Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by olauolsson on Wto Cze 21 2016, 17:04

No to zaraz POLSKA flaga Wygramy to! Stawiam szaleńcze 5:0 Wink.

Niemcy zremisują z Irlandią Płn. 1:1 i wychodzimy z pierwszego miejsca

Viva Polonia!!!

_________________
Zapraszam na mojego amatorskiego bloga!

www.coswiecejnizmilosc.blogspot.com Wink
avatar
olauolsson
VIP
VIP

Liczba postów : 2118
Punkty : 68
Reputacja : 423
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Wto Cze 21 2016, 18:34

No to poszedłeś grubo Smile Co prawda mecze już trwają, ale u nas na razie bez bramek i stawiam, że skończy się remisem, tyle, że bramkowym 1:1, a Niemcy wygrają podobnym wynikiem jakim napisałeś u Polaków Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by MisieQ88 on Wto Cze 21 2016, 19:13

Jeszcze po dwie bramki w meczach Niemiec i Polski (tylko dla tych drużyn i będzie cacy)...

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Wto Cze 21 2016, 19:26

Niemcy cisną strasznie, ale nadal 1:0, byłoby śmiesznie gdyby dostali brame w ostatniej minucie, a Polacy dotrzymali Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by MisieQ88 on Wto Cze 21 2016, 19:34

Jeśli nie będzie po 3:0 to wystarczy mi wygrana Polaków, Niemców, Hiszpanów i poniżej 2.5 goli w meczu Czechy-Turcja Smile

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by olauolsson on Wto Cze 21 2016, 19:53

Mamy awans!!!! flaga flaga flaga flaga flaga flaga


Ostatnio zmieniony przez olauolsson dnia Wto Cze 21 2016, 19:55, w całości zmieniany 1 raz
avatar
olauolsson
VIP
VIP

Liczba postów : 2118
Punkty : 68
Reputacja : 423
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by MisieQ88 on Wto Cze 21 2016, 19:54

Mamy Awans, a nie Ty masz awans Smile hehe, teraz oby jak najdalej...

W 1/8 finału zagramy ze Szwajcarią, czyli jakieś szanse są Smile

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by miliondolarow on Wto Cze 21 2016, 23:21

Już w sobotę Polska o godzinie 15.00 stopi żelazną defensywę i pożegna znane nazwiska ze Szwajcarii -


miliondolarow
Straight
Straight

Liczba postów : 58
Punkty : 10
Reputacja : 1
Dołączył : 03/02/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Wto Cze 21 2016, 23:31

Chorwacja pokonuje Hiszpanię i tym oto sposobem w naszej drabince do finału Chorwacja teoretycznie to najcięższy przeciwnik. Na drugiej stronie Francja, Niemcy, Hiszpania, Włochy, Anglia.
Pompujemy balonik Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by zajonc on Wto Cze 21 2016, 23:51

Czyli co? Jutro kombinacja Portugalii na niski remis i polowanie 3 miejsca w grupie? To łykamy iksa po @4,70 jak małe pelikany.

_________________
bounce
avatar
zajonc
Flush
Flush

Liczba postów : 182
Punkty : 160
Reputacja : 39
Dołączył : 14/03/2016
Skąd : inąd.

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Sro Cze 22 2016, 00:18

@zajonc napisał:Czyli co? Jutro kombinacja Portugalii na niski remis i polowanie 3 miejsca w grupie? To łykamy iksa po @4,70 jak małe pelikany.
Najpierw to muszą skupić się na awansie. Najgorsze dla nich jest 2 miejsce bo wtedy wskoczą do tej cięższej części drabinki, ale wątpię, że będą coś kombinować w ich sytuacji. Najlepsze to chyba wygrać ile się da i zająć 1 miejsce wtedy też będą w łatwiejszej części drabinki i dostaną Belgię lub Szwecję, a wydaje mi się, że to lżejsi przeciwnicy niż Chorwacja, z którą musieliby się zmierzyć w przypadku wyjścia z 3 miejsca.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by zajonc on Sro Cze 22 2016, 07:55

Do awansu Portugalii wystarczy remis bez względu na wynik drugiego meczu. Ale niezłe jaja sie porobiły.2 miejsce w ich gruipie ma na kursie w najblizszych 2 meczach Anglię i Francję. Będą kombinacje z pewnością. Trzeba śledzić mecze i niuchać czujnie na live żeby zagrać jakiegos 'surebeta'

_________________
bounce
avatar
zajonc
Flush
Flush

Liczba postów : 182
Punkty : 160
Reputacja : 39
Dołączył : 14/03/2016
Skąd : inąd.

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Sro Cze 22 2016, 19:53

No i skończyło się remisem, ale nie niskim, mimo to Portugalia i tak skończyła na 3 i trafia na teoretycznie łatwiejszą stronę drabinki, choć na dzień dobry Chorwacja. Wszystko przez bramkę Islandczyków na 2:1 w 94 min, którzy chyba nie kalkulowali Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by saha2000 on Sro Cze 22 2016, 19:59

Mnie to zadziwiają Węgrzy Razz Guzmics w obronie,40-latek w bramce i 1 miejsce w grupie haha ciekawe czy jeszcze zrobią jakąś niespodziankę Smile

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Sro Cze 22 2016, 20:21

Będą mieć ciężko, bo najprawdopodobniej przyjdzie im grać z Belgią, ew Szwecją.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by saha2000 on Sro Cze 22 2016, 22:04

Szwecja to moim zdaniem gra padake Razz jak tam w 1 składzie gra Larsson który się nie łapie w Sunderlandzie,Belgia to już inna sprawa raczej szans im nie daje.Na dodatek fajnie kibicowsko się prezentują,mowa o Węgrach.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Czw Cze 23 2016, 00:33

Znamy już wszystkie paru 1/8 finału:

Szwajcaria - Polska
Chorwacja - Portugalia
Walia - Irlandia Północna
Węgry - Belgia
Niemcy - Słowacja
Włochy - Hiszpania
Francja - Irlandia
Anglia - Islandia

Co ciekawe wszystkie wyspiarskie awansowały. Jak już było pisane wyżej jedna część drabinki jest bardzo mocna, druga, w której są m.in Polacy o wiele lżejsza, choć zapewne w niej również emocji nie zabraknie, przede wszystkim dla nas Smile
Stawiam na awanse Anglików, Francji, Hiszpanii, Niemców, Belgii, Walii, Chorwacji i Polaków (nie mogłem inaczej Smile ).
Najciekawiej będzie zapewne w meczu Włochy - Hiszpania, nie trzeba chyba nikomu przypominać, ze 4 lata temu w Polsce i na Ukrainie taki był finał. 
Z drugiej strony drabinki prócz naszego meczu Chorwacja - Portugalia najbardziej wbija się w oczy. Większość nie daje szans Portugalczykom, którzy grają słabo na tych mistrzostwach i jak do tej pory nie wygrali meczu. Chorwaci wygrali dość mocną grupę pokonują samych mistrzów. Ale ja dużej kasy na nich bym nie postawił. Portugalia w każdym momencie może się odbudować. Mimo wszystko liczę na awans Chorwatów.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by Nika8332 on Czw Cze 23 2016, 22:43

Sadze ze podane przez Ciebie KamilFCB 8 zwyciezcow tych spotan , tak sie nie skonczy beda wynalazki bo inaczej bukmacherzy pojda w wtorkowe przedpoludnie z torbami .
Chorwacja -Portugalia moja opinia ,kazdy wynik ,lecz leciutkie wskazanie idzie na "Krysie " i spolke .Modric z kolegami sa taka druzyna ze potrafia jednego dnia zagrac fantazyjna pile sprawiajac mega sensacje a drugiego dnia grac taka popyline ze oczymozna przecierac . Wczesniejsze reprezentacje tego kraju juz takie fajerwerki pokazywaly za czasow Sukera ...teraz w 2016 juz przerabialismy zonka zCzechami i odlot z Spain wiec czas..na niskie loty ..wspomne ze i z Tucja musieli sie pomeczyc a Hiszpania to nie ta druzyna co 4 lata temu ...wiec Ronaldo moze sparwic czarne popoludnie grajacym

Nika8332
Straight
Straight

Liczba postów : 81
Punkty : 87
Reputacja : 11
Dołączył : 19/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by olauolsson on Czw Cze 23 2016, 22:45

Szwajcaria - Polska 2
Chorwacja - Portugalia 2
Walia - Irlandia Północna 2
Węgry - Belgia 1
Niemcy - Słowacja 2
Włochy - Hiszpania 1
Francja - Irlandia 1
Anglia - Islandia 2

To moje typy w oparciu o komentarz KamilFCB Wink
avatar
olauolsson
VIP
VIP

Liczba postów : 2118
Punkty : 68
Reputacja : 423
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by MisieQ88 on Czw Cze 23 2016, 23:46

Ja bym stawiał tak
Szwajcaria - Polska 2
Chorwacja - Portugalia Christiano Ronaldo strzeli bramkę
Walia - Irlandia Północna 1
Węgry - Belgia X
Niemcy - Słowacja 1
Włochy - Hiszpania 1
Francja - Irlandia 2
Anglia - Islandia 2

_________________
Ace Lucky Casino (Net Ent) - 100% bonus do 200€ (od 10€) >>info<<
avatar
MisieQ88
Moderator
Moderator

Liczba postów : 2928
Punkty : 2257
Reputacja : 599
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Pią Cze 24 2016, 00:11

Bez jaj, że Francja lub Niemcy odpadną Smile Może na razie nie grają nic wielkiego, ale nie wierzę w to, że już teraz się pożegnają. 
@Nika8332, masz racje w tych meczach może zdarzyć się wszystko i ja też tak sądzę dlatego ich wyróżniłem. Ale serce jest przy Hiszpanii i Chorwacji Smile
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Pon Cze 27 2016, 22:55

Były dwie niespodzianki, ale akurat w tych dwóch meczach, których aż tak wielkiego zaskoczenia nie było i myślałem, że tak się skończy, ale na koniec doszło do sensacji, Islandia pokonuje Anglików i jest w najlepszej ósemce.
Walia, Islandia, Polska...kto by się spodziewał Wink
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by saha2000 on Wto Cze 28 2016, 09:14

Anglicy to grali taką padakę że nie mogłem tego oglądać,70-80 minuta przegrywają i sobie podają i powolutku człapią,zupełnie jak nie oni.Powinni grać na afere jak to mają w zwyczaju jak im nie idzie nic.

saha2000
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3317
Punkty : 231
Reputacja : 173
Dołączył : 22/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by smika on Wto Cze 28 2016, 09:24

Portugalia tez nie zachwyca ale patrzac na drabinke to typuje final Portugalia- Niemcy

smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1177
Punkty : 487
Reputacja : 541
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Euro 2016-Informacje,opinie,komentarze,typy z analizami.

Pisanie by KamilFCB on Wto Cze 28 2016, 12:14

Ja typowałem przed mistrzostwami trochę dla beki Polska - Francja i taki scenariusz jest możliwy, ale znając farta Portugalii oraz średnią dyspozycję Francji będzie o to ciężko.
Gdybym miał stawiać kasę to Belgia - Niemcy, choć Włochów bym nie skreślał, zaimponowali mi z Hiszpanami.
avatar
KamilFCB
VIP
VIP

Liczba postów : 2946
Punkty : 420
Reputacja : 717
Dołączył : 17/04/2015
Wiek : 30

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Strona 2 z 3 Previous  1, 2, 3  Next

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach