coś takiego.Parę meczy wymaga głebszego zastanowienia np.Bournemouth- Crystal , czy Liverpool-Leicester.Szczerze mowiac mam przeczucie, ze niestety czas na porazke Leicester.

Stoke City - Manchester United 1X
AFC Bournemouth - Crystal Palace `
Aston Villa - West Ham United 2
Chelsea - Watford 1
Liverpool - Leicester City 1
Manchester City - Sunderland 1
Swansea City - West Bromwich Albion 1X
Tottenham Hotspur - Norwich City 1
Newcastle United - Everton 2
Southampton - Arsenal 2

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Gru 23 2015, 19:58

Będzie dobry mecz w Liverpoolu. Akurat przy świątecznej wódeczce można sobie obejrzeć ten spektakl Smile Liverpool przez jakiś czas po zmianie trenera dobre wyniki kręcił, ale od jakiegoś czasu znów się coś zacięło. Nie odważyłbym się typować tego meczu. Chyba, że np obie strzelą, ale pewnie marny kurs.
Na moje oko to sporo będzie remisów w tej kolejce.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 26 2015, 18:02

W końcu zdecydowałem sie zagrać,na Leicester i co,oczywiście przegrali.To chyba 1 porazka od kilku miesiecy,jesli dobrze usłyszałem.A moje pierwsze przeczucie bylo ze bedzie 2:0 i tak trzeba bylo grać ehh.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Gru 26 2015, 18:51

No niestety, a na dodatek nie strzelili nawet bramki, pierwszy raz w tym sezonie. Myślałem, że w tym meczu będzie sporo goli, a tu raptem jeden.
Manchester Utd, masakra co gra ten zespół. Włączyłem drugą połowę, ale nie dało się oglądać.
Chelsea ledwie remisuje u siebie z Watford, choć mieli karnego przy stanie 2:2, którego nie wykorzystał Oscar.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Gru 27 2015, 21:37

co to była za kolejka dobrze że ja tego nie widziałem

Leicester akurat żeby pierwszy raz od długiego czasu przegrać wybrało sobie słaby Liverpool, a Arsenal przegrać 4:0 z Southampton, no zdarzały im się wpadki ale to nieprawdopodobne
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Gru 27 2015, 21:41

następna kolejka
nie wiem bo jeszcze dziś nie dają typować w konkursie:
Everton - Stoke City
Crystal Palace - Swansea
Norwich - Aston Villa
Watford - Tottenham
West Brom - Newcastle
Arsenal - Bournemouth
West Ham - Southampton
Man Utd - Chelsea
Leicester - Man City
Sunderland - Liverpool
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 28 2015, 14:07

Znowu kolejka Ligi Angielskiej,to mi sie podoba i naprawde ciekawe mecze.
Jezeli miałbym typować:

Everton - Stoke City 1
Crystal Palace - Swansea 1
Norwich - Aston Villa X
Watford - Tottenham X2
West Brom - Newcastle 2
Arsenal - Bournemouth 1
West Ham - Southampton X2
Man Utd - Chelsea X
Leicester - Man City 2
Sunderland - Liverpool 2

Troche za duzo wyszło mi wygranych drużyn wyjazdowych Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Gru 28 2015, 15:39

na szybko bo po świętach nie mogę z niczym zdążyć, a konkursu na dziś nie ma, więc:
Everton - Stoke City X
Crystal Palace - Swansea 1
Norwich - Aston Villa X2
Watford - Tottenham 2 i over 2,5
West Brom - Newcastle X2
Arsenal - Bournemouth pojęcia nie mam więc X
West Ham - Southampton X jak byk WHU remisuje ostatnio wszystko
Man Utd - Chelsea 1
Leicester - Man City 2 już chyba koniec passy lisów
Sunderland - Liverpool 2 "pewniak?"
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 28 2015, 20:22

Hit kolejki na 0:0. Ale co można było się spodziewać po tym co ostatnio grają obydwie drużyny.
Arsenal po fatalnym meczu ze Świętymi wygrywa z drużyną Boruca i to w handicapie. Choć kursy na Kanonierów ciągle rosły. Za to Southampton po tak dobrym meczu przegrywa z WHU mimo prowadzenia 1:0. I weź tu obstawiaj tą ligę.
Warty odnotowania jest kolejny wesoły mecz Evertonu. Przy 3:2 wszedłem na ich stronę pisali, że i tak przegramy, albo będzie 5:5. Mało się pomylili Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 28 2015, 20:42

Szkoda ze w meczu Man.United-Chelsea nie padły gole,bo naprawde był niezły mecz.Lubię Rooneya ale co on zaczyna odwalać to masakra,nie dość ze marnuje setki na potęgę to jeszcze powinien czerwoną zobaczyć.Ma szczescie ze trafił sie sędzia co nie pokazuje czerwonych kartek.
Jedno dobre,wytypowalem w konkursie expekt ze nie bedzie goli,ciekawe ile zgarne to zalezy od ilosci poprawnych typów.


Edit: O widze ze walczakus tez trafił 0:0 Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Gru 29 2015, 19:37

Niedługo początek ciekawego meczu,Leicester-Man.City.
Patrząc na ostatnie wyniki wydaje się,ze City wraca do dobrej dyspozycji a Leicester zaczyna być troche nieobliczalne.Nie wiadomo czy bedą dalej wygrywać czy juz po ich formie.Ostatni ich mecz wypadł blado.Mimo wszystko zapowiada sie cieakwy,mój typ to że obydwie strzelą.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Gru 29 2015, 19:41

No jestem bardzo ciekaw tego spotkania. Zobaczymy czy forma Leicester spadła czy ostatni mecz to był tylko wypadek przy pracy. Osobiście bardziej idę w stronę City, które dawno nie wygrało wyjazdu. Jak się przełamać to właśnie w takim meczu. Choć wg mnie kursy są za małe na drużynę z Manchesteru.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Sty 02 2016, 08:17

Dzisiaj kolejna kolejka w Premier League.
West Ham-Liverpool Zapowiada sie ciekawy mecz,West Ham lubi grać w kratkę a ze ostatnio wygrali to teraz..
Arsenal-Newcastle Powinna byc pewna wygrana Kanonierów.
Leicester-Bournemouth Lisy bedą chciały pokazac ze nie maja zadyszki formy,a Bournemouth dobrze sie broni,wiec mozliwy remis.Kursy na Leicester kuszą.
Man.United-Swansea Wydaje sie ze moze to byc znowu typowy mecz na 0:0,zwłaszcza ze Fabian jest formie.
Norwich-Southampton Tutaj moze byc wszystko,Norwich niezle gra u siebie,wiec Southampton bedzie musial zagrac, bardzo dobry mecz zeby wygrac.
Sunderland-Aston Villa Goście w tym sezonie graja bardzo słabo,wystarczy zobaczyc tabelę,czasami im sie uda remis 0:0 ale chyba nie na boisku Sunderlandu.
West Brom-Stoke Mimo dobrej formy West Bromu,stawialbym na Stoke,maja naprawde fajny atak Shaqiri,Bojan,Arnautovic dobrze sie rozumieja i sa w formie.
Watford-Man.City City muszą wygrac jezeli nie chcą miec duzej straty punktowej do lidera.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Sty 02 2016, 12:24

na szybko:
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Sty 02 2016, 13:32

Myślę nad Leicesterem. Po dwóch meczach bez zwycięstwa, powinni dziś chyba ograć drużynę Boruca. Ostatnio mieli ciężkich rywali, a nie wypadli jakoś tragicznie.
Arsenal niby pewniak, ciekawe co zrobią drużyny z Manchesteru.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Sty 02 2016, 15:52

No i to uwielbiam w lidze angielskie mecz o 13:45 i od razu wtopa. podpierałem bo remis był prawdopodobny ale 2:0 dla WHU to musiałbym z zamkniętymi oczami stawiać albo się pomylić. Jeszcze żeby było weselej to Andy Carroll drugą bramkę strzelił to musiał urosnąć cienias, że po kilku latach się mści
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sob Sty 02 2016, 17:49

dlaczego młoty w tym sezonie graja świetnie z czołówka zresztą u nich gra grało sie bardzo ciężko. Fakt Bilic nie ma gwiazd, ale graja w twardym dobrym stylu walczą az milo
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1039
Punkty : 957
Reputacja : 108
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Sty 02 2016, 18:05

Gdyby Arsenal nie wymęczył to wyniki dzisiaj nie do przewidzenia. Leicester coś nie może wygrać, a dziś mieli wszystko, karnego i pół godziny w przewadze. 0:0, dziś dla mnie najgorszy wynik Razz
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Sty 03 2016, 13:03

Angielska liga coraz bardziej nie do przewidzenia,każdy moze wygrac z kazdym i chyba lepiej typować niespodzianki niz tak zwane pewniaki.
Dzisiaj 2 bardzo ciekawe mecze.Na początek o 14:30 derby Londynu,Crystal Palace-Chelsea.Idąc dalej moim tokiem myślenia postawiłbym dzisiaj na Chelsea,swoja drogą kto by to uznał za niespodzianke na początku sezonu hehe ale dzisiaj realia są inne i to Crystal jest faworytem.
W drugim meczu Everton podejmuje Tottenham i tu podobnie.Koguty są faworytem więc postawilbym na Everton.Oczywiście stawiam tylko w teorii,za kase odpuszczam sobie takie mecze.Zobaczymy co z tego wyjdzie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Sty 03 2016, 19:09

Chelsea wygrała zgodnie z moimi przemysleniami a Everton mial jeszcze okazje w koncowce ale nie wykorzystał i zostało 1:1.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sty 11 2016, 23:27

ostatnia kolejka bez komentarza:
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sty 11 2016, 23:37

następna kolejka:
Aston Villa vs Crystal Palace 2 i to bez zastanowienia AV słabe i to okrutnie
Bournemouth vs West Ham 1X tu ciężko ale daje szanse beniaminkowi w formie i na fali a WHU z dobrymi sobie radzi a ze słabszymi wtapia
Newcastle vs Man Utd X2 no MU gra fatalnie ale chyba nie an tyle żeby z żenującym Newcastle wtopić
Chelsea vs West Brom 1 myślę że się Chelsea po "zmianie" trenera podniosła
Man City vs Everton 1 u siebie City mocne a Everton zawodzi powinna być 1
Southampton vs Watford 2 Watford coś złapało formę a Święci w tym sezonie szkoda gadać mam nadzieję że i teraz wtopią
Stoke City vs Norwich 1 no tu bardzo niepewny mecz ale stawiam na defensywę Stoke i jakąś przypadkową bramkę
Swansea vs Sunderland 1 powinienem to podeprzeć X ale się skończyły możliwości ktoś z tych dwóch musi się odbić i stawiam że to gospodarze
Liverpool vs Arsenal 2 Liverpool niby odrodzony a wtopa za wtopą Arsenal pewniejszy
Tottenham vs Leicester X2 i tu DUŻA ciekawostka, ale po pucharowym spotkaniu liczę że Lisy się nie dadzą
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Sty 12 2016, 00:29

Moim zdaniem dałbym troche inaczej:
Aston Villa vs Crystal Palace 2 Wyglada na to ze Aston Villa powoli godzi sie ze spadkiem a Crystal na wyjazdach gra dobrze.
Bournemouth vs West Ham X Typowy mecz na remis i mal goli.
Newcastle vs Man Utd X Obie druzyny bez formy.
Chelsea vs West Brom 1 Chyba Chelsea nabrała juz pewnosci siebie i limit wtop u siebie wyczerpala.
Man City vs Everton 1 Mimo ze City nie zachwyca to u siebie raczej pewniak.
Southampton vs Watford 1 Jezeli święci sie rozkręcą to myśle ze moze podobnie jak z Arsenalem,stawiam na 3:1.
Stoke City vs Norwich 1 U siebie Stoke powinno wygrac.
Swansea vs Sunderland 1X Trudny mecz do wytypowania,mam przeczucie ze Sunderland cos tu ugra,mimo tego 1X.
Liverpool vs Arsenal 1X Mimo słabej formy,Anfield to bardzo trudny teren i wątpie zeby Arsenal wygral.
Tottenham vs Leicester 1 Po ostatnim meczu w pucharze i wyniku 2:2 myślę ze Lisy drugi raz nie dadzą rady zdobyc punktów.

Trochę za malo wygranych gosci mi wyszło,czyzby kolejka gospodarzy? Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Sty 12 2016, 22:58

Te wyniki w Lidze Angielskiej się robią coraz bardziej nie do przewidzenia,Tragiczna Aston Villa wygrywa z Crystal Palace,wiadomo bylo ze kiedys musza wygrać ale ze z Crystal Palace ktore na wyjezdzie bardzo dobrze punktuje? West Ham wygrywa na wyjezdzie w z bedącym w dobrej formie Bournemouth.Juz nie wspomne o meczu Newcastle-Man.United 3:3.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach