Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 3 z 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw 5 Lis - 15:20

następna kolejka:
Bournemouth - Newcastle
Leicester - Watford
Manchester United - West Bromwich
Norwich - Swansea
Sunderland - Southampton
West Ham - Everton
Stoke - Chelsea
Aston Villa - Manchester City
Arsenal - Tottenham
Liverpool - Crystal Palace
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 6 Lis - 23:49

Poza tym że Sunderland i AV powinny przegrać (taki kupon kwalifikujący) to reszta mecze otwarte (no możne MU nie przegra ale czy wygra czy zremisuje?) więc trochę na szybko i podświadomie, intuicyjnie żeby nie powiedzieć losowo reszta:
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob 7 Lis - 15:42

Przy takich statystykach Newcastle wygrywa 1:0 (jeden celny strzał i jedn niecelny):

znów na pierwszym meczu wtopa, słaby wygrał ze słabszym
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro 18 Lis - 13:49

wyniki z ostatniej kolejki

po remisie AV z MC pozostawiam bez komentarza
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro 18 Lis - 13:51

następna kolejka dość prosta:
Watford v Manchester United
West Bromwich Albion v Arsenal
Chelsea v Norwich
Newcastle United v Leicester
Southampton v Stoke
Swansea v Bournemouth
Everton v Aston Villa
Manchester City v Liverpool
Tottenham v West Ham
Crystal Palace v Sunderland
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by marcelini on Sro 18 Lis - 13:56

W angielskiej nie ma prostych kolejek.ktos numer pewnie wywinie

marcelini
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 616
Punkty : 303
Reputacja : 84
Dołączył : 18/05/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 18 Lis - 15:25

Dokladnie.Np.taki mecz Tottenham-West Ham.Niby w takiej formie Tottenham powinien spokojnie wygrac,ale patrzac na gre West Hamu na wyjazdach,juz nie jest to takie pewne.W szczegolnosci pamietam mecz chyba z zeszlego sezonu na White Hart Lane 0:3 West Ham wygrał po kontrach.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro 18 Lis - 16:23

To że w angili szczególnie teraz jak taka kasa poszła nie ma łatwych kolejek wiadomo. Ale tu łatwiej szukać meczy gdzie "niespodzianki" mogą się zdarzyć. Pytanie czy wyjazdowe wygrane WHU z czołówką czy przegrywanie Chelsea z każdym to jeszcze niespodzianka czy juz norma. Tak naprawdę to mecz southampton - stoke mnie zastanawia niby 1 ale po ostatnich meczach Stoke wychodzi że będzie 0:1. reszta MU,Arsenal, Leicester, MC i c.Palace powinny wygrać swoje mecze, Chelsea przegra albo zremisuje, swansea 1X, everton wygra pozostaje wspomniane WHU które wygra albo zremisuje, dużo bramek bo w Newcastle-Leicester i everton-AV powinien być grad bramek (po 5-6 na mecz)
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by marcelini on Sro 18 Lis - 16:30

ja w eczu crystal -sunderland obstawial 2 lub x2.tak jak piszesz mecz southamptonu ciezki to wytypowania

marcelini
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 616
Punkty : 303
Reputacja : 84
Dołączył : 18/05/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 18 Lis - 16:57

Ja bym dał tym razem na Newcastle z Leicester.Moim zdaniem Newcastle bedzie wygrywac teraz,przynajmniej u siebie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob 21 Lis - 9:19

Mało czasu w tym tygodniu więc na szybko, wersja ostateczna:
Watford v Manchester United 2 nie lubię tych mecz w południe bo często kończą zabawę na początku, ale jakoś tu nie przewiduję MU się rozbujało i takich meczy nie popuści
West Bromwich Albion v Arsenal 2 Arsenal takich chłopaczków wciąga ostatno - jeszcze do tego nie lubię tego WBA dla mnie 0:3
Chelsea v Norwich 1X muszą zacząć wygrywać a Norwich słabe więc 1 a że u n ich ostatnio łatwo o niespodzainki to X
Newcastle United v Leicester 2 i dużo bramek to co Newcastle pokazuje to skandal, nie wiem jak przy takich statystykach ostatnio wygrali, ale Leicester silne i strzelecki da rady myślę
Southampton v Stoke 2 coś musiałem wybrać więc znóe Stoke wygra 1:0
Swansea v Bournemouth 1X drugi bardzo ciężki mecz do typowania oba słabe więc się na siebie rzucą. Ale to co ostatnio pokazuje Bourne.... to skanadal i cieszy mnie to bo już starczy tej przygody z PL
Everton v Aston Villa 1 będzie szaleństwo tu może paść nawet 5-7 goli. AV się rzuci a Everton potrafi strzelać. Do pewniak idzie over 2,5
Manchester City v Liverpool 1 choć po ostatniej wpadce MC z AV niepewnie stawiam, ale Liverpoolu chyba nie zlekceważą
Tottenham v West Ham 1X tu może być ciekawie nawet WHU może wygrać, ale ile razy można tą samą niespodziankę szykować. Jak poprzednie wejda to wygrana WHU pójdzie jako kontra
Crystal Palace v Sunderland 1 jednak mimo wszystko ten Sunderland to już chyba spadł
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob 21 Lis - 21:06

West Bromwich Albion v Arsenal 2:1 no tu się obsuwy nie spodziewałem i to mieli czas na odrobienie i dupa
Manchester City v Liverpool 1:4 lol! aż tak to się nie spodziewał chyba nikt. chyba trzeba typy na MC zweryfikować drugi mecz z rzędu zawalony i to jak. czyżby kryzys po zaj... początku
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon 23 Lis - 7:51

Dzisiaj dokonczenie kolejki w Lidze Angielskiej.
Crystal Palace-Sunderland.Wbrew pozorom nie bedzie to łatwe spotkanie dla orłów.Wydaje mi sie ze moze byc 0:0,ewentualnie wymęczone 1:0.Chociaz,wiele osob stawia na bramki over 2,5.Ja mam jednak inne zdanie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 24 Lis - 5:31

Moje przewidywania sie sprawdzily.Ciezki mecz dla Crystal.Myslalem ze zostanie 0:0 a tu prosze,jednak Sundand wygrał.Moze zaczna teraz punktowac.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 24 Lis - 8:47

No coś się stało z ich obrona drugi porządny zespół mimo dużej przewagi i wielu strzałów nie może strzelić gola. Trzeba zmienić na nich pogląd. Szkoda że nie posłuchałem w konkursie tylko 3 osoby trafiły najniższą nagrodę (nikt głównej ani drugiej), a to nie w kij dmuchał 5000/3

ja niestety 3 błędy 2 poprzednich nie mogłem uniknąć tu można było się zastanowić
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 27 Lis - 9:05

no i ciekawa kolejka się szykuje:
Aston Villa - Watford FC
AFC Bournemouth - Everton
Crystal Palace - Newcastle United
Manchester City - Southampton
Sunderland AFC - Stoke City
Leicester City - Manchester United
Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn
West Ham United - West Bromwich Albion
Liverpool FC - Swansea City
Norwich City - Arsenal Londyn
Tylko Arsenal, Tottenham i Liverpool widzę może AV i Watford X2 reszta ciężka i można kostką rzucać taki Sundrerland - Stoke wg mojej teorii powinno być 0:1 ale Sunderland chyba już na to nie pozwoli,
może Everton jeszcze
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią 27 Lis - 10:38

Aston Villa - Watford FC 1
AFC Bournemouth - Everton 2
Crystal Palace - Newcastle United X
Manchester City - Southampton 1
Sunderland AFC - Stoke City x
Leicester City - Manchester United x
Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 2
West Ham United - West Bromwich Albion 1
Liverpool FC - Swansea City 1
Norwich City - Arsenal Londyn 2

Typy wedlug mnie na te kolejke ligi Angielskiej.Oczywiscie Chelsea,Newcastle i Aston Villa to czyste strzały,mozna powiedziec ze na ślepo.

Walczakus jaka mniej wiecej jest nagroda za 8 poprawnych typów,jak 3 osoby trafily?Smile Szkoda zena come on nie mozna wplaca przez skrilla.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 27 Lis - 14:32

nagrody są tkie
za 10 prawidłowo wytypowanych 12500 do podziału na wszystkich którzy trafili
za 9 7500
za 8 5000 analogicznie do podziału na wszystkich co trafili z tym że jak ktoś trafi 10 to dostaje też swoją część za 9 i 8 trafionych
+ jak określi się przedział ilości bramek w kolejce i trafi 10 wyników dodatkowo 50000 pln oczywiście
pamiętać też trzeba o kuponie kwalifikującym

Co z tą AV i Newcastle toć to słabe okropnie oba mogą przegrać z każdym
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 27 Lis - 23:37

dobr męska decyzja jedziemy
Aston Villa - Watford FC X2 ja nie widzę tej AV w tym sezonie to będzie ich koniec
AFC Bournemouth - Everton 2 Bour.... cośtam się skończyło ostro w dół jadą i mnie to cieszy nie lubię a jak teraz jeszcze nasz Boruc nie gra to tracą bramki aż miło. ze 0:3 znów bedzie
Crystal Palace - Newcastle United 2 skusze się choć bez wiary, ale kiedyś muszą się odbić, a stawka kusi
Manchester City - Southampton 1 też bez przekonania bo wynik może być każdy, ale Southampton z wyżej notowanymi słabo sobie radzi i jeszcze ten ostatni mecz ze Stoke... a City no muszą odbić tą zapaść
Sunderland AFC - Stoke City 2 dokładny wynik 0:1 zaczynam ich lubić dają mi kasę
Leicester City - Manchester United X2 niespodziewany mecz na szczycie, myślę że MU pokaże klasę. Premier League nie może sobie pozwolić na takiego mistrza
Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn 1 sorry ale poziom Chelsea nie daje podstaw do krzty opymizmu w tym meczu. Może nawet dojść do pogromu
West Ham United - West Bromwich Albion 1/2 no bajer mecz nic mi nie przychodzi do głowy więc albo jeden albo drugi - słabeusz
Liverpool FC - Swansea City 1 Liverpool odrodzony Swansea w trendzie spadkowym tzw typ wysoce prawdopodobny w skrócie pewniak
Norwich City - Arsenal Londyn 2 choć w tym sezonie zwiedli mnie kilka razy z takimi palantami, ale Norwich słabe okrutnie i chyba bez problemu powinni ich rozjechać
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob 28 Lis - 5:48

West Ham United - West Bromwich Albion.Dałbym na Młoty.Mimo tego ze w ostatniej kolejce West brom wygral z Arsenalem,to mysle ze teraz czas na porazke,zawsze grali w kratke.West ham powalczy u siebie.Tez pewnie troche moj typ w kierunku West Hamu,poniewaz ich lubie:)

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 1 Gru - 14:35

Aston Villa - Watford FC 2 2:3 AV chyba zmierza do spadku jak nie wygrywają ze słabeuszami to z kim
AFC Bournemouth - Everton X 3:3 ale mecz w 90 najpierw Everton potem wyrównanie a powinien Everton wygrać od 35 do 80 minuty mieli 0:2
Crystal Palace - Newcastle United 1 5:1 jak strzeliło newcastle na 0:1 już widziałem że się spełni przewidywanie i dupa 5 goli stracić to następni co się do spadku szykują
Manchester City - Southampton 1 3:1 bez dyskusji
Sunderland AFC - Stoke City 1 2:0 do mometu jak Stoke dostąło czerwoną kartkę było 0:0 i wydawało się możliwe moje 0:1 potem popłynęli
Leicester City - Manchester United X 1:1 nieprawdopodobne to Leicester noramlnie amerykański sen - kopciuszek na szczycie
Tottenham Hotspur - Chelsea Londyn X 0:0
West Ham United - West Bromwich Albion X 1:1 wszystko było możliwe więc pośrodku się skończyło
Liverpool FC - Swansea City 1 1:0 no myślałem o pewniejszym zwycięstwie
Norwich City - Arsenal X 1:1 nosz ku... jak można z takimi cieniasami zaczyna mnie ten Arsenal denerwować jak stawiam na nich nie dają rady jak szukam niespodzianki rozjeżdżają przeciwnika

cztery trafione baja
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 1 Gru - 15:34

Następna kolejka:
Stoke-Manch.City
Arsenal-Sunderland
Manch.Utd.-West Ham
Southampton-Aston Villa
Swansea-Leicester
W.B.A.-Tottenham
Watford-Norwich no przy tym meczu mam problem nic do głowy nie przychodzi
Chelsea-Bournemouth
Newcastle-Liverpool
Everton-Cr.Palace
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 1 Gru - 16:30

@walczakus napisał:Następna kolejka:
Stoke-Manch.City
Arsenal-Sunderland
Manch.Utd.-West Ham
Southampton-Aston Villa
Swansea-Leicester
W.B.A.-Tottenham
Watford-Norwich  no przy tym meczu mam problem nic do głowy nie przychodzi
Chelsea-Bournemouth
Newcastle-Liverpool
Everton-Cr.Palace

Tak na szybko.
Stoke-Man.City 2 Myśle,ze City nie moga sobie pozwolic na strate punktów.
Arsenal-Sunderland 1 Mimo lepszej formy Sunderlandu,a gorszej Arsenalu i tak pewna jedynka.
Man.United-West Ham 1 Z meczu na mecz West Ham gra coraz gorzej,chyba idzie kryzys.
Southampton-Aston Villa 1 Wystarczy zobaczyc tabele,na dodatek Southampton u siebie gra niezle.
Swansea-Leicester X Nie jestem pewien tego meczu,niby Leicester powinno wygrac ale to nie takie pewne.Mysle ze w koncu zaczna grac gorzej.
WBA-Tottenham 2 WBA u siebie gra dosc kiepsko,za wyjatkiem meczu z Arsenalem.Mysle ze koguty sobie poradzą.
Watford-Norwich 1 Mysle,ze Watford bedzie chcial pojsc za ciosem i wygrac 2 mecze z rzedu.
Chelsea-Bournemouth 1 Zaczynaja w koncu lepiej grac.Potrzebuja punktow.Wygraja.
Newcastle-Liverpool 2 Liverpool na wyjazdach gra dobrze.Mam troche przeczucie ze Newcastle sie w koncu obudzi,mam nadzieje ze jeszcze nie teraz.
Everton-Crystal Palace 1 Everton w swietnej formie,szczegolnie u siebie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 1 Gru - 16:47

szybko bo wtedy jest czas żeby skonsultować
ja chcę ten Arsenal podeprzeć jednak 1X
Leicester chyba jednak 2
reszta podobnie ale trzeba niespodziankę wytypować bo takie wyniki to marną wygraną dadzą
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 1 Gru - 17:03

Chodzilo mi ze na szybko to moja analiza.
Niespadzianke to bym typowal wlasnie Swansea, ewentualnie Newcastle.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 14 Previous  1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach