LSbet - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

LSbet - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Czw Kwi 28 2016, 09:12



Podstawowe Informacje:

Adres strony: LSbet.com
Usługi: Kasyno, Kasyno na żywo, Bukmacher, Poker
Polska wersja językowa: TAK
Polska obsługa klienta: TAK
Dostępne sieci/Oprogramowanie: NetEnt, Microgaming, Evolution gaming
Rok powstania: 2012
Licencja: Curacao eGaming
Kontakt z support: LiveChat, mail: support@LSbet.com
Typ kasyna: instant
Metody wpłat: Skrill, Neteller, Paysafecard, karta kredytowa, inne
Minimalny depozyt: 10€
Bonus od pierwszej wpłaty: 100% do 500zł + freebet 100zł (http://www.darmowybonus.com/t3827-lsbet-100-do-500-pln-100-pln-freebet-bez-ryzyka)
Limit wypłat: 1400€ jednorazowa, 2800€ tygodniowo.
Czas oczekiwania na wypłatę:
- portfele elektroniczne: do 24h,
- przelew bankowy / karta kredytowa: 3-7 dni.

Opinia:
LSbet to już nie taka młoda marka na rynku, bo powstała w 2012 roku, jednak ostatnimi czasy mocno angażująca się w promocje, także na naszym forum.

Dla bukmacherów promocja startowa to freebet 100zł za przegrany zakład + premia 100% do 500zł. Nawet po przegranym freebecie można się nadal starać o promocję 100% o czym wspomniał @Twin tutaj: http://www.darmowybonus.com/t3827-lsbet-100-do-500-pln-100-pln-freebet-bez-ryzyka także całkiem fajna sprawa. Dodatkowo jeśli mówimy o bukmacherze obecnie na forum jest prowadzony konkurs sponsorowany przez to kasyno gdzie do wygrania jest co tydzień 500zł http://www.darmowybonus.com/f55-konkurs-typerski-z-lsbet-madry-typ i jako że sam wygrałem w tym konkursie postanowiłem podzielić się recenzją Wink Kursy u bukmachera wysokie jeśli chodzi o e-sport, bo tylko tam stawiałem, natomiast mało zdarzeń. Tylko zakłady dwudrogowe 1/2 i nic poza tym. Także + za kursy – za ofertę.

Wypłata w moim przypadku trwała około 15h łącznie z weryfikacją także czas bardzo dobry. Co lepsza nie trzeba jak w większości kasyn wpłacać depo żeby odblokować sobie kanał wypłaty (np. Skrill), bo taka opcja jest powszechna i można zlecać wypłatę bez depozytu. W tym celu należy jednak wysłać print screen z konta Skrill + rachunek + dowód osobisty. Te 3 rzeczy w zupełności wystarczają i nie ma żadnych problemów z wypłatą.

Ostatnimi czasy także w kasynie LSbet zachęca swoich klientów do gry poprzez dawanie 3FS na wszystkie gry. Warto brać choćby na Bloodsuckers gdzie stawka wynosi 0.02 i poziom ustawiony jest na 2. 3 Spiny można powiedzieć mało, ale przy takiej stawce jeden średni strzał i już jest czym się bawić. Także warto się logować i odbierać.

LiveChat dostępny 24/7 ewentualnie mamy mail support@LSbet.com na który również wysyłamy dokumenty do weryfikacji naszego konta. Kasyno/buk polecam jak najbardziej. Warto mieć tam konto choćby dla tych spinów czy dla brania udziału w konkursie na forum.




avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4399
Punkty : 4998
Reputacja : 1796
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: LSbet - recenzja

Pisanie by smika on Czw Kwi 28 2016, 10:14

Zgadza sie ze bezproblemowe kasyno .duza zaleta ze nie trzeba robic depo skrilem w celu odblokowania kanalu platnosci.w moim przypadku wyplata z frebeta 650euro na skrilu po 18 godzinach bez robienia problemu przy wyplacie
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 2150
Punkty : 697
Reputacja : 1282
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: LSbet - recenzja

Pisanie by KamilFCB on Wto Lip 19 2016, 12:44

Dokładnie. Naczytałem się o strasznej weryfikacji, z dowodem przy twarzy itp, a wypłata na skrill poszła bez odblokowania płatności i weryfikacji po ok 20 godzinach. 
Jeśli chodzi o zakłady live to niestety troszkę przymula. Muszę odświeżać co jakiś czas, bo nie zmienia kursu co trochę mnie irytowało, czasem ciężko było obstawić. Chyba za bardzo do bet365 się przyzwyczaiłem Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 3783
Punkty : 1277
Reputacja : 1724
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30
Skąd : Barcelona

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: LSbet - recenzja

Pisanie by drx86 on Nie Cze 11 2017, 10:22

Będę tutaj trochę w opozycji, ponieważ nie mam zbyt miłych wspomnień z gry w tej firmie. Jednak, żeby zachować pełen obiektywizm zacznę od zalet. Weryfikacja i wypłaty w tej firmie przebiegły całkiem sprawnie. Na pieniądze wypłacone skrillem czekałem do 12 godzin, co można uznać za całkiem dobry wynik. Kasyno działa bez problemów, bukmacher całkiem znośny.
Co do minusów firma ma strasznie kiepską obsługę klienta. Rozmowa z nimi to niestety od początku do końca robotyka(moją faworytą jest Pani Beata, rozmowa z nią jest porównywalna z dialogiem pomiędzy pracownikami budowlanymi przy pracującym młocie pneumatycznym). Często rozsyłali do mnie wszelakiej maści oferty bonusowe, jednak po spełnieniu warunków dostawałem informację, że jestem wykluczony z ofert bonusów. Nie otrzymałem nigdy informacji co spowodowało taką sytuację.  Po zamknięciu konta w ich serwisie przez miesiąc otrzymywałem regularnie tydzień w tydzień oferty sms, pomimo wielu grzecznościowych próśb stan ten trwał nadal i musiałem już naprawdę wyjść z siebie i naubliżać 5 pokoleniom wstecz wszystkich pracowników tej firmy, żeby moja prośba o usunięcie moich danych z ich newsletterów była wysłuchana.
Reasumując dopóki traktują tam gracza po ludzku będzie to dobre miejsce, jednak gdy zaczną się zgrzyty to radzę uciekać gdzie pieprz rośnie Very Happy

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: LSbet - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 08:04

Jak dla mnie duzą wada tego bukmachera są ich manipulacyjne meile. Otrzymujemy wiadomosc o tym ,że np. " twoje 20 darmowych spinow czeka juz na ciebie" po czym na dole meila jest napisane ze otrzymamy je po kontakcie z live chatem i za załozenie depozytu o okreslonej wartosci . Strasznie mnie to irytuje , wiekszosc jasyn jasno przedstawia swoja oferte jesli jest cos darmowe czy od depozytu

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach