Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by tomekt4 on Czw Lip 27 2017, 19:33

Opinie poniżej.
avatar
tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1799
Punkty : 663
Reputacja : 513
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by smika on Czw Lip 27 2017, 19:39

1)Weryfikacja
2)Czas wyplat
3)Dostepnosc oferty
avatar
smika
VIP
VIP

Liczba postów : 1883
Punkty : 366
Reputacja : 1053
Dołączył : 20/12/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by marcin070190 on Czw Lip 27 2017, 19:42

1. najważniejsze szybkie wypłaty najlepiej skrill
2. najlepiej żeby weryfikacja była szybka dowód plus pdf z banku
3.wyższe kursy niż w polskich bukach
avatar
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 2170
Punkty : 265
Reputacja : 722
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by kwapir on Czw Lip 27 2017, 19:43

1 szybkosc wypłat
2 oferta live
3 mobilnosc strony bukmachera

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by sumo1125 on Czw Lip 27 2017, 20:01

1.Przejrzystość strony, bardzo fajnie obstawiało mi się w bwin, w bahu podobnie (zwłaszcza live); może to kwestia przyzwyczajenia.
2.Opcja caschback
3.Darmowy bonus Smile promocje, jakiś freebecik lub bonus z kasą na zachętę co jakiś czas
avatar
sumo1125
Flush
Flush

Liczba postów : 186
Punkty : 210
Reputacja : 122
Dołączył : 29/04/2016
Skąd : z kont

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by drx86 on Czw Lip 27 2017, 20:22

1. Polityka bonusowa:
Jest to dla mnie najważniejsze kryterium gdy spotykam się z danym bukmacherem po raz pierwszy. Bonus musi być dopasowany do moich możliwości finansowych z relatywnie łatwymi warunkami obrotowymi. Kocham grać overy dlatego taki bonus musi mieć możliwość ich grywania inaczej odpada w przedbiegach.
W politykę bonusową wliczam też elastyczność bukmachera i jego zachowania względem mojej persony w dalszej relacji. Nie interesuje mnie jednorazowa znajomość. Dlatego wszelkie bonusy reload, freebety i bonusy lojalnościowe punktują na korzyść bukmachera. Wiedzę na ten temat czerpię z opiniotwórczych forów oraz podpytuję livechat jak podchodzą do tego zagadnienia i co mogą zaoferować.

2. Funkcjonalność strony.
Jestem konserwatywny, dlatego cenię sobie wygodę i prostotę. Wkurwia mnie strasznie gdy w poszukiwaniu zdarzenia sportowego, które mnie interesuje muszę przemierzyć morzę fikuśnych kutasików, kafelków, frędzli zanim dotrę do tego co chciałem pograć. Czas w bukmacherce gra główną rolę, dlatego im prostszy design, łatwiejszy dostęp do zdarzeń, możliwość selekcjonowania zdarzeń według własnych preferencji tym lepiej. Często lubię mixować kupony ze zdarzeniami live i prematch dlatego możliwość takiej gry to dodatkowy atut. Uwielbiam gdy są dedykowane przyciski z interwałami czasowymi, możliwość wyboru jednej dyscypliny itd.



3. Czas to pieniądz

Nie będę tutaj oryginalny. Szanuję swój czas i pieniądze, dlatego gdy wygram czuję się najbardziej komfortowo gdy mogę szybko relokować swoje fundusze z bukmachera do portfela elektronicznego i czuś się jak Pan na włościach.

_________________
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by Mario777 on Pią Lip 28 2017, 02:52

1. Wysokość kursów - u buka gra się głównie po to żeby wygrać , obojętnie czy stawiasz 5 zł czy 100 celem jest jak najwyższa wygrana ( no i rozrywka przy okazji Very Happy ) Różnice są czasami bardzo duże , np . na 1xBet jest kurs 3.7 na porażkę niby faworyta , w tym samym czasie w bahu masz kurs 2.7 . Rachunek jest prosty - stawiasz 10 zł i masz 37 zamiast 27 .
2 . Oferta buka musi być BOGATA - szczególnie różnorodność handicapów jest tu ważna , czujesz np. że słabeusz powalczy z faworytem i minimalnie przegra , u części buków jest zwykle 1 handicap albo wcale ale niektórzy dają 10-20 opcji handi i tu masz wybór i potencjalna wygrana bardziej prawdopodobna .
3. Bezpieczeństwo Twoich pieniędzy - bukmacher musi być zaufany i taki który nie będzie robił problemów gdy trafisz "kupon życia" . Tu ważne są opinie klientów , na forach i przyjazny , profesjonalny live chat .

Mario777
Flush
Flush

Liczba postów : 146
Punkty : 108
Reputacja : 25
Dołączył : 01/03/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by Pilonek® on Pią Lip 28 2017, 03:23

1. Omyłkowość - czyli bukmacher nie zna sie na kursach i wystawia nawet takie, że stawiając wszystkie możliwości wyjdzie sie na +
2. Opóźnione zdarzenia (możliwość stawiania meczu który sie zakończył a można go jeszcze stawiać i dotyczy to również gemów czy punktów w tenisa)
3. Rozliczanie powyższych błedów bukmachera na korzyść gracza i bezproblemowe wypłaty

Nie wymyśle nic wiecej a po co mam zgapiać od innych Very Happy

_________________
DARMOWE 60PLN BEZ OBROTU


red card: Kamel_13,PawelAG,Johnny13,Paulinka122010,vexed,aciu100
yellow card:tomalal92,jajeeek,olauolsson

Pilonek®
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2546
Punkty : 1036
Reputacja : 696
Dołączył : 29/04/2016
Wiek : 20

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by lewar on Pią Lip 28 2017, 18:52

1. Bezproblemowość

To według mnie najważniejsza cecha bukmachera. I choć podałem dość ogólnikowe stwierdzenie wydaje mi się, że jest ono jak najbardziej trafne. Współpraca z bukmacherem ma być prosta jak je... budowa cepa. Zakładam się z nim, on zakłada się ze mną.  Gdy ja zakład wygram należą mi się wygrane pieniądze, zaś jeśli wygra on pieniądze należą do niego. Bezproblemowa, nieskomplikowana weryfikacja dokumentów na samym początku, która na starcie otwiera wszystkie drzwi do korzystania z bukmachera. Wysyłam dokumenty, po paru chwilach mogę w pełni z niego korzystać. Do bezproblemowości można podłączyć również sprawny live chat.

2. Szybkość wypłat.

- Żyjąc w XXI wieku w dobie cyfryzacji szybka wypłata pieniędzy przynajmniej na portfele internetowe nie powinna stanowić problemu. Dużo bukmacherów obrało sobie metodę trzymania "wypłaconych" pieniędzy u siebie z możliwością anulowania wypłaty. Jest to czysty chwyt hazardowy, który zdecydowanie bojkotuję. Dlatego szybkość wypłat stanowi dla mnie priorytet, a w dzisiejszych czasach powinien stanowić normę.

3. Polityka bonusowa.

- Trzeci aspekt, nie mniej ważny od powyższych to polityka bonusowa danego bukmachera. Grając u niego, muszę czuć, iż nie jest to tylko wpłatomat który chce mnie wycisnąć do ostatniej kropli. Chcę patrzeć na bukmachera przez pryzmat partnera. Freebety, bonusy okolicznościowe przy wielkich imprezach, urodziny gracza. Ważne jest poczucie, iż jesteśmy dla bukmachera ważni jako jego klienci.

_________________
Nacjonalizm ostatnią szansą Europy.
avatar
lewar
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 626
Punkty : 717
Reputacja : 183
Dołączył : 04/10/2016
Skąd : POZNAŃ

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by f.bienkowski on Nie Lip 30 2017, 11:43

ja też pewnie ameryki przed Tobą nie odkryję, moje 3 kryteria:

1. Bogata oferta live- gram prawie wyłącznie LIVE i często gęsto w nocy, więc to najważniejsze, żeby zawsze było z czego wybrać. Tu niekwestionowany dla mnie bet365 i paddy power. Zawsze jest mnóstwo opcji do wybrania, także mam zabawę. W bahu np czasem w nocy praktycznie nic do wyboru i zwyczajnie nie da się wtedy grać.

2. Wypłaty- jak zawsze muszą być szybkie, najlepiej natychmiastowe. Skrill w dzisiejszych czasach to już mus, żeby wypłaty były przynajmniej 3 razy dziennie, najlepiej w 15 minut. Przyznam, że w tym kryterium zadziwił mnie STS zw swoimi wypłatami w 28min na konto i tym mnie do siebie przekonali. Inne buki to paddypower, gdzie można wyrobić kartę przedpłaconą pp i kasę mieć praktycznie o razu, nie trzeba wypłacać na skrilla, konta w banku- miód

3. Programy lojalnościowe- to trzecie kryterium jest dla mnie bardzo ważne, bo lubię czuć, że jestem szanowany przez buka i podchodzi do mnie indywidualnie. Tu wiodącymi bukami są dla mnie PaddyPower, gdzie praktycznie po dwóch gry otrzymałem maila, że witają mnie w klubie VIP, bet365 regularne cotygodniowe bony i bah, tam kiedy dostałem się do klubu lojalnościowego potrafiłem otrzymać 750zł miesięcznego zwrotu stawek. Natomiast strasznie irytują mnie buki, w których takich akcji nie ma, do supportu trzeba czekać pół godziny, a na urodziny nawet życzeń

tak jak napisałem na wstępie, nie zaszokowałem, ale to są właśnie moje 3 kryteria
avatar
f.bienkowski
Straight
Straight

Liczba postów : 75
Punkty : 243
Reputacja : 171
Dołączył : 29/07/2017

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Konkurs II (27.07-30.07) TYPY - OPINIE

Pisanie by tomekt4 on Nie Lip 30 2017, 15:14

Na początku chciałbym podziękować wszystkim uczestnikom konkursu za poświęcony czas.
W związku z tym, że ciężko było wybrać jedną wyróżniającą się odpowiedź (ponieważ co najmniej trzy odpowiedzi mi się spodobały) postanowiłem, że o wygranej zadecyduje kolejność oddawanych (udzielanych) odpowiedzi.
Zwycięzcą konkursu został @drx86
avatar
tomekt4
VIP
VIP

Liczba postów : 1799
Punkty : 663
Reputacja : 513
Dołączył : 06/02/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach