Sportingbet - Recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Sportingbet - Recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Pon Lut 22 2016, 13:07

Photobucket
Sportingbet Casino

Temat z darmowymi bonusami w Sportingbet Kasyno


Podstawowe Informacje:

Adres strony: SPORTINGBET.COM
Usługi: Bukmacher, Kasyno, Kasyno na żywo, Poker, Wirtualne sporty, Loterie
Polska wersja językowa: TAK
Polska obsługa klienta:  TAK
Dostępne sieci/Oprogramowanie: NetEnt, Microgaming, Play’n GO, Inne
Rok powstania: 1998
Licencja:  Kahnawake Gaming Commission, UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority (MGA), Inne
Kontakt z support: Live Chat, Formularz kontaktowy na stronie, telefon z polskim konsultantem: +48 22 307-18-24, email: poland@sportingbet.com
Typ kasyna: instant, download
Metody wpłat: Skrill, Neteller, Paysafecard, karta kredytowa, przelew bankowy, Przelewy24, inne
Minimalny depozyt: 10 PLN
Bonus od pierwszej wpłaty: brak jednoznacznej oferty.
Limit wypłat: brak
Czas oczekiwania na wypłatę:
- portfele elektroniczne: do 24h,
- przelew bankowy: do 3 dni.

Opinia:
Chyba nie ma osoby na forum, która nie znałaby kasyna/buka Sportingbet i aż dziw, że nie ma go tutaj jeszcze opisanego Smile Jedno ze starszych kasyn w sieci, które nieprzerwanie jest z nami od 1998 r. Nastawione bardzo pozytywnie na polski rynek. Jesteśmy uwzględniani praktycznie we wszystkich promocjach, ba czasem mamy nawet lepsze niż w innych językach na Sportingbet, bo są kraje, które mają inne promocje.

Dawniej co prawda tych promocji było dużo więcej, jak choćby FS cotygodniowe + korzystanie z FS  dostępnych dla Greków, Portugalczyków, Anglików (cud że nie wykluczyli wtedy Polaków z kasyna, lub przynajmniej z promocji), albo 100% zwrotu w kasynie mobilny z 2x w miesiącu, także było w czym przebierać. Obecnie FS są rozdawane rzadziej i przede wszystkim losowo, lub np. na zasadzie „postaw na dokładny wynik w meczu xx a dostaniesz FS”. W kasynie codziennie mamy inną ofertę wynikająca z kalendarza może to być np. zwrot środków dodatkowa kasa na sloty i inne.  Dodatkowo za grę na slotach zbieramy punkty bonusowe, za które następnie również otrzymujemy darmowe spiny. Ogólnie w Sportingbet jest obecnie dużo bonusów, ale słabych jakościowo. Dawniej było mniej za to konkretne Smile




Kursy u bukmachera nie są oszałamiające, jedyne co tam grałem to MMA, a konkretnie organizacja UFC, bo akurat na to podobały mi się kursy i przede wszystkim dawniej byli jednym z nielicznych bukmacherów, który w ogóle miał zakłady na MMA. Fajna sprawa to Sportingbet TV czyli zakłady na żywo z przekazem video.

Wypłaty nie są jakąś najlepszą stroną serwisu, ale jest ok. Codziennie o 13? Puszczają wypłaty na Skrill, czy to na konto bankowe. Na koncie bankowym przeważnie do 48h wypłata dochodzi, natomiast na Skrill jest to jakieś 24h. Zaletą jest także możliwość depozytu za 10zł poprzez paysefcard, także zawsze jakieś resztki można sobie wpłacić, czy to do buka czy kasyna.  

Do plusów należy dodać jeszcze support. Wiele opcji, mamy mail, LC, ale także polski numer telefonu, co lepsze kiedyś sami do mnie zadzwonili, żeby nie naciągać mnie na koszty gdy miałem problem z promocją w kasynie. Na pewno jest to znana marka na świecie i nie sposób nie posiadać tam konta. Może nie jest obecnie jakimś topowym kasynem/bukiem (bukiem to nigdy nie był), ale konto na pewno warto mieć.  



Ostatnio zmieniony przez SuchyJKS dnia Pon Cze 05 2017, 13:39, w całości zmieniany 1 raz
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4021
Punkty : 4256
Reputacja : 1528
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet - Recenzja

Pisanie by Asisst on Wto Mar 22 2016, 11:18

( 12s ) Michal: czemu nie moge dokonywac wyplat
( 19s ) Michal: przez telefon
( 34s ) Michal: co to ma znaczyc w ogole, wplacic mozna a wyplacic juz nie??????!!!
( 36s ) Zdzislaw I: Jaka metoda?
( 43s ) Michal: przelew bankowy
( 55s ) Zdzislaw I: Niestety tej formy nie ma na wrsji moblinej
( 58s ) Michal: nie da sie pisze zeby konsultowac z supportem
( 1m 2s ) Zdzislaw I: Tylko jkarty platnicze lub eportfele
( 1m 14s ) Michal: no ale skoro jest opcja wyplaty to cemu nie moge w ogole wyplacic
( 1m 16s ) Zdzislaw I: Bo jest ograniczona
( 1m 23s ) Zdzislaw I: I eni ma opcji przelewu niestety
( 1m 24s ) Michal: na sktill mozna
( 1m 26s ) Zdzislaw I: Tak
( 1m 28s ) Michal: ?
( 1m 43s ) Michal: ale jak klikan wyplata to nawet nie ma opcji zeby wziac skrill
( 1m 52s ) Michal: musze miec depo pewnie skrillem
( 2m 36s ) Michal: ale jak chce sie zalogowac na telefonie na wetsje komputerowa to mi pokazuje zle haslo
( 2m 46s ) Michal: chociaz wiem ze jest dobre
( 2m 54s ) Zdzislaw I: Prosze wyczyscic pliki cookies i tymczasowe pliki internetowe wraz z cache w przegladarce. Alternatywnie prosimy sprobowac sie zalogowac z innej przegladarki. To jest najczestsza przyczyna takich problemow.
( 3m 28s ) Michal: no dobra ok poprobuje
( 3m 36s ) Zdzislaw I: POprosze, bo konto jest aktywne
( 3m 46s ) Michal: powinno sie dac wyplacic z wersji komputerowej
( 3m 56s ) Michal: w telefonie
( 4m 2s ) Zdzislaw I: Da sie tylko przez karty albo eportfele i nie jest to zla wola, tylko techniczne wzgledy

( 4m 18s ) Michal: no spoko,

Support mówi, że nie da się wypłacić z telefonu na konto bankowe. Jakoś mi się wypłacić udało. Wystarczyło tak jak w pogrubionym tekście wejść na wersje komputerową. Szkoda że LiveChat albo nie poinformowany albo celowo wprowadza w błąd żeby przegrać hajs. Często tam deponuje ale po tej rozmowie zmieniam to kasyno i omijam szerokim łukiem. Nie polecam. Rzadko coś dają, a jak dadzą do obrót tylko na tej grze co się otrzymało fs.

_________________
KORONA KIELCE & ARSENAL LONDON & VALENCIA CF & DEAD OR ALIVE


avatar
Asisst
VIP
VIP

Liczba postów : 943
Punkty : 119
Reputacja : 167
Dołączył : 26/02/2015
Wiek : 26
Skąd : Kielce

Zobacz profil autora http://fmforum.pl

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet - Recenzja

Pisanie by thierry_henry on Pią Kwi 08 2016, 09:40

Cashback w Sportingbet to jakieś totalne nieporozumienie... zagrałem na Shakhtar + remis w meczu Bilbao - Sevilla, 81 minuta - > Shakhtar prowadzi 2:0, w Bilbao remis 1:1, a ja nie mam możliwości zamknięcia zakładu!

Drugi przykład - w przerwie meczu, gdzie było 1:0 dla Shakhtara i 0:0, proponowali mi zamknąć za 128 zł. kiedy mój wkład to było 200 PLN, a do wyjęcia 1792 zł...
To jakiś absurd... równie dobrze mogłoby nie być opcji cashbacka w Sportingbet... Żałuję tylko, że nie grałem (jak zazwyczaj) w bet365, teraz byłbym bogatszy zapewne o jakieś 1300 zł. a nie biedniejszy o 2 stówy... ( kupon finalnie nie wszedł, gol dla Sevilli na 2:1 w 84 minucie...) niestety, ale czasem, gdy mam złe przeczucia co do końcowego wyniku, mimo, że w danym momencie jest pomyślny - korzystam z opcji cashbacku w bet365. Wczoraj skorzystałem z bonusu 80 PLN zakład bez ryzyka w Sportingbet, wszedł hokej, dlatego postanowiłem dalej pograć Ligę Europejską w tym bukmacherze bo wiedziałem, że od jakiegoś czasu mają opcję cashbacka...
niestety w rzeczywistości ten ich "cashback" to jakiś niesmaczny żart...
avatar
thierry_henry
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2034
Punkty : 515
Reputacja : 908
Dołączył : 12/05/2015
Wiek : 27
Skąd : Highbury

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet - Recenzja

Pisanie by drx86 on Pią Cze 09 2017, 23:58

Sportingbet w wyniku ustawy hazardowej w Polsce przebrandowił się na twór o nazwie Sportingbull działający na licencji Curacao, dzięki czemu można powiedzieć, że zagrał na nosie Polskiemu rządowi ponieważ licencja Curacao nie podlega europejskiej jurysdykcji. Sam w sobie sportingbull jest wierną kopią 1:1 sportingbetu. Co za tym idzie nadal spotkamy tutaj takie promocje jak: cotygodniowy zwrot, typuj wyniki piłkarskie, mecz dnia, czy wygraj darmowe spiny za określony obrót w kasynie. Kolejnym miłym akcentem jest zniesienie opłat za wpłatę i wypłatę przy pomocy e-walletu skrill (nota bene najpopularniejszego wśród polskich miłośników e-gamblingu). O supporcie sportingbulla można powiedzieć, że beton tam nie skruszał. Nadal spotkamy tutaj słynnego Zdzicha, który potrafi być bardzo opryskliwy lub przemądrzały. Kursy sportowe nie są zbyt wysokie, natomiast często można tutaj spotkać się z efektem "zaspania" czyli gdy rynek dokonuje korekty na pewnych zdarzeniach to możemy być pewni, że sportingbull jako ostatni zacznie korygować kursy.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Sportingbet - Recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 08:31

Po przejsciu na sportingbull nic u nich sie nie zmieniło nadal prezentują solidny poziom. Częste darmowe srodki czy free spiny pozostaly bez zmian , oferta zakladow jest nadal bardzo bogata , kursy u nich zawsze byly wysokie i konkurencyjne
Mimo zmiany nazwy bukmacher pozostal bez zmian i jest godny polecenia

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach