Bet-at-home - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Bet-at-home - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Czw Cze 09 2016, 11:29


 
Podstawowe Informacje:
 
Adres strony: bet-at-home.com
Usługi: Kasyno, Kasyno na żywo, Bukmacher, Poker
Polska wersja językowa: TAK
Polska obsługa klienta: TAK
Dostępne sieci/Oprogramowanie: NetEnt, Evolution gaming, Amaya
Rok powstania: 1999
Licencja: Malta Gaming Authority
Kontakt z support: LiveChat, mail: service.pl@bet-at-home.com, Kontakt na stronie poprzez formularz
Typ kasyna: instant
Metody wpłat: Skrill, Neteller, Paysafecard, karta kredytowa, Przelewy24, inne
Minimalny depozyt: 10zł (Przelewy24)
Bonus od pierwszej wpłaty: 100% do 1000zł (kasyno),  50% do 800zł (bukmacher) z kodem EURO2016
Limit wypłat: 100 000€ tygodniowo.
Czas oczekiwania na wypłatę:
- portfele elektroniczne: do 24h (często instant),
- przelew bankowy / karta kredytowa: 2-4 dni.
 
Opinia:
Bet-at-home dopiero dzisiaj zdałem sobie sprawę, że jeszcze nie ma recenzji dotyczącej tego kasyna/bukmachera. Najprościej w skrócie można by o nim napisać tak: najbardziej rozpoznawalny bukmacher w Polsce, za którego niektórzy by dali się pociąć byleby otrzymać bon i pograć Smile Oczywiście to tylko żart, ale czytając czasem temat dotyczący tego bukmachera można by odnieść takie wrażenie Razz
 
Bukmacher tak naprawdę nie wyróżnia się niczym specjalnym, dla tych bardziej ogarniętych wysokie limity (mnie to nie dotyczy Very Happy ). Bonus 50% do 800zł też jakoś nic specjalnego, choć trzeba przyznać że czasem czasem pojawiają się lepsze bonusy, freebety, no i oczywiście darmowe bony Razz Od 2009 firma jest częścią Betclic Everest Group czyli jest powiązana z takimi markami jak Betclic czy Expekt.
 
Jeśli chodzi o kasyno, to ostatnimi czasy pojawiają się genialne promocje z których grzech nie korzystać. Mowa tu oczywiście o darmowych spinach bez obrotu za grę na ruletce. Dla mnie promocja numer 1 na rynku. Gramy 20 spinów na ruletce (określony stół) pod rząd i dostajemy za to 50spinów, przeważnie trwa to 4-5 dni więc do zgarnięcia mamy 200-250 darmowych spinów BEZ OBROTU ! Niespotykane w dzisiejszych czasach, a jednak Smile
 
Płatności bardzo szybkie, na Skrill najczęściej mam instant, czasami się zdarzy chwilę dłużej poczekać, do dnia dzisiejszego jeszcze nie weryfikowałem tam konta mimo około 5-letniej gry w tym kasynie. Na bank rzecz jasna trochę dłużej idzie wypłata, ale bukmacher ma polskie konto bankowe w Polsce stąd wypłaty do 2 dni max są już na koncie.  Z tym kontem zresztą związana była cała afera, w której to ludzie otrzymywali wezwania do Urzędu Celnego w celu wyjaśnienia i zapłacenia kary. Ci co się nie przyznali oczywiście zostali uniewinnieni, a kto chciał to płacił Razz
 
Cóż, ja osobiście nie mam żadnych zastrzeżeń co do kasyna, u buka gram jak tylko słynne już vouchery się pojawiają, natomiast poker to w ogóle jest mi obcy. Jestem tam na duży + przez te lata i na pewno nie raz będę tam wracał, szczególnie gdy pojawi się znów promocja z ruletką.
 

Na koniec konkurs dla pierwszych 5 osób, które SENSOWNIE napiszą recenzję o tym buku, bony 5zł z kampanii EURO 2016. Nie musi być to pozytywna opinia, byleby sensownie napisana (zakaz kopiowania recenzji z innych stron, takie działanie będzie karane !).


Ostatnio zmieniony przez SuchyJKS dnia Pon Maj 22 2017, 12:58, w całości zmieniany 1 raz

_________________
Lapalingo Casino - 200% do 100€ + 20FS BEZ OBROTU! Więcej TUTAJ
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 3753
Punkty : 3779
Reputacja : 1350
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by leich on Czw Cze 09 2016, 12:26

Ja z bet-at-home mam bardzo dobre wspomnienia Smile Generalnie jest to pierwszy bukmacher u którego zakładałem konto i gram tam do dzisiaj. Na plus na pewno zasługuje fakt, że wpłaty można dokonywać już od 10PLN, a że przyjmuję zasadę - wpłata 10PLN, wypłata 100PLN - to taki bukmacher jest dla mnie jak najbardziej sensowny (dla porównania bet365 ma wpłatę od 25PLN). Dla mnie minusem jest fakt, że z mojego banku nie mogę dokonywać wpłat w niedziele i święta (sic!), więc jak zapomnę wpłacić w sobotę to niestety nie pogram w niedzielę. Kursy są znośne, a i oferta live też dosyć bogata. Czasami długo trwa rozliczanie spotkań live. Pisząc długo mam na myśli kilka minut, co przy moim systemie obstawiania konkretnych gemów w tenisie wiąże się z możliwością obstawiania co 2-3 gema, a nie każdego. Ogólnie uważam, że jest to bukmacher godny polecenia!

leich
Straight
Straight

Liczba postów : 16
Punkty : 9
Reputacja : 2
Dołączył : 08/06/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by anton0692 on Czw Cze 09 2016, 12:32

Dla mnie duzym plusem w Bet-at-home jest z pewnoscia mozliwosc wyplaty pieniędzy inną metodą od tej , która pieniazki zostały wplacone. Poza tym niezle rozwinięty serwis zakladów live z kilkoma dyscyplinami sportowymi.Kolejne plusy to z pewnościa bardzo szybka wyplata na skrill orazniski próg wplaty , do minusow nalezy dodac z pewnoscia mala ilosc zdarzen dotyczaca tenisa ziemnego.

anton0692
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 3
Punkty : 2
Reputacja : 0
Dołączył : 02/07/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by Niebieski on Czw Cze 09 2016, 12:41

Nie jest to moje kasyno nr 1 ale gram tam dość często. I właściwie teraz już tylko w kasynie
Moje (subiektywne) plusy i minusy:
Plusy:
+ kiedyś grałem u nich dużo na bukach, po kilku latach przerwy wróciłem żeby grać w kasynie i bez problemów, po wymianie inf. z LC odzyskałem dostęp do swojego konta (nie pamiętałem już loginu i hasła) co wcale nie musi być takie oczywiste (np. w bet365 miałem podobną sytuację i konta nie odzyskałem)
+ możliwość małych depo (10 zł neteller, 5 zł paysafe) - dzięki temu czasem lubię tam wpłacić te 10 zł i często coś wpada przy niewielkim wkładzie
+ szybkie i bezproblemowe wypłaty (często instant)
+ rewelacyjna promocja z ruletką i FS bez obrotu o czym pisał Suchy !!! Przy tej promocji trudno być w plecy, zazwyczaj już po ruletce jestem do przodu a jeszcze czeka 200-250 FS

Minusy:
- w kasynie często "wywala" mi sloty, czasem chcę ustawić autostart np. 200 czy 500 spinów i nie ma opcji żeby nie wywaliło
- oprócz tej super promocji w ruletke za mało bonusów np. od depo, ale może to losowo i akurat ja nie dostaję, mogliby marketingowo trochę popracować, betsafe i betsson oceniam lepiej pod tym względem
- trochę mnie denerwuje to przerzucanie kasy z konta ogólnego na kasyno albo buka i z powrotem, dziwne trochę ale to w sumie drobiazg
Generalnie ocena pozytywna zwłaszcza że jestem u nich finansowo na plus
avatar
Niebieski
VIP
VIP

Liczba postów : 1882
Punkty : 709
Reputacja : 889
Dołączył : 24/09/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by kobra80 on Czw Cze 09 2016, 13:14

gdzies tam wyczytalem ze ten buk oferuje srednio az 23 tysiace zakladow na 75 dyscyplin sportowych co stwia go w europejskiej czolowce jesli chodzi o szerokosc oferty kursowej.

plusy
- dobry bonus 50% do 800 zl

minusy
- ma troche zanizone kursy
- oferta zakladow live nie jest tak duza jak na bet365
- malo relacji live
-

kobra80
Straight
Straight

Liczba postów : 84
Punkty : 89
Reputacja : 8
Dołączył : 19/12/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by drinkwater on Czw Cze 09 2016, 13:18

BAH, jest to solidny buk. Oferuje całkiem korzystne metody wpłat oraz stawki minimalnej wpłaty. Nie trzeba wpłacać przykładowo 10€ min. tylko tak jak wyżej 10 zł (przelew24). Szybkie wypłaty. Wypłacając na rachunek czekałem zaledwie 2 dni, gdzie w wiekszości serwisów trwa to do 7 dni chociażby. Także pod tym względem ogromny plus.
Posiada przyzwoite kursy oraz promocje bonusowe. Kontakt z BOK jest wręcz "cudowny", odpowiadają bardzo szybko.
Jedynym minusem, grając LIVE, czasami po prostu przeskakuje zakład, może to być wina mojej przeglądarki, nie byłby to jej pierwszy raz. Korzystam  z tego buka już kolejny rok, nie zamierzam kończyć przygody, zdecydowanie godny polecenia.

Bony rozdane. Wkrótce kolejne konkursy!

drinkwater
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 7
Punkty : 6
Reputacja : 0
Dołączył : 06/06/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by suchycsw on Czw Cze 09 2016, 13:23

Bet at Home - recenzja
W tym serwisie korzystam głównie z zakładów sportowych, największym plusem jak dla mnie jest sam wygląd oraz szybkie działanie strony. Sporo wydarzeń jest na live, każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowym atutem są loterię w których każdy klient ma szansę wygrać. Uważam również że bukmacher ten oferuję szereg bardzo dobrych promocji, korzystam również z innego znanego bukmachera i jest tam zdecydowanie z tym gorzej. Bezproblemowy kontakt z supportem, szybkie wypłaty oraz błyskawiczne rozliczanie zakładów
Jak do tej pory minusów nie dostrzegłem, chociaż jeden taki mały - mogło by być więcej zakładów live oraz zostać wprowadzona funkcja zamykania kuponów przed ich rozstrzygnięciem

suchycsw
Three of a Kind
Three of a Kind

Liczba postów : 6
Punkty : 4
Reputacja : 0
Dołączył : 26/01/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by drx86 on Pią Cze 09 2017, 23:41

Jeden z najbardziej popularnych bukmacherów w Polsce. Większość ludzi kojarzy bet-at-home z budzącymi dreszcze emocji, ciarki na skórze i permanentny stan podniecenia bonami tudzież voucherami z przeróżnych kampanii serwowanych przez tego europejskiego giganta. Sam w sobie bukmacher ma dość klasyczny wygląd, więc dla ludzi ceniących prostotę będzie on jak znalazł. Z kolei jeżeli chodzi o opłacalność to bukmacher ten swój stojący na wysokim poziomie marketing odbija sobie na wysokich marżach kursowych. W wielu przypadkach kursy w bet at home stoją na równi z kursami oferowanymi przez naszych legalnych bukmacherów już po opodatkowaniu. Popularny bah to jednak nie tylko bukmacher ale rónież kasyno. Od dłuższego czasu, serwują oni promocję 1 darmowy spin z którego wygrane nie są obwarowane żadnymi wymogami obrotowymi. Ponadto sam serwis oferuje wiele promocji pobocznych jak send me sixty, lucky user itp. Dzięki niskim minimalnym kwotom depozytów jest to firma, która spotka się z dużym uznaniem polskich graczy.

_________________
"Kochałem ją, nie za to jak tańczyła z moimi aniołami, lecz za to w jaki sposób dźwięk jej imienia potrafił uciszyć moje demony"- Gomez Addams
avatar
drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1738
Punkty : 98
Reputacja : 775
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by kwapir on Nie Cze 11 2017, 18:45

W bet at home posiadam konto od 2010 roku , w tym wlasnie bukmacherze zacząłem swoją "przygodę" z zakladami . Pierwsza i jedyna weryfikacja przebiegła bez żadnych komplikacji , nigdy nie miałem tez problemòw z wyplatami na konto czy pòźniej na skrill ,jeśli chodzi o konto to mowa jest tu o wyplatach przed wprowadzeniem ustawy hazardowej. Zaletami tego bukmachera jest szeroka i szybka metoda depozytow , bogata oferta zakladow live jak i przedmeczowych oraz dobrze zorganizowany live chat i szybka obsluga meilowa. Warto dodac ,ze bet at home często w ramach kampani promocyjnej wysyla swoim klientą bony na zaklady sportowe , oraz z okazji wiekszych imprez sportowych np MŚ w pilce noznej wysylane są za pomocą poczty specjalne broszurki informacyjne dotyczące danego wydarzenia. Liczne promocje ,takie jak codzienny darmowy spin bez obrotu , zwycięzca dnia ( losowy gracz otrzymuje 50 € ) czy szczęśliwy nr telefonu ( losowy gracz otrzymuje na swoj nr bon o vartosci 60€) sprawia ze bet at hom pozostaje w swiatowej czołòwce .
Moja wiedza na temat kasyna w u tego bukmachera ogranicza się do darmowego spina raz dziennie ,w przeszłośći rowniez nie korzystalem z usług kasyna, dlatego nie chcę oceniac jego pracy.

_________________
Cool
avatar
kwapir
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 860
Punkty : 40
Reputacja : 206
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Bet-at-home - recenzja

Pisanie by marcin070190 on Wto Cze 13 2017, 14:21

Bet at home konto długo mam ponad 6lat, w danym momencie mój ulubiony buk , kasynko fajne lubie tam grac często coś wpada szybkie wypłaty na skrilla czego chcieć więcej:) polecam jak najbardziej:)
avatar
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 1449
Punkty : 290
Reputacja : 472
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach