Parimatch - recenzje i opinie

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by drx86 on Sob Cze 10 2017, 15:09

Strona: Parimatch
Właściciel: Pari-Match N.V
Na rynku od 1996r
Co oferuje: Zakłady bukmacherskie, kasyno, poker.
Licencja: Curacao
Depozyt/Wypłata: Bank Transfer, Moneta.ru, Neteller, QIWI, Skrill (Moneybookers), WebMoney, Yandex Money
Minimalny depozyt: 1$ przy metodzie skrill (niestety nie wiem jak przy innych walutach, bardzo możliwe, że można wybrać również polski złoty, ja operuję jednak na $)
Minimalna wypłata: 10$


Parimatch to prawdopodobnie ukraiński bukmacher przyjmijmy jednak umownie, że jest to bukmacher ze Wschodu nie wgłębiając się za bardzo w poprawność polityczną. Z mojego punktu widzenia jest to bardzo ciekawy bukmacher. Oferuje bardzo dużo zakładów i często z atrakcyjnymi kursami. Minimalny depozyt do parimatch wynosi 1$ przy pomocy skrill, więc jest to miód na serca polskich fighterów budujących swoje fortuny od przysłowiowego dolara (jak wyżej wspominałem podobno mają też polskie złotówki, niestety nie wiem jak wtedy wygląda kwestia minimalnych depozytów). Przy stawianiu zakładów mamy z góry wystawiony limit na dane zdarzenia, oczywiście im bardziej egzotyczne tym dopuszczalna stawka niższa.
Gram tam od 3 lat i do tej pory nie miałem potrzeby weryfikowania konta. Szybkość wypłat można porównać do bet-at-home. Czasami wypłaty instant lub z kilkuminutowym poślizgiem a sporadycznie poczekamy do paru godzinek.
W swojej stajni parimatch posiada również kasyno, w którym spotkamy gry netent, microgamming i zlepek gier z playn go.
Oferują również bonus od pierwszych 3 depozytów:
1. 100% do 100% obrót 25(b+d)
2. 50% do 150% obrót 15(b+d)
3. 125% do 250$ obrót 30x(b+d) + 20 freespinów na book of dead

Więcej szczegółów na: https://www.parimatch.com/en/tcasino/welcome.html

Osobiście nie miałem z nimi żadnych problemów, więc z mojej perspektywy miejsce jak najbardziej warte odwiedzenia i dopisania do kasynowo-bukmacherskiego portfolio.

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by ANZELMO on Sob Cze 10 2017, 17:33

a jak tam z limitami? jest to stara firma ale imo mało popularna to chyba ruskie(z nazwy trochę zalatują żabimi udkami Razz ) zresztą ruskich i tureckich na Curacao licencji jest pełno ale w naszej sytuacji trzeba szukać nowych firm...
avatar
ANZELMO
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1158
Punkty : 1036
Reputacja : 124
Dołączył : 08/01/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by drx86 on Sob Cze 10 2017, 17:40

Mają bardzo ciekawe bety na zawodników z nba, linie są często niższe niż u konkurencji ale za gruby pieniądz nie pograsz (rzędu 30-50$). Limity myślę, że bardzo podobne będą do innych ruskich buków.
Zaczniesz wygrywać regularnie za większą stawkę na niszowych dyscyplinach to wtedy napotkasz opór Saszy, Włodii i kogo tam jeszcze mają Very Happy
Taka małą dygresja, ostatnio mieli w ofercie jakieś mistrzostwa w koszykówkę do lat 13 i rozbawiła mnie linia over/under 72 Very Happy

Najlepiej wpłacić na początek 5-10$ i pobawić się, żeby samemu stwierdzić na własnej skórze czy odpowiada nam taki buk. Mi osobiście przypadł do gustu, natomiast nie lubię tam grać live, bo trzeba zaznaczać więcej spotkań, żeby móc zagrać ako live, a wiadomo, że na żywo sytuacja się ciągle zmienia i kursy wraz z liniami śmigają jak głupie.

edit. @olauolsson niestety nie grywałem tam w pokera. Pa ruski do mnie gaworzą jak wbije w zakładkę poker a ja nie pojmajet.
Widzę, że mają jakieś freerolle: https://pokermatch.com/ru/promo/network-freeroll ale to już musiałbyś we własnym zakresie i na żywym organizmie przetestować.


Ostatnio zmieniony przez drx86 dnia Sob Cze 10 2017, 18:01, w całości zmieniany 1 raz

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by olauolsson on Sob Cze 10 2017, 17:56

Świetna recenzja, poker od jakiego dostawcy @drx86 ? Grywałeś tam? Dostępny dla PL?

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2385
Punkty : 411
Reputacja : 478
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 22
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by Jaqbts on Pon Wrz 11 2017, 01:15

Firma godna polecenia, oferta zakladow zarowno live jak i pre match bez zarzutów, kursy również. Kasyno bogaty wybor gier i ogolnie nie ma do czego sie przyczepić. Najwazniejsze ze dla PL i ze jest skrill w opcjach platnosci bo to rzadkosc dzis. Polecam

_________________
dla buków jestem jak kat
Twisted Evil
avatar
Jaqbts
Flush
Flush

Liczba postów : 216
Punkty : 286
Reputacja : 81
Dołączył : 10/08/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by Jaqbts on Pon Wrz 11 2017, 15:38

Zapomniałem dodać jeszcze jednej ważnej rzeczy, bynajmniej dla mnie strona mobilna i aplikacja bardzo fajne przyjemne, dobrze i sprawnie działają na androidzie. Dla mnie to istotne bo często gram z telefonu bo rzadko kiedy jestem w domu przy kompie także jeszcze jeden ogromny plus dla tego buka. Live chat jest, szybka i profesjonalna obsługa w języku angielskim także kolejny plus. Ogólnie widzę same plusy a póki co nie znalazłem jeszcze żadnej wady tej firmy, nie ma nic do czego mógłbym się przyczepić. Oby więcej takich buków jak parimatch bo kiedyś 10 lat temu było tego dużo, teraz niewiele nam zostało niestety także trzeba to docenić, dbać i pielęgnować Wink

_________________
dla buków jestem jak kat
Twisted Evil
avatar
Jaqbts
Flush
Flush

Liczba postów : 216
Punkty : 286
Reputacja : 81
Dołączył : 10/08/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by olauolsson on Nie Lis 05 2017, 19:35

Świetny design strony internetowej, a także ogromny wybór gier, daje nam satysfakcję i dużego komfortu gry. Dodatkowo pierwsza wypłata przeszła do godziny czasy, bez żadnej weryfikacji. Jak najbardziej na plus i polecam!

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2385
Punkty : 411
Reputacja : 478
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 22
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Parimatch - recenzje i opinie

Pisanie by seboafc on Pon Lis 13 2017, 22:35

Parimatch to porządne kasyno i bardzo dobry bukmaher.
W kasynie znajdziemyznajdziemy gry takich dostawców jak Play'n GO czy Netent. Do tego codzienne bonusy za depozyt 10-20$ czy także free spiny.
Bukmaher bardzo dobry, dużo meczy live, sporo live streamòw, dużo możliwości postawienia na dane wydarzenia.
Największym plusem jest to że jeżeli mamy walutę w $ to możemy korzystać z skrill.
Weryfikacja bardzo prosta...należy wgrać przód i tył dowodu czy paszportu. W ciągu dwóch godzin zaakceptowali misię dokumenty, A kasa na skrill często do godziny.
Jak najbardziej polecam stawiam 7.5/10

_________________
Expekt - 100% zwrotu do 222zł, cashback BEZ OBROTU ( patrz Tutaj)
flaga
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 2974
Punkty : 31
Reputacja : 1367
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 26

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach