Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Lis 28 2015, 06:44

Tigergaming
$200 European Nooner Freeroll
Time:12:00 CET
Prize: 200$

Tigergaming
$300 Nooner Freeroll
Time:18:00 CET
Prize: 300$

Americas Cardroom
TheAssassinato $500K FREEBUY
Time: 28/11-13:00 EST(19:00CET)
Prize: 15 seats to 500K GTD sub-satellite
Password: LittleAssassins

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Lis 28 2015, 11:06

Americas Cardroom
TheNuts $500K FREEBUY
Time: 28/11-12:00 EST/18:00 CET
Prize: 15 seats to 500K GTD sub-satellite
Password: TheNuts

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Lis 28 2015, 14:44

voltcasino
Big Freeroll
Godz.16:30
Prize:100euro
max.1000players
Late registeration:1 h

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by koonwoon on Sob Lis 28 2015, 15:37

Betfair poker

1k Facebook Followers Freeroll
pula : 1000$
g.20:00
hasło: facebook
avatar
koonwoon
VIP
VIP

Liczba postów : 1228
Punkty : 510
Reputacja : 457
Dołączył : 08/01/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Lis 28 2015, 17:05

Unibet Poker
UO Live Streaming Freeroll
Time: 28/11-20:00 CET/14:00 EST
Prize: 432$ in tickets UO
Password: barman

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by QtasPosampas on Sob Lis 28 2015, 17:13

Red Star Poker
Name: $250 Weekend Freeroll
Date: Every Saturday and Sunday
Time: 19:00 CET
Prize: $250
avatar
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2368
Punkty : 131
Reputacja : 659
Dołączył : 24/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 28.11.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Lis 28 2015, 19:54

PokerStars
PokerSites Saturday Freeroll
ID 1362183447
Time: 28/11-21:00 CET/15:00 EST
Prize: 50$
Password: crackling

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach