Betclic Kasyno - recenzja

Go down

Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Sro 24 Gru 2014 - 16:20

bet clic bookmaker sport casino poker
Betclic

Kasyno : Betclic
Licencja : Giblartar
Produkty : Kasyno, Kasyno na żywo, Poker, Zakłady, Zakłady na Żywo, Gry
Bonus powitalny : 400% do 200 PLN (kasyno), 200 PLN zwrot pieniędzy bez obrotu (zakłady)
Darmowe bonusy : okazjonalnie darmowe spiny z okazji premiery nowej gry lub innych akcji promocyjnych
Oprogramowanie : Net Ent, Microgaming
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie : support@betclic.com, Live Chat, formularz kontaktowy
Minimalny depozyt : 5 PLN
Czas wypłat : bardzo szybkie

Betclic to renomowany francuski bukmacher, oferujący również gry kasynowe, poker i zakłady na żywo. Posiada europejską licencję na Giblartarze, działa na internetowym rynku już od 2005 roku. Szczególną wagę przywiązuje on do graczy z Polski - świadczy o tym profesjonalna polska strona, możliwość gry w walucie PLN, oraz specjalne promocje dla graczy tylko z naszego kraju.

Gry:
Głównym dostawcą gier, jest dobrze znany w Polsce, szwedzki dostawca kasynowego oprogramowania Net Entertainment. Hity takie jak Blood Suckers, Reel Steel czy też najnowsze Cosmik Fortune lub South Park - to wszystko znajdziesz w Betclic - sekcja "Kasyno". Jeśli preferujesz sloty typu Jurassic Park, Batman, Gra o Tron czy King Kong wybierz sekcję "Gry". Ponad 400 różnych tytułów sprawią, że na pewno nie będziesz się nudził.

_________________
22 bet first deposit bonus
22bet - 122% do 50€ z obrotem x5! Depozyty już od 1€!
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1599
Reputacja : 103
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Pon 4 Maj 2015 - 10:45

Bardzo dobre zdanie mam o nich. Wpłaty można dokonywać przez skrill a wypłaty już bezpośrednio do swojego banku. Pieniądze w 24 h!
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie 14 Sie 2016 - 17:33

Firma ogólnie bardzo porządna i pewna z wypłatami (dostaję je w maksie do 30 minut od zlecenia). Natomiast największym minusem, tak samo jak na Expekcie, jest bardzo niski poziom wiedzy supportu czatu na żywo. To jest po prostu jakaś porażka, czasami wchodząc tam z jakimś problemem mam wrażenie, że to chyba ja tam pracuję. Jak najbardziej polecam poker oparty na oprogramowaniu Playtecha.
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2432
Punkty : 433
Reputacja : 500
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 23
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by MisieQ88 on Sro 14 Gru 2016 - 23:51

@dario84d napisał:Witam,
Musze sie poskarzyc na kasyno bet clic. Zawsze uwazalem ja za jedna z lepszych firm... do wczoraj. Wczoraj dokonalem wplaty przez PSC, troche ugralem i zlecilem wyplate na skrill, wyplata zostala cofnieta i poproszono mnie, zebym zlecil wyplate na konto bankowe. Tak tez uczynilem. Dzisiaj dokonalem wplaty przez skrill i ta sama metoda chcialem wyplacic troche grosza ale okazalo sie, ze w opcjach wyplaty mam tylko metode na konto bankowe;/. Na czacie Pani, napisala mi, ze taka jest decyzja dzialu finansow, ale nie potrafila dokladnie sprecyzowac dlaczego taka decyzja zostala podjeta. Jestem zniesmaczony cala ta sytuacja tymbardziej ze jestem wieloletnim klientem bet clic i nigdy wczesniej nie bylo problemow z wyplata na skrill.
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3241
Punkty : 147
Reputacja : 675
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 30
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Sro 17 Maj 2017 - 23:03

Odkąd "betklikowska grupa kasynowa" wycofała swoje usługi pokera na terenie Polski, to ich zyski znacząco spadły, ale odbija się to także na graczach. Polscy gracze otrzymują mniej promocji, bonusów bez depozytu. Szkoda, jedne z najlepszych kasyn w internecie, z mega szybkimi wypłatami..

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2432
Punkty : 433
Reputacja : 500
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 23
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by drx86 on Nie 11 Cze 2017 - 9:02

Betclic to było całkiem fajne miejsce, niestety kaczorowa dyspensa spowodowała, że zostaliśmy pozbawieni możliwości gry w ich pokerromie. Jest to duża strata, ponieważ było tam bardzo dużo fajnych i ciekawych promocji. Aktualnie betclic umożliwia jeszcze grę w swoim bukmacherze i kasynie. Co do bukmachera to minusem na pewno jest brak możliwości łączenia na jednym kuponie zdarzeń live i prematch. Kursy pupy nie urywają aczkolwiek zdarza się, że mają w swojej ofercie wysokie opcje over/under na dość niszowych spotkaniach i wtedy faktycznie mają najlepsze kursy na rynku. Obsługa supportu pozostawia wiele do życzenia. Brak elementarnej i merytorycznej wiedzy na temat większości swoich produktów, długi czas oczekiwania na zapytania meilowe.
Na plus oceniam minimalne kwoty depozytu i wypłaty. Odpowiednio 15 i 30zł.
Kasyno bez szału. Daleki jestem od teorii spiskowych, ale po prostu w betclicu nie zaznałem na dłuższą metę spektakularnych wygranych.

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1802
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie 11 Cze 2017 - 12:08

Ja niestety tak jak lubiłem grać w Betclicu, tak teraz znienawidziłem. Kiedyś, za czasów możliwości gry w pokera, było świetnie. Wiadomo coś zawsze kiedyś się kończy, ale niestety po zakończeniu tej współpracy z nami, jako graczami pokera, olali nas, po prostu olali.
Teraz dostępny jest bukmacher, kasyno i kasyno na żywo, wszystko w porządku, tylko chyba o Nas zapomnieli i żadnych bonusów Nam nie proponują, gdy z ciekawości zapytałem na czacie, czemu nie dostajemy bonusów od depozytu tak jak kiedyś, to Pani z supportu odpisała mi, że to przez Naszą ustawę hazardową Wink. Nieźle.
Nawet te oferty od depozytu typu: "Wpłać 400 PLN i obróć za tą kwotę na Gonzo Quest, a w nagrodę otrzymasz 30 darmowych gier na Starburst!" - serio? To się nazywają promocje? Jak tak dalej pójdzie, to nie wróżę im świetlanej przyszłości..

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2432
Punkty : 433
Reputacja : 500
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 23
Skąd : From Hell

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon 12 Cze 2017 - 7:08

Jesli chodzi o pokera w betclic to nie mogę sie wypowiedziec na ten temat bo poprostu nie korzystalem z niego.Natomiast bukmacher nie zrobil na mnie ich bukmacher nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia , standardowy live , w miare szybkie rozliczanie zkładow , przeciętne kursy. Kasyno posiadają standardowe jak wiekszośc firm łączących bukmachera z kasynem. Betclic jak dla mnie jest sredniakiem ale dosc stabilnym

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1044
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 27
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by seboafc on Pią 2 Lut 2018 - 6:31

W kasynie Betclic znajdziemy gry takich dostawców jak Netent, Play'n GO, Microgaming czy Yggdrasil Gaming, czyli można powiedzieć że jest W czym wybierać.
Rejestrując się w betclic możemy skorzystać z bonusu powitalnego w kasynie w wysokości 800 pln , po za tym mamy stałe codzienne promocje tj: środowe 50 free spins na stsrburst czy poniedziałkowy bonus 40 pln na Gonzo Quest.
Jeżeli chodzi o płatności to mamy do dyspozycji trustly, wpłatę kartą visa / Mastercard bądź wpłatę za pomocą ecopayz. Niestety w przypadku bonusu powitalnego na zakłady sportowe depozyt ecopayz nie uprawnia nas do odebrania bonusu.
Weryfikacja w betclic przynajmniej w moim przypadku była szybka i bezproblemowa. Wystarczyło wgrać dowód plus potwierdzenie transkajci z banku na stronie kasyna.
Problemem jest brak skrill oraz ciągłe problemy z promocjamz typu zapisz się A otrzymasz 5 fs. Zawsze jest dzień czy dwa poślizgu, A więc trzeba być cierpliwym.
Ogólnie kasyno betclic oceniam na 3+ w skali 1-6. Jest dobrze jednak brak skrilla plus problemy z promocjami troszkę zniechęcają do deponowania tam pieniędzy.

_________________
Playamo - 100% do 100€ + 100 free spinów! Więcej info TUTAJ
avatar
seboafc
VIP
VIP

Liczba postów : 5199
Punkty : 82
Reputacja : 2482
Dołączył : 09/06/2016
Wiek : 27

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach