1xbet - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

1xbet - recenzja

Pisanie by ONESMALL on Wto 23 Sie - 12:17


To akurat prawda.Niech nikomu nie przyjdzie do głowy wpłacać tam pod jakies bonusy chociaż by wam obiecywali 1000%.Z rok temu jak nazwa tego buka zaczęła się pojawiać coraz częsciej na forach opinie były w miare ok.Teraz to jest dramat , jak ktoś będzie chciał to znajdzie na innych forach typowo bukmacherskich akcje z panem supportem i bzdurami jakie wypisuje. 1xbet to totalna porażka i szkoda na nich tracić czasu jest wiele innych firm z którymi nie trzeba się użerać.


e/ i po co ktoś usuną komentarz który był nad moim? Jak nie macie pojęcia czym jest 1xbet poszukajcie chwile w necie a nie bezmyslnie usuwacie komenty z krytyką tego badziewia
avatar
ONESMALL
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 87
Reputacja : 24
Dołączył : 04/02/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Wto 23 Sie - 13:22

To może ja się wypowiem na ten temat jako że często przesiaduje na rosyjskich choćby forach, a jak wiadomo jest to rosyjska firma. @ONESMALL ma dużo racji w tym co napisał. 1xbet to firma która prawie wszędzie otrzymała notę D/D- w najlepszym przypadku C. Jeśli wpiszemy w google 1xbet SCAM to wyskoczy nam multum spraw związanych z tą firmą.

Praktycznie wszystkie wypłaty powyżej 100$ są skrupulatnie sprawdzane, trzeba się namęczyć (nie zawsze oczywiście) żeby wypłacić kasę. Jednak większość przypadków kończy się pozytywnie dla graczy (przynajmniej takie opinie ja znalazłem) i po wielu skargach otrzymują swoja kasę. No właśnie skargach, mimo ze firma można powiedzieć jest wypłacalna, to niestety często trzeba się z nimi użerać jak napisał to @ONESMALL. Ba gdzieniegdzie jest umieszczona na czarnej liście.

Temat nie został usunięty ze względu na to, że u nas na forum nie pojawiły się jeszcze żadne skargi dotyczące tej firmy a jedynie plotki i to w ogóle nie związane z tym tematem.

Uprzedzając pytania czy jakieś plotki znowu, forum nie zarabia na reklamowaniu 1xbet, bo takowej reklamy nie ma.

Każdy sam powinien wyciągnąć wnioski, poszukać na internecie i zdecydować czy chce tam grac czy nie. Ja w buku nie gram od wielu lat (okazjonalnie jakieś no-depo) więc nie jestem wyrocznią ani stroną w tym sporze. Jeśli ktoś faktycznie ma problem z tą firmą u nas na forum proszę to z nami skonsultować i będziemy działać w tym kierunku. Natomiast jeśli póki co nie ma żadnych zastrzeżeń to temat zostaje.
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4399
Punkty : 4998
Reputacja : 1796
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by kylokylo on Wto 23 Sie - 15:17

W SBR skargi na firmę zgłasza coraz więcej osób, kwestia czasu kiedy buk wyląduje na czarnej liście scam-buków, ta firma jest nieuczciwa nie tylko dlatego że regularnie konfiskuje środki graczy ale również dlatego że anulują wygrane kupny, usuwają wygrane zakłady z historii konta, więc nie można później nawet udowodnić co się zagrało, po za tym jest to buk wyłącznie dla graczy rekreacyjnych, ich weryfikacja pomijając stosy dokumentów w tym nawet dokumenty potwierdzone notarialnie które trzeba wysłać kurierem lub pocztą do Moskwy i których i tak nikt nie odbierze, to jest coś w co wręcz trudno uwierzyć pytania typu:

1: Co wpłynęło na podjęcie decyzji o postawieniu wskazanego zakładu (model matematyczny, analiza statystyczna, szczęście)? Proszę podać co najmniej 5 swoich największych wygranych i przegranych hazardowych (włącznie z innymi bukmacherami)


2: Czy uważasz swoje działania za nielegalne, a jeśli tak, to dlaczego

3: Płeć (proszę wskazać ewentualną operację zmiany płci)

4: Stan cywilny (jeśli jesteś w stanie małżeńskim, proszę podać pełne imię partnera; stan wolny; owdowiały/-a; rozwiedziony/-a; w separacji)


Każdego kto ich oskubie czeka weryfikacja której praktycznie nie da się przejsć.

SuchyJKS tu nie ma tylu graczy żeby wpływały skargi, więcej osób z tego forum korzysta jednak z kasyn, na innych typowo bukmacherskich forach można poczytać jakie mają złodziejskie praktyki.

kylokylo
Straight
Straight

Liczba postów : 50
Punkty : 77
Reputacja : 28
Dołączył : 16/05/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by smika on Wto 23 Sie - 15:26

Z tym usuwaniem kylokylo masz racje bo jak wprowadzili PROMO CODE STORY to usuneli z konta wczesniej zdobyte punkty po to zeby teraz wplacac i grac


Ostatnio zmieniony przez smika dnia Wto 23 Sie - 15:48, w całości zmieniany 1 raz
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 2150
Punkty : 697
Reputacja : 1282
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

1xbet - recenzja

Pisanie by halkre on Wto 23 Sie - 15:42

To i ja ze swojego doświadczenia dorzucę że miałem bardzo niemiłe tarcia z ich przedstawicielem...... Niestety ale mimo że wygrałem konkurs na xxx, to i tak nie otrzymałem nagrody bylem zwodzony przez prawie miesiąc czasu, obrażany przez ten czas również przez moderatora tamtego forum i przez samego admina który na końcu zbanował mnie za pisanie niewygodnych postów ostrzegających pozostałych gracza przed oszustem zwanym "przedstawicielem 1xbet..." Takich osób jak ja było znacznie więcej i też pisali tam na forum o tym że zostali oszukani no i niestety podzielili mój los......dlatego dla mnie to jest jedna wielka kicha.... I ostrzegam również przed złodziejami i oszustami z 1xbet......

halkre
Straight
Straight

Liczba postów : 24
Punkty : 21
Reputacja : 3
Dołączył : 01/06/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by drx86 on Sob 10 Cze - 19:07

1xbet to dobry bukmacher jeżeli gramy za małe sumy i takie planujemy wypłacać. Problem pojawia się w momencie gdy mamy lepszą passę lub wygramy niezłą sumę. Wtedy bardzo prawdopodobne kosmiczne i komiczne weryfikacje włącznie z wysyłaniem listów do Moskwy. Po wielu polskich forach przewija się obecnie mnóstwo skarg i zastrzeżeń co do tego bukmachera. Z tego powodu przestałem tam grać. Inne rosyjskie firmy bukmacherskie typu marathonbet, parimatch czy fonbet są o lata świetlne od tego bukmachera.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie 11 Cze - 12:03

Polecam bardzo gorąco firmę 1xbet. Nie dawno zrobiłem z 10 PLN, 150 PLN i wypłata na Skrill w zaledwie 2 godziny, bez żadnej weryfikacji.
Strasznie podoba mi się wygląd strony, to czym ta strona dysponuje. Ma wiele plusów: bukmacher ciekawie wymyślony z interesującą ofertą, wiele dostawców oprogramowania dostępnych w kasynie, czy kasyno na żywo - jest z czego wybierać!
Dodatkowo mają tam świetny czat na żywo, nie dosyć, że korzysta się z niego bajecznie to obsługa klienta odpisuje bardzo szybko i rzetelnie.
Polecam! Smile

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2428
Punkty : 497
Reputacja : 496
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 22
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by marcin070190 on Czw 31 Sie - 20:28

dziwne kasyno na poczatek wplata 10zł wypłata200 drugi raz podobnie a potem ciagla wtopa moze przypadek:) ale polecam kasyno duzo metod wplat i wypłat
avatar
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2197
Punkty : 299
Reputacja : 738
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by seboafc on Pon 13 Lis - 22:19

Jeżeli chodzi o 1xbet to mogę powiedzieć że pomimo wielu skarg ja jakczekam narazie jestem zadowolony z gry w tej firmie Smile

Bardzo dużo zdarzeń sportowych , z wieloma opcjami do postawienia A także darmowe relacje stream z dużej ilości meczów z przeróżnych dyscyplin.
Jeżeli jest się aktywnym graczem to co trzy dni można zapytać w sklepie promocyjnym o punkty bonusowe, które można następnie wymienić na różnego rodzaju darmowe zakłady czy gry bonusowe
Co doza kasyna to też mam miłe wspomnienia, parę razy z 10 złotych które wpłaciłem wypłacałem po parę stòwek. Bardzo dużo gier różnych dostawców....minus jednak za brak promocji do kasyna czyli brak akcji typu cashback czy jakieś free spiny za depozyt.
Co doza weryfikacji to jeszcze nie przechodziłem ale wypłaty na skrill zawsze były do 15 minut. Teraz kiedy nie ma skrill możemy wypłacać na ecopayz czy portfele kryptowalut albo przez trustly bądź zwykłym przelewem sepa, więc wcale tak źle nie jest.
Ogólnie stawiam 7.5/10

_________________
Expekt - 100% zwrotu do 222zł, cashback BEZ OBROTU ( patrz Tutaj)
flaga
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 3366
Punkty : 582
Reputacja : 1527
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach