Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 13 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 29 2016, 08:57

Manchester City - Stoke City 4:0 sobie niespodziankę poszukałem. Bezapelacyjnie. Ale forma na koniec sezonu wtedy kiedy trzeba, brawa dla sztabu szkoleniowegi i ... trenera. nie wiem czy sens po czymś takim wymieniać.
AFC Bournemouth - Chelsea 1:4 i na koniec sezonu wszystko wraca do normy. Takie wyniki Wisienek powinny być od początku sezonu i będą w następnym zapewne. dla mnie murowany kandydat do spadku w przyszłej edycji PL. nie lubię. i overy weszły wszystkie dobrze że zarzuciłem pomysł remisu
Aston Villa - Southampton 2:4 i kto spodziewał się innego wyniku niż wygrana Świętych i handicap wszedł choc te dwie bramki AV zadziwiają mnie i dają nadzieję że jeszcze jakiś punkt na pożegnanie PL zdobędą
Sunderland - Arsenal 0:0 i tu niespodzianka trafiona. Ale nieprawdopodobne że arsenal jak już tylko liga im została tak słabo gra, na własne życzenie przegrają walkę z City o bezpośredni awans do LM. A City gra na dwa fronty i ligę i puchary
Leicester City - Swansea City 4:0 bez komentarza. Stawki znów wysokie na Lisy były i znów zwycięstwo. Swansea potwierdza swoją "formę" w tym sezonie. LEICESTER MISTRZ nie wyobrażam sonie innej opcji
Tottenham Hotspur - West Bromwich Albion 1:1 i piękne podsumowanie całego sezonu. Walkę o mistrzostwo przegrali sami ze sobą. Psychologa
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 29 2016, 09:00

Everton - AFC Bournemouth
Newcastle United - Crystal Palace
Stoke City - Sunderland
Watford - Aston Villa
West Bromwich Albion - West Ham United
Arsenal - Norwich City
Swansea City - Liverpool
Manchester United - Leicester City
Southampton - Manchester City
Chelsea - Tottenham Hotspur

no ciężko będzie nie mam w żadnym z tych meczy pomysłu, każdy wynik możliwy i 1 i X i 2
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Kwi 29 2016, 09:41

Everton - AFC Bournemouth 1 lub BTS-TAK
Newcastle United - Crystal Palace 1 lub under 2,5
Stoke City - Sunderland X lub under 2,5
Watford - Aston Villa 1
West Bromwich Albion - West Ham United X
Arsenal - Norwich City 1
Swansea City - Liverpool 2
Manchester United - Leicester City 1X
Southampton - Manchester City 2
Chelsea - Tottenham Hotspur BTS-TAK

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 29 2016, 10:08

Mam identyczne myślenie na ta kolejkę jak Saha, tyle, że dla mnie City nie wygra. Wiem, że będzie jeszcze mecz City - Arsenal i tam powalczą o to 3 miejsce, jeśli ich drugi klub z Manchesteru nie przegoni Smile
Newcastle złapało formę, powinni dać radę, Palace praktycznie utrzymane. Jak Sroki się utrzymają to w następnym sezonie mistrzostwo Wink
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 29 2016, 10:24

ja upatruje niespodziankę i co najmniej remis AV, ponownie remis Arsenalu i oczywiście wygraną Leicester według zasady że jak nie ma ciśnienia to się udaje.
w meczach Evertonu, świętych z City i Chelsea to zupełna pustka
Widzę że zaraziłem myśleniem o WBA stawiamy remis choć WHU powinno wygrać, ale Tottenham też powinien i ... X
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Kwi 30 2016, 15:23

Everton - AFC Bournemouth over 2.5 no mecz w zasadzie o nic a Wisienki ostatni lubią stracić kilka bramek, a Everton nie taki dobry żeby czegoś nie stracic może wyjść nawet wyższy over ale zostawmy "tylko" trzy bramki
Newcastle United - Crystal Palace 1 to odrodzenie Newcastle niesamowite, szkoda że z późno na razie wiara w cud dodaje im skrzydeł i z lepszymi niz Palace druzynami powalczyli
Stoke City - Sunderland 2 pewniak od tego meczu rozpoczynam dziś każdy kupon. Stoke juz zakończyło sezon, kontuzji w bród, bramkarze to chyba wszyscy kontuzjowani wpuszczają co się da i przegrywają aż miło. Sunderland walczy o utrzymanie i zdaje się mają najlepszą sytuację z całej 3. Co prawda dużo meczy ostanio remisowali (na 6 chyba 5) ale potencjał w ataku mają, motywacja jest, nie widzę inaczej jak 2
Watford - Aston Villa over2,5 tu chciałem X2 bo coś czuję że AV jeszcze w tym sezonie zdobędzie na pożegnanie punkt, ale po ostatnim meczu gdzie powalczyli ze świętymi 2:4 ti over wydaje się bardziej prawdopodobny, bo jak nie powalczą to tradycyjnie wciry dostaną to też z 3 bramy
West Bromwich Albion - West Ham United X WBA=X i po temacie, już chyba wszystkich przekonała ostatnia kolejka, czy słabeusz czy silny remisuje z WBA
Arsenal - Norwich City X2 tu widze ponowną wtopę Arsenalu. co prawda myślę znów o remisie ale patrząc na tabelę Norwich powinno grać o zwycięstwo, a Arsenal w swoim dołku może pójdzie krok dalej.. stawak 4.00
Swansea City - Liverpool over2,5 ostatnie wyczyny Liverpoolu skłaniają do stawiania overów. Pewnie oszczędzać się będą przed pucharami, ale nawet drugi garnitur gra dobrz i strzela, a przez to i coś może stracą. Swansea to już dno i ... nie lubię i tyle
Manchester United - Leicester City 2 no tu pewnie się nik ze mną nie zgodzi, ale tak to widzę. Jak się nie musi to wychodzi. MU w tym sezonie słabe i to potwierdzi ten mecz. 0:1 będzie ja wam mówię i to ędzie podsumowanie sezonu obu drużyn. Stawki na Lisy ponad 3 i znów na nich zarobię, chyba fanem tego zespołu zostanę
Southampton - Manchester City over2,5 City pewnie w rezerwowym składzie a święci ostatni męczyli AV 4:2 więc albo wymiana ciosów albo City ich złomocze tak czy siak over
Chelsea - Tottenham Hotspur over2,5 i po sezonie dla obu to sobie na luzie mogą postrzelać jak to ostatnio czyni Chelsea wynik nieodgadniony, bo chyba wiary w mistrza to koguty nie maja zresztą mecz w poniedziałek i już może w ogóle nie być szans nawet matematycznych
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Kwi 30 2016, 22:30

Walczakus Sunderland to lekko musiał cię zdenerwować co ? Razz Ledwo zremisowali.Newcastle wygrywa i zdobywa wazne punkty,tym samym wyprzedza w tabeli Synderland i Norwich.Ciakawie było też w meczu Watfordu z Aston Villą,do 90 minuty 1:2 i póżniej 2 gole Deeneya i Watford wygrywa.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Maj 02 2016, 14:30

Ładnie ta kolejka weszła. Tak jak myślałem, City w rezerwach i nie dało rady. Newcastle po męczarniach wygrało, choć Palace miało karny na 1:1. Będzie ciekawie na dole tabeli oraz na górze o miejsca 3/4 dające LM/kwal LM.
Ciekawe czy dziś Tottenham wygra. Jeśli nie to poznamy nowego mistrza, który miał walczyć o pozostanie w lidze, jak w poprzednim sezonie. Niesamowite.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Wto Maj 03 2016, 06:42

no i mamy nowego mistrza Anglii Leicester .wczoraj tottenham tylko remis 2-2 a prowadzil juz 2-0

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 863
Punkty : 53
Reputacja : 260
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olauolsson on Wto Maj 03 2016, 14:58

@smika napisał:no i mamy nowego mistrza Anglii Leicester .wczoraj tottenham tylko remis 2-2 a prowadzil juz 2-0

Hazard co nie strzelał cały sezon, trafił bramkę, która była pod koniec meczu, była bardzo urodziwa i dodatkowo dzięki niej Leicester ma zapewniony tytuł mistrza kraju Very Happy.
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1955
Punkty : 609
Reputacja : 360
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Maj 03 2016, 15:06

@olauolsson napisał:
@smika napisał:no i mamy nowego mistrza Anglii Leicester .wczoraj tottenham tylko remis 2-2 a prowadzil juz 2-0

Hazard co nie strzelał cały sezon, trafił bramkę, która była pod koniec meczu, była bardzo urodziwa i dodatkowo dzięki niej Leicester ma zapewniony tytuł mistrza kraju Very Happy.
Z tego co mówił Hazard to bardzo nie chcieli by drużyna z tego samego miasta zdobyła mistrzostwo, trudno się dziwić. Tak więc bramka Edena tylko przyśpieszył mistrzostwo dla Leicester, bo o nic nie walczące Chelsea i tak oddałoby w ostatniej kolejce Lisom mecz.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olauolsson on Pią Maj 06 2016, 12:02

No i stało się, w "Lester" posypało się premie. Właściciel klubu każdemu graczowi podarował mercedesa wartego 28 tyś funtów, 6,5 mln do podziału na drużynę i wycieczkę do Las Vegas.. Very Happy.
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1955
Punkty : 609
Reputacja : 360
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Maj 06 2016, 14:52

Everton - AFC Bournemouth over 2.5 Ledwo weszły trzy bramki i Everton jak już nie trzeba to wygrywa. Słaby sezone i też nadal bez rewelacji, wszyscy już te Wisienki gromią a oni ledwo wygrali
Newcastle United - Crystal Palace 1:0 jak się utrzymają to będzie cud. A do cudu coraz bliżej. Kibicuję im, szkoda takich firm, bez nich to już słabsza PL
Stoke City - Sunderland 1:1 no az musiałem ochłonąc żeby to napisać. Z tak słabym Stoke, w tak ważnym momęcie nie wygrać. To chyba był najważniejszy mecz w walce o utrzymanie i ten remis to porażka. Zniszczyli mi wszystkie kupony na samym starcie weekendu nie lubię już ich do kończ sezony obstawiam przy nich X i spadek
Watford - Aston Villa 3:2 ale jazda juz mieli przewidywane przezemnie punkty na uratownie honoru pod konie szezonu i .... 90 minuta wyrównanie Troy Deeney i rzeby było weselej w doliczonym czasie znów na 3:2 Troy Deeney. Tragedia co prawda grali w 10 od 73 minuty ale znów przegrać. overy weszły i będą pewnie wchodzić przy nich jeszcze te dwa razy
West Bromwich Albion - West Ham United 0:3 zniszczyli taki ładny remis. Młoty idą po swoje i jak zwykle nieprzewidywalni
Arsenal - Norwich City 1:0 do końca wierzyłem że wtopią. Ale wymęczyli. Pudło z niespodzianki
Swansea City - Liverpool 3:1 młodzież nie dała rady z wyjadaczami z PL. Niestety, ale over wszedł. Po cichu liczyłem że dadzą radę i trochę upokorzą to nielubiane przezemnie Swansea.
Manchester United - Leicester City 1:1 ruskim targiem ja chciałem 0:1 wszyscy mówili 1:0 i .... 1:1 LISY MISTRZEM nic dodać nic ująć. amerykański sen spełniony
Southampton - Manchester City 4:2 drugi z rzędu mecz Świętych i znów 4:2 pokuszę się w następnej kolejce o dokładny wynik szczególnie że zagrają z rozbitym/przybitym Tottenhamem, na pewno over. City cóż niby nie w rezerwowym składzie ale oszczędzali się na LM, niestety tam ulegli Realowi i teraz będzie wojna z Arsenalem o miejsce w LM
Chelsea - Tottenham Hotspur 2:2 ale Chelsea zawzięta jak już o nic nie grają ale żeby tylko sąsiad nie został mistrzem, utłukli bez litości Koguta. od 0:2 w pierwszej połowie od 2:2 i bramka Hazarda ja już nie pamiętam kiedy on coś strzelił
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Maj 06 2016, 14:54

Norwich City-Manchester United
AFC Bournemouth-West Bromwich Albion
Aston Villa-Newcastle United
Crystal Palace-Stoke City
Sunderland-Chelsea
West Ham United-Swansea City
Leicester City-Everton
Tottenham Hotspur-Southampton
Liverpool-Watford
Manchester City-Arsenal

uff ciężko będzie na razie Newcastle. remis Sunderlandu i Tottenham-Southampton 2:4 Smile


Ostatnio zmieniony przez walczakus dnia Pią Maj 06 2016, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Maj 06 2016, 15:15

Ja wymysliłbym coś takiego:

Norwich City-Manchester United 2
AFC Bournemouth-West Bromwich Albion X
Aston Villa-Newcastle United 2
Crystal Palace-Stoke City under 2,5
Sunderland-Chelsea X
West Ham United-Swansea City 1 lub BTS-TAK
Leicester City-Everton 1
Tottenham Hotspur-Southampton over 2,5
Liverpool-Watford 1
Manchester City-Arsenal BTS-TAK

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Maj 07 2016, 09:25

Norwich City-Manchester United X i tu pewnie nie wielu się ze mną zgoszi ale oba graja na granicy remisu i jakieś 1:0 góra w ich meczach. MU słabe i zły jestem że niszczy się taka firma. Muszą bardzo źle jeszcze zagrać żeby NAPEWNO wywalili van Gaala. Obu takich wynik nie będzie satysfakcjonował ale obu nie zamknie drogi do ich celów, choc utrudni
AFC Bournemouth-West Bromwich Albion X oczywiście oba słabe oba o nic i WBA=X
Aston Villa-Newcastle United 2 no pewnik by się wydawało. AV jak to ładnie powiedział ostatnoio piłkarz Górnika wszyscy walą w d... to dlaczego odrodzone Newcastle które gra ożycie nie miałoby wygrać. Jedyne co spędza sen z powiek to to że nazwałem to pewniakiem
Crystal Palace-Stoke City 1 mimo ostatniego wyniku Stoke, dalej uważam że oni są już po sezonie i można ich lać ile wlezie a Palace jesli się nie mylę potrzebuje jeszcze jednego punktu żeby w 100% pozostać w lidze
Sunderland-Chelsea X po ostatnim meczy o życie kolejny mecz ożycie Sunderlandu i pewnie kolejna wtopa. Szczególnie że Chelsea chyba złośliwie zaczęła grać dobrze z tymi co o coś jeszcze grają
West Ham United-Swansea City 1 ale nie obsztawiam bo stawka za niska a WHU potafi zrobić "niespodziankę" bukmacherom
Leicester City-Everton 1 na fetę na swoim stadionie byłoby niefajnie nie wygrać. Szczególnie że rywal słaby. Ciekawe jak podejdą do tych meczy stawka jak to na Leicester koło 2.00
Tottenham Hotspur-Southampton over 2,5 dokładny wynik 2:4. święci się rozbujali a tottenham to chyba załamany totalnie. Będą grać tylko po to żeby Kane sobie coś strzelił a święci rzucą się znów do ataków nie patrząc na tyły. over może być wyższy
Liverpool-Watford over 2,5 ciekawe jak Liverpool wytrzyma taki maraton. W lidze ciężko będzie dogonić WHU i załapać się do pucharów, ale wygrać powinni, a ostatno jak grają to pada trochę bramek. Dwa scenariusze albo łomot tego słabeusza, albo wymiana ciosów i ... też zwycięstwo Liverpoolu ale np 2:1
Manchester City-Arsenal 1 Będzie wojna o tą 3 pozycję i fajnie że bezpośrednia. Dla minie Arsenal siadł i nie może złapać formy. Pytanie na ile City wymęczone po pucharach. City złapało na koniec sezonu, wtedy kiedy trzeba formę Arsenal stracił i to jak przestał grać w pucharach. nie wstawiam do kuponu

zostaje 6z8 z możliwością wygranej prawie 5000 za 28zł Smile
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by zabada1990 on Sob Maj 07 2016, 10:00

Norwich City-Manchester United

ja bym tu stawial na gospodarzy co prawda ostatnie 3 spotkania przegrali ale z man utd oni potrafią zagrać tu bedzie walka
avatar
zabada1990
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1177
Punkty : 342
Reputacja : 204
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Maj 07 2016, 11:56

i zaburzyłeś moją koncepcję. choć za późno bo już poszło
rzeczywiście mecz o 13:45 kiedy największe cuda się dzieją, MU słabe Norwich walczy o utrzymanie a to wielka motywacja. mogą ukręcić jakieś 1:0
cóż może na live się skusze jak pod koniec będzie remis, albo jak MU wcześnie gola strzeli
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by zabada1990 on Sob Maj 07 2016, 12:12

@walczakus napisał:i zaburzyłeś moją koncepcję. choć za późno bo już poszło
rzeczywiście mecz o 13:45 kiedy największe cuda się dzieją, MU słabe Norwich walczy o utrzymanie a to wielka motywacja. mogą ukręcić jakieś 1:0
cóż może na live się skusze jak pod koniec będzie remis, albo jak MU wcześnie gola strzeli

kamil ja tu stawiam na 2:1 ew. 1X za 1.95
avatar
zabada1990
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1177
Punkty : 342
Reputacja : 204
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Maj 07 2016, 18:05

Słaby sezon Chelsea a okazuje się że to oni rozdają karty w końcówce sezonu,dzisiaj przegrali z Sunderlandem a Newcastle tylko zremisowało i teraz Sunderland jest najbliżej utrzymania.
A West Ham dał co niektórym sporo zarobić,jak widziałem przed meczem kurs na Swansea był 10.00 Smile a skończyło sie 1:4.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Maj 07 2016, 20:35

Aston Villa-Newcastle 0:0 no nie wierze. ze wszystkich stron się spodziewałem wtopy ale nie tu. Tak dobrze żarło i w tak łatwym meczu wtopili. Przerzucę się na Szwajcarską ligę albo Japonia czy Chiny
No drugi raz pod rząd pewniak mi wysiada w tamtym tygodniu Sunderland teraz to noż..
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Maj 07 2016, 22:45

Walczakus nie martw się mi też Newcastle wtopiło i to dobry kupon,jak to komentator w telewizji powiedział Aston Villia mimo ze spadła kilka tygodni temu to nie odpuszcza nikomu.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie Maj 08 2016, 00:12

Newcastle chyba spadnie, szkoda takiego klubu. Sunderland jak zwykle uniknie spadku. Ciekawie będzie jutro w Manchesterze. Kto przegra będzie musiał do ostatniej kolejki walczyć z Manch Utd o LM. Na początku tygodnia myślałem o 1, ale to co zobaczyłem w meczu z Realem...pewnie skończy się podziałem pkt.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Maj 08 2016, 14:29

Sunderland ma o tyle łatwiej że gra 2 mecze jeszcze bo 1 zaległy,więc wydaje mi się że to Newcastle i Norwich spadną z ligi.Dla mnie to trochę nie do pomyślenia jak właściciele zarządzają tym Newcastle,podobno wydali tyle pieniędzy na transfery a kupili samych "przeciętniaków" jak na Premier League,może jedynie Towsend coś tam ciągnie ich grę ale reszta..Mieli grać o puchary i spadną,szkoda bo zawsze lubiłem Shearera i sroki z nim mi się kojarzą.
Ciekawe jak dzisiaj Man.City-Arsenal,ważny mecz dla jednych i drugich.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Maj 09 2016, 11:15

City dwa razy prowadziło, ale skończyło się jak pisałem. Manchester Utd przed wielką szansą. Jeśli wygrają jutro z WHU to najprawdopodobniej będą mieć kwal LM, bo z drużyną Boruca u siebie powinni dać radę. Aż sobie obejrzę wtorkowy mecz, bo na pewno nie zabraknie emocji. WHU jak wiadomo gra dobrze z drużynami z górnej części tabeli, na dodatek też walczy o europejskie puchary, choć nie wiem czy LE ich zadowala, bo ostatnio ją odpuścili.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 13 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach