Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Paź 04 2016, 21:22

7 KOLEJKA - WYNIKI
Sociedad - Betis, gospodarze mieli sporą przewagę w tym meczu co udokumentowali golem Veli w 63 min, 1:0
Granada - Leganes, zmiana trenera nie pomogła, zanosiło się na 0:0, ale goście 14 min przed końcem regulaminowego czasu gry strzelili zwycięską bramkę, 0:1
Sevilla - Alaves, Alaves powalczyło, strzeliło bramkę, ale pkt straciło w 90 min, 2:1
Osasuna - Las Palmas, goście przegrywali już 0:2, ale nów granie do końca przyniosło im pkt, tym razem po bramce w doliczonym czasie gry, 2:2
Deportivo - Gijon, zanosiło się na remis, ale rezerwowy Babel zapewnił 3 pkt w 92 min, 2:1
Valencia - Atletico, dwa obronione karne przez Alvesa nie pomogły Valencii, 0:2
Real Madryt - Eibar, pierwsza niespodzianka kolejki. Real przegrywał, ale wydawało się, że i tak wygra, jedna stało się inaczej, 1:1
Malaga - Bilbao, Bilbao prowadziło i wszystko szło zgodnie z planem, dopóki w 36 min Balenziaga nie dostał czerwonej kartki. Długo się trzymali, ale dosłownie w minutę (82 i 83) dostali dwa ciosy, 2:1
Espanyol - Villarreal, bez emocji (po jednym celnym strzale) i bez goli, 0:0
Celta - Barcelona, za to w ostatnim meczu kolejki emocji nie zabrakło. Celta po 33 min prowadziła już 3:0. Wejście w 2 połowie Iniesty poprawiło grę Barcy i zrobiło się 3:2. Gdy remontada była blisko ter Stegen popełnił fatalny błąd kopiąc piłkę w zawodnika gospodarzy. Wcześniej błąd sędziego, który powinien dać karnego i czerwona kartkę dla Mallo (który miał już żółty kartonik) na faulu na Neymarze. Trzy min przed końcem jeszcze drugą swoją bramkę strzelił Pique, jednak pkt to nie dało i Barca drugi sezon z rzędu z Vigo wraca bez pkt, 4:3
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Paź 13 2016, 21:16

8 KOLEJKA
Las Palmas - Espanyol, gospodarze po 3 meczach bez zwycięstwa będą chcieli zdobyć pkt. W zeszłym sezonie wygrali 4:0, tym razem nie przewiduje takiego wyniku, ale Las Palmas wg mnie faworytem - 1, BTS -TAK
Leganes - Sevilla, ciężki mecz do typowania po przerwie reprezentacyjnej. Beniaminek może sprawić niespodziankę, bo w Sevilli sporo osłabień, 1X
Barcelona - Deportivo, ostatnie dwa mecze pomiędzy tymi drużynami na CN to dwa remisy 2:2. Teraz nie widzę nic innego jak wysokie zwycięstwo gospodarzy, 1
Atletico - Granada, nie trzeba nic pisać, 1 z hand
Betis - Real, Zidane nigdy tu nie wygrał, jako piłkarz i trener. Po trzech remisach lidze i jednym w LM, musi przyjść przełamanie, 2
Alaves - Malaga, niby kursy wskazują na Alaves, ale wg mnie nie wygrają, X2/ UNDER 2.5
Bilbao - Sociedad, derby kraju Basków. Bilbao z Sociedad nie wygrało od 8 meczów, wg mnie przerwą złą passę, 1
Gijon - Valencia, Valencia odbiła się od dna, ale dalej w obronie nie prezentują się zbyt pewnie, BTS- TAK
Villarreal - Celta, ciężki mecz, ale u siebie Żółci powinni dać radę, 1
Eibar - Osasuna, Osa słaba, Eibar u siebie nie przegrał meczu, wszystko wskazuje na gospodarzy, 1

avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sob Paź 15 2016, 00:20

ja zawsze warto uderzyć w kartki a w szczególności czerwo Bilbao - Sociedad
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 948
Punkty : 891
Reputacja : 94
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Paź 18 2016, 12:16

8 KOLEJKA - WYNIKI
Las Palmas - Espanyol, pomyka po całości. Nie było 1, nie było bramek, 0:0
Leganes - Sevilla, jednak Sevilla, choć łatwo nie było mimo prowadzenia 2:0. Leganes odrobiło, a Sevilla zapewniła sobie 3 pkt dopiero w 85 min, 2:3
Barcelona - Deportivo, łatwe zwycięstwo, już 3:0 do przerwy, a później trochę spasowali. 4:0
Atletico - Granada, zaczęło się sensacyjnie po pięknej bramce Cuency, ale Atletico jeszcze przed przerwą wyszło na prowadzenie, a po przerwie wbili 5 bramek, nie tracą żadnej, 7:1
Betis - Real, do przerwy już 0:4, a na koniec 1:6
Alaves - Malaga, tu był under oraz X2, mimo, że Alaves już od 9 minuty prowadziło. Goście wyrównali w 85, 1:1
Bilbao - Sociedad, miało być ciekawie i było. Do przerwy prowadzili goście, ale po przerwie Bilbao wzięło się do roboty i strzeliło 3 tracąc jedną, 3:2
Gijon - Valencia, Valencia się odbiła i wywiozła 3 pkt z Gijon, 1:2
Villarreal - Celta, 1 przewidziałem, ale wynik dość zaskakujący 5:0
Eibar - Osasuna, na koniec kolejki niezłe strzelanie i niespodzianka. Osa wygrywa pierwszy mecz w sezonie, 2:3
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Paź 21 2016, 19:51

9 KOLEJKA
Osasuna - Betis, Betis słabo spisuje się na wyjeździe, Osa podbudowana ostatnim zwycięstwem, skłaniałbym się ku 1
Espanyol - Eibar, Espanyol mimo niezłego składu w tym sezonie spisuje się poniżej oczekiwań. Choć dwa ostatnie remisy  niezłymi drużynami, wskazują, ze nie jest aż tak źle z ich formą w ostatnich meczach, 1
Valencia - Barcelona, Barcy ciężko gra się w Valencii, do tego zagra bez 2 lub 3 podstawowych obrońców, BTS - TAK
Sociedad - Alaves, w Alaves sporo kontuzji, Sociedad u siebie nieźle, 1
Granada - Gijon, oba zespoły słabo w tym sezonie, X e wskazaniem na gości
Celta - Deportivo, Celta po pucharze, ogólnie strasznie nierówno grają, choć w tym meczu bliżej mi do 1/ BTS - TAK
Sevilla - Atletico, hit kolejki. Atleti w formie, ale tu będzie im bardzo ciężko, 1X
Malaga - Leganes, Malaga zaczęła nieźle grać, ale sporo kontuzji i dlatego może być ciężko o zwycięstwo, UNDER 2.5
Villarreal - Las Palmas, goście się zacięli, Żółci u siebie w lidze zremisowali z Sevilla, a resztę meczów wygrali, 1
Real Madryt - Bilbao, gdybym brał pod uwagę mecz z Legią to zagrałbym x2, ale ten mecz nie był wyznacznikiem niczego. Do tego Bilbao przegrywające w Belgii z Genkiem 0:2. Real jeszcze potraci pkt, ale nie w tym meczu, 1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach