Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

+3
olegsport
rablos
Pepikos
7 posters

Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by Pepikos Sro 4 Lut 2015 - 15:06

expek casino poker bookmark
Expekt Kasyno

Temat poświęcony bukmacherowi Expekt. W temacie można zadawać pytania, przedstawiać swoje problemy związane z tym bukiem czy własne spostrzeżenia.

Expekt to bukmacher online założony w Londynie w 1999 r. przez Christiana Haupta i Conny Gesara. Niewątpliwie firma, która ma swoją siedzibę na Malcie jest jedną z największych międzynarodowych marek gier online, oferującą bezpieczne i konkurencyjne usługi w krajach całego świata. W 2009 roku Expekt przejęła grupa Mangas Gaming będąca wiodącym francuskim koncernem zajmującym się hazardem internetowym, w tym także zakładami sportowymi.

Minimalna wpłata 15 zł
Minimalna wypłata 30 zł
Minimalna stawka na zakłady 0,5 zł

Dla nowych graczy oferują cashback - zwrot gotówki w razie przegranego zakładu do 222PLN.

Stawianie zakładów również bardzo proste jak i poruszanie się na stronie. Choć ostatnio Expekt jest nieco mniej popularny niż kiedyś, to i tak znajduje się nadal w czołówce buków.

WAŻNE! Podczas rejestracji należy wybrać państwo: other/inne


Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Sro 4 Lut 2015 - 20:29, w całości zmieniany 1 raz

Pepikos
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Dołączył : 08/01/2015

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by rablos Sro 10 Cze 2015 - 12:17

Witam mam pytanie co do weryfikacji danych czy kopia obu stron dowodu wystarczy.?? Napialem przez formularz na stonie i ktos z suportu odpisal ze dowód prawko lub paszport.a jak nie mam prawka i paszportu a posiadam tylko dowod??

rablos
Straight Flush
Straight Flush

Liczba postów : 564
Punkty : 182
Reputacja : 10
Dołączył : 09/02/2015

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by olegsport Sro 10 Cze 2015 - 13:29

rablos napisał:Witam mam pytanie co do weryfikacji danych czy kopia obu stron dowodu wystarczy.?? Napialem przez formularz na stonie i ktos z suportu odpisal ze dowód prawko lub paszport.a jak nie mam prawka i paszportu a posiadam tylko dowod??

Ja wysyłałem tylko dowód a do niektórych jeszcze ksiązeczke wojskową

olegsport
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1266
Punkty : 109
Reputacja : 80
Dołączył : 16/03/2015

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by walczakus Sro 1 Lip 2015 - 20:45

Ciekawy konkurs mają na tenis. za 14 dobrze wytypowanych dodają 50%. Teoretycznie fajny stawiasz w Wimbledonie 14 djokovic, murray, williams, nawet po 1,01. Uzbiera się z tego stawka góra 2,00*1,5=3. I dupa na 5 kuponów jeden trafiłem. Wydałem 250zł i ledwo odzyskałem tylko dzięki temu bonusowi. Wiedzą jak podejść ludzi. Siadał najpierw nasz jerzyk oczywiście potem Halep. No jeszcze raz podejdę jutro
walczakus
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 45

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by walczakus Sro 19 Sie 2015 - 21:36

Jutro jak ktoś postawi 40 zł na mecze legii i lecha to za każdy gol dodadzą 10zł (tacy pewni że nasi nie postrzelają), jakieś minimum też jest co do stawki
walczakus
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 45

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by walczakus Pon 5 Paź 2015 - 9:26

No szoku dziś jestem. Zleciłem wypłatę na skrill i pieniądze były po kilku minutach. No i można. Co klasa to klasa i ostatnio dwa bonusy pod rząd 40zł nie wiadomo skąd i 100% do wpłaty, które obróciłem w weekend na kilku meczach. Dlatego warto grać u pewnych niż w jakichś dziwnych tworach
walczakus
walczakus
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Dołączył : 02/03/2015
Wiek : 45

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by QtasPosampas Sob 6 Sie 2016 - 8:55

Jak przedstawia się wypłata na Skrill i czy w weekend wypłacają? Zweryfikowany dzisiaj w nocy, zlecona wypłata około 1 rano. Jak ktoś tam gra to proszę mniej więcej o wypośrodkowanie bo opinie są różne od 24/48 do instant (ale to dla tych co pewnie często grają). Dzięki.

_________________
Czarna lista : Artur20PL , ShowMeTheMoney , tomalal92 .
QtasPosampas
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3135
Punkty : 62
Reputacja : 1071
Dołączył : 24/02/2015

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS Sob 6 Sie 2016 - 10:08

Co prawda moja opinia może być nie do końca trafna (ostatni raz grane kilka miesięcy temu), ale wypłata była po kilku h na koncie (konto zweryfikowane już było).

_________________
31 bet
31bet kasyno 100% do 500 EUR oraz 100 darmowych spinów (Skrill)
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 16976
Punkty : 33705
Reputacja : 7517
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 77
Skąd : Valletta

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by QtasPosampas Sob 6 Sie 2016 - 10:13

Suchy a to było w tygodniu czy sobota/niedziela? Pamiętasz? Very Happy
Edytuj zaraz usunę.

_________________
Czarna lista : Artur20PL , ShowMeTheMoney , tomalal92 .
QtasPosampas
QtasPosampas
al Straight Flush
al Straight Flush

Liczba postów : 3135
Punkty : 62
Reputacja : 1071
Dołączył : 24/02/2015

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by SuchyJKS Sob 6 Sie 2016 - 10:24

Niestety nie mogę znaleźć tej transakcji, ale raczej to nie był weekend niestety. Posta nie usuwaj, normalne pytanie przecież. Myślę jednak że taka firma jak Expekt realizuje wypłaty w weekend bez problemu.

_________________
31 bet
31bet kasyno 100% do 500 EUR oraz 100 darmowych spinów (Skrill)
SuchyJKS
SuchyJKS
Admin
Admin

Liczba postów : 16976
Punkty : 33705
Reputacja : 7517
Dołączył : 23/06/2015
Wiek : 77
Skąd : Valletta

Powrót do góry Go down

Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje Empty Re: Expekt - Pytania, opinie, spostrzeżenia, ogólne informacje

Pisanie by marcin070190 Sob 6 Sie 2016 - 21:10

QtasPosampas napisał:Jak przedstawia się wypłata na Skrill i czy w weekend wypłacają? Zweryfikowany dzisiaj w nocy, zlecona wypłata około 1 rano. Jak ktoś tam gra to proszę mniej więcej o wypośrodkowanie bo opinie są różne od 24/48 do instant (ale to dla tych co pewnie często grają). Dzięki.

mi wyplacili w niedziele kiedys, jak zlecilem w sobote około 24h czekalem
marcin070190
marcin070190
VIP
VIP

Liczba postów : 6686
Punkty : 652
Reputacja : 2192
Dołączył : 23/03/2015
Wiek : 33

Powrót do góry Go down

Powrót do góry

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nomini Kasyno bonus 22bet kasyno bonus Dozen Spins Casino