USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Go down

USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Czw 9 Kwi - 19:00

W temacie można wpisywać swoje komentarze,opinie, podawać informacje czy też typy z analizami dotyczące rozgrywek koszykówki w USA.

_________________
468 60 bob animate english
Bob Casino - 22 spiny bez depozytu + 100% bonus do 500 PLN i 100  darmowych spinów

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 25
Reputacja : 228
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Sob 18 Kwi - 18:28

18 Apr 2015, 21:30» NBA » Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
over 50,5 1 kwarta
Bwin
1,91



Zapinamy pasy i startujemy z pley -offami.Fajny weekend sie szykuje ze sportem - trzeba sie przygotować na trudne noce(WAR Fonfara) ale na początek mecze dla nas europejczyków o ludzkich porach.Fajna para gdzie mamy imo dużego faworyta jakim jest ekipa Golden grająca cały sezon świetnie i zespół, który juz sam awans do postsezonu może uznać jako sukces.Obie ekipy maja świetną końcówkę sezonu GSW-8-2 Pelikany 7-3. Warriors to najlepszy atak ligi u siebie tylko 2 porażki dobra obrona bardzo mocny szeroki skład, przede wszystkim wszyscy zdrowi oprócz gwiazd- strzelb Thompson, Curry(must MVP). kluczowa role odgrywa Bogut i tutaj zapowiada sie super walka z Devisem- on ciągnie grę Orleans świetny w ataku i obronie. Bogut i Green łatwo nie będą mieli.Pelikany maja mało argumentów na Golden... obwód nie bardzo, jak złapią a ostatnio łapią formę non stop to: Kley ze Stefanem sa wstanie rozstrzelać każda ekipę za 3 pkt. Czy to z luku czy dystansu nie robi im większej różnicy, po za tym sa jeszcze Iguodala i wspomniany Green, którzy także podtrawia rzucić z dystansu.Na co mogą liczyć Devis i spółka napewno dobrze bronią graja fajna szybka koszykówkę maja moc pod koszem solidny Asik ,są w formie - powinni zagrać na luzie.Grozny za trzy Anderson potencjalnie ekipa słabsza ale...magia pley- offow co pokazuje choćby Euroliga niespodzianki sa i będą-liczyć na jakaś słabsza postawę faworytów nie ma co bo ORACLE Arena ekipa Kerra gra bajecznie. Trudny teren wsparcie publiki jest to powinien być szybki ofensywny mecz. Golden to jest maszynka do zdobywania pkt mój typ bardzo ciekawy- ryzykowny ale mający podstawy.Dla mnie linia niska po takim kursie warto naprawdę ja pograłem w innym buku po mniejszym kursie ale pod typ dnia podaje po najlepszym kursie jaki znalazłem...kilka statow grali w sezonie 4 razy i mamy 3-1 dla wojowników.W każdym meczu ekipa Kerra rzuciła 100 lub więcej punktów: co do pierwszej kwarty to over 50,5 przekroczony w 2 spotkaniach i raz wyrównany (27-19, 26-30,28-31,28-22)Inne bety to :
Klay Thompson (Golden State Warriors) Powyżej 21,5 punktów 1,85 i Handikap (0:6,5) na 1 połowę 1 1,85 Rivalo
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1673
Punkty : 458
Reputacja : 225
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by ANZELMO on Nie 19 Kwi - 6:46

@ANZELMO napisał:18 Apr 2015, 21:30» NBA » Golden State Warriors - New Orleans Pelicans
over 50,5 1 kwarta Przegrana
Bwin
1,91



Zapinamy pasy i startujemy z pley -offami.Fajny weekend sie szykuje ze sportem - trzeba sie przygotować na trudne noce(WAR Fonfara) flaga ale na początek mecze dla nas europejczyków o ludzkich porach.Fajna para gdzie mamy imo dużego faworyta jakim jest ekipa Golden grająca cały sezon świetnie i zespół, który juz sam awans do postsezonu może uznać jako sukces.Obie ekipy maja świetną końcówkę sezonu GSW-8-2 Pelikany 7-3. Warriors to najlepszy atak ligi u siebie tylko 2 porażki dobra obrona bardzo mocny szeroki skład, przede wszystkim wszyscy zdrowi oprócz gwiazd- strzelb Thompson, Curry(must MVP). kluczowa role odgrywa Bogut i tutaj zapowiada sie super walka z Devisem- on ciągnie grę Orleans świetny w ataku i obronie. Bogut i Green łatwo nie będą mieli.Pelikany maja mało argumentów na Golden... obwód nie bardzo, jak złapią a ostatnio łapią formę non stop to: Kley ze Stefanem sa wstanie rozstrzelać każda ekipę za 3 pkt. Czy to z luku czy dystansu nie robi im większej różnicy, po za tym sa jeszcze Iguodala i wspomniany Green, którzy także podtrawia rzucić z dystansu.Na co mogą liczyć Devis i spółka napewno dobrze bronią graja fajna szybka koszykówkę maja moc pod koszem solidny Asik ,są w formie - powinni zagrać na luzie.Grozny za trzy Anderson potencjalnie ekipa słabsza ale...magia pley- offow co pokazuje choćby Euroliga niespodzianki sa i będą-liczyć na jakaś słabsza postawę faworytów nie ma co bo ORACLE Arena ekipa Kerra gra bajecznie. Trudny teren wsparcie publiki jest to powinien być szybki ofensywny mecz. Golden to jest maszynka do zdobywania pkt mój typ bardzo ciekawy- ryzykowny ale mający podstawy.Dla mnie linia niska po takim kursie warto naprawdę ja pograłem w innym buku po mniejszym kursie ale pod typ dnia podaje po najlepszym kursie jaki znalazłem...kilka statow grali w sezonie 4 razy i mamy 3-1 dla wojowników.W każdym meczu ekipa Kerra rzuciła 100 lub więcej punktów: co do pierwszej kwarty to over 50,5 przekroczony w 2 spotkaniach i raz wyrównany (27-19, 26-30,28-31,28-22)Inne bety to :
Klay Thompson (Golden State Warriors) Powyżej 21,5 punktów 1,85 Przegrana i Handikap (0:6,5) na 1 połowę 1 Wygrana 1,85 Rivalo
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1673
Punkty : 458
Reputacja : 225
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by QtasPosampas on Pon 16 Lis - 0:50

Za 10 minut a dokładnie o 1:00 mecz w którym bukmacherzy i nie tylko oni nie dokońca są pewni zwycięstwa Oklahomy. Dzieje się to w głównej mierze przez absencję Kevina Duranta, który jest głównym strzelcem drużyny. W mojej opinii owa absencja doda tylko skrzydeł drużynie i ten mecz będzie mocno zdominowany przez Russela Westbrooka jak również S.I. oraz E.K.  
Jedyną bronią ORL wg mnie będzie półdystans i liczenie na dość szybkie wyfaulowanie ww graczy.
Dla mnie faworyt jest jeden i nie liczyłbym na złapanie lepszych kursów na live.
Pre OKC @1.45 zadowala mnie bardzo.
GL


Ostatnio zmieniony przez QtasPosampas dnia Pon 16 Lis - 0:51, w całości zmieniany 1 raz (Reason for editing : Litratura)
avatar
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3074
Punkty : 1011
Reputacja : 1055
Dołączył : 24/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Sro 13 Kwi - 15:31

Dzisiaj w nocy ostatni mecz w karierze Kobego Bryanta,naprawde szacun.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 233
Reputacja : 175
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: USA - NBA, NCAA - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomekt4 on Nie 18 Gru - 11:00

Takie spotkania przechodzą do historii.
Houston miazga. Wilki podejmowały na własnym parkiecie rakiety.
Zawodnicy Houston przez prawie całe spotkanie grali masakrycznie.
3,5 min przed zakończeniem spotkania różnica (na korzyść Minesoty wynosiła 13 pkt, Minesota 89 - Houston 76). 56 sek przed zakończeniem spotkania wynik Minesota 93 - Houston 84. Później wydarzył się cud. Filmik warto obejrzeć od 5:51/9:35.

tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 2011
Punkty : 196
Reputacja : 609
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach