Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Czw Cze 09 2016, 19:22

@saha2000 napisał:A ty Kamil znasz tą Polkę M.Frech ? Ona sobie całkiem niezle radzi w ITF-ie w Sorbiton.
Tak, rzadko oglądam ITF kobiet, ale akurat widziałem ją w Fed Cup w kwietniu i bardzo mi się podobała, o czym nawet wspomniałem. Przed Fed Cupem wygrała turniej rangi ITF.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2945
Punkty : 413
Reputacja : 711
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Czw Cze 09 2016, 19:45

Ja dzisiaj się długo zastanawiałem czy na nią pograć dzisiaj i w końcu odpuściłem a wygrała gładko.Pograłem zamiast niej na T.Moore i narazie zgodnie z planem.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Cze 11 2016, 17:28

No i proszę Karlović tym razem przegrał po dwóch tb z innym specjalistą od asów Mullerem.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2945
Punkty : 413
Reputacja : 711
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob Cze 18 2016, 10:30

Dziś polecam pograć handicapy/overy w stronę Zvereva. Gra dobry turniej, myślę, że powalczy z Ferdkiem, który jakoś specjalnie nie zachwyca.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2945
Punkty : 413
Reputacja : 711
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Johnny13 on Czw Kwi 20 2017, 13:49

Sensacja w Monte Carlo,Murray przegrywa z Ramosem Smile co ciekawe w 3 secie Murray prowadził 4:0 i miał swoje podanie,przegrał 5:7 co za wstyd.

Johnny13
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 320
Punkty : 321
Reputacja : 18
Dołączył : 15/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by QtasPosampas on Czw Kwi 20 2017, 14:12

Wstydem bym nie nazwał, szczególnie że Rudy nie jest specjalistą na cegle. Co najwyżej niespodzianką Smile

_________________
Czarna lista : Artur20PL , ShowMeTheMoney , tomalal92 .
avatar
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2362
Punkty : 114
Reputacja : 649
Dołączył : 24/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Johnny13 on Czw Kwi 20 2017, 14:51

Chodziło mi o wstyd nie że ogólnie przegrał bo to może się przytrafić każdemu tylko że nr.1 na świecie mając 4:0 w decydującym secie przegrywa Razz

Johnny13
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 320
Punkty : 321
Reputacja : 18
Dołączył : 15/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Czw Kwi 20 2017, 15:17

Jeszcze niech Zverev pyknie Nadala i będzie fajnie Smile

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Czw Kwi 20 2017, 16:18

Nooooo, akurat cegła to nawierzchnia Nadal'a. Poza tym lubię go, a Zvereva mniej więc jestem za hiszpanem.

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2927
Punkty : 2256
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Czw Kwi 20 2017, 16:20

A ja go nie lubię przez te jego rytuały przy serwisie, do tego wczoraj zagrał słabo, więc liczę, że młoda krew utrze mu nosa Smile Chociaż na razie jest kiepsko, ale wczoraj pierwszego seta wygrał 6:0, a później ledwo wygrał mecz, więc zobaczymy.


Edit: nie wierzę w to co widzę Surprised

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 14:35

Dzis o 17 gra Evans - Zverev kurs na 1 1.75 polecam zagrac wczoraj przy stanie 1;1 w setach w 3 secie Evans przy stanie 0;4 dla przeciwnika wygral mecz 7;4 ( kurs wtedy byl 11 skromnie bo za 5zl ale wpadlo) a dzis powinien miec znacznie latwiej

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Wto Kwi 25 2017, 14:41

A z którym Zverev'em gra? Z Mischa czy Alexandrem, bo to też ma duże znaczenie Smile

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2927
Punkty : 2256
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 15:01

Mischa 35 w rankingu nie wygral od 4 spotkan i chyba to bd ich pierwszy mecz ale jest rozstawiony w turnieju i to jego pierwszy mecz w turnieju fakt evans meczyl sie z tym kwalifikantem ale pokazal serducho do gry jak zawsze

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Wto Kwi 25 2017, 17:10

Ja bym grał Zvereva, przecież Evans na ziemnej to impotent, że wczoraj wygrał to nic nie znaczy, pewnie mecz ustawiony, ostatnio prowadził 4:1 40:0 przy własnym serwisie i wjebał 5:7 z Edmundem...

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 17:18

Mecz juz w trakcie zobaczymy po .. Pozatym swoja determinacja i zadziornoscia Evans mi imponuje ;p

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Wto Kwi 25 2017, 17:28

Ogólnie tenis się ciężko obstawia, bo np wczoraj kupon mi wrypał Sekou Bangoura, przegrał mecz, a mimo to dzisiaj znowu gra w tym samym turnieju, więc pewnie o tym wiedział, że ktoś tam się wycofał i nawet jak przegra to zagra dalej, więc dobra opcja do ustawienia meczu, szkoda, że my o takich rzeczach nie wiemy...

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 17:34

Wiedza cenniejsza niz zloto Wink

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Wto Kwi 25 2017, 18:19

https://www.efortuna.pl/pl/strona_glowna/nahled_tiketu/index.html?ticket_id=MzMyMzg3NTE1NTI5MDEwMDqRdUgVi4Yhtzf%2BVq8%3D&kind=MAIN mój dzisiejszy kupon, chyba się do tego nie nadaję, a tyle hajsu już poszło przez hazard, ehh...

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 18:28

Youzhny taki jak dla mnie nieprzewidywalny zawsze i chyba lepiej gra w hali

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by tomalal92 on Wto Kwi 25 2017, 18:31

Jużny to ciota, nie wiem co mi na mózg padło, że dałem, że ugra seta... Bolelli ładnie spierdzielił mecz, w 2 secie miał 4:2, w 3 secie też, więc pewnie ustawka, a Evans jednak wygrał, no nie spodziewałbym się patrząc jak gra na ziemnej, chociaż u Zvereva rewelacji też nie ma.

tomalal92
Flush
Flush

Liczba postów : 158
Punkty : 182
Reputacja : 33
Dołączył : 14/12/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by kwapir on Wto Kwi 25 2017, 18:39

No wygral i to dosc gladko w pierwszym secie mial w drugim juz pare przelaman bylo ale ostatecznie 2;0

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 922
Punkty : 100
Reputacja : 218
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach