mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 25 Mar - 23:10

mecze towarzyskie to często niespodziewane wyniki, wysokie kursy wysokie overy
czasem jeżeli ktoś ma dość szybko informację że silna reprezentacja zagra w słabszym składzie lub mają kompleks jakiegoś rywala, cokolwiek można oskubać buka Smile
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pią 25 Mar - 23:13

No dziś mecz jaki chyba zawsze chciałoby się oglądać Holandia-Francja 2:3
trzy razy zarobiłem. Najpierw postawiłem na Fracuzów - chyba na wszystkich kuponach. i jak już było 0:2 skontrowałem remis, choć wydawał się nierealny. i co końcówka 2:2, zatykam zakład dostawiam jeszcze za drobne na Fracuzów i 2:3. Opłaciło się oglądzać, poza tym super mecz
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Sob 26 Mar - 8:39

I proszę następny kwiatek Portugalia-Bułgaria 0:1, tydzień byś myślał i nie wymyślił. Miałem kilka remisów, ale to....
Z drugiej strony niewyjaśniony jest fenomen, że ta Portugalia z taką kadrą jest tak słaba zawsze. Zawsze faworyci i ciągle zawodzą
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by KamilFCB on Sob 26 Mar - 22:51

No ja wczoraj w konkursie dawałem Bułgarów, kurs 13. Portugalia cisnęła, ale to Bułgaria strzeliła pierwsza i nie oddała prowadzenia do końca meczu, choć Portugalia miała nawet rzut karny, którego nie wykorzystał Ronaldo. Powinien być powtórzony, bo bramkarz przesadził.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2971
Punkty : 466
Reputacja : 747
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Nie 27 Mar - 0:17

Dzisiaj kolejna niespodzianka,Niemcy prowadzili już 2:0 a przegrali 2:3 z Anglikami.Po raz kolejny potwierdzają że towarzyskie jakby sobie olewają.Co do meczu Polski to wynik napewno ładny,trochę więcej się spodziewałem po Finlandii,nie wiedziałem że oni są tacy tragicznii Razz

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Pon 28 Mar - 9:51

I chyba kolejna niespodzianka Rumunia remisuje z Hiszpanią 0:0.Nie oglądałem meczu ale podejrzewam że Hiszpanie się strasznie męczyli.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Pon 28 Mar - 11:03

I to Hiszpanie widzę w podstawowym składzie. Może granie w święta im zaszkodziło - trzeba przyznać chory termin, a Hiszpanie to raczej obchodzą Wielkanoc
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 29 Mar - 10:31

Dzisiaj kolejna dawka meczów Towarzyskich.Ja osobiście skuszę sie chyba na mecz Anglia-Holandia.Podoba mi się atak Vardy-Kane,chłopaki są w gazie i strzelają sporo goli,choć razem to od początku pewnie nie zagrają.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 29 Mar - 11:31

Szczególnie że trzy ostatnie mecze Holandii to porażki 3:2. niby wystawiają 5 w obronie a goli tracą mnóstwo. Co się stało z Holandią, taki perspektywy były po mistrzostwach.
Optymizmu co do bramek też dodaje ostatni szalony mecz Anglików (też 3:2), więc dokładny wynik meczu 3:2:)
jest jeszcze kilka z wysokimi stawkami podejżanymi o odwrotny wynik niż kursy:
Estonia-Serbia nawet podparta Estonia jeszcze po przyzwoitym kursie. A zwycięstwa Serbów nie widzę
Macedonia-Bułgaria Bułgarzy po zwycięstwie nad Portugaią mogą być na fali
i Portugalia-Belgia jak tamci na fali to tu Portugalii może powtórzyć wyczyn, szczególnie że Belgia troszkę lepsza niż Bułgaria
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 29 Mar - 17:07

A gra ktoś na Norwegów dzisiaj ? Kursy oscylują koło 1.80 a przeciez ta Finlandia to słabiutka.Norwegia tez rewelacji nie gra ale jednak "coś" tam gra.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by walczakus on Wto 29 Mar - 17:38

żałuję, że nie widziałem meczu Estonia-Norwegia czy Norwedzy tacy słabi czy Estonia dobra. finowie widzieliśmy tragedia. Teoretycznie pasuje mi Estonia-Serbia 1X, Norwegia wygra i over 2,5 Anglia-Holandia
avatar
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1854
Punkty : 249
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 40

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: mecze towarzyskie - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami

Pisanie by saha2000 on Wto 29 Mar - 23:16

Cikawe wyniki dzisiaj,Niemcy podrażnieni porażką z Anglią teraz pokazali co potrafią 4:1 z Włochami.Anglicy in minus dzisiaj z Holandia 1:2,a myślałem że po I połowie i golu Vardyego gładko wygrają.Napewno na plus Francja,oglądałem pierwszą połowę i naprawdę dobrze grają a grali pół rezerwowym składem,to chyba mój faworyt na Mistrzostwa i nie dlatego że grają u siebie.Ja dzisiaj stawiałem za wiekszą kaske na Norwegów i wymęczyli 2:0 Smile

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach