Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by tomekt4 on Czw Sie 25 2016, 19:50

Zgadzam się. Legia to drużyna ambitna, więc spokojnie może powalczyć. Borussia do ogrania, o Sportingu nie wspomnę, bo u siebie powinniśmy ich zmasakrować. Zostaje Real. Na własnym boisku remis, który daje nam przepustkę do fazy pucharowej.
LEGIA do boju!
avatar
tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1693
Punkty : 191
Reputacja : 436
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Sie 25 2016, 21:04

Nie przesadzacie? Sporting to dobra drużyna z niezłym trenerem. Tak spokojnych 3 pkt to bym Legii nie przypisywał. Z Realem mają szanse jeśli ten będzie miał pewny awans, inaczej bez szans.
Wszystko zależy od formy w danym okresie, ale ciężko ich widzę w tej grupie.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Czw Wrz 15 2016, 07:03

Legia-Borussia 0-6.myslalem ze Legia odpuszcza lige zeby skupic sie na meczu z Borussia a tu taka porazka.w dodatku trener Legii wystawia taki sklad.w meczu z realem wynik moze byc podobny

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 863
Punkty : 53
Reputacja : 260
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Wrz 15 2016, 09:17

Tomekt4, podtrzymujesz zdanie? Smile Sporting mały włos, a zdobyłby 3 pkt w Madrycie, ale jak to Real ma w zwyczaju załadował w końcówce dwie i Sporting wraca do Lizbony bez pkt. W następnej kolejce Legia jedzie do stolicy Portugalii i raczej nie ma czego tam szukać. Już się boję o wynik Legii w Madrycie.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2759
Punkty : 623
Reputacja : 530
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by PokerAces on Czw Wrz 15 2016, 09:31

Dla Mnie taki wynik Legii był do przewidzania tylko myślałem ze w mniejszym wymiaże. Pokarali ich strasznie, ale nie oszukujmy się kim oni tam mają grać? Legia 2-3 lata wstecz była innym zespołem rozgramiając Celtic i na dodatek fajnie ich się oglądało. Widząc taki wynik to lepiej żeby wogóle do fazy grupowej się nie dostali. Blamaż.....
Co do wczorajszych meczy myślałem że Juve pogoni Seville a tu zonk :p tak samo Porto goniąc Rome w kwalifikacjach i to wysoko remisuje u siebie z Duńczykami 1:1.
avatar
PokerAces
Flush
Flush

Liczba postów : 151
Punkty : 289
Reputacja : 148
Dołączył : 19/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by SuchyJKS on Czw Wrz 15 2016, 10:14

Dla mnie jedynym zaskoczeniem wczoraj był remis Porto z Kopenhagą. Reszta wyników do przewidzenia, także remis Juventusu z Sevilla który zreszta postawiłem Very Happy Ale Porto zawaliło Wink

_________________
Mega Casino - 10 FS bez depozytu za rejestrację + bonus powitalny 100% do kwoty 500€!
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 3625
Punkty : 3482
Reputacja : 1270
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Kamel__13 on Czw Wrz 15 2016, 11:30

Jestem pewien że ze Sportingiem wygrają - nastąpi wielkie odrodzenie:)

_________________
Win___Win___Win
avatar
Kamel__13
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 572
Punkty : 120
Reputacja : 212
Dołączył : 07/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kck FRED on Nie Wrz 25 2016, 17:17

Tutaj trafiłem na humorystyczne podsumowanie tej całej katastrofy. Pasuje idealnie.


_________________
Wygrana jest genialnym wyczuciem, świetnym rozpoznaniem i wyrachowaniem gracza. Porażka to tylko podkręcony slot.
avatar
kck FRED
Flush
Flush

Liczba postów : 156
Punkty : 243
Reputacja : 96
Dołączył : 25/09/2016
Skąd : Old Trafford

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by QtasPosampas on Sro Wrz 28 2016, 00:21

Posumowanie 1 klasa, ja Temu gościowi muszę przesłać jakąś "donate" bo po samym orginale siłka z brzuchem zrobiona Very Happy polecam! : http://www.darmowybonus.com/t2833-dowcipy-kawaly-zarty-na-poprawienie-humoru-po-przegranej-d#89406

_________________
Czarna lista : Artur20PL , ShowMeTheMoney , tomalal92 .
avatar
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2303
Punkty : 10
Reputacja : 609
Dołączył : 24/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 18 2017, 18:02

Jak myslicie obstawienie na awans bayernu to dobry ruch na dzis?

_________________
Cool
avatar
kwapir
VIP
VIP

Liczba postów : 577
Punkty : 230
Reputacja : 149
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by seboafc on Wto Kwi 18 2017, 18:14

Wydaję mi się że remis będzie i to real awansuje, takie sa moje przypuszczenia...

_________________
flaga
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 966
Punkty : 199
Reputacja : 564
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 25

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Wto Kwi 18 2017, 18:31

Wygra dzisiaj Real i Leicester, awansy Real i Leicester Smile hehe. Leicester bardzo realne szanse na awans i wcale nie wiem dlaczego tak wysoki kurs, skoro Lisy bardzo dobrze u siebie grają.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2769
Punkty : 2118
Reputacja : 525
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Wto Kwi 18 2017, 19:19

Lisy może i dobrze graja ale na swoim podwórku-LM to inna para kaloszy. Wszystkie argumenty sa po stronie ekipy cholo Simeone mogą przegrać, starczy bramka graja bardzo dobrze taktycznie- trudny wyrafinowany football. Maja doświadczenie może nie jest to te Atleti co sezon dwa ale...moim zdaniem bez niespodzianki .Pożyjemy zobaczymy Real u siebie tez nie dają sie wyruchać- Bayern z Lewym ciekawe jak po tym urazie warto chyba uderzyć w rożne i kartki w obu meczach
avatar
ANZELMO
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 899
Punkty : 821
Reputacja : 86
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by wasda on Wto Kwi 18 2017, 19:21

popieram przedmowce bardziej realny jest awans lisow niz awans bayernu Very Happy
avatar
wasda
VIP
VIP

Liczba postów : 642
Punkty : 215
Reputacja : 269
Dołączył : 19/08/2016
Wiek : 29

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Sro Kwi 19 2017, 13:14

Co myslicie o tym ze dzis barca z juve wygra obie polowy kurs na unibecie 2.50

_________________
Cool
avatar
kwapir
VIP
VIP

Liczba postów : 577
Punkty : 230
Reputacja : 149
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by wasda on Sro Kwi 19 2017, 13:16

juve to jednak nie PSG i jak to wlosi slyna z solidnej obrony nie sadze aby sie tak dali w dwie polowy ogolic
avatar
wasda
VIP
VIP

Liczba postów : 642
Punkty : 215
Reputacja : 269
Dołączył : 19/08/2016
Wiek : 29

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by seboafc on Sro Kwi 19 2017, 13:18

Co do meczu Barca-Juve obawiam się sędziowania pod Barcelonę ... Wydaję mi się że Barca wygra ale Juventus awansuje, mam taką nadzieję

_________________
flaga
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 966
Punkty : 199
Reputacja : 564
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 25

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by wasda on Sro Kwi 19 2017, 13:28

a tak z innej beczki PSG moglo nie jechac na rewanz i bylby walkower tylko 3:0 i by awansowali
avatar
wasda
VIP
VIP

Liczba postów : 642
Punkty : 215
Reputacja : 269
Dołączył : 19/08/2016
Wiek : 29

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Sro Kwi 19 2017, 13:42

Hehe to juve niech jedzie na sama dogrywke ;p

_________________
Cool
avatar
kwapir
VIP
VIP

Liczba postów : 577
Punkty : 230
Reputacja : 149
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by smika on Pią Kwi 21 2017, 13:53

Znamy juz pary polfinalowe
Real Madryt-At.Madryt
Monaco-Juventus
Ciekawie zapowiadaja sie derby Madrytu

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 863
Punkty : 53
Reputacja : 260
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Pią Kwi 21 2017, 14:59

Tutaj obojętnie jaki finał, byle nie Real xd

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by otobonus on Wto Maj 02 2017, 14:10

Mam wrażenie, że większość typerów i bukmacherów przewartościowuje Real Madryt a ATletico może się pokusić o wcale nia , aż tak wielką niespodziankę i przejść do kolejnej rundy. Mój typ w Madrycie dziś remis rewanż wygrana Atletico

otobonus
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 9
Punkty : 25
Reputacja : 6
Dołączył : 23/01/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Sro Maj 03 2017, 14:09

W dzisiejszym meczu Monaco - Juventus (mimo, że normalnie kibicowałbym drużynie z Włoch) uważam, że czarny koń tych rozgrywek może powalczyć. Co widać i w lidze francuskiej i w Lidze Mistrzów. Bardzo aktywnym graczem jest Kylian Mbappe, więc dziś postawię na to że strzeli gola (kurs 2.95 - Betclic). Drugim typem będzie zwycięstwo Monaco i over 1.5 za który Betclic płaci aż 3.75. Wiem, że wiele osób się może nie zgodzić z moimi typami na to spotkanie, gdyż Juventus ma bardzo silną obronę i ciężko jest im wbić gola, ale może jednak dziś będzie inaczej.

Myślę, że Monaco ma szanse i to dość spore sięgnąć po puchar.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2769
Punkty : 2118
Reputacja : 525
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by thierry_henry on Sro Maj 03 2017, 14:38

@otobonus nie jestem fanem Realu, ale wczoraj pozamiatali bezradne Atletico. I dziecko szczęścia - Cristiano, znów na ustach wszystkich Very Happy

_________________
SlotV Casino (Net Ent) - 100% bonus do 900 PLN + darmowe spiny >>info<<
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 1783
Punkty : 156
Reputacja : 697
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 26
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Sro Maj 03 2017, 15:32

CR pokazal klase mozna go krytykowac ale szacunek mu sie nalezy nie przepadam za nim ale tez nie mozna przejsc obok niego obojetnie..... A co do dzisiejszego meczu Juve po tytul wiec obstawiam 3;1 dla nich

_________________
Cool
avatar
kwapir
VIP
VIP

Liczba postów : 577
Punkty : 230
Reputacja : 149
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 8 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach