Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 15 z 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Pią Kwi 03 2015, 16:23

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Polsce.


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw Kwi 09 2015, 10:53, w całości zmieniany 1 raz

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by SuchyJKS on Nie Maj 15 2016, 14:04

Z tą Pogonią to bym wcale taki pewny nie był że się podłożą Wink Kibice nie rozstali się w jakichś mega dobrych stosunkach, więc i piłkarze nie mają powodu żeby się specjalnie podkładać Smile

_________________
Expekt - 100% zwrotu do 222zł, cashback BEZ OBROTU!! (patrz TUTAJ)
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4146
Punkty : 4487
Reputacja : 1602
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Maj 15 2016, 14:49

Suchy możesz roziwnąć myśl że kibice nie rozstali się w jakiś dobrych stosunkach ?
Trochę śledzę sprawy kibicowskie a nic o tym nie wiem Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Maj 16 2016, 06:00

Wczorajsze wyniki:
Cracovia-Lechia 2:0 Nie wiem co z tą Lechią że u siebie grają tak dobrze a na wyjezdzie tragedia.Cracovia w pucharach.
Legia-Pogoń 3:0 Pewne zwycięstwo Legii,choć długo było 1:0.Legia Mistrzem Polski!
Lech-Ruch 3:0 Tak jak myślałem,kolejna porażka Ruchu w grupie mistrzowskiej,widać że odstawali od reszty ekip.
Piast-Zagłębie 0:1 Miedziowi nie udpuścili i wygrali w Gliwicach jako jedni z nielicznych.Zagłębie pewnie żałuje że sezon się już konćzy bo mogliby być jeszcze wyżej,oby grali tak w pucharach.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by SuchyJKS on Pon Maj 16 2016, 08:45

Oj czuję że słabe będą te puchary... Legia mistrz należało się, natomiast Piast, Cracovia, Zagłębie jakoś nie widzę ich w tych pucharach jak sobie radzą, ale obym się mylił...

Wisła Płock przegrała z Chrobry Głogów 0:2 przez co jeszcze nie zapewniła sobie awansu, ale nie oszukujmy się 7 punktów przewagi na 3 kolejki przed końcem nie wypuszczą raczej z rąk. Za tydzień bezpośrednie starcie z Zawisza Bydgoszcz, które depcze po piętach. Wystarczy remis i mają awans. Za to GKS Bełchatów, który jeszcze rok temu grał w Ekstraklasie przegrał z Sandecją na wyjeździe i jest bliski kolejnego spadku tym razem do II ligi. Sandecja runde wiosenną gra koncertowo szczególnie u siebie. Doznała tylko 1 porażki na swoim stadionie z Arką.

W II lidze Stal Mielec pokonała ROW Rybnik 3:0 i przypieczętowała awans do I ligi. GKS Tychy po zwycięstwie w sobotę i korzystnym układzie innych meczy znalazł się na II miejscu. Jeśli za tydzień wygra, a Mielec pokona Wisłę Puław, to będą mieć 6 punktów przewagi na 2 kolejki przed końcem. Natomiast Raków jeśli wygra to wróci do gry bo będzie miał stratę 2 punktów do Wisły. Ciekawie zapowiada się końcówka.

_________________
Expekt - 100% zwrotu do 222zł, cashback BEZ OBROTU!! (patrz TUTAJ)
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4146
Punkty : 4487
Reputacja : 1602
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon Maj 16 2016, 09:03

Też skusiłem się i obejrzałem mimo, ze tego staram się tego nie robić dwie ostatnie kolejki i .... jestem załamany. Poziom pozostał tak słaby jak zawsze. Legia troszkę lepsza od reszty ligowców ale różnicę robi Guillherme, Haamalainen i Nikolic reszta tak sama jak każdy ligowiec. Nie umio chopy podań kilku wymienić, akcje ofensywne bez jakiegokolwiek pomysłu tylko fuksy, nikt nie potrafi utrzymać się przy piłce 2-3 minut nawet, kondycja przy słabym tempie gry i tak wysiada w drugiej połowie (Mila zanim go trener chyba w 60 minucie ściągnął "biegał" jakby w błocie, się dziwią że go na Euro nie wzięli), kolesie do pustej bramki nie trafiają. dramat. Jak już któryś kilka razy szybko pobiegnie i cofnie się do obrony (Peszko) to już GWIAZADA
Miałem rację że nie oglądam no chyba że na trybuny i to po znieczuleniu
Puchary zakończymy na Azerach lub Albanii i ... to dobrze bo jak jakiś porządniejszy Europejczyk (Szwajcaria, Austria, Rosja) przyjedzie to wciry będą
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1855
Punkty : 250
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Maj 16 2016, 10:01

Niestety ale muszę się z wami zgodzić,poziom naszej ekstraklasy pozostawia delikatnie mówiąc wiele do życzenia i także mam obawy co do występów w pucharach.Sezon wcześniej już miałem większe nadzieje ale teraz to może być bardzo ciężko i druzyny Azerskie czy z Kazachstanu itp. to wydaje mi się że będzie droga przez mękę,jedynie walka może Polaków uratować.Co do Legii też mam spore obawy,jeżeli się porządnie nie wzmocnią to raczej nie bedą mieli czego szukać w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów.

Walczakus co do Mili to tutaj także musze się zgodzić nie mam pojęcia co ten chłop wyprawia,nie dość że człapie po boisku jakby miał 47 lat to jeszcze nie potrafi piłki celnie podać na 20 metrów.Całe szczęście że Nawałka ma charakter i za zasługi go nie powołał bo poziom jaki prezentuje to tragednia,w Śląsku grał o niebo lepiej.
Z resztą cała Lechia zagrała padake w tym meczu,jak już Peszko wyszedł sam na sam to potknął się na piłce,ale on to chociaż nadrabia walką.Nigdy chyba nie zrozumiem jak można zagrać mecz bardzo dobrze a kilka dni pozniej tragicznie i tak co tydzień.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Lip 15 2016, 13:36

Już dziś start nowego sezonu Ekstraklasy.Na początek 2 spotkania.
Wisła P.-Lechia
Beniaminek z Plocka pewnie będzie chciał sie pokazać i zapewne sprawić kilka niespodzianek,w szczególności u siebie.Lechia jak to Lechia kolejny sezon i kolejne nadzieje na wysokie miejsce w tabeli,choć tym razem wydaje mi się że może byc lepiej bo trener Nowak wykonuje kawał dobrej roboty a i skład personalny też jest bardzo dobry.
Nie moge typować inaczej jak 2 lub ewentualnie z uwagi że to 1 mecz BTS-TAK.
Śląsk-Lech
Lech napewno będzie chciał udowodnić że poprzedni sezon to wypadek przy pracy a ten zaczęli nawet nieżle bo wysoka wygrana z Legią w superpucharze wygląda imponująco.Śląsk to dla mnie wielka niewiadoma a w szczególności w tych pierwszych meczach.
Mój typ to 2.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Lip 15 2016, 20:41

No i mamy pierwszą niespodziankę, beniaminek ligi Wisła Płock pokonuje Lechię 2:1. Szczerze to tak czułem, że Wisła tego meczu nie przegra. Oczekiwania w Gdańsku spore, zaczęli słabo zobaczymy jak skończą.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Sob Lip 16 2016, 07:54

Kolejny raz Lechia pokazuje ze nie umie grac na wyjazdach jak to czynila w poprzednim sezonie. U siebie wygrywa a na wyjazdach wtopy
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1679
Punkty : 142
Reputacja : 938
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Lip 16 2016, 08:51

Wisła P.-Lechia 2:1 Lechia to jakiś fenomen,kolejny sezon i znowu to samo.Mają bardzo doświadczonych graczy,szczególnie w obronie i takie błędy.Wisła strzeliła bramki tak naprawdę z niczego,w I połowie praktycznie 2 akcje zrobili i gol,w II połowie rożny ręka Warzywniaka i dziękuję.Pierwsze 3 pkt Wisły Plock zdobyte.
Śląsk-Lech 0:0 Typowy mecz Polskiej ligi Razz czyli do zapomnienia,według mnie nie wiele się działo.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Lip 17 2016, 08:29

Zagłębie-Korona
Podobnie jak w meczu Legii,Zagłębie pewnie skupione na dwumeczu z Partizanem i to dla mnie główny argument żeby spróbować pograć w stronę Korony X2.
Cracovia-Piast
Cravovia już odpadła z pucharów,Piast praktycznie też więc oba kluby moga skupić się na lidze.Wydaje mi się że drugi sezon już Piastowi tak dobrze nie wyjdzie.
Mój typ to 1.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Nie Lip 17 2016, 12:19

1 kolejka czy początek sezonu to ogólnie troszkę wróżenie z fusów ale...Zagłębie to powinno spokojnie wygrać Korona chyba jeden z kandydatów do spadku ciekawi mnie Cracovia potencjał tam jest Piast troszkę bardziej rozbity bo zmiana trenera lanie od IFK cóż...jak na razie dla mnie niespodzianek większych nie było
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1039
Punkty : 957
Reputacja : 108
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Lip 17 2016, 22:08

Zagłębie-Korona 4:0 To sobie poszukałem niespodzianki hehe oj z taką defensywą to Koroniarze moga rozpaczliwie walczyć o utrzymanie.Miedziowi natomiast nabierają pewności siebie,chyba dobrze na nich działa gra w pucharach.
Cracovia-Piast 5:1 Tutaj spodziewałem się wygranej pasów ale nie aż tak wysokiej,początek sezonu i Piast już w kryzysie?

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie Lip 17 2016, 22:15

Zagłębie jest w formie, liczę na nich w meczu z Partizanem. Są w stanie sprawić niespodziankę.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Lip 22 2016, 13:20

Dziś początek 2 kolejki Ekstraklasy.
Pogoń-Korona
Uważam że Pogoń dzisiaj to pewniak.Wiadomo wpadki na własnym obiekcie im się zdarzały w poprzednim sezonie ale to co prezentuje Korona to słabo widzę ich w tym sezonie,oddali kluczowych piłkarzy i dla mnie to kandydat do spadku.
Typ pewna 1.
Arka-Wisła
Tutaj może być tak naprawdę każdy wynik,Arka nie zaciekawie zaczęła pobyt w ekstraklasie ale kto oglądał mecz to wie że mogli spokojnie strzelić z 2 bramki.Wisła w ofensywie bardzo mocna,zaś w defensywie to bywa różnie..
Mój typ to BTS-TAK.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Pią Lip 22 2016, 13:28

własnie Arce brakuje klasycznego napastnika- egzekutora zobaczymy jak wróci stary Abbot graja fajnie piłką ale...
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1039
Punkty : 957
Reputacja : 108
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Lip 24 2016, 15:30

Termalica-Cracovia Szczerze mówiąc to nie rozumiem tak wysokich kursów na pasy,moim zdaniem Cracovia zdecydowanie lepiej operuje piłką do tego skład personalny o niebo lepszy od Termalicii.
Cracovia powinna dominować w tym meczu i jeśli zagra poprawnie w defensywie to powinna wygrać,no ale to Polska liga więc równie dobrze może byc 3:0 dla Termalici haha Razz
Mój typ to 2 DNB.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Lip 26 2016, 06:25

Wczorajszy mecz:
G.Łęczna-Lechia 1:2 Ledwo,ledwo,ledwo ale Lechia w końcu wygrywa na wyjezdzie,co prawda z pomocą sędziego bo od 6 minuty Łęczna w 10tkę,gdzie powinna być chyba żólta kartka a nie czerwona.Inna sprawa że 1 połowę Lechia zagrała niezle,za to druga to kryminał zmiany kompletnie nic nie wniosły a przeciez mają szeroką ławkę.Górnik spokojnie mógł uratować 1 punkt.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Lip 26 2016, 23:58

Termalica ostro ciśnie, idą po puchary Very Happy Nie da się tej ligi obstawiać. Legia drugi mecz bez zwycięstwa, Termalica komplet pkt, Zagłębie pięknie wystrzeliło na początku sezonu.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by mattw on Czw Lip 28 2016, 11:16

Siema, mielibyscie moze forum gdzie podaja typy jakie graja, bardziej kupony ktore stawiaja za wirtualne pienaidze albo prawidziwe? Nie moge nic trafic juz tak dlugo :/
Poratujcie ;P

mattw
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 9
Punkty : 9
Reputacja : 0
Dołączył : 08/10/2015
Wiek : 21

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Czw Lip 28 2016, 11:52

Tutaj jest dział, a w nim mnóstwo tematów: http://www.darmowybonus.com/f27-nasze-typy-bukmacherskie
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3015
Punkty : 2321
Reputacja : 621
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Lip 29 2016, 12:21

Lechia-Wisła 1
Jeśli Lechia cały czas gra słabo na wyjazdach tak jak w poprzednim sezonie to może u siebie będą wygrywać tak jak w poprzednim sezonie,dlatego typuję 1.Nie ma co się zagłębiać w dłuzsze analizy bo i tak wyniki w Polskiej lidze to typowy rollercoaster.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Asisst on Nie Wrz 11 2016, 18:18

Heyyy Kieeelce goool. Skazywani na spadek, gramy dobrze. Polecam https://www.youtube.com/user/TVKorona

Cos wiecej niz druzyna hej Kielce goool

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE


avatar
Asisst
VIP
VIP

Liczba postów : 979
Punkty : 175
Reputacja : 195
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 26
Skąd : Kielce

Zobacz profil autora http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Sro Maj 03 2017, 15:29

Puchar dla arki ... Hehehe

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Polskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ulter on Sob Maj 06 2017, 16:43

Dyscplina. Piłka nożna Polska Ekstraklasa
Godzina: 20:30
Spotkanie: Wisła Kraków - Lechia Gdańsk
Typ: 1
kurs: 2.30
unibet

Wisła będzie czarnym koniem grupy mistrzostwkiej, jestem tego pewien. Ma doświadczoną kadrę która grając bez presji potrafi wygrać z każdym. Z Legią zagrali bardzo dobry mecz pod względem taktycznym. W tej drużynie nie ma słabych punktów, trochę zawodzi atak ale w tej lidzę nikt nie ma snajpera który gwarantuję strzelanie goli, raczej decydują tutaj linie pomocy która Wisła ma bardzo dobrą. Na Legii zawodziły skrzydła ale Boguski i Małecki grajacy u siebie to zupełnie inni zawodnicy. Lechia Gdańsk na wyjazdach to zespół co najwyżej średni, porażki z Ruchem, Pogonią, Koroną, Lechem to ostatnie wyjazdy Lechii Gdańsk. Wisła w sezonie zasadniczym łatwo ograła Lechie 3-0 a pamiętamy że na początku sezonu Wisła była zdecydowanie słabszym i nie pukładanym zespołem. Teraz jest zdecydowanie bardziej stabilna. Jeśli Wisła dzisiaj wygra to włącza się na poważnie w walkę o puchary. Wisła u siebie to jeden z najlepszych zespołów w lidzę a Lechia na wyjazdach to co najwyżej średniak. Przy wyrównanym kursie wybieram gospodarzy.
avatar
ulter
Straight
Straight

Liczba postów : 95
Punkty : 85
Reputacja : 7
Dołączył : 01/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 15 z 19 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach