Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Sob Kwi 04 2015, 17:28

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Hiszpanii.

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Gru 11 2015, 21:17

Moim zdaniem ciekawie zapowiada sie mecz Sevilla-Gijon.
Mysle ze moze tu byc jakas niespodzianka,choc patrzac na forme Sevilli to moze jednak nie niespodzianka hehe

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Gru 11 2015, 21:50

Ja tutaj niespodzianki nie widzę, wg mnie to jeden z najpewniejszych meczów tej kolejki. Może i Sevilla słabo w tym sezonie, ale na własnym boisku są mocni. Przegrali tylko z Celta i Atletico, a wygrywali m.in z Barca, Realem i Valencią. Do tego Gijon 4 ostatnie mecze wyjazdowe w plecy.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Gru 11 2015, 23:03

Po glebszym zastanowieniu chyba omine ten mecz z daleka.Wybiore chyba Villarreal-Real i dam ze Real strzeli +1,5.Jeszcze musze kursy sprawdzic czy sie oplaca.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 12 2015, 21:18

Dalem ostatecznie na Seville i tylko ten mecz mi został.Narazie 0:0 do przerwy.Mam nadzieje ze moje pierwsze przeczucie nie bylo dobre i nie bedzie tutaj niespodzianki.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Gru 12 2015, 22:21

Wszedł Gameiro i pozamiatał :-) Długo Sevilla czekała na gola, ale koniec konców pokryli handicap. Gijon nie miał nic do powiedzenia w tym meczu, wygrała lepsza drużyna.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 12 2015, 22:44

Cisneli,cisneli i wycisneli.O to chodziło,mieli mega przewage ale koło 70 minuty jak bylo 0:0 to zaczalem sie troche obawiac hehe

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 14 2015, 09:12

Getafe - Sociedad, mecz równy i podział pkt, choć Sociedad strzeliło gola ze spalonego, 1:1
Barcelona - Deportivo, brak słów 2:0 do 76 min, wynik końcowy 2:2
Celta - Espanyol, Celta wymęczyła zwycięstwo 1:0 choć od 47 min grała w 10tkę.
Levante - Granada, jednak goście okazali się lepsi po bramce w 88 min, 1:2.
Sevilla - Gijon, długo utrzymywało się 0:0, ale koniec końców Sevilla wygrała 2:0 po dwóch golach rezerwowego Gameiro
Las Palmas - Betis, mała niespodzianka, wyspiarze wygrali po bramce w 93 min i uciekli z ostatniego miejsca
Vallecano - Malaga, było przełamanie, mimo, że Malaga przegrywała zdołała wygrać 2:1.
Eibar - Valencia, obydwie strzelą weszło cudem, bo Valencia przegrywała, grała w 10 tkę, ale piłkarze Eibar pomogli i wbili samobója Smile
Atletico - Bilbao, wymęczone zwycięstwo Atletico 2:1 mimo prowadzenia Basków
Villarreal - Real, jednak real w formie, ale dla ogórasów, Villarreal zaskoczył i wygrał 1:0 po bramce wychowanka Realu Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Gru 14 2015, 11:44

Wczoraj to mnie ten Villarreal zaskoczył.Dobrze ze odpuscilem ten mecz bo chcialem dac ze Real strzeli 2 gole.Strasznie w kratke gra Villarreal.Moj przeciwnik w konkursie dał na Real i dobrze:D

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Gru 19 2015, 18:59

XVI kolejkę rozpoczął mecz Valencia - Getafe i na dzień dobry niespodzianka 2:2
Espanyol - Las Palmas, wg mnie mecz na remis z małym wskazaniem na gospodarzy
Betis - Sevilla, derby, jak zwykle będzie się działo, niewykluczone czerwone kartki. Myślę, że faworytem są goście, którzy wreszcie zaczęli grać na dobrym poziomie
Deportivo - Eibar, wg mnie Depor zgarnie 3 pkt
Real Madryt - Vallecano, derby Madrytu, faworyt jest tylko jeden
Bilbao - Levante, Baskowie powinni zgarnąć 3 oczka
Granada - Celta, niby Celta faworytem, ale remis w tym meczu mnie zdziwi
Sociedad - Villarreal, obie drużyny strzelą, ze wskazaniem na zwycięstwo Żółtych, którzy grają coraz lepiej
Malaga - Atletico, przewiduję niespodziankę, druzynie z Madrytu zawsze ciężko gra się w Maladze
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Gru 20 2015, 18:05

Real co zrobił z Vallecano huhu dawno nie widzialem takiego wyniku w pierwszej lidze na świecie,10:2.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Nie Gru 20 2015, 18:22

ale 2 czerwone zrobiły swoje i to bardzo szybkie od 30 minuty grac w 9
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1039
Punkty : 957
Reputacja : 108
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Gru 21 2015, 11:22

Dokładnie, gdy grali po 11 Rayo wygrywało 2:1. Brawo dla realu, biją cieniasów, Malmo 8:0, teraz Rayo, przyjdzie lepszy przeciwnik i dostają po dupie. Jak ostatnio z Villarreal. Mi to pasi Smile

Valencia - Getafe, 2:2
Espanyol - Las Plamas, Katalończycy wymęczyli 1:0
Betis - Sevilla, nie było czerwonych kartek, nie było też bramek, 0:0
Deportivo - Eibar, spokojne 2:0 dla Depor
Real - Vallecano, 10:2, wyżej opisane
Bilbao - Levante, bez niespodzianki 2:0 dla Basków
Granada - Celta, drużyna z Vigo znów na fali, wygrana 2:0
Sociedad - Villarreal, myślałem, że Zółci będą mieć cięższą przeprawę, jednak poradzili sobie dość łatwo wygrywając 2:0
Malaga - Atletico, tak jak pisałem, widziałem tutaj niespodziankę i stała się ona faktem. Pomógł Gabi, który w 5 min złapał 2 żółte kartki i Atletico musiało od 56 min grać w 10tkę. Malaga strzeliła pod koniec meczu i wygrała 1:0
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Gru 29 2015, 14:44

XVII kolejka Primera Division
Levante - Malaga, goście przed świętami odbili się od dna i myślę, że będą kontynuować dobrą formę, typ: x2
Real Madryt - Sociedad, pewnie znów drużyna z Madrytu urządzi sobie strzelaninę
Sevilla - Espanyol, Sevilla weszła na właściwe tory i zapewne pokona Katalończyków
Vallecano - Atletico, po słabym ostatnim wyjeździe Atletico, wydaję się, że tym razem wywiozą 3 pkt. Rayo bez formy, do tego osłabione
Eibar - Gijon, dwa beniaminki, ciężki mecz do typowania, ale przychylałbym się bardziej do Sportingu, x2
Barcelona - Betis, liczę na kilka bramek, bo brakuje trzech do rekordu realu
Celta - Bilbao, nie mam pojęcia co zdarzy się w tym meczu, może czysty remis?
Getafe - Deportivo, Deportivo razem z Barca ma najmniej przegranych spotkań w lidze (2), myślę, że po tym meczu liczba ta nie ulegnie zmianie, typ: x2/obie strzelą
Las Palmas - Granada, pojedynek z końca tabeli, wg mnie ujrzymy mało bramek, typ: under
Villarreal - Valencia, hit kolejki. Żółta Łódź w formie, czego nie można powiedzieć o drużynie z Valencii, typ: 1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Gru 29 2015, 15:22

Myślę ze wbrew pozorom,ciekawy mecz moze byc w Madrycie.Po kursach widać ze bedzie to łatwy spacerek dla Realu,ale ja myslę ze Sociedad powalczy i to ostro.Niespodzianka?

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Gru 29 2015, 18:22

Sociedad by powalczył, ale u siebie. W Madrycie nie widzę niestety szans.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Gru 30 2015, 14:16

Jestem ciekaw dzisiaj wystepu Barcy.Skusiłem sie na typ Barca -3,5.Jezeli chłopaki są w formie to powinni ogarnąć over 3,5.Betis słabiutki i nie powinnien sprawiać problemów.Moj typ na ten mecz to 5:1.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Gru 30 2015, 14:21

Dziś nie tylko będą chcieli wygrać, ale też pobić kolejny rekord, tym bardziej, że należy do Realu Smile Myślę, że jakieś 4/5:0/1 będzie.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Sty 01 2016, 22:08

Levante - Malaga, Malaga dalej w gazie, wynik: 0:1
Real Madryt - Sociedad, jednak było ciężej niż mi się wydawało, ale 3 pkt zostały w Madrycie, 3:1
Sevilla - Espanyol, łatwe zwycięstwo gospodarzy, 2:0
Vallecano - Atletico, drużyna z Madrytu długo się męczyła, ale bramki w 88 i 90 minucie dały 3 pkt
Eibar - Gijon, w meczu beniaminków, lepsi okazali się gospodarze wygrywając 2:0
Barcelona - Betis, lekko łatwo i przyjemnie Smile 4:0, rekord Realu pobity
Celta - Bilbao, po wyrównanym meczu Bilbao wygrywa 1:0
Getafe - Deportivo, Deportivo nadal tylko z dwoma porażkami, ale z przedmieść Madrytu przywozi tylko punkt, 0:0
Las Palmas - Granada, mały pogrom, 4:1 dla gospodarzy
Villarreal - Valencia, w hicie, bez niespodzianki, przynajmniej dla mnie, wynik 1:0
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Sty 02 2016, 10:40

XVIII kolejka
Espanyol - Barcelona, na początek derby Barcelony. Barcy nie będzie łatwo, bo Espanyol zawsze spina się na ten mecz
Atletico - Levante, powinien być łatwy i spokojny mecz dla Atleti, bo Levante ostatnio wszystko przegrywa
Malaga - Celta, jeden z ciekawszych meczów tej kolejki, Malaga w formie i myślę, że podtrzyma serię meczów bez porażki, 1x
Vallecano - Sociedad, coś czuję, że będzie przełamanie Rayo
Betis - Eibar, kolejny mecz, w którym może zdarzyć się wszystko, ale przychylam się bardziej na gospodarzy
Granada - Sevilla, Sevilla zaczęła grać na miarę swoich możliwości, ale w meczach wyjazdowych często zawodzi. Kiedyś musi przyjść przełamanie, okazję mają dobra, bo Granada słabiutka
Bilbao - Las Palmas, na papierze powinno być łatwe zwycięstwo gospodarzy
Deportivo - Villarreal, kolejny dobry mecz. Dwie drużyny w formie, gdybym miał obstawiać to remis ze wskazaniem na Żółtych
Valencia - Real Madryt, hit kolejki. Valencia nie wygrała w lidze od 6 spotkań, ciężko będzie przerwać im złą passę, ale liczę na jakiś remis jak w spotkaniu z Barceloną Smile
Gijon - Getafe, chciałbym żeby wygrali gospodarze, ale gdybym miał stawiać ten mecz dałbym x2.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Sty 02 2016, 13:37

Po cichu liczę,że Barcelona sie dzisiaj potknie Razz bo gdzie jak nie w derbach na wyjezdzie,a w koncu gdzies musi Razz mam nadzieje ze Kamil tego nie przeczyta hehe

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Sty 02 2016, 13:56

Hehe, no trochę się obawiam tego meczu jak z Deportivo, gdzie z 2:0 dali ciała. Oby dziś od pierwszej do ostatniej minuty zachowali koncentrację, a będzie ok Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Sty 02 2016, 17:57

No i niestety wykrakałem stratę pkt. Wiedziałem, że będzie ostry mecz i Espanyol wypruje sobie flaki, żeby zdobyć jakieś pkt. Szkoda, że sędzia się nie dostosował i zapomniał karteczek. Ale czego można się po nim było spodziewać, jak to ten sam, który sędziował mecz Real - Sociedad...
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3254
Punkty : 134
Reputacja : 1008
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Sty 02 2016, 18:00

Ach,żałuję tylko ze nie postawiłem chocby 1X,sporo było do zarobienia.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Pon Sty 04 2016, 17:42

Real stracił pkt i ma już po mistrzostwie a dzis Gijon - Getafe co proponujecie?

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon Sty 04 2016, 18:00

Jezeli mialbym stawiac to tylko na Gijon.Glownie przemawia za tym to ze grają u siebie,kurs nawet niezły.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach