1xbet - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by ONESMALL on Wto Sie 23 2016, 12:17

To akurat prawda.Niech nikomu nie przyjdzie do głowy wpłacać tam pod jakies bonusy chociaż by wam obiecywali 1000%.Z rok temu jak nazwa tego buka zaczęła się pojawiać coraz częsciej na forach opinie były w miare ok.Teraz to jest dramat , jak ktoś będzie chciał to znajdzie na innych forach typowo bukmacherskich akcje z panem supportem i bzdurami jakie wypisuje. 1xbet to totalna porażka i szkoda na nich tracić czasu jest wiele innych firm z którymi nie trzeba się użerać.


e/ i po co ktoś usuną komentarz który był nad moim? Jak nie macie pojęcia czym jest 1xbet poszukajcie chwile w necie a nie bezmyslnie usuwacie komenty z krytyką tego badziewia
avatar
ONESMALL
Flush
Flush

Liczba postów : 103
Punkty : 87
Reputacja : 24
Dołączył : 04/02/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Wto Sie 23 2016, 13:22

To może ja się wypowiem na ten temat jako że często przesiaduje na rosyjskich choćby forach, a jak wiadomo jest to rosyjska firma. @ONESMALL ma dużo racji w tym co napisał. 1xbet to firma która prawie wszędzie otrzymała notę D/D- w najlepszym przypadku C. Jeśli wpiszemy w google 1xbet SCAM to wyskoczy nam multum spraw związanych z tą firmą.

Praktycznie wszystkie wypłaty powyżej 100$ są skrupulatnie sprawdzane, trzeba się namęczyć (nie zawsze oczywiście) żeby wypłacić kasę. Jednak większość przypadków kończy się pozytywnie dla graczy (przynajmniej takie opinie ja znalazłem) i po wielu skargach otrzymują swoja kasę. No właśnie skargach, mimo ze firma można powiedzieć jest wypłacalna, to niestety często trzeba się z nimi użerać jak napisał to @ONESMALL. Ba gdzieniegdzie jest umieszczona na czarnej liście.

Temat nie został usunięty ze względu na to, że u nas na forum nie pojawiły się jeszcze żadne skargi dotyczące tej firmy a jedynie plotki i to w ogóle nie związane z tym tematem.

Uprzedzając pytania czy jakieś plotki znowu, forum nie zarabia na reklamowaniu 1xbet, bo takowej reklamy nie ma.

Każdy sam powinien wyciągnąć wnioski, poszukać na internecie i zdecydować czy chce tam grac czy nie. Ja w buku nie gram od wielu lat (okazjonalnie jakieś no-depo) więc nie jestem wyrocznią ani stroną w tym sporze. Jeśli ktoś faktycznie ma problem z tą firmą u nas na forum proszę to z nami skonsultować i będziemy działać w tym kierunku. Natomiast jeśli póki co nie ma żadnych zastrzeżeń to temat zostaje.

_________________
Betrall
Betrally Casino 150% do 300€ z kodem BR300PL - więcej tutaj
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4218
Punkty : 4628
Reputacja : 1670
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by kylokylo on Wto Sie 23 2016, 15:17

W SBR skargi na firmę zgłasza coraz więcej osób, kwestia czasu kiedy buk wyląduje na czarnej liście scam-buków, ta firma jest nieuczciwa nie tylko dlatego że regularnie konfiskuje środki graczy ale również dlatego że anulują wygrane kupny, usuwają wygrane zakłady z historii konta, więc nie można później nawet udowodnić co się zagrało, po za tym jest to buk wyłącznie dla graczy rekreacyjnych, ich weryfikacja pomijając stosy dokumentów w tym nawet dokumenty potwierdzone notarialnie które trzeba wysłać kurierem lub pocztą do Moskwy i których i tak nikt nie odbierze, to jest coś w co wręcz trudno uwierzyć pytania typu:

1: Co wpłynęło na podjęcie decyzji o postawieniu wskazanego zakładu (model matematyczny, analiza statystyczna, szczęście)? Proszę podać co najmniej 5 swoich największych wygranych i przegranych hazardowych (włącznie z innymi bukmacherami)


2: Czy uważasz swoje działania za nielegalne, a jeśli tak, to dlaczego

3: Płeć (proszę wskazać ewentualną operację zmiany płci)

4: Stan cywilny (jeśli jesteś w stanie małżeńskim, proszę podać pełne imię partnera; stan wolny; owdowiały/-a; rozwiedziony/-a; w separacji)


Każdego kto ich oskubie czeka weryfikacja której praktycznie nie da się przejsć.

SuchyJKS tu nie ma tylu graczy żeby wpływały skargi, więcej osób z tego forum korzysta jednak z kasyn, na innych typowo bukmacherskich forach można poczytać jakie mają złodziejskie praktyki.

kylokylo
Straight
Straight

Liczba postów : 50
Punkty : 77
Reputacja : 28
Dołączył : 16/05/2016

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by smika on Wto Sie 23 2016, 15:26

Z tym usuwaniem kylokylo masz racje bo jak wprowadzili PROMO CODE STORY to usuneli z konta wczesniej zdobyte punkty po to zeby teraz wplacac i grac


Ostatnio zmieniony przez smika dnia Wto Sie 23 2016, 15:48, w całości zmieniany 1 raz
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1857
Punkty : 331
Reputacja : 1035
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

1xbet - recenzja

Pisanie by halkre on Wto Sie 23 2016, 15:42

To i ja ze swojego doświadczenia dorzucę że miałem bardzo niemiłe tarcia z ich przedstawicielem...... Niestety ale mimo że wygrałem konkurs na xxx, to i tak nie otrzymałem nagrody bylem zwodzony przez prawie miesiąc czasu, obrażany przez ten czas również przez moderatora tamtego forum i przez samego admina który na końcu zbanował mnie za pisanie niewygodnych postów ostrzegających pozostałych gracza przed oszustem zwanym "przedstawicielem 1xbet..." Takich osób jak ja było znacznie więcej i też pisali tam na forum o tym że zostali oszukani no i niestety podzielili mój los......dlatego dla mnie to jest jedna wielka kicha.... I ostrzegam również przed złodziejami i oszustami z 1xbet......

halkre
Straight
Straight

Liczba postów : 24
Punkty : 21
Reputacja : 3
Dołączył : 01/06/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by drx86 on Sob Cze 10 2017, 19:07

1xbet to dobry bukmacher jeżeli gramy za małe sumy i takie planujemy wypłacać. Problem pojawia się w momencie gdy mamy lepszą passę lub wygramy niezłą sumę. Wtedy bardzo prawdopodobne kosmiczne i komiczne weryfikacje włącznie z wysyłaniem listów do Moskwy. Po wielu polskich forach przewija się obecnie mnóstwo skarg i zastrzeżeń co do tego bukmachera. Z tego powodu przestałem tam grać. Inne rosyjskie firmy bukmacherskie typu marathonbet, parimatch czy fonbet są o lata świetlne od tego bukmachera.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Cze 11 2017, 12:03

Polecam bardzo gorąco firmę 1xbet. Nie dawno zrobiłem z 10 PLN, 150 PLN i wypłata na Skrill w zaledwie 2 godziny, bez żadnej weryfikacji.
Strasznie podoba mi się wygląd strony, to czym ta strona dysponuje. Ma wiele plusów: bukmacher ciekawie wymyślony z interesującą ofertą, wiele dostawców oprogramowania dostępnych w kasynie, czy kasyno na żywo - jest z czego wybierać!
Dodatkowo mają tam świetny czat na żywo, nie dosyć, że korzysta się z niego bajecznie to obsługa klienta odpisuje bardzo szybko i rzetelnie.
Polecam! Smile

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2221
Punkty : 183
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: 1xbet - recenzja

Pisanie by marcin070190 on Czw Sie 31 2017, 20:28

dziwne kasyno na poczatek wplata 10zł wypłata200 drugi raz podobnie a potem ciagla wtopa moze przypadek:) ale polecam kasyno duzo metod wplat i wypłat
avatar
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2170
Punkty : 265
Reputacja : 722
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach