Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 11 z 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 08 2016, 13:38

następna kolejka:
West Ham United - Arsenal
Aston Villa - AFC Bournemouth
Crystal Palace - Norwich City ?
Southampton - Newcastle United ?
Swansea City - Chelsea
Watford - Everton ?
Manchester City - West Bromwich Albion
Sunderland - Leicester City
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United

trzy znaki zapytania reszta myślę do przewidzenia, oczywiście to PL i możliwe jest absolutnie wszystko
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Pią Kwi 08 2016, 13:40

Mysle ze moze byc niespodzianka w city.
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1678
Punkty : 142
Reputacja : 938
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Kwi 08 2016, 13:46

Ja bym pograł tym razem chyba na Crystal Palace z Norwich.Wiadomo Norwich gra o zycie żeby sie utrzymać i myslę że bedą atakować i dostaną ze 2-3 kontry zabójcze.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 08 2016, 13:53

smika napisał:Mysle ze moze byc niespodzianka w city.
no ja tam obstawiam X jak na wszystkie mecze WBA, troszkę mąci mi spokój w tym typie zwyżka formy City, ale zawsze jak jestem niekonsekwentny to potem żałuję
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Kwi 09 2016, 10:18

West Ham United - Arsenal X jednak się łamię i stawiam że arsenal nie da rady. WHU to królowie remisów i niespodzianek, mecz o słynnej 13:45 więc remis
Aston Villa - AFC Bournemouth 2 nie wiem skąd tak wysokie stawki przeciwko AV która regularnie od wszystkich zbiera baty. Mecz w zasadzie o nic ale Wisienki ostatnio trochę batów dostały od czołówki może się będą chcieli odgryść
Crystal Palace - Norwich City X nie obstawiam mecz nie do przewidzenia, oba tuż nad strefą spadkową Palace 3 oczka więcej na kącie. Remis chyba ich urządza bo Sunderland i Newcastle dają ciała i chyba się nie uratują. Ostatnio jednak Norwich pokazało pazur i boję się że mogą znów fuksem wywieść 3 punkty
Southampton - Newcastle United over2,5 drugi który dziś wypada (takie małe odstępstwo od zasady) teoretycznie święci nie powinni mieć problemów, ale Newcastle walczy oż ycie. Nie po to zatrudniali Beniteza żeby nie utrzymać się w lidze. Będzie wojna i zdarzy c się może wszystko bo Newcastle musi grać o zwycięstwo. może over jak ostatnio?
Swansea City - Chelsea 2 chyba nie powinno być problemów ze słabiutką Swanseą. Choć ta jest nieprzewidywalna po ostatnim wyrównaniu ze Stoke z 2:0 na 2:2 tu też obawiam się remisu. Ale Chelsea już po europejskich pucharach więc może skupić się na lidze i powinna pokazać na co ją stać
Watford - Everton 2 no próbuję znów choc bez przekonania. Może w końcu zagrają na tyle na ile ich stać. Szkoda firmy bo jakoś rozmienia się na drobne. Mecz o pietruszkę
Manchester City - West Bromwich Albion X i jak mówiłem do końca sezonu WBA=X. Mimo że City złapało chyba formę strzelecką to powinni przed pucharami trochę się oszczędzać więc wyjdzie na boisko "supersnajper" Bony i bramek nie będzie
Sunderland - Leicester City 2 0:1 no chyba nikt nie ma wątpliwości. nikt prócz bukmacherów znów stawka na Lisy powyżej 2. Nieprawdopodobne lider gra z trzecim od końca i stawki tak wysokie. Gdyby to był Manchester lub Arsenal stawki byłyby na poziomie 1.2. Nic przynajmniej znów się zarobi. Leicester 4 ostatnie mecze wygrana 1:0 i tu też warto się pokusić o dokładny wynik stawki w granicach 6.50
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United 1 jak chcą pozostać w walce o mistrzostwo to muszą. MU niby troszkę zaczęło grać ale na wyjeździe z Kogutami i to już skupiającymi się tylko na lidze. Inny wynik już chyba ostatecznie przesądzi o mistrzostwie, a w Tottenhamie powinni zacząć zwolnienia taka szansa może się w najbliższym czasie nie zdarzyć. Muszą co prawda liczyć na potknięcia Lisów, ale tam wystarczy że któryś obrońca nie będzie mógł grać i już nie ma go kim zastąpić (wchodzi Wasyl pierwszy zmiennik), to samo w innych formacjach, krótki skład ma Leicester, jak będą wykupywać po sezonie to kupią 4-5 piłkarzy i nic nie zostanie

koncie oczywiście autopoprawki nie myślą i nie zwalniają od myślenia sorry. Już mieliśmy nawet takich prezydentów ortografów to co ja gorszy


Ostatnio zmieniony przez walczakus dnia Sob Kwi 09 2016, 11:25, w całości zmieniany 2 razy
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Kwi 09 2016, 11:18

Chyba o złym kącie myślałeś Smile
Jestem ciekawy tego Leicester. Nie wierzę, że znów wygrają 1:0. To byłaby masakra, ale dziś muszą zdobyć komplet, bo za tydzień WHU więc będzie ciężej.
Mimo, że City po pucharach to jednak chyba wygrają. Zaczęli lepiej grać, a nadal muszą walczyć o top 4.
Patrzyłeś h2h w meczu Tottków z MU? Koguty ostatni raz z Manchesterem u siebie wygrały w 2001 roku Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Kwi 09 2016, 13:35

Ja zagrałem po raz kolejny przy meczu WHU  u siebie BTS Smile
Kamil ale wiesz co mówią,każda passa się kiedyś kończy a kiedy jak nie teraz Tottenham ma wygrac z United Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Sob Kwi 09 2016, 13:37

West Ham United - Arsenal 2
Aston Villa - AFC Bournemouth X
Crystal Palace - Norwich City X
Southampton - Newcastle United X
Swansea City - Chelsea X
Watford - Everton 2
Manchester City - West Bromwich Albion X
Sunderland - Leicester City X
Liverpool - Stoke City X
Tottenham Hotspur - Manchester United 2

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2175
Punkty : 750
Reputacja : 1037
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 27
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Kwi 09 2016, 13:46

saha2000 napisał:Ja zagrałem po raz kolejny przy meczu WHU  u siebie BTS Smile
Kamil ale wiesz co mówią,każda passa się kiedyś kończy a kiedy jak nie teraz Tottenham ma wygrac z United Razz
No tak, wczoraj Malaga wreszcie zdobyła jakieś pkt w Granadzie, zobaczymy czy dziś Barca wygra w San Sebastian gdzie nie wygrała od 2007 roku, jeśli tak to za dużo przerwanych pass będzie w ten weekend i Koguty nie wygrają Wink A tak poważnie to Tottenham miał swoje szanse, żeby być bliżej Leicester, ale ich nie wykorzystywał, pewnie będzie tak i tym razem. Manchester ostatnio w swoim dawnym stylu po 1:0.
Mnie ciekawi Newcastle. To ich ostatnia szansa, jeśli przegrają to już chyba nic ich nie uratuje.
Idę popatrzeć na derby Londynu.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Kwi 09 2016, 15:43

Ależ mecz na Upton Park West Ham-Arsenal 3:3.Taki początek piłkarskiej soboty to ja lubię.
ps.z Carollem to chyba nikt pojedynku główkowego nie wygra:P

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Kwi 09 2016, 15:49

Ja się zastanawiam jak w PL w tym tempie grają, czy oni mają czas myśleć czy te zagrania są tylko automatyczne.
Pierwszy wynik wszedł, ale emocjii i zwrotów akcji co nie miara.
Troszkę za mało postawiłem więc tym razem pewnie w swoich typach mam rację.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Kwi 10 2016, 10:35

West Ham United - Arsenal 3:3 super mecz i trafiny wynik
Aston Villa - AFC Bournemouth 1:2 bez niespodzianki, ale nie tak pewnie jak przypuszczałem. Przykro patrzeć ja spada taka firma jak AV i daje ciała z nawet z Wisienkami. Ciekawe czy jeszcze zdobędą jakiś punkt do końca sezonu czy wszystko przegrają.
Crystal Palace - Norwich City 1:0 a jednak i Palace troszkę odskoczyło a Norwich dalej będzie walczyć o życie w każdym następnym meczu.
Southampton - Newcastle United 3:1 tragedia druga wielka firma na której wyniki przykro patrzeć. szkoda Newcastle jescze z Benitezem w Championschip ale jak tu wierzyć że się jeszcze utrzymają?
Swansea City - Chelsea 1:0 no i po takich wynikach odechciewa się stawiać na PL. No jak to się mogło wydarzyć. Nie mam słów. Nie powalczyli nawet?
Manchester City - West Bromwich Albion 2:1 a jednak. jak WBA strzeliło pierwsze i Bony był na boisku to wierzyłem w mój remis. To musiał trener go ściągnąć w 60 minucie i 66 bramka na 2:1. Co to jest za zawodnik. Niestety kupon tym samym padł. tu bład był kalkulowany ale porażka Chelsea już nie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Nie Kwi 10 2016, 16:26

Po meczu Leicester, mogę tylko powiedzieć, że współczuję komuś kto pograł DW 1:0 dla Leicester. elephant

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2175
Punkty : 750
Reputacja : 1037
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 27
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Kwi 10 2016, 16:36

Właśnie miałem napisac że dałem DW 0:1 dla Leicester,zagrałem za parę zł tylko ale jakbym zagrał za więcej a zastanawiałem się nad tym to bym sie wkurzył Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Kwi 11 2016, 10:05

Jednak tylko Barca nie przerwała złej passy Wink Wczoraj gościłem się i nic nie oglądałem, ale widzę Koguty załatwiły Czerwone Diabły w 6 min, a Lisy mały włos i by znów wygrały 1:0, ale Vardy popsuł hazardzistom plany Smile Szkoda mi tego Newcastle.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 15 2016, 14:41

niedzielne mecze:
Sunderland - Leicester City 0:2 no bez komentarza gol na 0:2 w 95 minucie. takie ładne 0:1 mi zniszczyli. Chyba już można gratulować Lisom mistrzostwa
Liverpool - Stoke City 4:1 no Liverpool jak już gra to gra. Ale formę złapali roznoszą ligę i puchary. A co będzie w następnym sezonie jak się wzmocnią i Klopp dokoptuje swoich
Tottenham Hotspur - Manchester United 3:0 co się stało pomiędzy 70 a 76 minutą? w 6 minut stracić trzy gole i to MU nieprawdopodobne
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 15 2016, 14:45

Norwich City - Sunderland ?
Everton - Southampton
Manchester United - Aston Villa
Newcastle United - Swansea City ?
West Bromwich Albion - Watford
Chelsea - Manchester City 2
AFC Bournemouth - Liverpool
Leicester City - West Ham United
Arsenal - Crystal Palace
Stoke City - Tottenham Hotspur

poz dwoma znakami zapytania resztę typów już mam w głowie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Kwi 15 2016, 14:56

Tak na szybko to wymysliłbym tak:
Norwich City - Sunderland X
Everton - Southampton 2
Manchester United - Aston Villa 1
Newcastle United - Swansea City 1
West Bromwich Albion - Watford X
Chelsea - Manchester City 2
AFC Bournemouth - Liverpool 2
Leicester City - West Ham United X
Arsenal - Crystal Palace 1
Stoke City - Tottenham Hotspur 2

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 15 2016, 15:08

poza Leicester które oczywiście wygra 1:0 to jakbyś czytał w moich myślach.
Trochę boję się Newcastle bo mózg i serce podpowiada, że powinni wygrać, a oni totalnie dają d...
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Kwi 15 2016, 15:18

Ja cos przeczuwam ze Leicester-West Ham będzie 0:0 a skończy się pewnie jak zwykle,chyba że Payet coś wcisnie,np. z wolnego Very Happy

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 15 2016, 20:49

Mam nadzieję, że Newcastle wygra, pisze to od dawna, ale to chyba na prawdę już ich ostatnia szansa. Mam sentyment do Srok od czasów Shearera.
Zgodzę się z niektórymi typami Sahy, ale wg mnie Koguty nie wygrają  (jak Leicester) oraz Everton nie przegra ze Świętymi.
Ciekawie będzie w Londynie. City chyba się obudziło, ale łatwo mieć nie będzie. Remis ze wskazanie na gości, 1:1/2.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Kwi 16 2016, 10:06

Ja dzisiaj obstawie chyba Chelsea-Man.City BTS.Coś mi mówi że będzie dośc sporo bramek i wygra City,jeszcze myślę czy nie dać jakiegos overa np. w meczu Evertonu z Southampton.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Kwi 16 2016, 11:58

Norwich City - Sunderland X bezposredni mecz o utrzymanie o 6 punktów itd. Oba mają papiery żeby to wygrac i ... przegrać. Przekonała mnie regularnośc remisów Sunderlandu i to że większość meczy obu drużyn kończy się remisem lub na granicy remisu. niestety mecz o 13:45 i może popsuć całą zabawę
Everton - Southampton 2 Święci jeszcze walczą o puchary. everton w tym sezonie zupełnie bez formy
Manchester United - Aston Villa 1 i over2,5 bo stawka na MU bezcelowa żeby stawiać samych. Mimo słabej formy MU powinien być pogrom okrutnie słabej AV. Powtarzam żal mi jest takiej firmy że tak żegna się z PL
Newcastle United - Swansea City 1 jednak, choć to bardziej wiara i to że chciałbym żeby Newcastle powalczyło i trochę nie lubię Swansea. Typ wysoce niepwny a wynik może być każdy
West Bromwich Albion - Watford X WBA=X i nadal tego się trzymam nic innego przy tym zespole nie przychodzi mi do głowy. Sąsiedzi w tabeli raczej nie powinni już spaść. totalny mecz o nic i takie są najgorsze w PL bo można rzucać monetą
Chelsea - Manchester City 2 Chelsea pokazała w ostatniej kolejce jak są słabi. City wybuchło z formą i zmiecie każdego na swojej drodze
AFC Bournemouth - Liverpool 2 no po takich meczach jak ostatnio w pucharach nie wyobrażam sobie teraz innego wyniku. Zmęczenie w PL nie istnieje. Oni raczej jak za długą przerwę mają to dla nich tragedia (długa przerwa=5 dni)
Leicester City - West Ham United 1 i 1:0 będę konsekwentny, naprzekór wszystkim. Fenomen. Będzei mecz zespołów z czołówki które słabo czują się w roli faworytów
Arsenal - Crystal Palace 1 nie wyobrażam sobie innego wyniku. Ale to PL i ...
Stoke City - Tottenham Hotspur 2 mecz w poniedziałek. tottenham powinien ich roznieść po tym co pokazał w 6 minut z MU to potencjał mają okrutny. Nie wiem czego brakowało im w tym sezonie żeby nie zostać mistrzem. Chyba dobrego psychologa
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Kwi 17 2016, 16:04

Norwich City - Sunderland 0:3 i zepsuli mi na samym początku zabawę. Walka o utrzymanie zaczyna być bardziej ekscytująca niż o mistrzostwo. Sunderland wraca do gry, Newcastle w końcu wygrywa ciasno i jeden mecz może zadecydować o utrzymaniu
Everton - Southampton 1:1 no i to jest cała PL. Everton o nic Święci o puchary i remis. Bezsensu wynik. Everton jak trzeba było to nie grał teraz urywa punkty
Manchester United - Aston Villa 1:0 tylko 1:0 strzelcem bramki Marcus Rashford. Rooney już na boisku, ale nie zmnienia to miernego stylu gry. VAN GAAL MUSI ODEJŚĆ !!!
Newcastle United - Swansea City 3:0 no w końcu zaczęli wygrywać. Pytanie czy nie za późno. Najbardziej bałem się tego meczu a okazało się pierwszy trafiony
West Bromwich Albion - Watford 0:1 no i to był szczyt wszystkiego. do przerwy 0:1 w 68 karny dla WBA nie strzelony, w 87 znów karny dla WBA, znów strzela Saido Berahino i znów nie ma gola. Baja 0:1
Chelsea - Manchester City 0:3 ale forma City. Przyszła w odpowiednim momencie i to jaka. jak nie mogli strzelić to nic jak zaczęli to po kilka. trudny mecz a okazał się najłatwiejszy do wytypowania nawet dokładny wynik mi w Sportingbet wszedł

Chelsea w tym sezonie tragicznie. Aż żal patrzeć jak tacy piłkarze tak dają ciała

a tymczasem Leicester prowadzi z WHU .... 1:0 ha ha
zapeszyłem tylko zerknąłem na wynik jakbym ich przeklął czerwona kartka i 1:2 czyżby walka o mistrzostwo się jeszcze nie skończyła?
i to Vardy wyleciał z boiska


Ostatnio zmieniony przez walczakus dnia Nie Kwi 17 2016, 16:20, w całości zmieniany 2 razy
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Nie Kwi 17 2016, 16:13

Ha ha leicester juz dostaje 1-2
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1678
Punkty : 142
Reputacja : 938
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 11 z 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach