Betclic Kasyno - recenzja

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Go down

Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by sizzlinghotfun on Sro Gru 24 2014, 16:20


Kasyno : Betclic
Licencja : Giblartar
Produkty : Kasyno, Kasyno na żywo, Poker, Zakłady, Zakłady na Żywo, Gry
Bonus powitalny : 400% do 200 PLN (kasyno), 200 PLN zwrot pieniędzy bez obrotu (zakłady)
Darmowe bonusy : okazjonalnie darmowe spiny z okazji premiery nowej gry lub innych akcji promocyjnych
Oprogramowanie : Net Ent, Microgaming
Polska waluta : tak
Polska wersja językowa : tak
Wsparcie : support@betclic.com, Live Chat, formularz kontaktowy
Minimalny depozyt : 5 PLN
Czas wypłat : bardzo szybkie

Betclic to renomowany francuski bukmacher, oferujący również gry kasynowe, poker i zakłady na żywo. Posiada europejską licencję na Giblartarze, działa na internetowym rynku już od 2005 roku. Szczególną wagę przywiązuje on do graczy z Polski - świadczy o tym profesjonalna polska strona, możliwość gry w walucie PLN, oraz specjalne promocje dla graczy tylko z naszego kraju.

Gry:
Głównym dostawcą gier, jest dobrze znany w Polsce, szwedzki dostawca kasynowego oprogramowania Net Entertainment. Hity takie jak Blood Suckers, Reel Steel czy też najnowsze Cosmik Fortune lub South Park - to wszystko znajdziesz w Betclic - sekcja "Kasyno". Jeśli preferujesz sloty typu Jurassic Park, Batman, Gra o Tron czy King Kong wybierz sekcję "Gry". Ponad 400 różnych tytułów sprawią, że na pewno nie będziesz się nudził.
avatar
sizzlinghotfun
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 909
Punkty : 1583
Reputacja : 87
Dołączył : 23/11/2014

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olegsport on Pon Maj 04 2015, 10:45

Bardzo dobre zdanie mam o nich. Wpłaty można dokonywać przez skrill a wypłaty już bezpośrednio do swojego banku. Pieniądze w 24 h!
avatar
olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1267
Punkty : 130
Reputacja : 76
Dołączył : 16/03/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Sie 14 2016, 17:33

Firma ogólnie bardzo porządna i pewna z wypłatami (dostaję je w maksie do 30 minut od zlecenia). Natomiast największym minusem, tak samo jak na Expekcie, jest bardzo niski poziom wiedzy supportu czatu na żywo. To jest po prostu jakaś porażka, czasami wchodząc tam z jakimś problemem mam wrażenie, że to chyba ja tam pracuję. Jak najbardziej polecam poker oparty na oprogramowaniu Playtecha.
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2231
Punkty : 193
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by MisieQ88 on Sro Gru 14 2016, 23:51

dario84d napisał:Witam,
Musze sie poskarzyc na kasyno bet clic. Zawsze uwazalem ja za jedna z lepszych firm... do wczoraj. Wczoraj dokonalem wplaty przez PSC, troche ugralem i zlecilem wyplate na skrill, wyplata zostala cofnieta i poproszono mnie, zebym zlecil wyplate na konto bankowe. Tak tez uczynilem. Dzisiaj dokonalem wplaty przez skrill i ta sama metoda chcialem wyplacic troche grosza ale okazalo sie, ze w opcjach wyplaty mam tylko metode na konto bankowe;/. Na czacie Pani, napisala mi, ze taka jest decyzja dzialu finansow, ale nie potrafila dokladnie sprecyzowac dlaczego taka decyzja zostala podjeta. Jestem zniesmaczony cala ta sytuacja tymbardziej ze jestem wieloletnim klientem bet clic i nigdy wczesniej nie bylo problemow z wyplata na skrill.
avatar
MisieQ88
VIP
VIP

Liczba postów : 3042
Punkty : 2349
Reputacja : 631
Dołączył : 05/02/2015
Wiek : 29
Skąd : Somwhere over the rainbow

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Sro Maj 17 2017, 23:03

Odkąd "betklikowska grupa kasynowa" wycofała swoje usługi pokera na terenie Polski, to ich zyski znacząco spadły, ale odbija się to także na graczach. Polscy gracze otrzymują mniej promocji, bonusów bez depozytu. Szkoda, jedne z najlepszych kasyn w internecie, z mega szybkimi wypłatami..

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2231
Punkty : 193
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by drx86 on Nie Cze 11 2017, 09:02

Betclic to było całkiem fajne miejsce, niestety kaczorowa dyspensa spowodowała, że zostaliśmy pozbawieni możliwości gry w ich pokerromie. Jest to duża strata, ponieważ było tam bardzo dużo fajnych i ciekawych promocji. Aktualnie betclic umożliwia jeszcze grę w swoim bukmacherze i kasynie. Co do bukmachera to minusem na pewno jest brak możliwości łączenia na jednym kuponie zdarzeń live i prematch. Kursy pupy nie urywają aczkolwiek zdarza się, że mają w swojej ofercie wysokie opcje over/under na dość niszowych spotkaniach i wtedy faktycznie mają najlepsze kursy na rynku. Obsługa supportu pozostawia wiele do życzenia. Brak elementarnej i merytorycznej wiedzy na temat większości swoich produktów, długi czas oczekiwania na zapytania meilowe.
Na plus oceniam minimalne kwoty depozytu i wypłaty. Odpowiednio 15 i 30zł.
Kasyno bez szału. Daleki jestem od teorii spiskowych, ale po prostu w betclicu nie zaznałem na dłuższą metę spektakularnych wygranych.

drx86
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1803
Punkty : 104
Reputacja : 839
Dołączył : 19/04/2015

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by olauolsson on Nie Cze 11 2017, 12:08

Ja niestety tak jak lubiłem grać w Betclicu, tak teraz znienawidziłem. Kiedyś, za czasów możliwości gry w pokera, było świetnie. Wiadomo coś zawsze kiedyś się kończy, ale niestety po zakończeniu tej współpracy z nami, jako graczami pokera, olali nas, po prostu olali.
Teraz dostępny jest bukmacher, kasyno i kasyno na żywo, wszystko w porządku, tylko chyba o Nas zapomnieli i żadnych bonusów Nam nie proponują, gdy z ciekawości zapytałem na czacie, czemu nie dostajemy bonusów od depozytu tak jak kiedyś, to Pani z supportu odpisała mi, że to przez Naszą ustawę hazardową Wink. Nieźle.
Nawet te oferty od depozytu typu: "Wpłać 400 PLN i obróć za tą kwotę na Gonzo Quest, a w nagrodę otrzymasz 30 darmowych gier na Starburst!" - serio? To się nazywają promocje? Jak tak dalej pójdzie, to nie wróżę im świetlanej przyszłości..

_________________
Very Happy Very Happy Very Happy
avatar
olauolsson
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 2231
Punkty : 193
Reputacja : 454
Dołączył : 18/01/2015
Wiek : 95
Skąd : Paris, France

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Re: Betclic Kasyno - recenzja

Pisanie by kwapir on Pon Cze 12 2017, 07:08

Jesli chodzi o pokera w betclic to nie mogę sie wypowiedziec na ten temat bo poprostu nie korzystalem z niego.Natomiast bukmacher nie zrobil na mnie ich bukmacher nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia , standardowy live , w miare szybkie rozliczanie zkładow , przeciętne kursy. Kasyno posiadają standardowe jak wiekszośc firm łączących bukmachera z kasynem. Betclic jak dla mnie jest sredniakiem ale dosc stabilnym

_________________
Cool
avatar
kwapir
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1045
Punkty : 250
Reputacja : 250
Dołączył : 31/10/2015
Wiek : 26
Skąd : brzeg dolny

Zobacz profil autora

Powrót do góry Go down

Zobacz poprzedni temat Zobacz następny temat Powrót do góry


 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach