Vera & John Kasyno - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Wto 23 Gru - 20:17


Kasyno : Vera & John
Licencja : Malta
Produkty : Kasyno, Kasyno na żywo
Bonus powitalny : 100% do €500
Darmowe bonusy : za aktywność w kasynie gracze otrzymują punkty, które mogą wymienić na bonusy gotówkowe, free spiny.
Oprogramowanie : Net Ent, Microgaming, Play'n Go, Bet Soft, Yggdrasil, Evolution Gaming, Leander Games, NextGen Gaming
Polska waluta : nie
Polska wersja językowa : nie
Wsparcie : support@verajohn.com, +442036080424, Live Chat
Minimalny depozyt : 10€
Czas wypłat : bardzo szybko na eportfele - czasem natychmiastowe.

Vera & John to stosunkowo młode, ale bardzo popularne kasyno online. Zostało założone w 2011 roku przez firmę Dumarca Holding Limited z siedzia główną na Malcie. Nowoczesny i użyteczny design sprawiają, że jest bardzo przyjazne dla graczy.

Bonusy:
Każdy nowy gracz może skorzystać z bonusu powitalnego 100% do €500 z czterdziestokrotnym wymaganiem obrotu. Ale innowacyjność Vera & John polega na zupełnie czym innym - priorytetem ma być przede wszystkim dobra zabawa z przyjaciółmi. Dlatego każdy użytkownik może zapraszać swoich znajomych do wspólnej gry - jest za to oczywiście nagradzany za pomocą tzw. coinsów, które można wymieniać na różne bonusy - gotówkę, darmowe spiny, bonusy reload. Przykładowo 10 obrotów na Starburst kosztuje około 70 monet, zaś 2€ gotówki 200 monet. Ciekawą opcją jest również możliwość tworzenia własnych pokoi do gry, które inni mogą oceniać.
Każdy gracz jest nagradzany za aktywność w kasynie - można odblokować aż 50 poziomów - od Kelnera do Właściciela Kasyna. Oczywiście nie są to tylko puste tytuły - otrzymujemy za nie gotówkę, punkty i wiele innych - najlepiej przekonaj się sam, rejestrując konto gracza.

Gry:
Ponad 300 różnych gier od 8 dostawców oprogramowania zapewniają najwyższej klasy rozrywkę. Największą popularnością cieszą się oczywiście gry Net Ent - jako ciekawostkę mogę przytoczyć historię o pewnym graczu z Polski o pseudonimie "Osa", który zaczynając od 2€ bonusowej gotówki zdobytej za pomocą "coinsów", wygrał ponad 18.000€ na grze Gonzo Quest. Życzę wszystkim równie pięknych wygranych! Cool

avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by mateuszddz on Pon 7 Gru - 15:59

Coś okropnego jeśli chodzi o weryfikacje, żeby nie bylo nie jestem laikiem bo za mną conajmiej kilkadziesiąt weryfikacji

Najpierw przyczepili sie za słabą jakoś
"unable to verify your ID as it was not clear enough"
Na to samo zdjęcie zweryfikowali mi konta ostatnio w 10 kasynach
Zrobilem i w HD Razz Id uznali

Poźniej cyrki z potwierdzeniem adresu
"When reviewing the files received, we find that we were unable to verify your bill as it does not appear to be the original or have been edited in some way."
Aha że niby edytowałem rachunek jakimś programem
Odpisałem im zgodnie z prawdą że to skan, papierowego rachunku to odpisali:
" We can not accepted your document when it has been scanned. You can take photo with your mobile or camera. "

Ha ha porażka.Ma ktoś z forum jakiś dobry aparat pożyczyć( taki profesjonalny, 120 mln mpx Very Happy ) Bo skoro dowód był dla nich nie czytelny, choć dane było idealnie widać , to co dopiero z rachunkiem , pewnie też będzie że not "clear enough"

Nie moge już edytować, to kasyno jest jakieś chore.wysłałem im piękne dokumnty jak chcieli zdjęcia aparatem i ci mi odpisali?

Dear Mateusz,

The only thing we are missing is your deposit.

Once its done your account will be verified.

Best regards,
Nina
VeraJohn Casino



dodam że robilłem depo dawno i minimum ale było

5251781 2014-09-14 17:20:31 DEPOSIT Moneybookers 10.00 0.00 10.00 10.00 ACCEPTED

To jest chore co oni wyprawiają !!! nie polecam kasyna!!!!

Edit zrobilem kolejne depo teraz 10 euro , przegrałem szybko do zera więc jak by mieli warunek że depo trzeba orbrócić to spełniłem ich warunek.Jak teraz nie puszczą wypłaty to prosze o pomoc admina może ma jakieś metody jak na nich wpłynąc bo pierwszy raz coś takiego widzę!!!

10406739 2015-12-07 21:54:16 DEPOSIT Skrill 10.00 0.00 10.00 10.00 ACCEPTED

edit 2: dodam że chodzi wyplate 80 euro więc bez jaj, zeby robić takie problemy!!!!
avatar
mateuszddz
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 710
Punkty : 68
Reputacja : 156
Dołączył : 11/08/2015
Wiek : 96

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by SuchyJKS on Wto 8 Gru - 17:57

Ja mam trochę inne doświadczenie z tym kasynem Smile Dla mnie bardzo ciekawe, szczególnie zw względy na coinsy, które można wymieniać na FS po jednym depozycie. Obecnie jednak nowi gracze z Polski nie są tam akceptowani i to jest na pewno minus dla tych co nie zdążyli założyć tam konta.
Kontakt z LC całkiem dobry, około max 5 minut czekania w moim przypadku.
Do weryfikacji wystarczy dowód i wyciąg z banku, choć ode mnie zażądali jeszcze dowód przy twarzy, bo stwierdzili, że kilka kont może być ze mną powiązanych, jednak po wysłaniu zdjęcia zaraz to skorygowali Very Happy
Depozyty najbardziej popularnymi metodami czyli Skrill, Neteller, Trustly (ja sobie chwalę np. Trustly). Poniżej 50€ wypłaty jest zapis w regulaminie, że musimy zapłacić 5€, to też trochę minus. Nie radzę kombinować w stylu "dopłacę 20€ i wypłacę 50" ponieważ każdą wpłatę trzeba obrócić x1 przed wypłatą inaczej system cofnie ją na konto.
Punkty, które możemy wymienić na FS, lub kasę na stoły i sloty możemy zdobyć poprzez m.in: ocenę slotów, ocenę pokoi innych użytkowników, wpłatę depozytu, weryfikację konta (jednorazowo), zmianę wystroju pokoju (jednorazowo), jeśli nasz pokój będzie oceniany przez innych użytkowników, za wysłanie zaproszenia do znajomych, zwerbowanie przyjaciela, oraz wpłatę przez przyjaciela depozytu.
Bardzo duży wybór slotów w tym oczywiście najpopularniejszy NetEnt, a także chyba z 10 innych sieci jak dobrze obliczyłem.
Mały wybór bonusów od depozytu (tylko za 1 wpłatę 100%), ale za to można później coinsami sobie kupić podobny pakiet. Często są jakieś promocje na wpłaty.
Jest jeszcze jeden wielki +, a mianowicie po wpłacie najpierw gramy za swoje i dopóki nie ruszymy bonu możemy wypłacić pieniądze. Czyli powiedzmy, że w 1 strzale trafiamy 50€, wypłacamy to 50€ + nasze depo, natomiast bonus znika, a my jesteśmy na + Smile

Ogólna ocena kasyna w 10 stopniowej skali wg. mnie to jakieś 8/10 czyli bardzo wysoko Smile

Ja osobiście polecam.
avatar
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 4015
Punkty : 4251
Reputacja : 1526
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 72

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by mateuszddz on Pią 11 Gru - 17:56

Widze że dyskuja wybuchła,sytuacja zakonczyła się w końcu pomyślnie, wypłacili ale mimo to nie zmieniam zdania co do koszmarnej weryfikacji to raz A dwa jak już zatwierdzili dokumenty to musiailem skladać depo żeby wypłacić mimo tego że miałem już tam depozyt wcześniej.
avatar
mateuszddz
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 710
Punkty : 68
Reputacja : 156
Dołączył : 11/08/2015
Wiek : 96

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by SKORPION7000 on Czw 13 Paź - 19:57

Konto zamknięte bez powodu.Kasa z FS skonfiskowana.Także chyba nas już tam nie lubią. Trzeba uważać przy składaniu większych depozytów....

SKORPION7000
Straight
Straight

Liczba postów : 60
Punkty : 52
Reputacja : 13
Dołączył : 03/01/2016
Skąd : W.

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by SKORPION7000 on Pią 4 Lis - 20:06

Reklamacja via MGA odrzucona..wg mnie maja zatwierdzony ''swój" regulamin,który pozwala na b.luźną interpretację nadużyć...generalnie przejeli sę prawdopodbnie nowelizacją w PL ustawy antyhazardowej albo skala nadużyć naszych" Januszy" w kwestii multikont ich poruszyła...

SKORPION7000
Straight
Straight

Liczba postów : 60
Punkty : 52
Reputacja : 13
Dołączył : 03/01/2016
Skąd : W.

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Vera & John Kasyno - recenzja

Pisanie by lomo413 on Sob 17 Gru - 15:54

zadnych problemow z wyplata na skrill, wygrana z darmowych spinow za coiny ,depo kilka razy robione przez skrill dawno temu ,widac nie do kazdego sie czepiaja Very Happy Very Happy Very Happy


lomo413
Straight
Straight

Liczba postów : 51
Punkty : 151
Reputacja : 53
Dołączył : 27/06/2016
Wiek : 32

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach