Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Nie 12 Kwi - 10:32

W temacie można podawać informacje dotyczące turniejów Challenger i ITF, opinie i podawać swoje typy z analizami.

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 23
Reputacja : 226
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by rablos on Sob 16 Maj - 7:56

Panowie zna ktos wynik grzegorz panfil- timur tiumanov mial byc wczoraj i nigdzie nima

rablos
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 564
Punkty : 182
Reputacja : 10
Dołączył : 09/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Pepikos on Sob 16 Maj - 8:00

@rablos napisał:Panowie zna ktos wynik grzegorz panfil- timur tiumanov mial byc wczoraj i nigdzie nima

Mecz będzie dzisiaj o godzinie 8:30

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4268
Punkty : 23
Reputacja : 226
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by rablos on Sob 16 Maj - 8:04

Ok dzieki

rablos
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 564
Punkty : 182
Reputacja : 10
Dołączył : 09/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob 10 Paź - 14:19

Dziś 19 letni Polak, Kamil Majchrzak zagra w finale challengera w Marokańskiej, Mohammedii.
To jego pierwszy finał tej rangi, z wielkimi szansami na zwycięstwo.
Kamil znakomicie spisuje się na tym turnieju, w pięciu meczach nie stracił nawet seta. A przeciwników miał nie byle jakich. Bowiem, w kwalifikacjach pokonał zawodnika gospodarzy, Rachidiego, w 1 rundzie Bourgue z Francji, w drugiej Hiszpana Cervantesa, zawodnika 103 w rankingu ATP.
Ćwierćfinał to już wyższa półka, Włoch Cecchinato znajdujący się w setce najlepszych tenisistów świata. Jednak największą sensacje sprawił w półfinale pokonują 62 w rankingu Hiszpana, Pablo Careno-Buste, któremu pozwolił ugrać tylko dwa gemy!
W finale zmierzy się z kolejnym zawodnikiem z Hiszpanii, obrońcą tytułu sprzed roku, Roberto Carballes Baena, teoretycznie słabszym (141 w rankingu) od dwóch pokonanych rodaków.
Baena niecały miesiąc temu wygrał challengera, również na marokańskiej ziemi. Oby tym razem go przegrał, uznając wyższość Polaka.
Obaj zawodnicy tylko raz grali ze sobą. Miało to miejsce rok temu w Hiszpańskiej Cartagenie, w finale turnieju rangi ITF. Mecz wygrał Majchrzak 2:1, choć pierwszego seta przegrał wysoko, 1:6.
Kamil Majchrzak vs Roberto Carballes Baena, dziś godzina 15:00.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 4052
Punkty : 328
Reputacja : 2169
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Johnny13 on Czw 20 Paź - 22:25

Nie wierzę co Escobedo zrobił w 1 secie :O wygrywał 5:0 i..przegrał 5:7 chyba pierwszy raz taką sytuację widzę.

W 2 secie już 0:4 przegrywa..

0:5 i 0:6.. to niewiarygodne,jak mozna przegrać 13 gemów z rzędu.

Johnny13
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 343
Punkty : 342
Reputacja : 24
Dołączył : 15/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by MisieQ88 on Czw 20 Paź - 22:46

Można i jest to jak by nie patrzeć dość częsta sytuacja. Choć wydawać by się mogło, że jest to rzadkością.
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3185
Punkty : 2475
Reputacja : 651
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by Johnny13 on Pią 21 Paź - 5:11

hmm częsta sytuacja? gram tenis już dość długo a nie przypominam sobie takiej sytuacji,juz nawet nie pamietam wyniku 6:0 6:0 a to jest 12 gemów.

Tak czy siak na poziomie chellengera i to Escobedo który niezle serwuje i ostatnio był w bardzo dobrej formie,coś musiało być nie tak,może jakaś kontuzja.

Johnny13
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 343
Punkty : 342
Reputacja : 24
Dołączył : 15/08/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Pią 21 Paź - 19:28

Widziałem ostatnio parę wyników 6:0 6:0, ale zazwyczaj gdy niezły zawodnik gra z amatorem.
Tenis to tenis, tam nawet przy 5:0 nie można być pewny. Poczytaj sobie dział: http://www.darmowybonus.com/t2005p25-bez-komentarza tam swego czasu wrzucałem jak niektórzy przegrywali wygrany mecz.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 4052
Punkty : 328
Reputacja : 2169
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach