Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 14 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Maj 10 2016, 16:09

West Ham-Man.United zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie,Młoty spadły na 7 miejsce po porażce ze Swansea a Manu walczy o ligę misiów.Ja standardowo juz w meczu West Hamu stawiam na BTS-Tak mimo że grają z United którzy tracą bardzo mało goli.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Maj 10 2016, 16:15

Norwich City-Manchester United 0:1 i wymeczyli swoje biedne 0:1 a było blisko mojego remisiku. MU jeszcze może uratuje sezon mimo tragicznej gry. Oby tylko jak najszybciej wziął się za ich trenownaie kto inny
AFC Bournemouth-West Bromwich Albion 1:1 kto by przypuszczał że remis może być pewniakiem. To było pewne. Oba zespoły dla mnie beznadziejne
Aston Villa-Newcastle United 0:0 brak słów. Tak wyglądało że Newcastle się cudem wywinie od spadku i w najprostrzym meczu dali d... AV też ostatni punkt w lidze musiło zdobyć akurat teraz pogrążając Sroki i moje wszystkie kupony Grrr
Crystal Palace-Stoke City 2:1 stoke na wakacjach choć było już 0:1 jednak spartolili
Sunderland-Chelsea 3:2 ale ecz 0:1 1:1 1:2 i na koniec jednak zwycięstwo Sunderlandu. Duży krok do utrzymania. Ciekawe jak Chelsae teraz walczy z każdym co mu zależy na punktach gdyby tak wcześniej.
West Ham United-Swansea City 1:4 What a Face Młoty jak zwykle zaskakują tym razem znów zagrali za najwyższą stawkę u buka. NIEPRAWDOPODOBNE, niemożliwe i inne wyrazy na NI
Leicester City-Everton 3:1 a jednak ponownie zwyciężają i to z Wasylem w składzie przez cały mecz. Prawdziwi mistrzowie. Everton jak cały sezon słabo
Tottenham Hotspur-Southampton over 2,5 1:2 święci od zwycięstwa do zwycięstwa fascynująca końcówka. Koguty trzeba będzie wysłać do psychologa bo tak się załamali że jak pociągną serią to jeszcze w następnym sezonie spadną Smile Chyba już wszystko przegrają na szczęście w następnej kolejce z Newcastle co mnie cieszy
Liverpool-Watford over 2,5 2:0 na spokoju pobili cieniasa. może dobiją się do miejsca pucharowego, wszystko zależy od jutrzejszego mecz z .... Chelsea która w końcówce sezonu rozdaje karty
Manchester City-Arsenal 2:2 a jednak Arsenal dał radę, bo remis to ich zwycięstwo w tym meczu. City nie dało rady na dwóch frontach pod koniec sezonu i mimo dobrych meczów wszędzie wtopili
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Maj 10 2016, 16:16

dziś:
West Ham United-Manchester United dokładny wynik 1:1
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Maj 10 2016, 23:23

Co za mecz od 1:0, 1:2 po 3:2 dla Młotów. Pewnie żałują tej wpadki z Swansea, ale to jest właśnie taka drużyna, z lepszymi gra lepiej. WHU zasłużył na zwycięstwo, byli lepsi w tym meczu i dziwiłem się, że MU wyszło na prowadzenie. Manchester Utd najprawdopodobniej bez LM, bo City wystarczy remis z Swansea (z tego co pamiętam w PL liczy sie najpierw różnica bramek, bo w bezpośrednim meczu MU było lepsze) przy zwycięstwie MU. Choć z tym City to nic nie wiadomo.
Blisko byłem trafienia wyniku 1:0/2:2, po bramce na 2:2 myślałem, że właśnie tak się skończy.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Maj 11 2016, 06:31

Dokładnie co za mecz,tego oczekiwałem.Trochę się obawiałem o mój BTS bo United tracą mało goli a tu proszę podwójna satysfakcja bo i West Ham wygrał a kibicuje im i typ wszedł spokojnie.Nie widziałem jeszcze nowego stadionu Młotów ale Upton park jest specyficzny,fajnie mecze się tam ogląda coś jak na Anfield a ten nowy olimpjski od nowego sezonu to już pewnie nie będzie to samo,jak Olimpjski to będzie bieżnia itp.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Maj 11 2016, 14:51

No to się MU popisało i mam nadzieję po LM w następnym sezonie za co poleci Van Gaal.
Szczerze mówiąc jak widzaiłem że w 1 połowie było 1:0 już widziałem swój typ jak wchodzi 1:1 potem wyrównanie i... co się stało jakieś szaleństwo goli urządzili.
Piękne pożegnanie Upton Park. U nas pewnie można by to połączć do razu z rozbiórką by się "publiczność" zostawiło i rób ta co chceta
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Maj 11 2016, 19:50

dziś zaległe:
Norwich City-Watford 2 coś czuję że znów będą nieudolnie atakować i przegrają szczególnie jak zaczną ich dochodzić złe wieści z Sunderlandu
Sunderland-Everton over 2,5 horrorek jak zawsze coś stracą zaczną odrabiać i skończy się na .... 2:2
Liverpool-Chelsea over 3,5 jak ostatnio gra Chelsea to gole strzela Smile a Liverpool nie gorszy. myślę o czymś w rodzaju 3:2. Wolałbym żeby Liverpool wygrał i to moją zaburzać moją ocenę sytuacji
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Maj 11 2016, 19:55

Ja tam stawiam dzisiaj na Chelsea,nie wiem czemu ale mam takie przeczucie.Klopp ostatnio oszczędza najlepszych graczy,co prawda wygrali z Watfordem ale wydaje mi się że na Chelsea to będzie za mało.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Maj 11 2016, 22:36

No i stało się Newcastle spada, a razem z nimi Norwich, mimo zwycięstwa. Na dole już wszystko jasne. Szkoda takiego klubu, ciekawe ile im zajmie powrót do PL.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Maj 12 2016, 09:20

Oby tylko 1 sezon im zajęło..moim zdaniem to zalezy jak do tego podejdą,czy pozbędą się większości piłkarzy z wysokimi kontraktami itp.
Sunderland to chyba co roku rozpalcziwie walczy o utrzymanie i zawsze im sie udaje hehe chwała im że mają Defoe,ja bym go powołał Very Happy

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Maj 13 2016, 19:56

Norwich City-Watford 4:2 na koniec zagrali jak nie oni. zaczęło się od 0:1 i chyba to ich pobudziło. Nic to jednak nie dało i lecą bo:
Sunderland-Everton 3:0 i Sunderland żegna fra... jak to się ładnie kiedyś śpiewało. pozamiatane. Inna sprawa że urządzanie tej lewej kolejki aż tk późno trochę zepsuło zabawę. Sunderland znów utrzymało się w lidze. Everton dno
Liverpool-Chelsea 1:1 i to wyrównanie padło w 90 minucie. słabo ale jak mówiłem Chelsea rozdaje karty w tym sezonie i chyba Liverpoolu nie będzie w pucharach w następnym sezonie. szkoda
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Maj 13 2016, 19:57

ostatnia kolejka w niedzielę o 16
Arsenal-Aston Villa
Chelsea-Leicester City
Everton-Norwich City
Manchester United-AFC Bournemouth
Newcastle United-Tottenham Hotspur
Southampton-Crystal Palace
Stoke City-West Ham United
Swansea City-Manchester City
Watford-Sunderland
West Bromwich Albion-Liverpool
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Sob Maj 14 2016, 01:45

Jeśli miałbym stawiać nie patrząc w statystki to zagrałbym tak:
Arsenal-Aston Villa 1
Chelsea-Leicester City 2
Everton-Norwich City X
Manchester United-AFC Bournemouth 1
Newcastle United-Tottenham Hotspur 2
Southampton-Crystal Palace 1
Stoke City-West Ham United 2
Swansea City-Manchester City 2
Watford-Sunderland 2
West Bromwich Albion-Liverpool 2

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2936
Punkty : 2259
Reputacja : 601
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Maj 14 2016, 07:31

Ja mam trochę inne zdanie niż MisieQ88:
Arsenal-Aston Villa 1 W tym meczu chyba nikt nie odważy się postawić inaczej,dla mnie pewna 1.
Chelsea-Leicester City 1 The Blues ostatnio zaczęli lepiej grać,a Leicester nie wiadomo w jakim zagra składzie.
Everton-Norwich City 1 Po serii niepowodzeń i słabej grze na własnym stadionie,ryzkuję tu na wygraną Evertonu,w końcu muszą Smile
Manchester United-AFC Bournemouth 1 Standardowo widzę tu wynik 1:0 może 2:0.
Newcastle United-Tottenham Hotspur 2 Sroki już chyba podłamane,więc racze nie będą za bardzo walczyć.
Southampton-Crystal Palace 1 Święci złapali niezła formę na koniec,więc powinni dać radę.
Stoke City-West Ham United X Stawiam co najwyżej na remis bo Młoty grają słabo ze słabymi.
Swansea City-Manchester City 2 Zastanwia mnie ten mecz,mimo wszystko 2 ale za własną kasę omijam ten mecz z daleka.
Watford-Sunderland X Myslę że nic więcej czarne koty tu nie ugrają.
West Bromwich Albion-Liverpool X Klopp pewnie znowu zaciekawi wystawiając inny skład.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Maj 15 2016, 12:46

Ostatnia kolejka, czas odrobić straty. Ciekawa i podsumowująca sezon
Arsenal-Aston Villa 1 nie idzie do kuponu stawka za niska. Wsoko Arsenal nie wygrywa więc handikapy nie wchodzą w grę. AV też ostatnio nie dostaje aż tak mocno. Gdyby miałoby to być podsumowanie sezonu to Arsenal powinien wtopić a AV .... przegrać Smile Raczej nie zagrożona wygrana Arsenalu gdyby to wtopili to należałoby ich rozgonić
Chelsea-Leicester City 2 tyle mi dali pieniążków w tym sezonie że nie mogę inaczej. Trener daje troszkę pograć innym ale idzie im nieżle, nawet lepiej bo zeszli z tego swojego 1:0 na wyższe. Chelsea słaby sezon troszkę na koniec namieszali ale tu mecz o nic a Leicester .... lepsze i stawka znów wysoka
Everton-Norwich City X oba słabe. Everton pożegnał trenera i dla obu mogłoby tego meczu nie być. Poza ostatnim meczem Norwich kręci się wokół 1:0 w obie strony i blisko remisu. Everton jak zwykle nie przebije się przez defensywę gości i to będzie podsumowanie dla obu słbez sezony obu dla Norwich tragicznie się to skończyło
Manchester United-AFC Bournemouth 1 powinno być i to bez problemu, ale w MU ostatno to nic nie jest bez problemu. Wymęczą zwycięstwo tylko dlatego że Wisienki to już nie słabe a tragiczne są. po prostu słąby ogra słabszego 1 lub 2:0 jak pisze saha. Nie idzie do kuponu bo stawka niska
Newcastle United-Tottenham Hotspur 1X tu Sroki wyjdą już bez obciązęń i bez szans a Tottenham jak zwykle w tym sezonie wtopi w momęcie kiedy nie powinno się to zdarzyć, bo mecz praktycznie w kieszeni. Raczej remis podsumowywałby sezon bo Newcastle uwielbia ten wynik i dał im on spadaek a Tottehamowi zabrały takie wpadki mistrza
Southampton-Crystal Palace 1 no święci końcówka wspaniała. A Palece cały sezon słaby nie idzie na kupon bo za niska stwka
Stoke City-West Ham United 2 choć wydja się pewna to stawiam bardzo niepewnie. Młoty potrafią nie taki numer wywiąć. No ale to chyba nie ze słabym i mającym już sezon za sobą Stoke
Swansea City-Manchester City 2 handikap(-1) City musi wygrać bo United depcze im po piętach i może ich wyciulać z LM. Swasea słaba więc powinny być wciry i to ostre
Watford-Sunderland X Cały sezon Sunderland ciągle remisował i na koniec jak już się utrzymali to powinni potrzymać tradycję. W sumie niezłą pakę ma ten Sunderland nieprawdopodobne że tak słabo w ofensywie im idzie. Watford dziwny zespół i nieprzewidywalny. Dla mnie za wysoko zaszedł jakoś kojarzę co z Championship niż z PL i trochę zaburz to moje typy
West Bromwich Albion-Liverpool X ustalenia były do końca sezonu WBA=X niestety Liverpool w zasadzie o nic i może być eksperymentalny skład bo siły zachowywane są na finał LE jedyną szansę na puchary w następnym sezonie
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Maj 15 2016, 20:39

i jest posumowanie sezonu, niprzewidywalna do końca
Arsenal-Aston Villa 4:0 a jednak pogrom. Arsenal wicemistrzostwo, a AV tragiczny sezon 17 punktów. To dno. Niezły skład a taki wstyd.
Chelsea-Leicester City 1:1 aj mistrz tylko remisuje. Potrafili tylko wyrównać po prowadzeniu Chelsea. Już pisałem gdyby Chelsea grała tak wcześniej to bardzo wysoko by była. ciekawe jak bez pucharów podejdą do następnego sezonu. Leicester pewnie ostatni taki sezon ale i tak jestem ich fanem
Everton-Norwich City 3:0 Trzeba było wcześniej trenera wyrzucić. A tak poważnie Norwich chyba załamane a Everton zagrał na miarę swoich możliwości szkoda zę tylko na koniec
Newcastle United-Tottenham Hotspur 5:1 ! lol! szukałem tu niespodzianki ale nie aż takiej. Ciekawe że przy stanie 2:1 Newcastle dostało czerwoną kartkę i skończyło się 5:1. co Tottenham zrobił nie wiem. Tam naprawdę potrzebny psycholog
Southampton-Crystal Palace 4:1 pewnie i tym samym Święci PE nie wiadomo tylko czy w eliminacjach czy bezpośrednio
Stoke City-West Ham United 2:1 lol! znów sprawiły Młoty niespodziankę po dobrym sezonie zostali bez pucharów. Wygrywali do przerwy 0:1 żeby ostatecznie prze... Już wiem dlaczego przydomek Młoty to naprawdę jak frajerzy się dali wy...
Swansea City-Manchester City 1:1 no i mnie załatwili takiego obrotu sprawy nie przyjmowałem do wiadomości. Swansea nawet bez Fabiana słaba i mało nie dała rdy. City na miejscu premiowanym do eliminacji LM. MU ma 3 punkty straty i ten zaległy mecz, nie wiem czy jeszcze mogą ich wyprzedzić i czy nie
Watford-Sunderland 2:2 jak przewidywałem
West Bromwich Albion-Liverpool 1:1 jw i WBA potwierdziło swoją dyspozycję remisową

pozostaje do rozegrania:
Manchester United-AFC Bournemouth przełożony ze względu na zagrożenie zamachem terrorystycznym. Jak United zremisuje wyprzedzi świętych i uzyska bezpośredni awans do LE. nie wiem jak jest przy zdobyciu 3 puntów zrównają się z City i ...
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Maj 15 2016, 20:48

Mi też ładnie kilka typów weszło,Młoty jak zwykle dałem BTS-TAK i od ciebie się nauczyłem że grać przy WBA remis hehe też zapłaciło.
W TV coś mówili że United już nie mają szans wyprzedzić City,także pozostaje im Liga Europy co pewnie delikatnie mówiąc oleją.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Maj 16 2016, 11:19

W PL liczy się różnica bramek, czyli Manchester Utd musiałby wygrać z 19:0 Smile Gdyby liczył się bezpośredni pojedynek to wystarczyłoby im samo zwycięstwo. I tak powinno być (jak w PD), a nie śmieszna różnica bramek.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Sro Maj 10 2017, 16:12

Dzisiaj southampton - arsenal kurs na gosci 2.05 nie wydaje sie wam zawysoki ???

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 953
Punkty : 139
Reputacja : 228
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Czw Maj 18 2017, 14:10

Jak w temacie dzis o 20:45 jedenaste w tabeli Leicester podejmuje u siebie drugi w tabeli Tottenham.kurs na gospodarzy to 3,50 a na gości 1.90 , jak myslicie lisy bedą w stanie dzis urwac ptk viceliderowi???

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 953
Punkty : 139
Reputacja : 228
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 14 z 14 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach