Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Sob Kwi 04 2015, 17:33

First topic message reminder :

Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek LM.

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 21
Reputacja : 224
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down


Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Sro Lip 29 2015, 12:44

Kluczowe dla Lecha będzie czyste konto u siebie.Faworytem nie są,ale Basel to nie jest już tak wielki zespół jak kilka lat temu,kiedy grał w ćwierćfinale ligi mistrzów.Widzi mi się trochę bardziej wyrównany pojedynek niż bukmacherzy wskazują,ale faworytem jest jednak Basel.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Lip 29 2015, 12:47

Niech się dzieje wola nieba, przeżyje i porażkę, uszanuję każdy wynik, byle dali wszystko z siebie...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Lip 29 2015, 22:38

Ironicznie: Lech ma szanse w rewanżu, bo podejrzewam że jeśli Basel dziś w obronie często ustawiał tylko trzech zawodników a nawet dwóch, to u siebie zagrają bez defensywy. Jeśli Lech nie potrafi strzelić gola atakując 5 na 3, to na co tu liczyć.

Wynik 1-3 i nie ma co się łudzić, mimo że Basel nic wielkiego nie pokazał a nawet sobie zadrwił z przeciwnika : (
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Lip 29 2015, 22:51

ha ha i jeszcze te różowe spodnie Szpakowskiego, nie no beka a może to ja mam różowe okulary
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Asisst on Czw Lip 30 2015, 00:11

Widać było różnice klas. Basel jak na sparingu z juniorami. Na Ligę Mistrzów w Polsce, będziemy czekać latami. Jak któraś z drużyn osiągnie coś w Lidze Europy i to kilka sezonów z rzędu. Ranking wzrośnie i nie trzeba, będzie grać w drużynami pokroju Basel, czy wcześniej Celtic, Steaua. Niestety ale największym problemem ostatnich lat w piłce nożnej były układy. Nasza piłka w latach 1990-2010 była wyjątkowo skorumpowana. I już nie chodzi tutaj o korupcje w postaci kupowania sędziów - tak jak wielu klubom zostało to udowodnione. Wtedy, żeby grać musiałeś mieć znajomości i kasę. Chciałeś zagrać w innym klubie płac. Nie liczni się wybili bo mieli wielki talent (Piszczek, Błaszczykowski czy nawet Małecki). Reszta co u nas gra szczególnie w Ekstraklasie, to zawodnicy, którzy zaczynali swoją karierę na układach. Polska piłka odżyje dopiero za 5-8 lat, teraz przykładają się do szkoleń młodych piłkarzy. To zaowocuje ale potrzeba czasu.

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE


avatar
Asisst
VIP
VIP

Liczba postów : 1016
Punkty : 218
Reputacja : 213
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 26
Skąd : Kielce

Zobacz profil autora http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Czw Lip 30 2015, 08:57

5,8 lat... Czekam już kilkanaście i chyba nie dożyję. Znawcą nie jestem, ale jeśli w naszej lidze mogliby grać lepsi a nie grają, bo nie są w jakimś "układzie", to choroba.
Może i dobrze, że jeszcze nie teraz. Bylibyśmy na 1 stronach gazet z porażkami np z Barceloną po kilkanaście do zera.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Czw Lip 30 2015, 11:57

Aż takiego dramatu z punktu widzenia Lecha nie przewidywałem.Sądziłem,że jakiś remis,może bramkowy,ale sprawa miała pozostać otwarta do rewanżu.Cóż,kolejny raz widać jak na dłoni ile znaczy nasza ekstraklasa i ile znaczą nasze zespoły w europie.Zawsze można jednak powspominać piękne mecze Widzewa w lidze mistrzów sezonu 96/97 kiedy to grali jak równy z równym z późniejszym zwycięzcą tych rozgrywek Borussią Dortmund.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 04 2015, 12:24

Na polsat sport o godzinie 20.15 dziś rewanżowe spotkanie trzeciej rundy Ajax Amsterdam - Rapid Wiedeń.
Drużyna Arkadiusza Milika prowadziła 2-1 na wyjeździe,grała z przewagą jednego gracza i tylko zremisowała. Ajax bez Ricardo Kishny, który w zeszłym sezonie odgrywał znaczącą role.Rapid ostatni raz na obcym stadionie przegrał w kwietniu 2015 roku i wszystkie ostatnie dziesięć spotkań kończyło się zwycięstwami Wicemistrza Austrii.
W/g mnie sprawa awansu jest otwarta.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 04 2015, 22:19

Dziwny to stwór z Ajaxu. Chyba bardzo im zależało nie grać dalej w LM. Taktycznie lepiej rozegrał to Rapid, który wygrał 3-2. Milik, który ładnie strzelił z pierwszej piłki powinien uciekać z tego zespołu.
Jeszcze dziwaczniej było w meczu Molde, który nie wykorzystuje dwóch rzutów karnych.
Może tak jutro jakiś scenariusz pod Lecha...
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Sie 05 2015, 11:18

Trudno racjonalnie zakładać, że Lech wysoko pokona dziś szwajcarski zespół. Pozostaje wiara, jakiś cud. Gdyby tak szybko strzelona bramka a tuż przed przerwą czerwona kartka dla FC Basel i rzut karny dla Lecha.Zrobiłoby się gorąco i wtedy będzie można sobie wyobrażać Lech w kolejnej rundzie. Za sto złoty postawione na awans Lecha można wygrać aż koło 3 tysięcy.
Nie takie przypadki się zdarzały, może i tym razem szczęście się uśmiechnie. Mecz oczywiście w jedynce o 20.15.

avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Sie 05 2015, 22:29

Sprawdził się jednak scenariusz bardziej prawdopodobny przed meczem, czyli zwycięstwo Basel 1-0. Akurat dziś Fc Basel zagrał bardziej zachowawczo i bardziej skupiał się na obronie. Mimo to, Lech miał tych okazji a nie wykorzystał :/ i to boli.
Jakiegoś większego wstydu dziś chyba nie przynieśli, szkoda troche że w końcówce przestali uważać.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Sie 18 2015, 21:48

Pomyliłem Rapid z Austrią i się zakręciłem. A sądzę i tak , że jutro w el. l.m Rapid u siebie nie pozwoli na wiele przeciwnikom z Ukrainy, zwłaszcza że goscie przystąpią do meczu w lekkim kryzysie i potrafią tracić wiele bramek Ten mecz, najbardziej będzie mnie interesować -

Rapid Vienna -Shakhtar /20.45/ moje kupony to over3.5 i oczywiscie wygrana rapid
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Wto Sie 18 2015, 22:06

Ja uwazam ze Rapid nie wygra tego meczu , fakt sa w niezlej formie i pokonali Ajax lecz Ajax zostal tylko wielki z nazwy.
Piszesz o traconych bramkach przez Szachtar? dwumecz z Fenerbahce 0 goli straconych , Fener jest druzyna lepsza od Rapidu.
Szachtar sprzedal swojego jednego z najlepszych zawodnikow Douglasa Coste do Bayernu jednak w zanadrzu maja innych Brazylijczykow.
W lidze narazie idzie im dosc dobrze choc stracili dwa razy punkty z Dnipro i ostatnio z Vorska Poltawa , ta ostatnia porazka z Dnipro to efekt meczu jutrzejszego w LM.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 19 2015, 08:49

dziś ciekawie ale przewidywalnie
Rapid raczej nie przegra w tej formie jakiej jest 1X i tak wysokie kursy
Basel i Dynamo to pewniaki
myślę że Monako można dać X2 też wysoki kurs a hiszpańska liga to tylko Barc i Real reszta to słabizna a Monako wyrasta na potęgę z taką paką jeszcze zgrani już sezon dwa to ich sezon może być
i zostaje Celtic powinno być 1 ale ich nie lubię to nie stawiam (szkocja to amatorka z jednym profesjonalnym zespołem, a Szwecja jeszcze gorsza)
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 19 2015, 21:34

no i do przerwy wszystkie moje typy w d.... Wygrywa tylko Celtic którego oczywiście nie obstawiam. Statystyki są za mną ale bramki i wyniki jakby odwrotnie Crying or Very sad
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Sie 19 2015, 22:52

Koniec i d... Zastanawiam się nad resztą typów np liga angielska gdyby przeciwko moich postawić to fortunę wygrać można by było. Tylko Dynamo fuksem, a Basel to już skandal oby odpadli
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Czw Sie 20 2015, 11:46

Rapid - Szachtar 0:1 Smile wyszło na moje.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Czw Sie 20 2015, 11:47

Dzisiaj nie ma już pewniaków Laughing "poziom się wyrównał".
Co napiszecie o meczu Skenderbeu -D.Zagrzeb 1:0 ht koniec meczu 1:2 , nie wydaje się wam podejrzany Very Happy? Dinamo nie takie cyrki już robiło Razz.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Wto Sie 25 2015, 14:19

Jak widzicie dzisiejsze mecze ? Kto awansuje ?

Din. Zagreb (Cro) - Skenderbeu (Alb)
M. Tel Aviv (Isr) - Basel (Sui)
Malmö (Swe) - Celtic (Sco)
Monaco (Fra) - Valencia (Esp)
Shakhtar (Ukr) - Rapid Vienna (Aut)

Dinamo powinno powieźć Albańczyków jakieś 3-0, może nawet wyżej. Różnica klas ogromna i jak nie będzie żadnych wałków na łamańca ht/ft czy inne cuda, to powinno być gładko.
Maccabi-Basel zapowiada się dobry mecz. Tutaj gram over bramkowy i kartkowy.

Jeśli chodzi o awans, to moim zdaniem w fazie grupowej LM zagrają:
Dinamo Zagrzeb, Basel, Malmö, Monaco i Shakhtar.

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Sie 25 2015, 14:57

no też Monaco cały czas widziałem ale po tym co z tą słabą Valencią odpalili zaczynam się wahać. A stawka kusząca
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Wto Sie 25 2015, 15:14

Typuje takie zespoły jak Heisenberg z tym że zamiast Monaco Valencie Smile.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 552
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Pią Sie 28 2015, 10:18

W Monako rozlosowano już grupy LM 2015/2016. Pierwsze mecze w połowie września, finał 28 maja w Mediolanie. Niestety, najprawdopodobniej w otwartym kanale będzie można obejrzeć tylko finał tych rozgrywek, ponieważ żaden polski zespół się nie zakwalifikował. Mimo to, jest kilku Polaków, którzy zagrają w tych rozgrywkach m.i.n Szczęsny, Lewandowski, Krychowiak,Teodorczyk.

avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Wrz 15 2015, 08:59

Jakieś typy na dzisiejsze mecze? Ładny gest ze strony ESK, które podczas pierwszych dwóch kolejek L.M. i L.E. wszystkie drużyny biorące udział w tych rozgrywkach przekażą 1 euro z każdego sprzedanego biletu na rzecz imigrantów.
Mój dzisiejszy pewniak z nie małym kursem to M. City. Turyńczycy nie robią dobrego wrażenia po pierwszych kolejkach włoskiej ekstraklasy. Za to City gra świetnie.
Ciekawostką jest, że sędzią w meczu Galatasaray z Atletico Madryt będzie Polak Szymon Marciniak.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto Wrz 15 2015, 14:42

No MC wydaje się mocno prawdopodobne tylko dlatego że Juve kaleczy na początku sezonu. W tamtym sezonie nikt tak chętnie by 1 nie dał. początek LM mogą zespoły próbować się wyczuć i grać ostrożnie kilka remisów będzie i to może bezbramkowych.
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1856
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Wrz 16 2015, 10:12

A remisów było kilka, ale tylko po pierwszej połowie. W drugiej się rozstrzelano i nie padł ani jeden remis na koniec. Zawiódł MC, który wyglądał na silnie przestraszonego. Udanie PSV z kuźnią talentów ogrywa Czerwonych Diabłów. Na nieszczęście tych ostatnich- otwarte złamanie nogi jednego z defensorów.
Środowe mecze, to przede wszystkim Bayern na wyjeździe z mistrzem Grecji. Niemiecka drużyna nie wygląda tak dobrze, jest kilka kontuzji.
Interesuje mnie jeszcze Roma z Barceloną. Wojciech Szczęsny będzie miał chyba dziś dużo do roboty.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 10 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach