Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Mar 03 2016, 23:44

Atletico - Sociedad, łatwe zwycięstwo wicelidera, 3:0
Las Palmas - Getafe, obstawiałem zwycięstwo gospodarzy, ale takiego pogromu się nie spodziewałem, 4:0
Bilbao - Deportivo, Depor potwierdziło swoją słabą dyspozycję, 4:1
Celta - Villarreal, remis trafiony. Mimo wyniku 0:0 można było obejrzeć niezłe spotkanie
Malaga - Valencia, Malaga prowadziła i dominowała, ale wtedy Kameni zrobił takiego babola...https://www.youtube.com/watch?v=9FkXO3CFH8U Smile, 1:2
Sevilla - Eibar, skromne zwycięstwo gospodarzy, 1:0
Levante - Real, mimo osłabień Real wygrał, choć wcale nie było tak łatwo, 1:3
Granada - Gijon, zanosiło się na 0:0, ale w 72 minucie po rzucie karnym Granada wyszła na prowadzenie, a w 93 dobili rywala, 2:0
Espanyol - Betis, dobre info z tymi problemami Espanyolu, 0:3
Rayo - Barcelona, Vallecano tak jak z Real kończyło mecz w 9, 1:5 choć wynik powinien być wyższy, ale obie drużyny zmarnowały kilka dogodnych sytuacji, w tym rzut karny.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Mar 05 2016, 10:45

XXVIII kolejka
Real Madryt - Celta, goście od 9 lat nie strzelili bramki na SB, każda zła seria się kończy. BTS
Villarreal - Las Palmas, niby 1, ale Żółci łatwo mieć nie będą, bo u goście wreszcie dobra gra idzie z wynikami.
Getafe - Sevilla, Getafe 7 kolejnych przegranych, niby Sevilla ma słabe wyjazdy, ale wypadałoby wreszcie wygrać, 2
Deportivo - Malaga, ciężki mecz do typowania. Mecz Malagi więc może, UNDER.
Betis - Granada, remis ze wskazaniem na gospodarzy.
Eibar - Barcelona, łatwy to mecz dla Barcy nie będzie, tym bardziej, że zabraknie Neymara, ale liczę na to, że 3 pkt wrócą na CN. 2
Gijon - Bilbao, Sporting słabiutki, jeśli się nie ograną wrócą do Segunda Division. 2
Sociedad - Levante, Levante 7 przegranych wyjazdowych meczów z rzędu, w tym meczu powinno być podobnie, 1
Valencia - Atletico, Valencia jest słaba, ale z dobrymi zespołami się mobilizuję i liczę na niespodziankę. 1X
Espanyol - Rayo, bardzo ważny mecz dla obydwu ekip. Nie wiem czy Espanyol poradził już sobie z problemami i kto wróci na ten mecz, więc odpuszczę sobie typowanie.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Mar 08 2016, 09:50

Real - Celta, Real długo się męczył, ale jak już otworzył worek z bramkami to padło ich aż 7, 7:1
Villarreal - Las Palmas, spora niespodzianka, choć z drugiej strony aż tak nie jestem zdziwiony, bo Las Palmas potrafi zagrać dobrą piłkę, zobaczymy co pokażą za kilka dni z Realem, 0:1
Getafe - Sevilla, w 79 minucie Sevilla strzeliła gola i wydawało się, że wreszcie wygra wyjazd, ale Getafe odpowiedziało 4 min przed końcem meczu, 1:1
Deportivo - Malaga, niespodziewanie padło aż 6 bramek, Malaga 2 razy prowadziła, ale to Depor było bliżej zwycięstwa, 3:3
Betis - Granada, gospodarze od 5 3 min grali w 10tke, a mimo to strzelili dwie bramki w 85 i 95 mini wygrali spotkanie, 2:0
Eibar - Barcelona, szybki gol i łatwe zwycięstwo lidera, 0:4
Gijon - Bilbao, bezproblemowe zwycięstwo gości, 0:2
Sociedad - Levante, kolejna mała niespodzianka, ostatnie Levante zdobywa pkt, który i tak na tą chwilę mało im daje, 1:1
Valencia - Atletico, Valencia powalczyła i długo utrzymywał się remis, ale najpierw w 72 Torres, a 13 min później w przewadze Carrasco zapewnili Atleti pkt, 1:3
Espanyol - Rayo, chorzy wrócili i zapewnili Espanyolowi ważne 3 pkt, 2:1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Mar 08 2016, 13:02

@KamilFCB napisał:
Espanyol - Rayo, chorzy wrócili i zapewnili Espanyolowi ważne 3 pkt, 2:1
bramka na 2:1 Espanyolu stadiony świata
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Mar 11 2016, 14:48

XXIX kolejka
Malaga - Gijon, powinna być jedynka, ale ta malaga ostatnio jakaś nie swoja.
Barcelona - Getafe, liczę na sporo bramek, mieli tydzień przerwy więc pewnie są spragnieni bramek Very Happy
Celta - Sociedad, myślę, że Celta się podniesie po ostatnim pogromie i wygra, 1
Atletico - Deportivo, słabe Depor (na początku sezonu nikt by tak nie powiedział) dostanie kilka bramek i wróci do domu z niczym, 1
Rayo - Eibar, ważny mecz dla Vallecano, muszą zbierać pkt, a z Eibar ich na to stać. Niby goście wysoko w tabeli, ale niczym mnie nie urzekają. 1
Levante - Valencia, derby Valencii, gospodarze walczą o utrzymanie, a Valencia w lidze nie gra o nic, została LE. 1X
Sevilla - Villarreal, jeden z lepszych meczów tej kolejki, jak nie najlepszy. Jeśli Sevilla myśli jeszcze o 4 miejscu musi ten mecz wygrać i myślę, że tak się stanie. 1
Bilbao - Betis, Athletic powinno przedłużyć swoją dobrą passę w lidze, choć trzeba wziąć pod uwagę, że są po LE i dość ciężkim meczu, 1
Las Palmas - Real, od zawsze mówię, że Las Palmas nie zasługuje na tak niskie miejsce w lidze, bo grają fajną piłkę. Liczę na niespodziankę, 1X
Granada - Espanyol, kolejny ważny mecz dla drużyn walczących o utrzymanie. Obstawiam, ze obie drużyny podzielą się pkt, X
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Mar 15 2016, 20:30

Malaga - Gijon, no Malaga powróciła do swojej gry, jest under, jest zwycięstwo po golu w 25 min, 1:0
Barcelona - Getafe, miał być pogrom i był, 6:0
Celta - Sociedad, szybka bramka gospodarzy, ale później straszne męczarnie, jednak dowieźli 1:0 do końca meczu
Atletico - Deportivo, spokojne zwycięstwo wicelidera z Madrytu, 3:0
Rayo - Eibar, mimo, że Rayo prowadziło 1:0 i przeważało to gościom wystarczył jeden celny strzał na bramkę, który pozwolił im wywieźć 1 pkt, 1:1
Levante - Valencia, derby Valencii dla Levante, które tym zwycięstwem dało sobie szanse na pozostanie w lidze, 1:0
Sevilla - Villarreal, jeden z lepszych meczów w tym sezonie. Sevilla prowadziła, później przegrywała 1:2, ale ostatecznie wygrała 4:2, ostatnią bramkę strzelając w osłabieniu po czerwonej kartce Banegi w 79 min.
Bilbao - Betis, było łatwiej niż myślałem, 3:1
Las Palmas - Real, było blisko tej niespodzianki. Mimo, że Real prowadził to Las Palmas było lepszą drużyną co zaowocowało bramką w 87 min, jednak Real szybko odpowiedział strzelając drugą bramkę po rzucie rożnym, 1:2
Granada - Espanyol, remis trafiony, ale liczyłem na zwycięstwo gospodarzy, którzy od 28 min musieli grać w 10 tkę, a jednak wyszli na prowadzenie. Espanyol (a bardziej obrońca Granady) 8 min przed końcem spotkania doprowadził do remisu i skończyło się podziałem pkt, 1:1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Mar 18 2016, 14:21

XXX kolejka
Getafe - Eibar, chciałbym się mylić, ale czuję, że Getafe wreszcie wygra, 1
Gijon - Atletico, pamiętam mecz na VC gdzie Atletico strzeliło gola w doliczonym czasie + 120 min z PSV, stawiam na niespodziankę. 1X
Granada - Rayo, ważny mecz dla układu dolnej części tabeli. Stawiam, że będzie podział pkt, X
Sociedad - Las Palmas, nie raz chwaliłem Las Palmas, podoba mi się ich gra i myślę, że wywiozą jakieś pkt, X2
Deportivo - Levante, Depor na początku sezonu było w górze tabeli, teraz musi oglądać się za siebie, bo do miejsc spadkowych wcale nie jest tak daleko. Obstawiam, że wreszcie wygrają, 1
Betis - Malaga, typowy mecz na remis, X
Espanyol - Bilbao, Bilbao zapewne jeszcze ma nadzieję na dogonienie 4 Villarrealu, ale w tym meczu nie będzie łatwo o 3 pkt. X
Villarreal - Barcelona, jeden z dwóch hitów kolejki. Widzę ciężki pojedynek dla liderów i możliwą stratę pkt. BTS
Valencia - Celta, ciekawe czy Valencia się podłamie po odpadnięciu z LE, czy zacznie grać w lidze, bo nic jej innego nie pozostało. Ja obstawiam to pierwsze, X2
Real - Sevilla, na deser drugi z hitów. Nie zabraknie emocji, ale myślę, że grający u siebie Real poradzi sobie z Sevillą, 1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob Mar 19 2016, 23:20

No się na ten Gijon z Atletico nie skusiłem, a jakoś nie lubię Atletico i mi pasował. Może nie lubię ich bo oglądam w pucharach i przeważnie męczą ten atak bez pomysłu i zniechęcają.
Ale już za ten Las Palmas to dzięki jeszcze w konkursie elpolako8 stawiał samo 2 i się skusiłem troszkę kasy sypnęło bo kurs boski. Duży plus za nich bo bym nie stawiał. Dziwne że są tak nisko
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Nie Mar 20 2016, 00:14

Kurs był przesadzony, ale wiadomo buki nie oglądają meczów Wink Las Palmas nie ma prawa spaść z tej ligi, bo na prawdę prezentują wysoki poziom (oczywiście na tle rywali z ich szeregu). Tym zwycięstwem oddalili się dość bezpiecznie od strefy spadkowej i mam nadzieję, że tak pozostanie.
Cieszy mnie, że jednak Getafe nie wygrało, choć prowadziło 80 min. Liczę na to, że polecą.
Również jestem zadowolony z wyniku Atletico, ponieważ Barca ma teraz miesiąc na prawdę ciężkich meczów. Villarreal, Real, Sociedad, z którym na wyjeździe nie wygrali od kilku lat, Valencia do tego w LM dostali Atletico. Jednak po porażce Atleti nic już im w lidze stać się nie może.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Mar 22 2016, 20:15

Getafe - Eibar, gospodarze prowadzili od 7 min, ale goście wyrównali 3 min przed końcem, co mnie niezmiernie ucieszyło, 1:1
Gijon - Atletico, wyłapałem niespodziankę, mimo, że Atletico prowadziło Gijon odpowiedziało w 79 i 89 min i wygrało 2:1
Granada - Rayo, Granada prowadziła dwa razy, ale Rayo za każdym razem odpowiadało i skończyło się planowanym remisem, 2:2
Sociedad - Las Palmas, brawo dla gości, wreszcie dobra gra idzie w parze z wynikami, 0:1
Deportivo - Levante, wreszcie zwycięstwo gospodarzy choć przyszło im to z trudem. Zwycięskiego gola zdobyli po bramce samobójczej bramkarza Levante 5 min przed końcem meczu, 2:1
Betis - Malaga, zanosiło się na bezbramkowy remis, ale Malaga 8 min przed końcem strzeliła zwycięską bramkę, 0:1
Espanyol - Bilbao, Bilbao prowadziło, ale chyba dała się we znaki czwartkowa LE i w 3 min stracili 2 bramki, 2:1
Villarreal - Barcelona, tak jak myślałem, strata pkt, ale trochę frajersko, bo do przerwy było 0:2, ale zszedł Pique i się posypała obrona
Valencia - Celta, zanosiło się na remis, ale Celta w 4 min strzeliła 2 gole i zabrała do Vigo 3 pkt, 0:2
Real - Sevilla, nie mogło być inaczej, Sevilla nie wygrała jeszcze w lidze wyjazdowego spotkania. Co prawda mieli szanse strzelić na 1:1, ale nie wykorzystali karnego, 4:0
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 01 2016, 19:00

XXXI kolejka
Rayo - Getafe, ważny mecz na dole tabeli, obie drużyny maja po 28 pkt, liczę na zwycięstwo gospodarzy, ale zapewne podzielą się pkt.
Atletico - Betis, Atleti osłabione, 3 środkowych obrońców i Carrasco. Gdyby to był mecz wyjazdowy można by pokusił się o niespodziankę, ale u siebie powinni wymęczyć zwycięstwo. 1
Las Palmas - Valencia, obie drużyny obok siebie, mało kto się tego spodziewał. Valencia po zmianie trenera. Ciężko wytypować po przerwie na reprezentacje, ale myślę, że będzie coś koło remisu. X
Barcelona - Real, wielkie El Clasico, tym razem z trochę mniejszymi emocjami, bo chyba Barcelonie już nic nie odbierze mistrzostwa. Możliwe, że Lucho nie wystawi once de gali ze względu na wtorkowy mecz w LM z Atletico. Mimo, że Barca jest murowanym faworytem wg mnie nie będzie tak łatwo jak ostatnio, ale liczę na zwycięstwo.
Celta - Deportivo, Celta ma teoretyczne szanse na 4 miejsce, Depor o nic nie walczy i ogólnie słabo się prezentują, 1
Bilbao - Granada, Bilbao podobnie jak Celta z małymi szansami na 4 miejsce, ale dopóki mają szanse będą walczyć. Granada na wyjazdach słaba, 1
Malaga - Espanyol, obie drużyny bezpieczne, wynik zakręci się koło remisu, ale myślę, że bliżej zwycięstwa będą gospodarze, 1
Eibar - Villarreal, Żółci od 4 meczów nie wygrali w lidze i myślę, że w tym meczu się przełamią, a kursy fajne, 2
Sevilla - Sociedad, gospodarze u siebie są mocni, po Barcelonie i Realu najlepsi jeśli chodzi o mecze rozgrywane na swoim stadionie, 1
Levante - Gijon, wielka szansa dla gospodarzy na włączenie się o walkę o utrzymanie. Chciałbym by to goście wygrali, ale wg mnie to Levante będzie bliżej zwycięstwa, 1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Kwi 07 2016, 16:21

Rayo - Getafe, jednak Rayo wygrało mimo, że od 15 min grało w 10tkę i odskoczyło od strefy spadkowej, 2:0
Atletico - Betis, pewny zwycięstwo wicelidera, 5:1
Las Palmas - Valencia, niesamowite Las Palmas znów zgarnia komplet pkt, mimo prowadzenia Valencii, 2:1
Barcelona - Real, tak jak się spodziewałem, nie był to łatwy mecz, mimo prowadzenia Barca uległa Realowi 1:2. Mimo, że Real nie zagrał jakiegoś wybitnego meczu ograł Barcelonę i przerwał jej passę 39 min bez porażki.
Celta - Deportivo, tylko remis Celty, mimo, że ponad 20 min grali w przewadze jednego zawodnika, 1:1
Bilbao - Granada, mimo, że gospodarze prowadzili, mieli rzut karny na 2:0, który zmarnował Aduriz to spotkania nie wygrali. Granada odpowiedziała 13 min przed końcem, 1:1
Malaga - Espanyol, mimo, że Malaga przeważała musiała gonić wynik. Espanyol oddał jeden celny mecz w meczu i zdołał wywieźć pkt, 1:1
Eibar - Villarreal, gospodarze pierwsi strzelili bramkę, ale to Żółta Łódź zdobyła komplet pkt, 1:2
Sevilla - Sociedad, kolejna niespodzianka tej kolejki. Goście już 2:0 prowadzili do przerwy. Sevilla odpowiedział tylko jedną bramką 2 2 połowie po rzucie karnym, 1:2
Levante - Gijon, ważny mecz dla obydwu drużyn skończył się bez bramek, choć to Levante było bliższe zwycięstwa, 0:0
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 08 2016, 16:58

XXXII kolejka
Granada - Malaga, Malaga nigdy nie zdobyła nawet pkt w Granadzie. Na 4 spotkania wszystkie przegrała. Myślę, że dziś nastąpi przełom, X2
Real - Eibar, nie może tu być nic innego jak pewne zwycięstwo gospodarzy, 1
Espanyol - Atletico, myślę, że może być niespodzianka. Espanyol ostatnio w formie, nie przegrał od 4 spotkań, na dodatek Atletico ciężko się gra na Cornella, na 5 ostatnich spotkań wygrali tylko jedno. Dochodzi też zmęczenie po LM. X
Sociedad - Barcelona, będzie ciężko liderowi. Barca nie wygrała tam od 2007 roku. Na 6 ostatnich spotkań przegrali 4 i dwa zremisowali. Jak nie teraz to kiedy? 2
Betis - Levante, Betis trzy ostatnie spotkania w plecy, pora na jakieś pkt, z kim jak z kim, ale z ostatnim zespołem powinno się udać. X
Gijon - Celta, Celta znów zawodzi, Gijon musi zbierać pkt, na swoim boisku nawet nieźle się prezentują, 1
Valencia - Sevilla, gospodarzy nie warto komentować, Sevilla wygrała wyjazd w LE, może wreszcie wygra w lidze? 2
Villarreal - Getafe, wygląda na pewną 1 i też tak powinno być, 1
Bilbao - Rayo, po niepowodzeniu w LE, możliwe, że Bilbao odbije sobie w lidze, 1
Deportivo - Las Palmas, Depor ostatnio lepiej, ale czy wystarczy na gości? Obie drużyny już praktycznie pewne pozostania w lidze. X2
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 12 2016, 11:22

Granada - Malaga, nikt nie chciał nikogo skrzywdził i skończyło się na bezbramkowym remisie. Malaga wreszcie wywozi jakieś pkt z Granady, a gospodarze 4 raz z rzędu zaliczają remis, 0:0
Real - Eibar, nie mogło być inaczej. Drużyna z Madrytu już do przerwy prowadziła 4:0, po przerwie spuściła z tonu, 4:0
Espanyol - Atletico, zapowiadało się na niespodziankę, Espanyol prowadził, ale tylko przez 6 min, później już tylko goście strzelali, 1:3
Sociedad - Barcelona, przeklęte Anoeta. Pep, Tito, Tata, Lucho...nikt z nich nie wygrał na tym stadionie. To już 9 lat. 0:1
Betis - Levante, zaosiło się na bezbramkowy remis, ale 9 min przed końcem Betis strzelił bramkę i wreszcie zdobył komplet pkt, 1:0
Gijon - Celta, jednak goście dali radę. Gospodarze coraz bliżej spadku, 0:1
Valencia - Sevilla, Valencia wreszcie się przełamała. Czym lepszy przeciwnik tym lepiej grają. Ciekawe co pokażą za parę dni na CN. Sevilla dalej bez zwycięstwa w lidze na wyjeździe.
Villarreal - Getafe, łatwe zwycięstwo gospodarzy, zgodnie z planem, 2:0
Bilbao - Rayo, po dość wyrównanym meczu to gospodarze cieszą się z trzech pkt, 1:0
Deportivo - Las Palmas, mimo, że Depor prowadziło to Las Palmas zdobyło 3 pkt. Kolejne zwycięstwo rewelacji 2 rundy rozgrywek, 1:3
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 15 2016, 20:38

XXXIII kolejka
Levante - Espanyol, gospodarze muszą wygrać, żeby odbić się od dna, ale nie będzie łatwo, bo Espanyol nadal nie jest pewny pozostania w lidze. X2
Getafe - Real, Real dzięki Barcelonie nadal ma szanse na mistrza i z tak słabym Getafe nie powinien mieć problemów, 2
Las Palmas - Gijon, gospodarze w wielkiej formie, powinni poradzić sobie ze słabym Gijon, 1
Eibar - Sociedad, Sociedad odżyło, Eibar po dobrym początku sezonu gra coraz gorzej, 2
Celta - Betis, Betis dość bezpieczny, Celta raczej puchary zapewnione, ale myślę, że gospodarze wygrają, 1
Malaga - Bilbao, gospodarze jeszcze z szansami na puchary, Bilbao zapewne zmęczone po LE, gdzie grali dogrywkę, 1
Sevilla - Depor, ostatnio słaba forma Sevilli, czas się przebudzić, choć jak wyżej też zmęczenie po pucharze może się odbić, mimo wszystko 1
Atletico - Granada, Atleti w półfinale LM na dodatek z szansami na mistrzostwo, takiej szansy się nie marnuje, 1
Rayo - Villarreal, ciekawy mecz, Rayo walczy o pozostanie w lidze, Żółci o 4 miejsce, które jest bardzo blisko i raczej go nie oddadzą, 2
Barcelona - Valencia, czas na zwycięstwo w lidze. Prawie nikt się tego nie spodziewał, ale przyszły złe dni w najważniejszym momencie sezonu. Trzeba uratować ligę, myślę, że wymęczą zwycięstwo, 1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Kwi 17 2016, 21:19

Z tego co mowisz to Ateletico ma jeszcze szanse na mistrza? Ostatni nie widziałem tabeli ale teraz to mają tydzień,najpierw Liga Mistrzów awanas i teraz Barcelona prawdopodobnie straci punkty z Valencią u siebie bo do przerwy 0:2.Nie wierzyłem że Barcę dopadnie taki kryzys.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 19 2016, 13:25

Tak źle wytypowanej kolejki nie pamiętam. Chyba tylko niestety wszedł Real i Atletico Very Happy
Levante - Espanyol, goście prowadzili już od 7 min, ale to Levante zgarnęło 3 pkt, które pozwoliło im uciec z ostatniego miejsca w tabeli, 2:1
Getafe - Real, pewne zwycięstwo Realu, 1:5
Las Palmas - Gijon, niespodziewanie mimo prowadzenia Las Palmas nie zdołało zdobyć pkt, 1:1
Eibar - Sociedad, podobny mecz do tego, który zaczynał tą kolejkę, prowadzenia gości również od 7 min, ale koniec końców gospodarze z 3 pkt, 2:1
Celta Vigo - Betis, kolejna niespodzianka, Celta mogła się zbliżyć do 4 Villarrealu, ale nie zdołała pokonać Betisu, 1:1
Malaga - Bilbao, mimo, że Malaga była lepsza w tym meczu to goście zdobywają 3 pkt i pozostawiają sobie szanse na kwal LM, 0:1
Sevilla - Deportivo, Sevilla prowadziła i wydawało się, że zgarną 3 pkt, jednak 9 min przed końcem Depor wyrównało, 1:1
Atletico - Granada, Atleti złapało formę i leje każdego, ciekawe czy wytrzymają do końca sezonu na dwóch frontach, 3:0
Rayo - Villarreal, Rayo w 81 min zapewniło sobie 3 pkt, kolejna niespodzianka i niestety nie ostatnia...2:1
Barcelona - Valencia, to co wydawało się niemożliwe może stać się faktem. Z ponad 10 pkt przewagi nie pozostało nic. 100 akcji, 1 gol i kolejna porażka Barcy. Niesamowite. 1:2
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 19 2016, 15:10

Teraz jakoś na dniach chyba w ramach nastepnej kolejki będzie mecz Ath.Bilbao-Atletico Mad. pewnie trochę oglądasz Hiszpańską a ja wcale,warto grać na Atletico ? To Bilbao coś gra ? wiem że kiedyś byli niezli,a Atletico jest w gazie.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 19 2016, 15:55

Właśnie sam nie wiem, sercem jestem za Bilbao (choć i tak to pewnie nic nie da, bo Real zapewne wygra), ale gdybym miał stawiać to Atletico, wygrają to z rozpędu. Są mocni i poczuli krew. Na pewno łatwo nie będzie, bo Bilbao została tylko liga i matematyczne szanse na 4 miejsce dające kwal LM, ale Atletico złapało formę w najważniejszym momencie sezonu (nie to co Barca :/ ) i myślę, że dadzą radę Baskom. Ogólnie wg mnie ta kolejka będzie decydująca, mimo jeszcze 4 kolejek do końca. Na wieczór coś liznę, teraz muszę lecieć.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 19 2016, 18:47

XXXIV kolejka
Espanyol - Celta, 7 ostatnich spotkań pomiędzy tymi drużynami w Barcelonie zakończonych zwycięstwem gospodarzy, myślę, że przyjdzie przełamanie, tym bardziej, że Celta w niezłej formie. X2
Betis - Las Palmas, ciężki mecz do typowania, zakręci się zapewne koło remisu ze wskazaniem na gości, X
Deportivo - Barcelona, Barca straciła całą zaliczkę na którą pracowała cały sezon. Jeśli nie obudzą się w tej kolejce to jestem pewny, że nie obronią mistrzostwa. Jednak stawianie na Barcę w takiej formie to grzech, obie strzelą.
Bilbao - Atletico, jeden z najciekawszych meczów kolejki. Liczę na stratę pkt przez Atleti, ale jak pisałem wyżej najprawdopodobniej wygrają goście, 2
Gijon - Sevilla, gospodarzom potrzebny każdy pkt, Sevilla w lidze praktycznie już o nic nie walczy, ale nie zdziwiłbym się gdyby wreszcie wygrali wyjazd w lidze, X2
Malaga - Rayo, Malaga ostatnio w słabszej formie, niby nieźle grają, ale bramek brakuje. X2
Valencia - Eibar, dwa ostatnie zwycięstwa z mocnymi ekipami pewnie podbudowały morale. Czy na Eibar się zmobilizują? Powinni, choć oni ze słabszymi drużynami grają gorzej, mimo wszystko 1
Real - Villarreal, Real dostał szanse, w którą nawet najwięksi kibice tego klubu nie wierzyli. Gdyby to był wyjazd, strata pkt była by możliwa, na SB powinni sobie poradzić, 1
Sociedad - Getafe, dla gospodarzy mecz o nic, ale goście potrzebują pkt, spadli na ostatnie miejsce w tabeli i mam nadzieję, ze zostaną tam do końca Wink Bardzo słaba forma piłkarzy spod Madrytu, ostatni swój mecz wygrali w połowie stycznia, 1
Granada - Levante, 4 i 2 zespół od końca. Pewnie jak to bywało ostatnio w takich meczach padnie remis, tym bardziej, ze gospodarze lubią remisować, X
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 22 2016, 12:06

Espanyol - Celta, wreszcie Celta zdobyła jakieś pkt na Cornella el Prat, 1:1
Betis - Las Palmas, od 41 min goście musieli grać w 10 tkę, dzielnie się broni, ale 7 min przed końcem stracili bramkę, 1:0
Deportivo - Barcelona, wreszcie przełamanie i to w jakim stylu, 0:8
Bilbao - Atletico, gospodarze grali, ale to Atletico strzeliło i zgarnęło 3 pkt, 0:1
Gijon - Sevilla, Sevilla prowadziła i zanosiło się, że wreszcie wygra mecz wyjazdowy, nic z tych rzeczy, nawet pkt nie wywieźli, 2:1
Malaga - Rayo, Rayo rowadziło, ale w doliczonym czasie stracili bramkę i wywieźli "tylko" pkt, 1:1
Valencia - Eibar, jak przegrywali to przegrywali, teraz przyszła seria zwycięstw, 4:0
Real Madryt - Villarreal, do 40 min Żółci dzielnie się bronili, ale wtedy padł gol i było tylko gorzej, 3:0
Sociedad - Getafe, Getafe wreszcie wygrywa i poprawia swoją sytuację w tabeli. Coś mi się wydaje, ze to nie był czysty mecz, 1:2
Granada - Levante, ważny mecz dla układu tabeli wygrywają pewnie gospodarze, 5:1
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 22 2016, 20:52

XXXV kolejka
Las Palmas - Espanyol, Palmas się trochę popsuło ostatnio, pewnie będzie coś koło remisu, X
Rayo - Real, Rayo ostatnio gra bardzo dobrze, ale ofensywny futbol z Real pewnie ich zgubi, 2
Atletico - Malaga, Malaga ostatnio dość cienko, pewnie powalczą, ale mało prawdopodobne, że urwią pkt rozpędzonemu Atleti, 1
Barcelona - Gijon, nie może być nic innego niż 1
Eibar - Deportivo, obie drużyny ostatnio nie grają zbyt dobrze, X
Levante - Bilbao, Bilbao jeszcze z szansami na 4 miejsce, Levante słabiutko, chyba czeka ich 2 liga, 2
Sevilla - Betis, derby, pewnie Sevilla nie odpuści, mimo, że o nic w lidze nie walczy, a w czwartek ma LE, 1
Getafe - Valencia, mam nadzieję, że Valencia się nie podłoży i będzie kontynuowała swoją serię zwycięstw, 2
Villarreal - Sociedad, Żółci muszą wygrać by nie mięli gorącej końcówki sezonu. Trochę się obawiam, że mogą porotować przed LE, ale powinni dać radę, 1
Celta - Granada, Celta jak Bilbao z szansami na 4 miejsce, ale Granada łatwo się nie da. BTS
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sob Kwi 23 2016, 11:24

Kamil myślisz że warto dziś pograć na Barcę że strzeli over 3,5 ? Gijon potrafi coś bronić czy zanosi się na pogrom?

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Kwi 23 2016, 18:54

Myślę, że Barca powinna wygrać wysoko. Gijon u siebie jeszcze potrafi zagrać dobrą piłkę, ale wyjazdy ma słabe. Barca nie ma możliwości potknięcia w lidze, nie ma ich w LM, będą pewnie chcieli wygrywać efektywnie i efektownie.
Dopiero przyszedłem, patrze Rayo z 2:0 na 2:3...
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Hiszpańskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie Kwi 24 2016, 09:41

Miałem puszczone za drobne na Rayo bardziej "tak dla jaj" niż przemyślany typ bo wyczytałem że Ronaldo nie będzie grał ale i tak nic z tego Razz
Barcę też w końcu zagrałem z handi i po pierwszej połowie miałem pewne obawy ale w końcu rozwiązał się worek z bramkami,chyba Gijon spuchł pod koniec meczu.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 4 z 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach