Casino Heroes - recenzja R3asNXO

Casino Heroes - recenzja

Go down

Casino Heroes - recenzja Empty Casino Heroes - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Pon 18 Kwi 2016 - 10:27

casino hero live bonus free spins
Casino Heroes

Podstawowe Informacje:

Adres strony: casinoheroes.com
Usługi: Kasyno, Kasyno na żywo.
Polska wersja językowa: NIE
Polska obsługa klienta:  NIE
Dostępne sieci/Oprogramowanie: NetEnt, Yggdrasil, Quickspin, Microgaming, Inne
Rok powstania: 2014
Licencja: Malta Gaming Authority (MGA), Curacao eGaming.
Kontakt z support: mail: support@casinoheroes.com, Live Chat
Typ kasyna: instant
Metody wpłat: Skrill, Neteller, Karta kredytowa, Przelew bankowy.
Minimalny depozyt: 10€
Bonus od pierwszej wpłaty: Do 250FS w zależności od wysokości depozytu.
Limit wypłat: BRAK
Czas oczekiwania na wypłatę:
- portfele elektroniczne: do 24h,
- przelew bankowy 2-5 dni.

Opinia:
Casino Heroes dawniej znane pod nazwą Casino Saga, to jedno z ciekawszych i najbardziej nietypowych kasyn na rynku w tym momencie. Początkowo znane przede wszystkim z tego, że miało polokowane sloty i aby grać na niektórych z nich trzeba było zdobywać kolejne poziomy (level), co pozwalało na ich odblokowanie. Obecnie odeszli od tej praktyki i nie ma co się w sumie dziwić, kto chce grać w kasynie gdzie połowa slotów jest niedostępna. Pozostało jednak nadal zdobywanie lvl-i, co jest bardzo atrakcyjne. Punkty oczywiście zdobywamy poprzez grę na slotach. Następnie gdy wbijemy poziom mamy walkę z tzw. bossem.  Można tam wygrać punkty XP (experience – doświadczenie), darmowe spiny czy choćby bonusową gotówkę nawet o wartości 1000€ ! To wszystko sprawia że zdobywając lvl można tam grać dłuuuugie dni, aby zrobić obrót a przy okazji zdobywać kolejne lvl-e Very Happy Ważne żeby walkę z bossem robić dopiero po wypłacie swojej ewentualnej gotówki tak aby nie doliczyło nam obrotu !

Bardzo często ostatnio kasyno oferuje darmowe spiny dla depozytorów (choćby dzisiaj zaczęła się kampania 10 dniowa, codziennie po 10Fs na różne sloty). Za pierwsze depo też nie mamy jak standardowo w większości kasyn x% bonusu do depo, tylko darmowe spiny w zależności od wielkości depozytu.
Ważne: W kasynie obowiązuje zasada, że nie można wypłacić swoich środków i następnie grać FS ! Jeśli wypłacimy swoją gotówkę, wszystkie darmowe spiny z Treasure Chest (tam znajdują się w 99% otrzymane wszelakie FS) znikają i nie ma możliwości ich odebrania.

Wypłata na Skrill do 24h, przeważnie kilka h. Nie wysłałem im nawet żadnych dokumentów co nie stanowiło żadnego problemu. Myślę że ew. przy większych wypłatach mogą poprosić o jakiś dowód + rachunek. LC dostępne 24h, szybko odpowiada, także nie ma problemów z kontaktem.

[/font]
Polecam tam zrobić choćby jedno depo, które pozwala na otrzymywanie regularnie darmowych spinów.




Ostatnio zmieniony przez SuchyJKS dnia Pią 26 Paź 2018 - 12:54, w całości zmieniany 1 raz
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 9318
Punkty : 12500
Reputacja : 3498
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 74

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Casino Heroes - recenzja Empty Re: Casino Heroes - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie 8 Sty 2017 - 12:00

Trochę się już pozmieniało. Za pierwszy depozyt, mamy do wyboru:
Bonus 100% albo darmowe obroty - 10€ (25 fs), 20€ (60 fs), 50€ (220 fs), 80€ (280), 100€ (300 fs).

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
olauolsson
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2462
Punkty : 506
Reputacja : 540
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 24
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Casino Heroes - recenzja Empty Re: Casino Heroes - recenzja

Pisanie by drx86 on Sob 10 Cze 2017 - 17:04

Casinoheroes to dość specyficzne miejsce. Po zalogowaniu ma się wrażenie, że ktoś nas zrobił w bambuko i wplótł nas w scenerie baśniowych walk z wszelkiej maści potworami. Jest to jednak efekt zamierzony i spójny z koncepcją kasyna. Wcielamy się w rolę bohaterów, którzy grając w kasynie zbierają pasek energii potrzebny do starcia z "bossem" czyli potworem/zjawą po pokonaniu, której możemy zostać nagrodzeni bonusami typu: diamenty wymienne na darmowe spiny, lub darmowymi spinami.
Kasyno heroes docenia aktywnych depozytorów i średnio raz w miesiącu wrzuca darmowe spiny, których wymogiem otrzymania jest depozyt w przeciągu 30dni. Plusem kasyna jest minimalna kwota depozytu i wypłaty w wysokości 10e, dość szybkie wypłaty i w miarę ogarnięty support. Warto choć raz poczuć ten irytujący moment walki z bossem gdy wylosuje się niewłaściwy kafelek a pod nim skitrany potwór śmiejący się z nas w istnie latynoskim stylu muahaha Very Happy

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 106
Reputacja : 841
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Casino Heroes - recenzja Empty Re: Casino Heroes - recenzja

Pisanie by seboafc on Nie 24 Lut 2019 - 8:19

Casino Heroes to na pewno jedno z lepszych kasyn na rynku. Sam nie dawno skusiłem się na swój pierwszy depozyt, korzystając z bonusu 100% od wpłaty, i pomimo iż wpłaciłem tylko 20 euro to bawiłem się w kasynie parę godzin Smile Na pewno ta promocja z bossami też jest na plus, ponieważ zawsze możemy wyłapać dodatkowe spiny czy diamenty, które następnie można wymienić na spiny Smile
Support jest ogarnięty i bardzo pomocny, szkoda tylko że nie dostępny 24 godziny na dobę.
Z tego co mi wiadomo, to aktywni depozytorzy, prawdopodobnie z ostatnich dwóch tygodni, dość często, dwa czy trzy razy w miesiącu otrzymują darmowe spiny, czy to prawda, to przekonam się dziś na własnej skórze ponieważ od godziny 12:00 mają być dostępny darmowe spiny Very Happy
Interfejs strony...hmm trochę za bardzo dziecinny i męczący, za bardzo kolorowy jak dla mnie ,ale najważniejsze że jest duży wybór slotów , różnych dostawców, co daje nam graczom większe pole do popisu Smile
Ogólnie kasyno na plus jak dla mnie , chociaż nie wypłaciłem z niego jeszcze nic, ale mają dość ciekawy program nagradzania lojalnych graczy, co sprawia że na pewno warto tam zagrać Very Happy
seboafc
seboafc
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 6233
Punkty : 335
Reputacja : 3105
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Alfcasino welcome bonus Librabet welcome bonus Malina Casino welcome bonus