Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie 8 Maj - 11:48

Dzisiejsze mecze:
Cracovia-Lech Moim zdaniem oba kluby prezentują na obecną chwilę słaby styl i dynamikę gry do przodu.Cracovia sprzedała najlepszego strzelca a Lech nie ma wcale środkowego napastnika,co odrazu odbija się na strzelonych bramkach.Wynik może być różny ale najbardziej prawdopodobny remis.
Pogoń-Zagłębie Podobnie jak wyżej uważam że będzie tutaj podział punktów,choć lekkie przeczucie mam żeby odpuścić granie na ten mecz bo ostatnio remisy w meczach Pogoni mi nie wchodzą Razz a przeciez to mistrzowie remisów.
Legia-Piast Mecz o mistrzostwo Polski,Piast napewno powalczy i może zdobędzie jakąs bramkę to zrobi się naprawdę ciekawie,mimo wszystko typ 1.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon 9 Maj - 7:34

Wczorajsze wyniki:
Cracovia-Lech 2:0 Mam wrażenie że Lech odpuścił Cracovii ten mecz i tym samym Pasy mają dużą szansę na puchary.
Pogoń-Zagłębie 1:3 Dobrze że odpuściłem granie na ten mecz bo znowu nietrafiłbym remisu,Zagłębie wróciło do swojej najlepszej formy z rundy zasadniczej i to w najwazniejszym momencie.
Legia-Piast 4:0 To że Legia wygra byłem pewien ale że aż tak wysoko? Niekoniecznie.Zapewne bramka do szatni na 2:0 zamknęła wiarę w zwycięstwo piłkarzom Piasta.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 10 Maj - 8:52

Dzisiejsze mecze:
G.Łęczna-Podbeskidzie Bardzo ważny mecz dla obu drużyn,napewno będzie sporo walki.Wydaję mi się że stawka tego meczu jest tak wysoka że może to sparaliżować zawodników lecz po tym jak ostatni grało Podbeskidzie i atut własnego boiska lekkie wskazanie na gospodarzy.
Górnik-Korona Gornik walczy o życie,jeszcze niedawno mieli małe szanse na utrzymanie a teraz pojawiła się duża szansa że zostaną,warunek muszą wygrać z niezle grająca Koroną.
Jagiellonia-Termalica Ważny mecz dla Termalicii jeśli chcą się utrzymać to muszą zawalczyć o 3 pkt a to będzie pasowało Jagiellonii która potrafi wyprowadzić niezłe kontry.Typ 1 lub 1X.
Wisła-Śląsk Mecz jedynie o zwycięstwo w grupie spadkowej,piłkarze mogą podejść do niego na luzie i dlatego myślę że wpadnie parę bramek.Mój typ to over 2,5 lub BTS-Tak.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 10 Maj - 9:53

Ja w meczu Jagiellonia-Termalica myslałem o 2 stawka 3.00, a Jaga lubi się podłożyć, gra o nic, natomiast jak nie lubię tej Termaliki to walczyć potrafią i zdrowie zostawią
Wisła-Śląsk jak grają o nic to może właśnie under2,5 choć ta defensywa Wisły poszatkowana i zostali im tylko zawodnicy ofensywni
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Wto 10 Maj - 11:09

Wisła - Śląsk mecz przyjaźni, ale na trybunach, na boisku raczej tej przyjaźni nigdy nie było, więc tutaj może być wszystko, a jeśli może być wszystko to zazwyczaj stawiam w takich przypadkach na remis

Jagiellonia - Termalica zgadzam się z walczakusem, waleczna Termalica, która walczy o utrzymanie może wywieźć komplet punktów z Białegostoku.

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 1783
Punkty : 156
Reputacja : 697
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 26
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Wto 10 Maj - 11:45

ja myślę ze w tej grupie jest najmniej gdybania- ustawiania, bo każdy walczy o życie. Juz widzę co będzie działo sie w week jaka nerwówka będzie uważam ze najspokojniej w Krakowie, reszta z dużym bagażem ciśnienia w nogach każdy wynik możliwy imo najsłabiej wygląda Podbeskidzie
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 10 Maj - 22:52

Dzisiejsze wyniki:
G.Łęczna-Podbeskidzie 5:1 Huhu takiego pogromu się nie spodziewałem,Górale spadają z ekstraklasy.
Górnik-Korona 0:0 Mecz raczej na słabym poziomie.Górnik zachowuje jeszcze małą szansę na utrzymanie.
Jagiellonia-Termalica 0:1 Zwracam honor chłopakom wyżej,Termalica jednak zgarnia 3 pkt po samobójczym golu.
Wisła-Śląsk 1:1 Mecz przyjazni na remis.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto 10 Maj - 23:36

@saha2000 napisał:Jeszcze jakby Podbeskidzie spadło to byłaby beka..
No i masz... powinni grac w grupie mistrzowskiej, a spadną, nieźle. Praktycznie w ogóle nie oglądam tej ligi, ale strasznie drażni mnie Łęczna. Chciałem, żeby oni spadli i mimo wszystko Termalica. Mam nadzieję, że Zabrze jakoś da radę i się utrzyma. Widzę, że mają wyjazd do Termaliki. Liczy się różnica bramek? Widzę, że jeśli Górnik wygra różnicą jednej bramki to będą mieć po tyle samo strzelonych jak i straconych Smile No, ale jest jeszcze Łęczna, ciekawe czy Śląsk im odpuści, oby nie. Jeszcze lepsze jak Łęczna 0:0, Górnik Z 1:0 wtedy 3 drużyny tyle samo pkt i też tyle samo strzelonych i straconych Very Happy
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by fifaraul on Sro 11 Maj - 0:14

Liczy się kto był wyżej po fazie zasadniczej. Wyżej był Górnik Łęczna.
Górnik Zabrze musi wygrać z Termaliką, a Górnik Łęczna przegrać ze Śląskiem Wrocław,aby Zabrzanie się utrzymali.

_________________
Miejsce na twoją reklamę  -> 100 zł/miesiąc
avatar
fifaraul
Flush
Flush

Liczba postów : 218
Punkty : 218
Reputacja : 27
Dołączył : 16/04/2015
Wiek : 25

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 11 Maj - 7:26

Tak dokładnie, po wczorajszych meczach Podbeskidzie spadło a Termalica sie utrzymała,zostały w grze o utrzymanie już tylko Łęczna i Zabrze.

Dzisiejsze mecze:
Lechia-Legia Tym meczem Legia może sobie zapewnić mistrzostwo,Lechia natomiast wciąż w walce o puchary.Jak zobaczyłem ten mecz to odrazu zaświeciła mi się lampka że będzie over,także typuje over 2,5.
Pogoń-Cracovia Tym razem w przypadku Pogoni postawię jednak na remis,mimo że Pogoń już raczej o nic nie walczy a Cracovia wręcz odwrotnie to myślę że Portowcy nie będą chcieli przegrać 2 razy z rzędu przed własną publicznością,szczególnie że to ostatni mecz w tym sezonie u siebie.
Ruch-Piast Musze być konsekwentny do końca więc stawiam oczywiście przeciwko niebieskim czyli zwycięstwo Piasta.Nadzieja jest bo Piast jeszcze zachowuje matematyczne szanse na mistrzostwo,ale czy realne?
Zagłębie-Lech Pod lupę wzięłem ostatnie mecze tych drużyn i nie może być inaczej jak typ 1.Lech ostatnio słabiutko gra a Zagłebie złapało wiatr w żagle.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro 11 Maj - 7:53

Naprodukowałem się na darmo Very Happy Czyli jest szansa, że Termalica odpuści Górnikowi Zabrze, tylko, żeby Śląsk nie zrobił tego samego. Niech sobie Łęczna leci.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 11 Maj - 8:56

Też chciałbym żeby Łęczna poleciała,bo jednak Zabrze to klub z tradycjami i do tego nowy stadion,wczoraj było ok.20tysi ludzi na meczu w Zabrzu,mimo że nie przepadam za nimi to wolałbym żeby sie utrzymali.Rozum jednak podpowiada że jest to mało prawdopodobne bo Łęcznej styka tylko remis,no ale nie takie rzeczy się już w piłce działy Smile

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro 11 Maj - 15:01

znów Termalica pokazała chrarakter. I to jest odpowiedź czy odpuszczą Górnikowi - nie. Zresztą szkoda historii klubu itd, ale ten sezon ten zestaw patałachów których każdy wali w d... jak ładnie powiedział któryś z piłkarzy, zasługuje na spadek. I po tym jak mieli Koronę do dobicia i tego nie zrobili i jak ładnie pociągnął górnik łęczna, cięzko mi wierzyć że Zabrze z tego wyjdzie. Ale u nas w lidze jak już przekonało się Podbeskidzie nie najważniejsza jest dobra gra i wyniki więc może coś się jeszcze da zrobić.

Na dziś Pogoń-Cracovia X Cracovia nie chce grać w pucharach i to będzie "jakieś wyjście"
Ruch-Piast 2 myślę że mając jeszcze nadzieję powalczą i pokażą charakter
Zagłębie(-1)-Lech 1 tu może być wysokie zwycięstwo Zagłębia będą walczyć jak zwykle, a Lech to już ruina, tandeta, tragedia itd, jeszcze pewno zagrają w eksperymentalnym składzie (czytaj z jeszcze słabszymi niż zwykle). To co się dzieje w tym klubie to jest jakiś skandal, kasa, jest zawodnicy, kibice, trenerzy wszystko jest i .... wyników brak. Zwolnić wszystkich do sprzątaczki i zacząć od nowa bo innego wyjścia nie ma, chyba że odnowa w 1 lidze.
Lechia-Legia no nie podejmuję się tego typować, raczej Legia bo szanse Lechii na puchary w normalnej (bez zielonego stolika) walce to chyba nikt już nie wierzy
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 11 Maj - 15:12

@walczakus napisał:
Lechia-Legia no nie podejmuję się tego typować, raczej Legia bo szanse Lechii na puchary w normalnej (bez zielonego stolika) walce to chyba nikt już nie wierzy

Jak nikt jak ja wierzę i to z całego serca Smile wcale Lechia nie jest na straconej pozycji żeby dostać się do pucharów,mają stratę 3pkt i 4 pkt odpowiednio do 4 i 3 miejsca,bo przypomnę że 4 drużyny grają w pucharach w nastepnym sezonie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro 11 Maj - 15:18

dobra zmieniam zdanie Cracovia remisuje lub przegrywa z Pogonią i jest szansa. Szczególnie że według mojej teorii nie chcą grac w pucharach. Zagłębie raczej wygra dziś z Lechem i już nie do dogonienia, chyba że Lechia wygra z Legią - szaleństwo ale to polska liga i ...
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sro 11 Maj - 19:39

co to za logika ze klub z tradycjami to musi sie utrzymać itp..stadiony to powinien byc obowiazek obok jasnego budżetu. Górnik gra cały sezon kiłę...taka spina na Łęczna ale ona gra cały sezon w miarę równo solidnie na własnym stadionie -plus jest to duzy ośrodek z tradycjami piłkarskimi. W każdej lidze zdarzaja sie takie klubiki jak Termalika jest kasa jest granie proste. Pogoń craksie nie odpuści- tak samo jak Lechia... kibice by im za bardzo takiego podejścia nie wybaczyli poza tym Cracovia na wyjazdach gra przeciętnie plus tempo naszej ekstraklasy w maju jest zabojcze
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 11 Maj - 19:57

ANZELMO nikt nie mówił że "musi" się utrzymać,wyraziliśmy tylko zdanie że szkoda nam trochę Górnika Zabrze.Poza tym moim zdaniem to G.Łęczna grał przez cały sezon taki sam piach jak Zabrze.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sro 11 Maj - 20:10

jasne każdy wygłasza swoje zdanie plus za to Rolling Eyes nie ma żadnej spiny ważne żeby buka ogolić ale czasem ktoś napisze nie ogląda itp czy Łęczna gra taki sam piach...wczoraj wygrali swój mecz bardzo ważny żabole kogo ograli praktycznie ni kogo same remis plus po golu samobójczym słabe pogodzone z losem Podbeskidzie.
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw 12 Maj - 9:35

Wczorajsze wyniki:
Lechia-Legia 2:0 Słaby mecz Legii,w której nie zagrało paru podstawowych graczy.Lechia natomiast zagrała ofensywnie i zdominowała Legię,biało-zieloni wciąż w walce o puchary.
Pogoń-Cracovia 3:2 Całkiem fajny wynik,spodziewałem się max 1,2 bramek a tu się rozstrzelali.Cracovia cały czas goniła wynik ale na 3 bramkę zabrakło czasu.
Ruch-Piast 0:3 To było do przewidzenia,po porażce Legii, Piast nadal w walce o mistrzostwo.Swoją drogą to by było ciekawe jakby utrali nosa Legii ale zapewne tak nie będzie bo Pogoń w ostaniej kolejce się Legii podłoży.
Zagłębie-Lech 3:0 Miedziowi dalej w dobrej formie,oby coś pokazaliw pucharach a nie że skończy się na 2-3 rundzie.Co z tym Lechem ? tego to chyba nikt nie wie,jedyny co tam coś gra to moim zdaniem Pawłowski.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią 13 Maj - 20:23

Jutro start ostatniej kolejki ekstraklasy.
Sobota grupa spadkowa:
Korona-Jagiellonia Myślę że Korona będzie chciała się godnie pożegnać z kibicami i wygrać ten mecz.Jagiellonia na wyjazdach to delikatnie mowiąc słabizna,jednak Koroniarze lubią stracić jakąś bramkę to stawiam na over 2,5.
Podbeskidzie-Wisła Górale już spadli i myślę że ten mecz będzie im "wisiał" wątpie żeby walczyli zaciekle o zwycięstwo,typuję 2 pewną wygraną Wisły.
Śląsk-G.Łęczna Łęczna musi wywiezć co najmniej punkt z Wrocławia i może to być bardzo trudne,ponieważ Śląsk ostatnimi czasy rzadko oddaje komuś punkty na własnym obiekcie.Mimo ostatniego przekonującego zwycięstwa Łęcznej typuję 1 czyli wygraną Śląska.
Termalica-Górnik Mecz o wszystko dla Górnika,muszą wygrać i jeszcze patrzeć na to co wydarzy się we Wrocławiu.Terma już utrzymana i do tego na własnym stadionie gra tak sobie,typuję 2 ale typ wielce ryzykowny.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob 14 Maj - 21:18

Wyniki grupy spadkowej:
Korona-Jagiellonia 1:3 Over wszedł ładnie ale spodziewałem się wyniku w drugą stronę.
Podbeskidzie-Wisła 3:4 Trochę sobie festwial strzelecki urządzili w Bielsku,obie druzyny grały bez obrony Razz tak czy inaczej Wisła wygrywa.
Śląsk-G.Łęczna 3:2 We Wrocławiu także trochę postrzelali,ten Morioka zaczyna niezle wyglądać.
Termalica-Gornik 1:1 Przez chwilę były nadzieje na utrzymanie bo Łęczna przegrywała a Gornik prowadził ale na nic się to zdało bo Termalica nie odpuściła i zremisowała.Gornik Zabrze spada do I ligi.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie 15 Maj - 10:01

Dzisiaj zakończenie sezonu i grupa Mistrzowska:
Cracovia-Lechia Mecz o awans do europejskich pucharów,pasom styka remis zaś Lechia musi powalczyć o wygraną.Oastatnio obie drużyny prezentują się niezle w ofensywie,chodzi mi głównie o konstruowanie akcji.Nie mogę stawiać inaczej niż zwycięstwo Lechii,typ 2.
Lech-Ruch Mecz najsłabszych drużyn w grupie mistrzowskiej,jednak stawiam tutaj na Lecha z racji tego że grając u siebie ostatni mecz będą chcieli zamazać obraz słabego całego sezonu,typ 1.
Legia-Pogoń Jak już pisałem wcześniej uważam że Pogoń się podłoży i Legia pewnie wygra ten mecz,typ 1.
Piast-Zagłębie Piast jeszcze z nadziejami na mistrza,muszą wygrać i patrzeć na to co będzie się działo w Warszawie,napewno wyjdą bardzo ofensywnie ale Zagłębie też z pewnością nie odpuści.Typ 1 lub BTS-TAK.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by SuchyJKS on Nie 15 Maj - 10:59

Szkoda Górnika Zabrze... Choć mi z nimi nie po drodze, to 14-krotny Mistrz Polski żegna się z Ekstraklasą w tak fatalnym stylu :/ Wystarczyło 1 bramkę dołożyć i by się utrzymali. Ja trochę patrzę przez inny pryzmat i trafia mnie że takie kluby jak Nieciecza czy Podbeskidzie (teraz akurat spadło) grają w najwyższej lidze, a taki GKS Katowice, Górnik Zabrze, Mielec, czy inne kluby muszą się pałętać po niższych ligach.

Dzisiaj Mielec o 19 gra z ROW Rybnik, jeśli wygra zapewni sobie awans do I ligi.

Fajnie że Arka awansowała i ciekawie też będzie z Wisłą/Petrą. Liczę że GKS Tychy tez awansuje do I ligii, może Raków Częstochowa jeszcze się postara, choć ostatnio spadli z 2 miejsca i cały czas plecy...

_________________
Mega Casino - 10 FS bez depozytu za rejestrację + bonus powitalny 100% do kwoty 500€!
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 3625
Punkty : 3482
Reputacja : 1270
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie 15 Maj - 12:00

Suchy jak Gornik Z. strzelił na 0:1 to po cichu myślałem że sie utrzymają,bo wiedziałem że Łęczna przegra we Wrocławiu.
Z arką to się zgodzę fajnie że awansowali,bedą derby w końcu.
Jeszcze liczę że Bałtyk Gdynia awansuje do II ligi ale są narazie na 3 miejscu a awansuje chyba tylko jedna druzyna.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Nie 15 Maj - 12:32

Legia-Pogoń jak pisze saha Pogoń się podłoży 1
Cracovia-Lechia zagram Lechię ale bez remisu stawka niezła, a chyba nie przegrają tego, a i o awans do pucharów powinni choć powalczyć szczególnie ze według mnie Cracovia nie chce grać w pucharach
Lech-Ruch X oba okropnie słabe i powinny to potwierdzić dziś pozostaną bez zwycięstwa i to się obu należy
Piast-Zagłębie ciekawe jak zachowa się Zagłębie i czy Piast wytrzyma presję. nie podejmuję się typowania tego

Suchy jakbym się się słyszał
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 14 z 18 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach