Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Pisanie by saha2000 on Czw Gru 03 2015, 09:02

AmericasCardroom
OTR Morning Coffee Crew - $100 Freebuy
Time: 11:00 EST
Prize: 100$
Password: fresh

AmericasCardroom
TheNuts - MDS FREEBUY - 10 Seats GTD
Time: 5/12 - 12:00 EST
Prize: Ticket to 15 Seat GTD Super Sat. ($5.50 value) (plays Saturday 4:45 PM)
Password: TheNuts

AmericasCardroom
THR - MDS FREEBUY - 10 Seats GTD
Time: 5/12 - 12:00 EST
Prize: Ticket to 15 Seat GTD Super Sat. ($5.50 value) (plays Saturday 4:45 PM)
Password: Grinch

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 05 2015, 04:41

Tigergaming
$200 European Nooner Freeroll
Time:12:00 CET
Prize: 200$

Tigergaming
$300 Nooner Freeroll
Time:18:00 CET
Prize: 300$

AmericasCardroom
RMB- MDS FREEBUY - 10 Seats GTD
Time: 5/12 - 12:00 EST
Prize: Ticket to 15 Seat GTD Super Sat. ($5.50 value)
Password: RakeMeFree

RedStar Poker
$250 Weekend Freeroll
Time: 19.00 CET
Prize:$250

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Pisanie by MisieQ88 on Sob Gru 05 2015, 04:59

voltcasino
Big Freeroll
Godz.16:30
Prize:100euro
max.1000players
Late registeration:1 h

MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2220
Punkty : 1452
Reputacja : 328
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 28
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 05 2015, 10:07

AmericasCardroom
HStakesDB- MDS FREEBUY - 10 Seats GTD
Time: 05/12 - 12:00 EST
Prize: 10 Ticket to 15 Seat GTD Super Sat. ($5.50 value)
Password: hsdboss10

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 05.12.2015

Pisanie by saha2000 on Sob Gru 05 2015, 20:15

PokerStars
PokerSites Saturday Freeroll
ID 1362183449
Time: 05/12-21:00 CET/15:00 EST
Prize: 50$
Password: fireside


saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach