Darmowe turnieje pokerowe 21.01.2016

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Darmowe turnieje pokerowe 21.01.2016

Pisanie by saha2000 on Sro Sty 20 2016, 11:10

Pokerstars.fr
Daily Freeroll
Godz.21
Prize:100euro
Max:4,500players

Pokerstars.fr
Daily Freeroll
Godz.14
Prize:50euro
Max:4,500player


888poker
$20 SNAP Free Tournament
Prize:20$
Godz.4:20 ,10:50  ,14:20
Max Players:3,000

Bonus $75 Free Tournament R&A
Prize:75$
Godz.,00:10 ,5:10,  10:10 , 18:10
Max Players:3,000


voltcasino
Big Freeroll
Godz.16:30
Prize:100euro
Late registeration:1 h

Tigergaming
$200 European Nooner Freeroll
Time:12:00 CET
Prize: 200$

Tigergaming
$300 Nooner Freeroll
Time: 18:00 CET
Prize: 300$

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 21.01.2016

Pisanie by Gość on Czw Sty 21 2016, 00:11

Americas Cardroom
KevinMartin987 $100 FREEROLL
start: 02:00 CET
Pula: 100$
Pass: Toasty

StanJames
300$ free bet freeroll
start: 21:45 CET late reg 30min

Gość
Gość


Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 21.01.2016

Pisanie by saha2000 on Czw Sty 21 2016, 08:42

Americas Cardroom
Carlos Welch $100 GTD Freeroll
Time: 21/01-13:00 EST/18:00 CET
Prize: 100$
Password:freedom

Americas Cardroom
Honey Pot $100 GTD Freeroll
Time: 22/01-20:00 EST/01:00 CET
Prize: 100$
Password:queenbee902

Americas Cardroom
Twitch Stream Freeroll
Time: 22/01-20:00 EST/01:00 CET
Prize: 100$
Password:puravida

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Darmowe turnieje pokerowe 21.01.2016

Pisanie by saha2000 on Czw Sty 21 2016, 19:41

Americas Cardroom
Hi5 CardPlayerUS $100 GTD Freebuy
Time: 21/01-16:30 EST/22:30 CET
Prize: 100$
Password:ACRCPHI5

Americas Cardroom
Hi5 USAFRIENDLY $100 GTD Freebuy
Time: 21/01-16:30 EST/22:30 CET
Prize: 100$
Password:USAFRIENDLY

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3316
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach