Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 15 z 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Go down

Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią 3 Kwi 2015 - 15:26

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw 9 Kwi 2015 - 10:58, w całości zmieniany 3 razy

_________________
468 60 bob animate english
Bob Casino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 25
Reputacja : 228
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Sob 29 Gru 2018 - 11:41



W 20. kolejce angielskiej Premier League, dojdzie do hitowego starcia przy Anfield Road - miejscowy Liverpool podejmie Arsenal Londyn. Starcia tych zespołów od zawsze elektryzowały kibiców i zapewniały wiele emocji, gdyż w ich bezpośrednich pojedynkach możemy spodziewać się wielu bramek.
W ostatnich sześciu meczach tych drużyn, padło aż 29 goli - co mówi samo za siebie.
Liverpool aktualnie przewodzi tabeli, z przewagą już sześciu punktów nad drugim Tottenhamem, zaś Kanonierzy po ostatnich wpadkach, plasują się na 5. pozycji, ze stratą 13 punktów do lidera.




The Reds prezentują kapitalną formę i są oczywiście faworytem tego spotkania. Jedyne poważniejsze absencje to: Oxlade-Chamberlain a także James Milner. W ekipie gości natomiast zabraknie m.in.: Mesuta Ozila, Henrika Mkhitaryana, Hectora Bellerina czy (prawdopodobnie) Nacho Monreala oraz Shkordana Mustafi'ego, zatem Unai Emery będzie miał mniejsze pole manewru.
Myślę, że mecz zgodnie z tradycją, powinien obfitować w wiele bramek, dlatego

mój typ na gole to: powyżej 3,5
Kurs: 2,30
Bukmacher: Unibet

Początek widowiska o 18:30, transmisja na CANAL+ Sport.

_________________
22bet - BONUS 122% JUŻ OD 1€!
bonus 100 precent x2 free spins
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2871
Punkty : 433
Reputacja : 1687
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 28
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 29 Gru 2018 - 12:16

Z takich ciekawostek dotyczących tego meczu:

Liverpool jest niepokonany w meczach domowych od 30 spotkań

Over 2,5 padał w 5 ostatnich domowych spotkaniach przeciwko Arsenalowi w różnych rozgrywkach

Liverpool zdobywał co najmniej 2 gole w swoich 5 ostatnich spotkaniach w Premier League

Liverpool nie przegrał w swoich ostanich 7 meczach przeciwko Arsenalowi w różnych rozgrywkach

W swoich 17 ostatnich spotkaniach Arsenal w 16 z nich nie doznał porażki

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 570
Punkty : 788
Reputacja : 443
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by SuchyJKS on Sob 29 Gru 2018 - 12:25

Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że Liverpool wygra i będzie over 2.5 dlatego trzeba zagrać na przekór i dać X Very Happy Żeby nie było że jestem gołosłowny:

_________________
BONUS 100% + 200 FREE SPINS!
zet casino new brand free spins
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 7212
Punkty : 9536
Reputacja : 2926
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 73

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Nie 30 Gru 2018 - 10:36

30.12.18  
Southampton-Manchester City
typ: over 3,5
kurs: 2,25
unibet

Magia boxing day i angielskiej karuzeli świąteczno-noworocznej jak zwykle działa. W tym roku Manchester City padł łupem piłkarskiej kostuchy i wpadł w pasmo 2-óch porażek z rzedu. Jakby nieszczęść było mało to ze skłądu ponownie wypadł Kevin De bruyne, który w poprzednij kolejce zagrał po raz pierwszy po wcześniejszej długotrwałej kontuzji. Jak widać w obozie Guardioli nie jest za ciekawie, i żeby przerwać impas niemocy to właśnie dzisiaj muszą wspiąć się na wyżyny możliwości i w mocny sposób zaakcentować, że te 2 porażki to był tylko wypadke przy pracy. Tutaj nie wystarczy zwycięstwo, tutaj musi wrócić piłkarska maszyna, która demolowała rywali na początku sezonu. Po wczorajszej wpadce Tottenhamu, podopieczni Gaurdioli mają szansę wrócić na 2 miejsce w tabeli. Pościg za Liverpoolem wydaję się na ten moment arcytrudnym zadaniem, ale tak naprawdę kto jak nie City mógłby jeszcze powalczyć? Z kolei Southampton ostatnio wskoczył na lepsze tory. Dużo wiary we własne siły dało zwycięstwo z Arsenalem 3-2 też na własnym stadionie. Na fali tego sukcesu popularni świeci odnieśli też wyjazdowe zwycięstwo z Huddersfiled. Niestety na West Ham zabrakło im pary pomimo objęcia prowadzenia. Bądż co bądż Southampton to cięzki rywal jeżeli gra na własnym stadionie z kolei City musi udowodnić, że wracają do gry. Myślę, że wynik w okolicach 4 bramek jest tu bardzo prawdopodobny.


Manchester United-Bournemouth
typ: over 3,5
kurs: 2,32
unibet
United w sztosie overowym. Po zwolnieniu Mourinhio drużyna odżyła czego efektem są dwa przekonujące zwycięstwa 5:1 z Cardiff i 3:1 z Huddersfiled. Dziś zmierzą się z Bournemouth, które lubi pograć ofensywną piłkę. Do tego mają w składzie takich zawodników jak Wilson, King i Fraser którzy już dali się wielu defensywom ligowym we znaki. Myślę, że obie drużyny stać na strzelenie bramki a zważywzszy na wysoką dyspozycyję strzelecką Manchesteru i fakt, że grają na Old Trafford to wynik w moim odczuciu powinien zakręcić się w okolicy 4 bramek.


Dla osób, któe wolą pewniejsze zestawianie w w/w dwóch spotkanich można pograć 2x over 2,5 a kurs powinien oscylować za taki dublet w okolicy 2,25.

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 570
Punkty : 788
Reputacja : 443
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Nie 30 Gru 2018 - 19:32

@drx25 napisał:30.12.18  
Southampton-Manchester City Wygrana 1:3
typ: over 3,5
kurs: 2,25
unibet

Manchester United-Bournemouth Wygrana 4:1
typ: over 3,5
kurs: 2,32
unibet

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 570
Punkty : 788
Reputacja : 443
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 15 z 15 Previous  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach