Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Go down

Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Czw 9 Kwi 2015 - 15:04

W temacie można wpisywać swoje komentarze,opinie, podawać informacje czy też typy z analizami dotyczące rozgrywek hokeja na lodzie w Finlandii.

_________________
468 60 bob animate english
Bob Casino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 29 Gru 2018 - 13:30

29.12.18 Liiga  

Sport-Tappara 16:00
typ: over 5,5 kurs 2,00
bukmacher: unibet

Ekipa Vaasan sport podejmować będzie na własnym lodzie Tappare. Ekipa gości po bardzo obiecującym starcie w rozgrywkach wpadła w lekki dołek efektem czego jest seria 5 porażek z rzędu. Gospodarze to dość przyzwoicie sprawujący się przeciętniak ligi mający niewielką stratę do czołowej szóstki ligowej. W tym zestawianiu zauważyłem ciekawe trendy wskazujące, że w spotkaniu tym może paść koło 6 bramek.
Sport to najbardziej overowa drużyna w lidze i w meczach z ich udziałem pada średnio 6 goli przy czym w spotkaniach domowych bramek tych pada nieco więcej bo aż 6,2 gola na mecz. Drużyna Tappary na wyjazdach gra nieco ofensywniej przez co notuje średnio 5,1 gola na mecz.
Na uwagę zasługuje jednak rzadko spotykana seria gospodarzy.
Na włąsnym lodzie rozegrali w tym sezonie 18 spotkań i w każdym z tych spotkan padały minimum 4 bramki. w 11 z nich padało 6 lub więcej.
W pojedynkach Vaasan Sport a Tappara na lodowisku dzisiejszych gospodarzy 14/14 razy padało minimum 4 bramki w meczu z czego w 8 z nich padało 6 lub więcej.
Ostatnie spotkanie tych ekip rozegrane było 12 grudnia tego roku również w tej samej konfiguracji i padłwynik 3:6 na korzyść Tappary.
Reasumując zachodzi tutaj wiele algorytmów i czynników sprzyjajacych 6 bramkowemu rozstrzygnięciu.

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 29 Gru 2018 - 18:47

@drx25 napisał:29.12.18 Liiga  

Sport-Tappara 16:00
typ: over 5,5 kurs 2,00  Wygrana  6:5 po dogrywce (5:5)
bukmacher: unibet

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 5 Sty 2019 - 13:03

05.01.2019 Liiga 16:00
Sport-Ilves
typ: over 5,5
kurs: 1,84
buk: unibet

W poprzednim typie było sporo powiedziane o możliwościach domowych drużyny Sport, więc dzisiaj sobie podarujemy natomiast spotkanie to jest o tyle ciekawe, że jest to rematch sprzed 3 dni gdzie to ekipa Ilves była gospodarzem i tamto spotkanie zakończyło się wynikiem 4:4 a po dogrywce wygrała drużyna Vaasan Sport. W tym spotkaniu Sport pokazał, że ma sportowe jaja i walczy do końca. Do 55 minuty na tablicy wyników widniał rezultat 4-1 dla Ilves i wtedy stało się coś kosmicznego. Sport w przeciągu 3 minut doprowadził do wyniku remisowego a w dogrywce osiągnął zasłużone zwycięstwo. Dzien po tym spotkaniu również na wyjeżdzie byli skazywani na porażkę z ekipą TPS Turku (wicelider tabeli) i jak się jednak okazało wygrali to spotkanie w sposób zdecydowany 4:0. Dziś spotykają się z rywalem z którym lubią pograć otwarty i ofensywny hokej. W tej parze bardzo często pada over na proponowanej linii 5,5 więc spodziewam się i dziś podobnego rezultatu.

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 5 Sty 2019 - 19:03

@drx25 napisał:05.01.2019 Liiga 16:00
Sport-Ilves Wygrana 5:6
typ: over 5,5
kurs: 1,84
buk: unibet


drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Pią 11 Sty 2019 - 8:14

11.01.2019  17:30
Sport-Karpat
typ: over 4,5
kurs: 1,50
betwinner

Sport jedna z najbardziej overowych ekip w lidze zmierzy się dziś na własnym lodzie z liderem rozgrywek. Niedawno zespół ten pokonał niespodziewanie wicelidera rozgrywek wiec jak to mówią apetyt rośnie w miarę jedzenia i z pewnością postawią dziś trudne warunki zespołowi Karpat. W ostatnich 10 spotkaniach Sport 8 krotnie przekraczał linię 4,5 natomiast goście w swoich 6 ostatnich spotkaniach 5 razy przekroczyli linię over 4,5 co zwiastuje rozstrzygnięciu bramkowemu.

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Finlandia - Liiga, Mestis - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by drx25 on Sob 12 Sty 2019 - 7:51

@drx25 napisał:11.01.2019  17:30
Sport-Karpat Przegrana 2:1
typ: over 4,5
kurs: 1,50
betwinner

drx25
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 614
Punkty : 887
Reputacja : 503
Dołączył : 14/12/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach