Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 12 z 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:58, w całości zmieniany 3 razy

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Kwi 17 2016, 16:25

Ale mecz na King Power Leicester-West Ham 2:2,ale ten drugi karny w ostaniej sekundzie dla Leicester to juz totalnie z kapelusza,normalna walka bark w bark nawet nie za ostra i karny no bez jaj,szkoda że West Ham nie wygrał.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Kwi 18 2016, 10:24

Dzisiaj chyba pogram na Tottenham,w prawdzie grają na wyjezdzie ale są w niezłej formie po dobrym meczu z Manu i grają na koniec kolejki(wiedzą ze Leciester zremisowało).Do tego Stoke ma kilka osłabień kluczowych,przede wszystkim Arnautović i bramkarz Butland.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Kwi 18 2016, 10:48

AFC Bournemouth - Liverpool 1:2 stawka pod koniec na Liverpool była nawet 2.5, a dla mnie pewniak. Coprawda wyszli w lekko rezerwowym składzie ale są na taki gazie że nie mogli z takimi patałachami przegrać. Szkoda że Wisienki nie mogą już praktycznie spaść. Dla mnie to nie jest zespół na PL
Leicester City - West Ham United 2:2 1:0 i czerwona kartka dla Vardy. Długo WHU nie mogło wyrównać, a jak strzelili to pod koniec 2 jeden po drugim i jak wydawało się że już po sprawie w 95 minucie karny z kapelusza i 2:2. Ciekawe czy złapią zadyszkę i walka nabierze kolorów
Arsenal - Crystal Palace X nieprawdopodobne. i to wygrywali 1:0 co się tam stało nie wiem. Wynik z kosmosu. Arsenal totalnie przegrał sezon mając dużą szansę na jakieś sukcesy i przegrali na wszystkich frontach. Teraz City w gazie i pewnie zepchną ich z miejsca premiowanego bezpośrednim awansem do LM

dziś Stoke City - Tottenham Hotspur teoretycznie Tottenham i stawka przyzwoita. Ale jak spojrzeć wyżej PL jest nieprzewidywaln więc może przychylę się do "experta" z Fortuny:
typ czerwona kartka Tak kurs 4.3
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Kwi 18 2016, 19:13

Ja jednak odpuściłem granie na Tottenham,cos mnie tu trapi że jak wszystko wskazuje na to że wygrają to będzie na odwrót Razz ale szczerze mówiąc dla ligi dobrze by było gdyby zdobyli 3 pkt i zmniejszyli stratę do Leicester do chyba 5 pkt.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 19 2016, 09:06

Stoke City - Tottenham Hotspur 0:4 to im pokazali gdzie ich miejsce. klasa. szkoda że tak późno, żeby nie powiedzieć za późno
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 19 2016, 09:10

od dziś do czwartku uzupełniająca kolejka:
Newcastle United - Manchester City
West Ham United - Watford
Liverpool - Everton
Manchester United - Crystal Palace
Arsenal - West Bromwich Albion

i przyznam że widzę tylko dwa wyniki: pewne zwycięstwa i to z handikapem City i Liverpoolu reszta po ostatnich wynikach kręci się koło remisu
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 19 2016, 09:36

Jednak Tottenham rozgromił Stoke i to bez problemu,w Angielskiej te druzyny które o nic nie grają chyba tez zaczynają mieć wyje...


saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 19 2016, 13:29

Takiego pogromu Kogutów się nie spodziewałem. Z tego co pamiętam to Lisy łatwego kalendarza nie mają, Manchester Utd i Chelsea wyjazd i chyba kogoś tam jeszcze niezłego. Szkoda by było gdyby przegrali to mistrzostwo. Jedno jest pewne, mistrz będzie niespodziewany.
Tygodniowa kolejka powinna być bez niespodzianek. Mnie najbardziej ciekawi mecz Newcastle - City. W derbach Liverpoolu też pewnie będzie na co popatrzeć.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 19 2016, 13:49

po ostatnich meczach Chelsea to już prosty rywal gorzej grać z zespołami którym grozi spadek (poza AV)
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 19 2016, 15:18

Ja wymysliłbym coś takiego:
Newcastle United - Manchester City Jednak chyba 2 ale chciałbym żeby Newcastle powalczyło i zrobiło niespodziankę,nie chcę żeby spadli.
West Ham United - Watford hmm..gram 1,mimo wszystko to jest bardzo dobry sezon Młotów więc warto grać w ich stronę.
Liverpool - Everton Mecz derbowy na Anfield,dla mnie pewna 1,The Reds złapali niezły gaz i grają u siebie.
Manchester United - Crystal Palace Under 2,5 Nic innego tu nie wymyślę Razz
Arsenal - West Bromwich Albion Arsenal zaliczył juz tyle wpadek u siebie że boję się nawet tykać ten mecz.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 19 2016, 15:32

Na dziś tylko typ Newcastle-Manchester City dokładny wynik 0:5 ostatni z nimi mi się dokładne wyniki udają (najpierw jak ciągle było 0:0 teraz jak ładują w rywala)
Jak Chelsea popłynęła 0:3 to aż strach pomyślec co się tu bedzie działo a stawki nęcą 0:5 @41; handicap azjatycki (-2) @3.9; over 4,5 @4.3
Newcastle musi grać o .... wygraną jak zaatakują to będzie masakra
Liverpool powinien wygrać ale stawka nie powala a Everton słaby ale bramek z nimi dużo nie pada więc może handicap.
WHU i Arsenal to już kosmos chyba żeby remisy spróbować
Manchester coś mi bardzo śmierdzi że 0:0 będzie, a bym najchętniej spuścił to Palace więc nieobiektywny jestem i 1:0 bym stawiał bo na więcej to MU nie stać
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 19 2016, 15:43

Walczakus to może Man.United dokładny wynik 1:0 ? Very Happy tylko nie wiem jaki kurs czy się opłaca,oni często u siebie taki wynik mają.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 19 2016, 22:53

Tak jak myślałem, nie był to jednostronny pojedynek. Newcastle obudziło się w ostatniej chwili i jeszcze mogą ta ligę uratować. W weekend będzie ciekawie, bo Benitez wraca na Anfield. Będzie cieżko im coś z stamtąd wywieźć.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 19 2016, 23:01

Ale jazda z tym City. Nie przestanie mnie fascynować ta liga 1:1 to chyba zlekceważenie rywala, inaczej tego sobie nie mogę wytłumaczyć. W weekend City grają ze Stoke i pewnie będą oszczędzać podstawowych zawodników na LM. Jak znów wtopią to może uciec im bezpośredni awans do LM w następnym sezonie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Kwi 21 2016, 23:12

Arsenal dzisiaj wygrywa gładko z WBA 2:0 i wyprzedza w tabeli City,będzie jeszcze cieakwie pod koniec sezonu a myślałem że już wszystko rozstrzygnięte.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 22 2016, 21:49

kolejka na weekend:
Manchester City - Stoke City
AFC Bournemouth - Chelsea
Aston Villa - Southampton
Liverpool - Newcastle United
Sunderland - Arsenal
Leicester City - Swansea City
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion

mecz city o 13:45, a we wtorek z Realem grają to rezerwy wyjdą pewnie, ciekawe czy osłabieni dadzą radę temu Stoke, dla mnie miejsce na niespodziankę
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 22 2016, 23:11

Nie wiem czy mogą sobie pozwolić na to, żeby wyjść rezerwami. Manchester Utd czai się za plecami i jeśli stracą 4 miejsce to w następnym sezonie będą grać w LE. W LM nie są faworytami z Realem i nawet jeśli by udało im się przejść klub z Madrytu, w co wątpię to nie będą też w finale. Muszą grać na dwa fronty, bo mogą stracić wszystko. Może coś pokombinuje w składzie, ale wątpię, że wyjdą rezerwami.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Kwi 23 2016, 11:12

Manchester City - Stoke City X jednak pozostaje przy swoim, po ostatnim remisie z Newcastle liczę na więcej i na W.Bony oczywiście zę znów nie strzeli i będzie grał cały mecz
AFC Bournemouth - Chelsea tu mam problem pomiędzy X a over 2,5 pozostawiam over. Chelsea nieprawdopodobnie słaby sezon a Wisienki według mnie za słabe na PL. Mecz o nic i kto by się takiego scenariusza spodziewał przed sezonem
Aston Villa - Southampton 2 bez zastanowienia stawki koło 1,5 nieprawdopodobne bo będzie tu pewnie wyższe zwycięstwo Świętych
Liverpool - Newcastle United over3,5 tu ciekawie bo Liverpool może oszczędzać siły przed pucharami, a Newcastle będze szalało żeby zdobyć komplet punktów. W konkursach typu supertoto chodzi większy procent zakładów na wygraną Newcastle niż nawet na remis. Ja pokusze się o grad bramek. Przy ostatnich wyczynach Liverpoolu to wielce prawdopodobne
Sunderland - Arsenal X Arsenal zawodzi na całej linii po tym co pokazali w ostatniej kolejce boję się o to czy Sunderland nie da czasem rady wygrać
Leicester City - Swansea City 1 no i ciekawe staki w wysokości koło 1.7. przecież to nieprawdopodone - pewniak. Ze słabą Swanseą to nie powinni mieć żadnych problemów
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1 pewne ale nie dostawiam do konkursu bo kurs zupełnie nieopłacalny, a miałem do końca sezonu stawiać na WBA X ale tu się nie odważę
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olauolsson on Pon Kwi 25 2016, 01:45

LESTER LESTER ! Jestem już pewny, że Tottenham ich nie złapie.

_________________
Zapraszam na mojego amatorskiego bloga!

www.coswiecejnizmilosc.blogspot.com Wink
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2122
Punkty : 73
Reputacja : 425
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Kwi 25 2016, 10:36

mecze Leicester do końca rozgrywek:
Manch.Utd. - Leicester
Leicester - Everton
Chelsea - Leicester

zakładając że Tottenham dziś wygra (i wszystko do końca sezonu) Lisy muszą zdobyć 4 punkty w tych meczach. Ja myślę że już słaby MU nie da im rady, a co dopiero jeszcze słabsze nie grające już o nic dwa następne patałachy
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Kwi 25 2016, 12:09

To już tylko 3 kolejki zostały? umknęło mi to,myślałem ze conajmniej 2 razy tyle jeszcze.
Walczakus wbrew pozorom nie jest wcale to łatwy kalendarz,mimo wszystko z United cięzko im będzie może być słynne 1:0 ale dla Manu.Z Evertonem powiedzmy że wygrają,a z Chelsea to różnie bywa.
Tak czy siak ja dzisiaj chyba zagram na Koguty z handi,oni ostatnio piorą wszystkich to chyba WBA tym bardziej.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Kwi 25 2016, 13:43

Ja bym na ten mecz uważał. Jak już od kilku tygodni piszę dla mnie jak gra WBA to najprawdopodobniej będzie remis. I taki wynik to byłby dobrym podsumowaniem tego sezonu i spieprzeniem wszystkiego na własne życzenie przez Tottenham (nie pierwszy raz w tym sezonie)
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 26 2016, 00:18

krakałem krakałem i wykrakałem:
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:1
i po walce o mistrzostwo
chyba że Leicester w 3 meczach zdobędzie tylko 1 punkt i, co jeszcze mniej prawdopodobne, Tottenham wygra wszystkie 3 następne mecze

coś czułem że nie dowiozą i tylko nie wiem czemu zawsze postawić na coś takiego porządnie się nie odważę tylko jakieś takie:
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 26 2016, 10:08

Mogłem się ciebie posłuchać a dałem na Tottenham z handi..co ciekawe to był bardzo słaby mecz Tottenhamu a WBA w drugiej połowie mogli śmiało nawet wygrać.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Kwi 26 2016, 10:31

też się bałem że przegrają jak zobaczyłem wyrównanie, a remis miałem w układzie na kilku kuponach
Ale wtopili z takim słabiakami, jak mówiłem ten mecz podsumowuje cały sezon. Tottenham tyle razy takie proste mecze zje... że nie należało im się nawet walczyć o mistrzostwo. Jakby przegrali to Leicester byłby już mistrzem.
Cała liga się biła a Leicester po punkciku po 1:0 i proszę jaja. Ciekawe jak poradzą sobie w LM, kto przejdzie do takiego klubu. Zakupić to będą musieli z 14-15 piłkarzy bo na razie to mają tylu do grania. Po jednym zmienniku na pozycje.
Jak jakiś fanatyk Lisów postawił na to że będą mistrzem to właśnie liczy fortunę
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 12 z 14 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach