Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Wrz 21 2015, 15:56

Chelsea 2 - 0 Arsenal
AFC Bournemouth 2 - 0 Sunderland
nie lubię na początku pudłować a te dwa mecze załatwiły sprawę w gdyby nie ta kartka Arsenalu w 1 połowie kto wie. Bou... cośtam załatwił sprawę do 10 minuty to się nazywa poczatek
Aston Villa 0 - 1 West Bromwich Albion
Newcastle United 1 - 2 Watford
Stoke City 2 - 2 Leicester City
Swansea City 0 - 0 Everton
Manchester City 1 - 2 West Ham United
niemożliwe a jednak przewidziałem. Trzeci raz ten sam numer, robią nas w chu... a my to łykamy. to ustawka bukmacherów, ale TRZECI RAZ już widzę jak WHU na wyjeździe będzie grało następnym razie stawka powinna być 1.01
Tottenham Hotspur 1 - 0 Crystal Palace to męczarnia do końcowych minut słaby w ofensywie Tottenham a na papierze wygląda dobrze
Liverpool 1 - 1 Norwich City tragedia, taki klub i taka słabizna
Southampton 2 - 3 Manchester United
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Wrz 22 2015, 00:00

Ja tylko dodam do tego, że tak mi się zdaje tylko że w końcu Chelsea weszło na właściwy tor i będzie miażdżyć wszystkich po kolei, przynajmniej tak to wygląda. Dla mnie to jedyny zespół z Anglii, któremu można odrobinę zaufać.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Wto Wrz 22 2015, 00:31

Chelsea weszło na właściwy tor ? No nie wiem. Po meczu z Arsenalem nasuwają mi się na myśl tylko dwa wnioski.
Po pierwsze.

Temu panu należy się dłuuuugi odpoczynek od sędziowania w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii.

Po drugie.

Temu panu przydałoby się z 10 meczów dyskwalifikacji, żeby nauczył się grać w piłkę zamiast pajacować. Ewentualnie niech zmieni klub. Jest taki jeden w Hiszpanii, który zatrudnia takich aktorów Wink

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Wrz 22 2015, 00:34

Chelsea wygrało z Arsenalem i niech dalej tak pajacują
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Wrz 25 2015, 15:54

Prosta kolejka się szykuje:
Tottenham v Man City 2 coś słabo Tottenham ale bramek też niewiele tracą może podeprę X szczególnie zę to pierwszy mecz o 13:30 i wtopić nie byłoby fajnie
Leicester v Arsenal 2 nie wiem skąd te wysokie stawki to Lester co pokazało ostatnio to zgroza Arsenal tylko wtopa w LM i pierwszy mecz z WHU ale na to mam swoją teorię
Liverpool v Aston Villa X2 no gdzieś muszę szukać niespodzianek a tu to niespodzianka tylko po stawkach bo przy tej formie Liverpoolu to prawdopodobne że nie wygrają. Upatrywać szans może Liverpool w tym ze AV też słabo przędzie
Man Utd v Sunderland 1 nie wyobrażam sobie inaczej. MU po słabawym początku wraca na swoje tory (poza LM ale w lidze taka kasa że lepiej tu punktować)
Southampton v Swansea 1 może remis ale Święci u siebie po pucharach więc 1
Stoke v Bournemouth X no ten mecz mnie przerasta kiedyś Stoke u siebie nie dało wygrać najlepszym, a to Bor ... cośtam - nie lubię
West Ham v Norwich 2 mistrzowie bukmacherki (powinni bukmacherzy swój tytuł przyznawać) znów zagrają na .... najwyższą stakę
Newcastle v Chelsea 2 nie dlatego że Chelsea już się odbiła bo jeszcze przegrają niebawem co nieco, ale Newcastle słabe
Watford v Crystal Palace X2 to wyrównany mecz i może być jatka ale tak jakoś to widzę. To Watford to ja zawsze widziałem w 2 lub 3 lidze i tak dalej to widzę
West Brom v Everton 2 Everton się obudził a to WBA to - nie lubię
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Wrz 29 2015, 00:44


Tottenham v Man City 4:1 i mi wtopili na początek a zaczęło się pięknie od bramki dla MC
Leicester v Arsenal 2:5 trafiony pewniak
Liverpool v Aston Villa 3:2 a jednak dali rade ale to AV słaba i jeszcze Liverpool wtopi nieraz
Man Utd v Sunderland 3:0 bez niespodzianek pewniak
Southampton v Swansea 3:1 i Święci się obudzili, Swansea nadspodziewanie słabo
Stoke v Bournemouth 2:1
West Ham v Norwich 2:2 to dalej nieprawdopodobne wciągnięty Arsenal,Liverpool i MC a z Norwich nie dają rdy, ale tamto to były wyjazdy na DUUŻYCH stawkach
Newcastle v Chelsea 2:2 i to ledwo co nie przegrali, strasznie Chelsea źle to jeszcze kilka razy wtopią i to być może jutro z Porto w LM
Watford v Crystal Palace 0:1
West Brom v Everton 2:3 od 2:0 do 2:3 to ciekawostka
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 02 2015, 11:01

Cr.Palace-W.B.A. 1 bez zastanowienia to WBA słabe
Bournemouth-Watford ? tu problem wychodzi mi X2 ale podpór zabraknie
Manch.City-Newcastle 1 mimo pucharów takie słabe Newcastle powinni dać radę choć chyba zadyszka lekka MC po super początku
Norwich-Leicester X2 niewiarygodne ale Norwich lepiej gra na wyjazdach niż u siebie a Leicester silne niespodziewanie
Sunderland-West Ham 2 kolejne wyjazdowe zwycięstwo, choc może nie bo rywal słaby to mistrzowie bukmacherów może coś odwalą (myślę że do przerwy mogą dziać się cuda ale całść wygra WHU) można pokusić się na do przerwy/cały mecz 1/2
Chelsea-Southampton X2 nie wiem co robią w Chelsea ale jeszcze kilka meczy w tej formie położą
Everton-Liverpool 1 Liverpool słaby i jeszcze po pucharach i derby - bez zastanowienia 1
Arsenal-Manch.Utd. ? no szlagier coś patrząc na ostatnie mecze pasuje mi X2 ale puchary zamazują obraz więc problem ?
Swansea-Tottenham ? X Tottenham koło remisu na jedną bramkę gra możliwy remis choć 2 też i dylemat jest
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Pią Paź 02 2015, 17:54

CrPalace - WBA 1
Bournemoth - Watford X
City - Newcastle 1
Norwich - Leicester 2
Sunderland - WHU X
Chelsea - Southampton 1
Everton - Liverpool X
Arsenal - MU 1
Swansea - Tottenham X
Takie moje typu Very Happy

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 02 2015, 23:44

ostatecznie:
Bournemoth - Watford 2
Arsenal - MU X2
i kupon kwalifikujący
AV -Stoke X2
Sunderland - WHU 2
MC - Newcastle 1
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Paź 03 2015, 20:42

No i masz było kolegi piotraKA słuchać to byłby jeden błąd nie dwa (póki co)
C.Palace - WBA 1 2:0 i tego nie zrozumiem pewniak stawka koło 1,80 i niby wszyscy stawiali a zawsze coś bezsensownego do tego dodane
Bournemoth - Watford X 1:1 nie było szans na 2 a gdyby nie nasz Boruc i/lub zmarnowany karny w 85 minucie to byłoby 1:0 lub 2:0 dla mnie to Bournemouth było murowanym kandydatem do spadku ale tu widzę się ścisk do tego spadku szykuje
City - Newcastle 1 6:1 ale się wku... po stracie gola City silne ale psycha chyba słaba, a Newcastle tragedia
Norwich - Leicester 2 1:2 fascynuje mnie to Leicester nie ma nazwisk a naprawdę wyniki dobre
Sunderland - WHU X 2:2 a miało być tak pięknie jak do przerwy było 2:1 i w drugiej części czerwo dla Sunderlandu i gol na 2:2 to już ściskałem swój kupon z do przerwy/cały 1/2 i byłem pewny że wejdzie jedni buka na koszulkach drudzy w sercu i .... X zawiedziony bardzo jestem
Chelsea - Southampton 2 1:3 to trzeba się przestawić z myśleniem że Chelsea to musi wygrywać (jak Barca ostatnio) można jeszcze na nich będzie zarobić nie raz coś czuję w najbliższym czasie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Nie Paź 04 2015, 13:42

niezle mi poszlo ale Chelsea zawiodla na calej linii , zobaczymy jak dzisiaj bedzie Very Happy

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Paź 04 2015, 16:08

żałuję tylko że do tego remisu Bournemoth nie dałem sie przekonać, ręka mi się śliznęła na to 2 w ostatniej chwili (stawka była najwyższa a w tym konkurszie to trzeba żeby jak najmniej osób trafiło bo dzielą wygrane na wszystkich co trafili). Tego WHU byłem tak pewny że nie dałbym się przekonać
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Nie Paź 04 2015, 20:21

no i swietna skutecznosc 8/9! eh zaluje ze nie postawilem tych meczow Very Happy

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Paź 07 2015, 15:05

No gdyby twoich typów użyć w konkursie to wyglądało by to tak:

no sobie palnąć można
następnym razem słuchać będę bardziej
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Paź 13 2015, 09:16

no to ciężka 9 kolejka
mecze wyrównane
Tottenham - Liverpool jeszcze przed zmiana trenera bez wahania 1 ale teraz może coś się zmieni, ale czy od razu zadziała jak magia?
Crystal Palace - West Ham no WHU zaskakuje zawsze jeden wielki ?
Man City - Bournemouth 1 no raczej
Everton - Man Utd ?
West Brom - Sunderland dwa słabe zespoły będzie walka stawiałbym na Sunderland ale obiektywny nie jestem bo nie lubię tgo WBA
Southampton - Leicester wszytko wskazywało by na 1 ale to Leicester nieprzewidywalne i gra dobrze jednak ?
Chelsea - Aston Villa no Chelsea jak mówiłem jeszcze kilka razy nas niemile zaskoczy ale czy ze słabiutką AV chyba nie
Watford - Arsenal 2 choć Arsenal potyka się ale chyba nie tu szczególnie ze to Watford lepsze na wyjazdach
Newcastle - Norwich City i tu szukałbym X2 coś Newcastle słabiutko, a Norwich dobre na wyjazdach
Swansea City - Stoke City no nic nie przychodzi do głowy chyba X
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 23 2015, 14:53

Tottenham - Liverpool 0:0 no ten Tottenham to albo szczelną obronę ma albo tak zachowawczo gra. było do przewidzenia
Crystal Palace - West Ham 1:3 Smile znów wyjazdówka i znów zwycięstwo
Man City - Bournemouth 5:1 no i pokazali miejsce w szeregu. Pewniak
Everton - Man Utd 0:3 chyba zatrybił MU
West Brom - Sunderland 1:0 no chyba wytypowałem pierwszego do spadku
Southampton - Leicester 2:2 fascynuje mnie to Leicester powinno być 1 bez gadania a ci znów i bramek w ich meczach trochę pada
Chelsea - Aston Villa 2:0 ale czy to odbija Chelsea czy to AV takie słabe
Watford - Arsenal 0:3 pewniak
Newcastle - Norwich City 6:2 Łoł tu mnie zagięli liczyłem że Norwich na wyjeździe się postawi a nie zbierze bęcki
Swansea City - Stoke City 0:1 też duża niespodzianka i moja wtopa
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 23 2015, 15:02

Aston Villa - Swansea City 2 AV ałaba może podeprzeć X
Leicester City - Crystal Palace no ? nic do głowy mi nie przychozi poza over2,5
Norwich City - West Bromwich Albion chyba X2 ale niepewny jestem tego WBA nie lubię ich jakoś
Stoke City - Watford FC 1 po ostatniej kolejce nabieram wiary ale watford lepsze na wyjazdach niż w domu może X
West Ham United - Chelsea Londyn 2 powinno być bo WHU w domu nie wygrywa ale ta Chelsea podpórki się kończą a to też by podeprzeć X
Arsenal Londyn - Everton 1 mam nadzieję że się nie potkną. Po porażce Evertonu 0:3 i wygranej Arsenalu 3:0 bez zastanowienia
Sunderland AFC - Newcastle United 2 no chyba Newcastle się przełamało a Sunderland jeszcze nie i może się wogóle nie przełamią jak tak dalej pójdzie
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 2
Manchester United - Manchester City no wszystko możliwe dlatego daje najwyższą ... stawkę 2
Liverpool FC - Southampton i ? Liveprool jezcze słabo mimo zmainy trenera a Southampton niby się odbiło ale niepewnie grają chyba X
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Paź 23 2015, 15:54

W tej kolejce cztery dobre mecze.
WHU - Chelsea. Jestem ciekawy tego meczu. West Ham grał trzy mecze z topowymi drużynami, City, Arsenalem i Liverpoolem. Wszystkie wygrał i to na boisku rywali! Chelsea w tym sezonie kiepska, może być kolejna niespodzianka.
Arsenal z Evertonem. Tutaj myślę, że Londyńczycy dadzą radę. Kopa zapewne dało im zwycięstwem z Bayernem.
LFC - Southampton. Liverpool wreszcie ma trenera, na którego długo czekali. Jednak potrzeba czasu, a i kontuzje mu nie pomagają. Southampton gra ładną dla oka piłkę. Ciężko wytypować ten mecz.
Najlepszy mecz w tej kolejce, derby Manchesteru. Obie strzelą chyba najrozsądniejszy typ, bo wytypować kto wygra jest bardzo ciężko.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Paź 24 2015, 11:23

ostatecznie:
Aston Villa - Swansea City 2
Leicester City - Crystal Palace 1X
Norwich City - West Bromwich Albion 2
Stoke City - Watford FC 1X
West Ham United - Chelsea Londyn 2
Arsenal Londyn - Everton 1
Sunderland AFC - Newcastle United 2
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 2
Manchester United - Manchester City 12
Liverpool FC - Southampton X
i gole 33+
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by drx86 on Sob Paź 24 2015, 11:45

Derby Londynu i Arsenal z Evertonem to z pewnością dwa najciekawsze spotkania w dniu dzisiejszym. WHU potrafi grać z topowymi drużynami z kolei potrafi zgubić punkty z przeciętniakami ot taki syndrom Liverpoolu. Chelsea gra piach i tutaj widzę spore szanse na wygraną młotów. Arsenal z kolei zrobi wszystko, żeby zdobyć 3 punkty w meczu z Evertonem zważywszy, że jutro są derby Manchesteru któryś z rywali straci punkty i być może Arsenal obejmie fotel lidera.

W obu spotkaniach widzi mi się też over 2,5
avatar
drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1765
Punkty : 64
Reputacja : 813
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 30 2015, 08:43

Aston Villa - Swansea City 1-2 AV na dnie
Leicester City - Crystal Palace 1:0 nieprawdopodobne to Leicester, niby słabe na papierze a radzi sobie całkiem nieźle
Norwich City - West Bromwich Albion 0:1 Norwich drużyna wyjazdowa jak widać. Z nielubiany przeze mnie WBA, na które jeszcze musiałem stawiać w tym układzie
Stoke City - Watford FC 0:2 następny wyjazdowy Watford. I pomyśleć że dom Stoke w tamtym sezonie był prawie nie do zdobycia
West Ham United - Chelsea Londyn 2:1 szok i niedowierzanie. Było słuchać opinii kolegi. Ale co z tą Chelsea i jak długo jeszcze
Arsenal Londyn - Everton 2:1 pewniak
Sunderland AFC - Newcastle United 3:0 no się odbili albo oba tak słabe że wygrał słaby ze słabszym
AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 1:5 no pewniak. Cieszy mnie że wkońcu Bourne... pokazuje miejsce w szeregu nie lubię tego tworu dla mnie jak to widzę to ... Nieciecza mi się przypomina. Fajna niespodzianka ale starczy żartów i nazat należy odesłać klasę niżej
Manchester United - Manchester City 0:0 spodziewałem się jednak bramek. Oba ofensywne i trochę tracą, a tu niemiła niespodzianka
Liverpool FC - Southampton 1:1 no wiedziałem ale poprzednie błędy już nie pozwoliły mi się cieszyć tym wynikiem
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 30 2015, 08:46

Następna kolejka:
Chelsea v Liverpool
Crystal Palace v Man Utd
Man City v Norwich
Newcastle v Stoke
Swansea v Arsenal
Watford v West Ham
West Brom v Leicester
Everton v Sunderland
Southampton v Bournemouth
Tottenham v Aston Villa

Prosta więc trzeba poszukać niespodzianki
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Paź 30 2015, 15:07

Żeby sprowokować kogoś do dyskusji zacznę.
Jak mówiłem prościzna w tym tygodniu:
Chelsea v Liverpool X2 Chelsae "nie zawodzi" wtapia wszystko jak leci
Crystal Palace v Man Utd 2 nie widzę innego rozwiązania Palace ma dobre mecze ale częściej na wyjazdach, a MU chyba wpadło na dobre tory
Man City v Norwich 1 City powinno rozjechać większość zespołów, a szczególnie takiego średniaczak jak Norwich
Newcastle v Stoke X2 Newcastle słabe jak nigdy. jeden mecz wygrany do tej pory
Swansea v Arsenal 2 choć Arsenal ostatni mecz w pucharze wpadka, ale Swansea słaba i mam nadzieje że się nie poślizną choć pokusa jest żeby spróbować niespodzianki
Watford v West Ham 2 na wyjazdach bilans WHU 4-1-0 Watford u siebie tylko jeden mecz wygrany
West Brom v Leicester X2 Leicester do tej pory przegrało tylko jeden mecz w lidze i to z Arsenalem. Fascynuje mnie ta dobra gra takiego średniaka powinni wygrać ale to WBA nieobliczalne
Everton v Sunderland 1 Sunderland mimo ostatniej wygranej (z jeszcze słabszym Newcastle) dalej wygląda słabo co pokazali w pucharze w tygodniu
Southampton v Bournemouth 1 Southampton silne w lidze i pucharze, a Boune.... chyba powoli znajduje swoje miejsce w lidze - mam nadzieję dające spadek. Nie lubię tej angielskiej Niecieczy. Niespodzianki są fajne ale ostatecznie chce się oglądać wielkich a nie maluśkich
Tottenham v Aston Villa 1 stu procentowy pewniak AV tak słaba że aż przykro patrzeć
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Paź 30 2015, 15:13

Nie będą takie proste, tylko sie tak wydaje Smile Hit kolejki, mimo wszystko Chelsea - LFC. Myślę, ze ktoś się tu przełamie, tylko kto? Nie lubię chelsea i mourinho wiec niech to będzie Liverpool, choć ja daje większe szanse niebieskim.
Niby Everton, Tottenham i Southampton powinni wygrać, ale w tej lidze wszystko jest możliwe. Pewnie któryś z nich wtopi.
Arsenal też łatwo mieć nie będzie, bo Fabian będzie chciał coś udowodnić Węgerowi Very Happy Ja bym tych meczów nie wygrał na "pewniaki" Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Lis 05 2015, 00:32

i taki efekt marny, a kolejka prosta. Zawalił MU i nieszczęsne nielubiane przeze mnie WBA niespodziewanie (dla mnie) wygrało:
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 14 Previous  1, 2, 3 ... 8 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach