Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 6 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Mar 16 2016, 23:48

Bayern-Juve dla kibiców zawał. Przebieg obu spotkań jak scenariusz z Hollywood, zwroty akcji, podniesienie się z upadku itp.
Co do Atletico i ich obrony - ja uważam że porządny zespół rzadko testuje tą obronę, tak naprawdę ich ostatni przeciwnicy po prostu nie umieli strzelać, a ofensywa tego klubu to jakiś żart, dziwne że w ogóle coś strzelają
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Mar 17 2016, 00:07

O Realu można powiedzieć wiele, ale, że strzelać nie potrafią? No zastanowiłbym się Smile Zacieli się się w ofensywie. Martinez niewypał, Vietto nie może się odnaleźć, Correa młody, Griezmannowi samemu ciężko to ciągnąć. Mają potencjał, zobaczymy czy go wykorzystają.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olauolsson on Czw Mar 17 2016, 01:07

Wtrącę się..

Co za gol z kontry na 0:2 Juventusu !!!
Co za gooooooooool wampira Suareza !!
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1955
Punkty : 609
Reputacja : 360
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Mar 17 2016, 06:27

Całe szczęście że Barca strzeliła na 3:1 bo mialem z handi.Po pierwszej połowie wiedziałem że Arsenal coś strzeli bo niezle grali,swoją drogą uważam że powinien być karny dla Arsenalu w 1 połowie.
Co do Bayernu to niezły mecz,żałuję że nie zagrałem w przerwie na awans Bayernu bo taki miałem plan ale sie nie zdecydowałem,ciekawe jaki kurs był bo nawet nie spojrzałem.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Mar 18 2016, 12:30

VFL Wolfsburg - Real Madryt
Bayern Monachium - Benfica Lizbona
FC Barcelona - Atletico Madryt
Paris Saint-Germain - Manchester City

Można powiedzieć, że Bayern i Real już w półfinale. Nie wiem czy tylko mi się wydaje czy to prawda, że Real dostaje zazwyczaj najłatwiejszych rywali. W dwóch pozostałych meczach będzie ciekawie, ale chyba jednak Barca i PSG.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Mar 18 2016, 12:40

Po tym co City wyprawia ostatnio to PSG murowany faworyt i to z możliwym wysokim wynikiem. Fajnie się pary rozłożyły - hity dopiero w następnej rundzie. mam nadzieję awans Real, Bayern, Barca i PSG i to będą mecze
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 05 2016, 19:59

Ludziska jak myslicie Barcelona będzie dziś podrażniona porażką z Realem i zagra dobry mecz ? Dwa razy z rzędu chyba nie dadzą plamy co ?Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Wto Kwi 05 2016, 20:13

Myle ze z realem nie zagrali na 100% swoich mozliwosc i myslami byli przy dzisiejszym meczu i dzis gladkie 3-0

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 863
Punkty : 53
Reputacja : 260
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Kwi 06 2016, 14:44

Nie grała, ale Atletico zagrało kilka razy lepiej niż Real w sobotę. Kto wie co by było gdyby nie debilne zachowanie Torresa. Najbardziej nie chciałem Atletico, bo wiedziałem jak ciężko będzie.
W drugim meczu niespodziewanie Bayern wygrał tylko 1:0 i podobno Benfica powinna mieć rzut karny.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Czw Kwi 07 2016, 11:11

Nie wiem dlaczego nie lubię tego Atletico, ale tym razem czapki z głów. w 10 przez tak długi czas potrafili zablokować Barcelone i takich techników robiąc w polu karnym gęsty las. Barcelona tylko dzięki sędziemu dała radę i nie chodzi tu o kartki dla Torresa bo się mu należały, ale dla Barcy był za pobłażliwy tam też mógł ktoś wylecieć. Mimo wszystko wole oglądać Barcę niż Atletico w następnych rundach. Bardziej efektowna i gra do przodu. finał z Atletico skończyłby się pewnie 0:0 i karnymi, a przy Bacie to co jak co ale bramki raczej są.
Bayernu nie widziałem, ale taktyke od kilku meczy chyba mają ustawioną na minimum. szybkie 1:0 i na tym koniec. Ale się nie dziwię muszą walczyć na obu frontach na tym samym poziomie. Borussia ich tam jeszcze w lidze może dogonić więc punktów nie mogą tracić a LM też ważna. Szacun ze tak dobrzy i ten plan się udaje.
PSG-City no City obudziło się idzę na końcówkę sezonu i zaczęli strzelać. w dobrym momencie forma przyszła. Trochę szok bo spodziewałem się pogromu ze strony PSG. Ale jak widać to co w słabej lidze francuskiej się udaje, nie starcza na co by nie mówić średnią drużynę z Anglii
Real tragedia. Krystyna się w pół meczu obraziła na wszystkich i po Realu. Brak pomysłu na atak.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Czw Kwi 07 2016, 13:29

Nie bez przyczyny drużyna z Madrytu jest określana jako "banda Simeone"... Grają ostro, mają taki styl - ok, ale wszystko ma swoje granice... nie lubię boiskowego chamstwa i prawda jest taka, że powinni kończyć co najwyżej w "dziewiątkę" ten mecz... Faul Hernandeza na Neymarze powinien bez dyskusji zakończyć się czerwoną kartką dla Francuza...
Od początku meczu, gdy panowie mieli sobie coś do powiedzenia, było widać, będzie iskrzyć. Hernandez ewidentnie polował na nogi Neymara, dlatego w 78 minucie powinien wylecieć z boiska.
Głupoty Torresa, nawet nie ma co komentować... ten piłkarz nie ma głowy do zawodowej gry, powinien go Simeone usadzić na dupie, może coś do niego dotrze (choć wątpię...)

Co do wczorajszego wyczyny "Wilków", można powiedzieć, że nawet wiele się nie natrudzili, aby uzyskać ten jakby nie patrzeć - bardzo korzystny wynik przed rewanżem na Bernabeu. Real chyba jeszcze nie doszedł do siebie po świętowaniu zwycięstwa w Gran Derbi bo jak inaczej można wytłumaczyć tak słabą postawę Królewskich ?
Wolfsburg w końcówce nawet mógł się pokusić o trzecią bramkę, gdyż ewidentnie wyglądali lepiej fizycznie od swoich bardziej utytułowanych rywali, co może najbardziej zastanawiać (?)
Rewanże zapowiadają się arcyciekawie, żadna z ośmiu drużyn nie jest na straconej pozycji, tym lepiej dla widowiska.

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 1783
Punkty : 156
Reputacja : 697
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 26
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto Kwi 12 2016, 10:17

Dzisiaj 2 ciekawe mecze Lidze Mistrzów.
Real-Wolfsburg
Real musi zacząć odrabiać straty z pierwszego meczu ale może to nie być takie proste,Wolfsburg może zagrać dobrze taktycznie.Jestem ciekaw czy Zidane już poleci jak nie awansuja Razz
Man.City-PSG
W tym meczu także nie zabraknie emocji,znowu może paść sporo goli,ja osobiście stawiałbym na over 2,5.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Kwi 12 2016, 11:10

Też chciałbym się przekonać czy poleci Very Happy Z drugiej strony marzy mi się piękny scenariusz i obrona LM w finale z Realem Smile Ale ta droga jest daleka. Obie drużyny muszą dać z siebie wszystko, żeby awansować. Nawet powiedziałbym, że Real ma łatwiejsze zadanie. Tak czułem, że w Niemczech mogą przegrać, ale teraz czuję pogrom. Jakoś nie jestem przekonany do Wilków, choć skład nawet niezły maja. Ale w lidze straszna padaka...Bywało i tak, że w lidze niektórzy grali słabo, a w LM wymiatali, ale na Wolfsburg bym nie liczył. Może i zaszli daleko, ale wiadomo kogo mieli w poprzedniej rundzie. No zobaczymy.
W drugim meczu też nie zabraknie emocji. Ciekawe czy City utrzyma dobry wynik, który wywieźli z Paryża. Stawiam na bramkowy remis i awans City, ew dogrywka.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Kwi 13 2016, 10:50

Wczoraj jednak City dało radę i pierwszy raz chyba zaszli tak daleko,Real zgodnie z planem nie było pogromu ale swoje zrobili.
Dzisiaj mecz na który wszyscy czekają Ateltico-Barca.Myślę że prawdopodbny może być remis,chyba że Atletico zaskoczy czymś Barcę,ja się chyba skuszę na DW 1:1 Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Kwi 13 2016, 19:55

Będzie dziś ciekawie. Już widzę pierwsze minuty i szalone ataki Atletico. Nie wyobrażam sobie, żeby Barca odpadła, ale będzie musiała się natrudzić i to bardzo, żeby ten awans zdobyć.
Ciekawe czy Benfica stawi opór Bayernowi. Pewnie coś koło remisu będzie. Robercik zaczyna na ławce Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Kwi 13 2016, 23:36

No i stało się. Chyba nikt tej LM nie obroni. Nie chcę pisać o ewidentnym karnym w 90 min, bo Atletico zasłużenie awansowało i mimo, że boli jak cholera trzeba się pogodzić i przyznać, że Atleti było lepsze. Życzę im by wreszcie wygrali tą LM, zasłużyli jak mało kto. Raz byli blisko, ale rożny w doliczonym odebrał im wszystko. A Barca w parę tygodni straciła swoją moc. Kto by się tego spodziewał. Cała piłka.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Kwi 14 2016, 06:22

Eh byłem przekonany że skończy się 1:1 Razz bo Barcelona tak po 60 min coś tam zaczęła grać.W drugim meczu przez chwile myślałem ze Benfica może sprawic niespodziankę,mieli nawet dobrą okazję na 2:0 ale jednak Bayern przycisnął i to bez Lewego.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią Kwi 15 2016, 11:51

Manchester City - Real
Bayern - Atletico

Szkoda, że nie obstawiłem, bo dość pewne było. Obstawie za to kto wygra LM. Stawiam na derby Madrytu i rewanż Atletico za 2014 rok.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by lofer on Pią Kwi 15 2016, 11:59

No to chyba finał Real - Bayern Very Happy i wtedy wszystko możliwe ze wskazaniem mimo wszystko na Real. Choć chciałbym żeby Bayern wygrał LM i Robert strzelił decydująco bramkę - zasługuje na to.
avatar
lofer
Flush
Flush

Liczba postów : 116
Punkty : 200
Reputacja : 89
Dołączył : 05/04/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pią Kwi 15 2016, 14:08

Moim zdaniem po ostatnich wynikach wszystko jest mozliwe i nie jest takie oczywiste kto zagra w finale Very Happy poza tym jakie pary by nie były i tak ciekawe mecze się szykują.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią Kwi 15 2016, 14:32

dla mnie w MC-Real posypia się bramki i wysokie overy w obu spotkaniach
za to w drugim meczu ja bym stawiał 0:0 i 1:0 dla Bayernu ale dopiero u siebie
Nie chciałbym w finale oglądać Atletico-Real bo zwymiotuje
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Kwi 27 2016, 00:07

Pierwszy mecz Man.City-Real 0:0.Moim zdaniem już nie patrząc na sam wynik to słabiutki mecz,chyba pierwszy raz na jakimś meczu myslałem że zasne.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Kwi 27 2016, 08:56

Pierwsza moja myśl to 0:0 i bezbarwny mecz, ale pomyślałem sobie, że w lidze obydwie sporo ostatnio strzelają to coś będzie się działo. Nic z tych rzeczy. W LE co drugi mecz jest lepszy.
Dziś też nie musi być kolorowo. Atletico u siebie, więc najbardziej skupią się nad tym, żeby nie stracić bramki. Z drugiej strony takiej kaszany jak wczoraj raczej nie zobaczymy, bo i jakość drużyn i trenerów większa. Stawiam na skromne zwycięstwo Atleti.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro Kwi 27 2016, 22:48

Skromnie bo skromnie ale jednak Atletico wygrywa 1:0 i moim zdaniem to bardzo dobra zaliczka przed rewanżem.Atletico to chyba obecnie najlepiej grająca drużyna taktycznie na świecie.Niestety nie oglądałem 2 połowy,jakieś emocje były ? Smile
Czyżby finał znowu derby Madrytu ?

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Kwi 27 2016, 22:57

O takie skromne 1:0 właśnie mi chodziło, nawet tyle dałem w konkursie. Jeśli Atleti strzeli gola w Monachium to będzie raczej po Bayernie, bo drużyna z Madrytu w defensywie gra najlepiej na świecie.
W drugiej połowie się działo, Bayern grał lepiej i powinien coś wcisnąć, ale Torres później strzelił w słupek i mogło być 2:0. Skróty masz na TVN7 Wink
Tak, już przed losowaniem obstawiałem znów derby Madrytu i rewanż Atletico. Dość pewne było, że Real trafi na City Wink
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 6 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach