Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 11 2015, 09:30

Lech do Grudziądza przyjeżdża bez 6 kontuzjowanych i chyba stąd kurs na nich aż ~2 Lech już kiedyś został skompromitowany w tych rozgrywkach przez 1-ligowca.Ten dzisiejszy mecz rozgrywany będzie w najgorszym terminie dla mistrza Polski.
"Muszę dać niektórym odpocząć, nie mam wyjścia, choć próbowaliśmy ten mecz przełożyć" - Skorża.
Ja bym widział pewne zwycięstwo Zagłębia nad Błękitnymi, który przyjeżdża w najsilniejszym składzie i bardzo poważnie traktuje puchar Polski.
Mecz Olimpia Grudziądz - Lech Poznań będzie można obejrzeć na polsacie sport o godz.18.00.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 11 2015, 10:09

No nie pasuje mi przeciw tym Błękitnym stawiać, ale Lech rzeczywiście może masz rację
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 11 2015, 13:18

@walczakus napisał:No nie pasuje mi przeciw tym Błękitnym stawiać, ale Lech rzeczywiście może masz rację
No tak jakiś sentyment do nich pozostał po doskonałym występie w zeszłym sezonie. Będzie jednak bardzo trudno to powtórzyć, zobaczymy
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 12 2015, 13:33

a dziś Legia powinna, śląsk chyba nie przegra, Lechia powinna i Piast tak czwórka trochę kasy, ale puchar a na razie bez spektakularnej niespodzianki
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pią Sie 14 2015, 09:16

Piąta kolejka ekstraklasy-
Korona-Cracovia 18.00 /eurosport2/
Zagłębie-Lech 20.30 /canal+sport/
Lech znowu w osłabieniu, tym razem bez 7 podstawowych zawodników.Na pewno nie zagra Hamalainen i prawdopodobnie Linetty, "który jest już przemęczony"
Może irytować niektórych fakt, że mimo takich osłabień w zespole, nadspodziewanie dobrze radzi sobie "zastępczy skład" Ja bym dziś postawił na wygraną Lecha.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sob Sie 15 2015, 01:35

Lech przegrał i Korona również, no znowu się pomyliłem co do Lecha, ale nic się nie stało, chyba...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 18 2015, 12:24

No i się zaczęło w lidze można kostką rzucać jaki będzie wynik. Buki powinny wprowadzić metodę chybił trafił na naszą ligę
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Wto Sie 18 2015, 13:35

Lech to przypadkowy mistrz Polski jak Śląsk bodajze w 2011 roku Smile.
Następna kolejka Ekstraklasy:
Pogoń Szczecin - Wisła Kraków Typ: X
Lechia Gdańsk - Górnik Łęczna Typ: 1
Śląsk Wrocław - Podbeskidzie Bielsko-Biała Typ: 1
Górnik Zabrze - Zagłębie Lubin Typ: 1
Ruch Chorzów - Termalica Bruk-Bet Nieciecza Typ: 1
Cracovia - Jagiellonia Białystok Typ: X
Legia Warszawa - Korona Kielce Typ: 1
Lech Poznań - Piast Gliwice Typ: 1

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 18 2015, 14:29

No i oczywiście możesz mieć rację, bo jak wyżej pisałem to już loteria, ale Lech - Piast. Lech w pucharach musi grać osłabiony itp z Piastem na fali to bym tak pewnie nie dawał
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 18 2015, 20:59

@walczakus napisał:No i się zaczęło w lidze można kostką rzucać jaki będzie wynik. Buki powinny wprowadzić metodę chybił trafił na naszą ligę
Tu prawda, jednak zespoły, które naprawdę mają potencjał będą w końcu zdobywać punkty. Ja jestem zadowolony z ostatniego meczu Lechii, która zdołała wywieźć punkt z Krakowa. Trzeba uważać a bardziej liczyć się z Jagiellonią, ja wciąż mam nadzieje że i z Lechią.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Nie Sie 23 2015, 13:07

Widzę pewne zwycięstwo Lecha nad liderem ekstraklasy Piastem. Lech, który pokonał Videoton 3-0 raczej nie musi się obawiać rewanżu i może spokojnie z silnym składem rozegrać dzisiejsze spotkanie o godź 15.30
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Sie 23 2015, 15:16

Tylko jak ktoś ładnie ujął mecz z Videotonem grał słaby ze słabszym. Obstawić można każdy wynik i każdy jest tak samo możliwy. Lech z takimi zawodnikami powinien roznosić i ligę i tych słabeuszy w pucharach raz się udało, w lidze słabizna. Im nie trenera trzeba tylko psychologa. Zresztą przykro to mówić, ale to nie jest drużyna tylko zlepek kopaczy, nie potrafią utrzymać się przy piłce, wymienić kilku podań za takie coś to cały sztab szkoleniowy powinien polecieć aż do sprzątaczki
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Nie Sie 23 2015, 20:19

@olegsport napisał:Widzę pewne zwycięstwo Lecha nad liderem ekstraklasy Piastem. Lech, który pokonał Videoton 3-0 raczej nie musi się obawiać rewanżu i może spokojnie z silnym składem rozegrać dzisiejsze spotkanie o godź 15.30
Na całe szczęście nie oglądałem, niestety troche przegrałem. Słychać pogłoski, że Lech rozegrał obrzydliwy mecz a Piast udowodnił, że nie przypadkowo liderem.
W drugim meczu wciąż przez wielu niedoceniana Korona pokonuje Legie.
Jutro ide do okulisty
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Nie Sie 23 2015, 21:36

@olegsport napisał:Słychać pogłoski, że Lech rozegrał obrzydliwy mecz a Piast udowodnił, że nie przypadkowo liderem.

Nic dodać, nic ująć. To, co wyrabiali kopacze z Poznania przyprawiało o ból zębów. Tragiczny mecz w ich wykonaniu. W drugiej połowie nie stworzyli sobie choćby jednej dobrej okazji bramkowej. To, co zaprezentowali w tym meczu Tetteh, Holman czy Lovrencics, to jest poziom 3 ligi albo i niżej. Mistrz Polski... 14 miejsce po 6 kolejkach i z meczu na mecz coraz bardziej żenująca gra. Kontuzje swoją drogą, ale nawet ten zagraniczny szrot, który siedzi na ławce rezerwowych powinien coś sobą prezentować...
Dobrze, że w pierwszym meczu z Węgrami udało się im zrobić 3-bramkową zaliczkę, bo w czwartek mogłoby być nerwowo.

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Asisst on Nie Sie 23 2015, 21:49

Hej Hej Korona Kielce! Piekny mecz, Legia bezsilna. Euforia na rynku po golu Przybyly, bezcenna!

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE
avatar
Asisst
VIP
VIP

Liczba postów : 891
Punkty : 58
Reputacja : 143
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 26
Skąd : Kielce

Zobacz profil autora http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie Sie 23 2015, 22:42

tylko potem w pucharach grają takie Jagiellonie i jeszcze większy wstyd przynoszą. No tych skautów w Lechu i trenerów to naprawdę wypier.... to juniorów było wpuścić by pograli. Jakie oni mają zaplecze. I jeszcze Legia. Jak Piast czy Korona (z całym szacunkiem dla zawodników i kibiców) mistrzem zostanie to puchary walkowerem powinniśmy oddać
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pon Sie 24 2015, 08:11

Przynajmniej nie jest monotonnie a scenariusz trudny do odgadnięcia. Może dlatego warto śledzić polskie boiska.
A dziś ostatni mecz 6 kolejki. O Górniku raczej nic dobrego nie można powiedzieć, najsłabsza defensywa, fatalny bramkarz. Podejrzewam, że trener Górnika na bramce postawi kogoś innego i nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Czy Zabrzanie ponownie zlani?
Górnik- Zagłębie 18.00/eurosport2/
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Pon Sie 24 2015, 16:22

Maciej Gajos na dniach podpisze kontrakt z Lechem Poznań.
http://www.poznan.sport.pl/sport-poznan/1,124479,18621983,transfery-maciej-gajos-bliski-przejscia-lecha-poznan-odejdzie.html
Prawdopodobnie oznacza to, że odejdzie Karol Linetty...

Co do dzisiejszego meczu, to moim zdaniem Górnik się przełamie i zgarnie dzisiaj 3pkt. Niby nie przemawiają za nimi żadne sportowe argumenty, ale gorzej niż tydzień temu z Termalica nie zagrają, bo się po prostu gorzej grać nie da. Czyste przeczucie, nic więcej.

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Pon Sie 24 2015, 16:26

Typowe cyrki dla polskiej ligi.Piast Gliwice pierwszy przed Cracovią,generalnie jakby tak co kolejkę grać underdogów można ładnie zarobić.Co do Górnika też mam przeczucie,że się dzisiaj obudzą,ale to w końcu nasza ekstraklasa.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sie 24 2015, 18:51

no i Górnik - Zagłębie 0:2 do przerwy. Ale jak mówił jakiś "trener" z naszej "ligi" prowadzenie 2:0 to najgorszy wynik i przegrał taki mecz
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Pon Sie 24 2015, 19:03

No zobaczymy Wink Bardzo fajna reakcja Leszka Ojrzyńskiego. Dwóch partaczy ściągniętych w 35 minucie Very Happy

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Sie 24 2015, 19:53

no i 2:2 tych dwóch co zmienił to powinno dług w rezerwach grać po czymś takim. Polska "liga" po prostu trampkarze
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 26 2015, 19:30

MKS Kluczbork 1 - 1 Zaglebie Sosnowiec no jak można bronić przez godzinę 0:1 i spier.... w 92 minucie, albo tak słabi są albo się ugadali cały kupn mi spi..... Polska "liga" po prostu.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Sro Sie 26 2015, 19:52

To i tak lepszy numer Zawisza zrobił. Do 81 minuty prowadzili 0-1. 82' 1-1, 86' 2-1.
To jest Polska 1. liga. Partacze grają na wyższym szczeblu, to co dopiero tutaj. Zamiast strzelić gola i dalej grać, to oni się wolą cofnąć i bronić godzinę wyniku, a i tak w końcówce dostają w papę.

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 26 2015, 20:38

Albo grają u buka i podbijają stawkę.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 18 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach