Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Strona 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Wrz 16 2015, 10:44

No o przerwy tylko ostrożni byli. Jak widać LM (i jej kasa) wyzwala wolę walki. Dużo bramek i ciekawie. MC pokazało ile warta jest angielska liga. Ale podobno teraz w Premiership kasa większa niż w LM więc może skupią się na wygraniu mistrzostwa
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Wrz 16 2015, 20:17

Ja już postanowiłem i stawiam na
Chelsea dziś 50 zł z handicapem -1 zobaczymy
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Wrz 29 2015, 09:29

Ostatni mecz Barcelony i Bayera zakończył się pogromem gości 7:1. Wtedy Leo Messi zdobył pięć goli. Argentyńczyk teraz jednak kontuzjowany i nie zagra. Może to jakaś szansa dla przyjezdnych.
W podróż sentymentalną udał się Jose Mourinho.Żelazna defensywa Chelsea już nie jest taka bezbłędna i z Fc Porto cieniutko ich widzę.

avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Wto Wrz 29 2015, 23:07

Dużo nie brakowało a Barcelona by poległa. Nie wiem, jak na takim poziomie można tracić dwa gole w 2 minuty. A Jose Mourinho posmutniał, kiedy jego zespół wyrównał pod koniec pierwszej połowy. Wyglądał jakby chciał przegrać i przegrał.
Ja się cieszę, bo Lewandowski ciągle w transie i strzela 3 gole : )
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sro Wrz 30 2015, 10:34

Barcelona po ostatnich wyczynach to można było przypuszczać że problemy będą. Bez Messiego nie są już boscy. Ale Roma z BATE czy Arsenal to już grubo.
I co dziś Real z Malme nie wygra? Jak bardzo spłaszczył się poziom, a na ile to bukmacherzy ustawiają?
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by marcelini on Sro Wrz 30 2015, 10:43

Poziom sie wyrownal.wystarczy popatrzec na wyniki eliminacij do mistrzostw europy jak faworyci maja problemy.

marcelini
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 616
Punkty : 303
Reputacja : 84
Dołączył : 18/05/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by olegsport on Sro Wrz 30 2015, 11:13

Też mi się wydaje, że to poziom się wyrównał i aż się wierzyć nie chce,aby w najwyższych rozgrywkach były jakieś przekręty.
Malmoe robi wszystko, aby jakoś utrudnić grę Realowi i zwęża boisko hah.
Źle rozpoczął LM Man Utd, ale stawiam dziś na nich. Po przerwie w tej elitarnej lidze, chyba głodni sukcesu i powinni wygrać.
Na TVN 7 /we współpracy z n+sport/ o godzinie 22.55 będzie można obejrzeć za darmo i bez komplikacji skróty spotkań LM.
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Sro Wrz 30 2015, 13:52

Na Białorusi był Wojtek Szczęsny show. Jak ktoś nie widział, to polecam chociaż bramkę na 2-0 zobaczyć.
Arsenal tragedia. Mega niespodzianka. Olympiakos trochę fartownie. Ospina co zrobił przy bramce na 1-2, to nie mam pytań...
Poziom się strasznie wyrównał co najlepiej widać po drużynach z wysp. Już chyba tylko Anglicy wierzą, że mają najsilniejszą ligę świata. Kiedyś może tak było, dzisiaj na pewno nie.
Dzisiaj pewnie też będą niespodzianki. Podejrzewam, że któryś Manchester nie wygra.

Sprawdzałem dzisiaj skrzynkę mailową i widziałem, że Unibet miał promocję na ekstraklasę w weekend i na LM. Ulepszone zakłady (powiększone kursy) na wygraną wybranych drużyn.

Wisła, Lech i Legia @ 4.50
Arsenal i Chelsea @ 5.00
City i United @ 3.50

Na razie 5/5 Laughing

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by tomekt4 on Sro Wrz 30 2015, 14:11

Proponuje dwa dubelki

Atletico Madryt - Benfica (1) 1.52
Malmo - Real Madryt (2) 1.2
AKO: 1.82

Atletico Madryt - Benfica Pierwsza połowa (1) 2.18
Malmo - Real Madryt Pierwsza połowa (2) 1.68
AKO: 3.66
avatar
tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1724
Punkty : 241
Reputacja : 456
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Heisenberg on Sro Wrz 30 2015, 16:53

@tomekt4 napisał:Proponuje dwa dubelki

Atletico Madryt - Benfica   (1) 1.52
Malmo - Real Madryt  (2) 1.2
AKO: 1.82

W b365 za ten dubelek masz AKO 2.12  Smile Powinno bez problemu wejść.

Ja gram kartki. Wczoraj ładnie sędziowie sypali żółtymi i dzisiaj powinno być podobnie.

FC Astana - Galatasaray powyżej 4.5 żółtych kartek @ 2.00
Juve - Sevilla powyżej 4.5 żółtych kartek @ 2.20
Monchengladbach - Manchester City powyżej 4.0 żółtych kartek @ 1.90

Wszystkie kursy z Ibetup.

Szczególnie polecam mecz w Kazachstanie.

Heisenberg
Flush
Flush

Liczba postów : 230
Punkty : 206
Reputacja : 13
Dołączył : 14/08/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Czw Paź 01 2015, 07:16

No i tragiczna benfa wygrała... szok czy to Lm czy liga niespodzianek nie brakuje jak widać... no i zwróciłem uwagę na to że w dwóch dniach LM dwa razy padły wyniki 3:0 do przerwy a potem 3:2 przypadek? Very Happy

http://www.flashscore.pl/mecz/40oESf9A/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/2Xrp6tdt/#szczegoly-meczu

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 17
Reputacja : 220
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by piotrKa on Czw Paź 01 2015, 18:27

Ciekawe jest to ze Arsenal po 2 kolejkach już ! ma bardzo nieciekawa sytuacje i duza szansa ze nie wyjdzie z grupy. po 2 meczach maja 0 punktow w dodatku zostaly im jeszcze dwa mecze z Bayernem to raczej dwie porazki i zostana dwa mecze.. 6 punktow to za malo aby wyjsc z grupy chyba ze Olympiacos przegra w Zagrzebiu i u siebie z Arsenalem wysoko.

_________________
Pomogłem ? Kliknij "+" . Very Happy

piotrKa
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 547
Punkty : 149
Reputacja : 8
Dołączył : 13/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Pon Paź 19 2015, 19:55

Już jutro powraca kolejna runda Ligi Mistrzów, zapraszamy do komentowania meczów, podawania typów i ogólnej dyskusji na ten temat Smile.

Ja na jutrzejsze spotkanie pod lupę wezmę mecz Arsenal Londyn - Bayern Monachium. O tym meczu napiszę jutro, gdyż dzisiaj muszę posprawdzać wszystko co dotyczy tego meczu Razz.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pon Paź 19 2015, 20:04

Też myślałem, żeby napisać o tym meczu, ale w takim razie zostawię go dla Ciebie Smile Arsenal w nieciekawej sytuacji, 0 pkt po dwóch meczach, a dwa najbliższe spotkania zagra z Bayernem. O ile u siebie mogą coś ugrać (dlatego bym się schylał w ich stronę) tak w Monachium pewnie nie będą mieli czego szukać.
To jeden z hitów tej kolejki, razem z meczem PSG - Real. Napisałbym coś o nim, ale jako kibic Barcelony mogę być nieobiektywny Very Happy
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Pon Paź 19 2015, 20:20

Zawsze możesz napisać również o tym meczu ja mogę być nieobiektywny, gdyż wolałbym żeby Bayern wygrał i to wysoko Smile Zawsze lepsze dwie opinie od jednej, bo co dwie głowy to nie jedna Smile

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Wto Paź 20 2015, 13:34

Arsenal może dziś sprawić niespodziankę.Bayern z tej grupy wyjdzie na 100%,dla Arsenalu jest to mecz o wszystko.Po dwóch porażkach nie mogą sobie pozwolić na kolejną,więc szykuje się ciekawy mecz i nie stawiałbym Bayernu w roli zdecydowanego faworyta.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Wto Paź 20 2015, 19:01

Jako, że zobligowałem się do napisania jakiejś swojej analizy na temat meczu Arsenal Londyn - Bayern Monachium, tak więc zacznę w ten sposób. Dla mnie faworyt w tym meczu jest tylko jeden i nie wyobrażam sobie przegranej Bayernu. Bayern na 15 ostatnich meczy ma przegrany tylko jeden jako mecz towarzyski z Regensburgiem, który grał u siebie. Bayern przegrał wtedy 3:1. Na wyjeździe Bayern spisuje się bardzo dobrze, chociaż przegrał trzy razy - dwa razy po dogrywce w Pucharze Niemiec i w Superpucharze raz z Wolfsburgiem i raz z Mochengladbachem, oraz wspomniana wcześniej porażka w meczu towarzyskim z Regensburgiem (gdzie jak przypuszczam Bayern wyszedł drugim lub nawet trzecim składem).
Bilans Arsenalu na ostatnie 15 spotkań to 10-1-4 czyli też całkiem nieźle. Niestety większość z meczy wygranych to mecze ligowe angielskiej premiership. Dwa ostatnie mecze Arsenalu w Lidze Mistrzów to dwie przegrane raz u siebie z Olympiakosem 2:3 i raz na wyjeździe z Dynamo Zagrzeb 2:1.
W 6 pojedynkach H2H pomiędzy tymi zespołami trzy razy górą był Bayer, raz był remis i dwa razy wygrał Arsenal. Na wyjeździe Bayern grał 3 razy i dwa razy był górą, raz przegrał - lecz był to rok 2005.
Co do absencji w meczu to najprawdopodobniej w Arsenalu nie zobaczymy David'a Ospina'y,Tomas'a Rosicky'iego, Jack'a Wilshere'a
Danny'ego Welbeck'a z powodu kontuzji. W drużynie z Monachium z powodu kontuzji nie zobaczymy Medhi Benatia, Holger'a Badstuber'a, Mario Götze, Arjen'a Robben'a, Sebastian'a Rode i Franck'a Ribéry'iego. Mimo tych absencji widzę tu jednego zwycięzcę i jest nim Bayern Monachium.
Sam Stawiam na czyste zwycięstwo drużyny z Niemiec.
To chyba tyle jeśli chodzi o moją analizę.
Wiem, że są to tylko statystyki (i przeczucie), ale starałem się żeby było przejrzyście.
Zaznaczę, że jest to moja pierwsza analiza (gdziekolwiek, nigdy wcześniej takowej nie pisałem ponieważ nie mam talentu do pisania - szczerze powiedziawszy wolę matematykę), hehe.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Paź 20 2015, 19:27

W trzeciej kolejce piłkarskiej LM zmierzą się Bayer Leverkusen z AS Romą. Wg bukmacherów faworytem jest drużyna z Niemiec.
W dotychczasowych dwóch kolejkach drużyna z Leverkusen zdobyła trzy punkty, pokonując u siebie BATE 4:1 oraz przegrywając mecz wyjazdowy na Camp Nou z Barceloną 2:1, mimo, że Bayer długo prowadził i zanosiło się na niemałą niespodziankę.
Roma zaledwie z jednym punktem wywalczonym z Barcelona w Rzymie. W drugiej kolejce sensacyjnie przegrali na wyjeździe z mistrzem Białorusi 3:2.
Ostatnia forma drużyn wskazuje na wicemistrza Włoch, który w  październiku wygrał dwa na dwa mecze ligowe. Formą w tym miesiącu nie poraża Leverkusen, który zanotował dwa remisy, z Augsburgiem oraz Hamburgiem, drużynami okupującymi dolne części tabeli Bundesligi.
Wiemy, że LM rządzi się swoimi prawami, jednak ja obstawiam remis ze wskazaniem na drużynę z Rzymu.
Obydwa zespoły mierzyły się ze sobą dwukrotnie, ale bardzo dawno temu, bo w 2004 roku. W Niemczech wygrał Bayer 3:1, w Rzymie padł remis 1:1.
W zespole z Rzymu zabraknie kontuzjowanych Strootmana, Tottiego oraz Keity. Zaś w Leverkusen: Kiesslinga, Aranguiza i Hilberta.
Mój typ: Leverkusen - AS Roma X2 , kurs: 1.98 (unibet)
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Paź 20 2015, 22:41

@KamilFCB napisał:
Mój typ: Leverkusen - AS Roma X2 , kurs: 1.98 (unibet)
Co za mecz! Roma z 0:2 na 4:2, by ledwie zremisować 4:4 (Bayer miał szanse na 5:4 w 90 minucie) Szkoda, że nie oglądałem, wiadomo Barca ważniejsza Smile ale ważne, że siedzi.
Co do Bayernu, jak podejrzewałem, nie wygrali, a wręcz dostali oklep 2:0 :-)
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Wto Paź 20 2015, 22:44

Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
Zico1910 twój typ się sprawdzić, a moje domysły poszły z dymem Smile no cóż tak bywa.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Wto Paź 20 2015, 22:47

@MisieQ88 napisał:Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
Zico1910 twój typ się sprawdzić, a moje domysły poszły z dymem Smile no cóż tak bywa.
0:2 - przegrywali, zazwyczaj tak się pisze gdy dana drużyna przegrywa. Nie napisałem biorąc pod uwagę, że są gościem dzisiejszego meczu.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Sro Paź 21 2015, 00:22

@MisieQ88 napisał:Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
Zico1910 twój typ się sprawdzić, a moje domysły poszły z dymem Smile no cóż tak bywa.

Asekuracyjnie postawiłem z podpórką 1X,ale i tak udało się zarobić,tak jak sądziłem u Bayernu widać było brak koncentracji,a Arsenal musiał,więc walczyli jak o życie i zostają w grze,z szansą na wyjście z grupy.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Paź 21 2015, 11:38

Dziś o 20.45 na Parc des Princes miejscowy PSG podejmie wicemistrza Hiszpanii, Real Madryt. Będzie to hit dzisiejszej kolejki. Wg bukmacherów delikatnym faworytem jest klub z Paryża.
Ostatnie 5 meczów to 5 zwycięstw drużyny PSG. Cztery w lidze francuskiej oraz jedno w meczu wyjazdowym LM z Szachtarem 4:1.
W grupie europejskich rozgrywek ma komplet pkt, podobnie jak klub z Madrytu.
Ekipa ze stolicy Hiszpanii, przeplata mecze zwycięskie z remisami. Początek sezonu, nowy trener, kontuzje, potrzeba czasu.
Do tego dzisiaj Real mocno osłabiony, ponieważ w spotkaniu z PSG nie będą mogli zagrać z powodu kontuzji: Pepe, James Rodríguez, Gareth Bale, Karim Benzema oraz Dani Carvajal.
W drużynie z Paryża kontuzjowani są tylko David Luiz i Presnel Kimpembe.
Mój typ: PSG - Real Madryt 1, kurs: 2.40 (bet365)
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by Zico1910 on Sro Paź 21 2015, 12:47

Dzsiaj spróbuję coś zagrać w meczu Malmo - Szachtar.Gospodarze są niedoszacowani,wiele razy potrafili u siebie walczyć z mocniejszymi drużynami,więc Szachtar jest przez nich do pokonania.Kursy nie odzwiercierdlają szans w tym meczu.Obie drużyny jak się wydaje walczą już tylko o 3.miejsce dające grę w lidze europejskiej.Ukraińcy mogą nie mieć takiej motywacji.Zawsze grali o coś więcej.
avatar
Zico1910
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Dołączył : 12/01/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sro Paź 21 2015, 13:56

@Zico1910 napisał:Dzsiaj spróbuję coś zagrać w meczu Malmo - Szachtar.Gospodarze są niedoszacowani,wiele razy potrafili u siebie walczyć z mocniejszymi drużynami,więc Szachtar jest przez nich do pokonania.Kursy nie odzwiercierdlają szans w tym meczu.Obie drużyny jak się wydaje walczą już tylko o 3.miejsce dające grę w lidze europejskiej.Ukraińcy mogą nie mieć takiej motywacji.Zawsze grali o coś więcej.
Zgadzam się z Tobą. Malmo u siebie potrafi robić niespodzianki. Myślę, że tego meczu nie przegrają, a może nawet postarają się o komplet pkt. Nie ruszałem tego meczu, ale bardzo się nad nim zastanawiam.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 3 z 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach