Darmowe Turnieje Pokerowe 14.05.2022

Go down

Darmowe Turnieje Pokerowe 14.05.2022 Empty Darmowe Turnieje Pokerowe 14.05.2022

Pisanie by kobra80 Sob 14 Maj 2022 - 16:21

PokerStars
MyPokerCoaching League $100
ID: 3407301982
Time: 14/05-17:00 CET/11:00 EST
Prize: 100$
Password: secondbattle

PokerStars
CardsChat $50 Social Media Freeroll
ID: 3398839475
Time: 14/05-18:01 CET/12:01 EST
Prize: $50
Password: pockAc3S
kobra80
kobra80
VIP
VIP

Liczba postów : 556
Punkty : 222
Reputacja : 314
Dołączył : 19/12/2014

Powrót do góry Go down

Darmowe Turnieje Pokerowe 14.05.2022 Empty Re: Darmowe Turnieje Pokerowe 14.05.2022

Pisanie by kobra80 Sob 14 Maj 2022 - 17:21

Poker Room: PokerStars
Date: May 14, 2022
Time: 20:02
Prize Pool: $20 000
Name: SCOOP $20k Freeroll
ID: 3409242885
Buy-in: $0
Password: 20KSCOOP
kobra80
kobra80
VIP
VIP

Liczba postów : 556
Punkty : 222
Reputacja : 314
Dołączył : 19/12/2014

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino